2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kendine boşuna şişko diyosun canım gayet iyisin maşallah çok tatlısın sende :)
ay teşekkür ederim hayatım hepiniz öylesiniz valla burdaki kızların hepsi birbirinden güzel maşallah hepimize
ay ben napimm canım unutmusum hem ben abimden ve ailemden uzaktayım cok sık goremıyorumki onları.. karıstırmısım pardon.. :18: ama napim cccccooooooook benzıyonuz.. acaba akrabalık var mı

canımmmm neyse hadi olabilir nereli ki yengeciğin ?

azracımmmm ne demek istedi şimdi bu çitozzzz bi dakka

bak yaaa bak yaaaaaaaaaaa ikisi bir olmuş beni alt edecekler heeee olduuuuuuuuuuu

ne güzel 11 yaşında kızı var anası değil kardeşi dersin diorumm daha ne diim... azracığıma da diorumki ne 30 u ne güzel 24-25 gösteriosun dedim ne güzell hızmanda süper diorum daha ne olsun

hımmmmm öle olsun bakemmmm yaşlanıyoruz amaaaaa işte öle yani
ne desem bilemedim yawww

Yaşınızı göstermiyorsunuz demek istedi hülyacımm :) ayy bende avukat gibi atladım kusura bakma hülyacım :78:

ah canımmmmm sen ne işle uğraşıyodun bakimmm.
muhasebe miydi. takılıyorum canımcım ben

kızlarr ben kaçarr muhabbete doyum olmazz ama yemek yapıcam akşama ev bakmaya gidicez gene.. vaktim kalırsa gitmeden girerimm öptüm siziiii :)

Canım ya çok tatlısın ayrıca kendine haksızlık yapıyosun seni halamın kızına çok benzettim gülüşünüz falan bi anda gözümde canlandı

cok tesekkur ederım canım benım.. ay kuppede benı bır akrabasına benzetmıstı.. tanıdık simam var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…