- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.301
adam tecrübe ediyo işte fenamı
balıkda zor oluyo yaaaa biz de denedik ama olmadı yapamadık.
bende merak ettim kim bu nihal ???:26:
:d yaa yaslandıım zamanda rahat rahat blgisayara erişemiorum :) zaten stresli gergin bi ortam çocuumda asabi olucak buralardabiran önce bi müzik setiyle klask müzik almam lazım bnm
tabiiiii unutulduuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
BENCE GAYET GÜZEL ALMADA VERMEDEay tesekkur ederım canım ne bileyim yaa.. resmen 5 kilo fazlam var.. kendimi cok rahatsız hissediyorum.. bide bizde herkes kiloludur bliyor musun ?? bekarken bende 61 kiloydum sonra inat ettim 48 e düstüm.. sonra kocamı buldum evlendimm. ve simdi 53 kiloyum.. cook dikkat ediyorum ama bu haplardan sonra vucudumda cok sıslık var..
hemende kalkmis resimler... dememislerki biraz daha tutalim... silamiz gelir simdi o da gorsun gul cemalimizi yok.. nerdeeeeeeeeeeee...........!!!!!
lutfenkoyabilecek arkadaslarim size zahmet,bana ikram foto bekliyorum yani.....
aglamak istiyorum yaaaaaaaaaa... asagiya bakinnnn,kalabaliga bakin.... hemde wifeofdemon gelmisss
canım hosgeldınn..
inan gercek adını bılmıyordum.. bir iki kişinin biliyorum sadece.. tAtlım uzun zamandır yoktur.. geceleri geldiğini gordum hemen cıktınn..
BENCE GAYET GÜZEL ALMADA VERMEDE
TE=sila38;20895089]bi dk yaaaaaaaaaa bi dakkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorummm, oynamiyorum ben yaaaaaa.... neler donmus ben yokken nolmus,nebitmis... itiraz ediyorummm... fransiz kalamam...hadi bastan basliyoruzzzzzzzzz....[/
VALLA BEN HARİÇ HERKES FOTOLARI KALDIRMIŞ :)
kardaizcimmm, sendemi?????
,
unutuldum, unutuldum, unutulmuş günler gibi
yosun tutmuş duvarlara......... falan filan işte şarkı bile söyledim sana
Merhaba tatlım, nasılsın? sonunda beni biri gördü hatırladı :2::2::2:ağlayacağım neredeyse...
özele bişey gelmedi daha bir daha bakayım bakiiiim
upuzuuuuun bir tatil sonrası döndüm ama yarın da memlekete gidiyorum, o yüzden yazılarınızı okuyorum ama sohpete pek katılmak istemedim, sonra içim gidecek yazışamayacağım sizinle diye.
senden naber pazartesi doktora gidecektin, noldu?beta HCG negatif çıkmış, idrar testi pozitif bu nasıl olur yaa??? testin markasını söyleyiver tatlım, o testten bidaha almayalım.
hoşbulduk tatlım, tabi canım, bakma sen bana, keyfim yerinde takılıyorum size, tabi ki herkes benim ismimi bilecek değil ya
geceleri arada uğrayıp güncel duruma bakıyordum,
bu arada Kuppeciimin durumu beni çok üzdü, geçmiş olsun tatlım, inşallah en yakın zamanda yine hamile kalır ve bebeğine kucağına alırsın inşallah.
ahh canimm size kizmam mumkun muuu??? ben bugun pazara gittim...ayda yilda bipazara giderim onda daolayi kairdim.... kizmizi biberaldim sosyete cemeni yapcam:) onun icin gittim.....ay sılacımmmm nası olcek ooo. ama sen kızma olur mu hayatım. hem sen nerdeydin bu gün...
hly gidemedin mi kısssss. bende gidemedim
valla canim demissin evet silacimda olsaydi diye.... yukari yazdim ne isler kovaladigimi bugun...ahh sılacım nerelerdeydın. dile getirdim seni ama neyse artık
sılacım merhaba, sen de beni unutmamışsın, sağol bitanem
adam tecrübe ediyo işte fenamı
balıkda zor oluyo yaaaa biz de denedik ama olmadı yapamadık.
bu arada hamişlerimiz screamawayciim, renewalciiim, tuğçecim menbetacıım hamilelik nasıl gidiyor?
bir dakikaaaaaa nihal kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kimmm bu nihalllllllllllllllllll
nihalı kım loooooooooooo
ayağa kalk dolan kız arada uşak rahat bi nefes alsın. ah yavrummmm. adamın totosu uyuşuyo oturmaktan bilirim.
hımmmmm aman sen işine konsantre ol hayatım. biz seni idare ederiz. sen yazda kimin altına yazarsan yaz toparlarız biz seni
az değil yaw bi maaş :26:
[sıze=2]allah ım allah ımmmm
ben ben hamıle değilim canımmm
elin mi sürctü ne ayyy içim bır tuhaf oldu[/sıze]
Allah ım Allah ımmmm
ben ben hamıle değilim canımmm
elin mi sürctü ne ayyy içim bır tuhaf oldu
ahh canimm size kizmam mumkun muuu??? ben bugun pazara gittim...ayda yilda bipazara giderim onda daolayi kairdim.... kizmizi biberaldim sosyete cemeni yapcam:) onun icin gittim.....
valla canim demissin evet silacimda olsaydi diye.... yukari yazdim ne isler kovaladigimi bugun...
canimmmerhabaa unutmadim tabi...hatta dun veya onceki gunde soz etmistim senden... peki canim senden ne haber... ?? calismalar,bat nasil gidiyor???
topicimizin son durumundan haberin var mi??
seni dun de gormustum canimmm... hatta yorumlamistim bile... masallah sende cok guzelsin...BENCE GAYET GÜZEL ALMADA VERMEDE
TE=sila38;20895089]bi dk yaaaaaaaaaa bi dakkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorummm, oynamiyorum ben yaaaaaa.... neler donmus ben yokken nolmus,nebitmis... itiraz ediyorummm... fransiz kalamam...hadi bastan basliyoruzzzzzzzzz....[/
VALLA BEN HARİÇ HERKES FOTOLARI KALDIRMIŞ :)
bu arada hamişlerimiz screamawayciim, renewalciiim, tuğçecim menbetacıım hamilelik nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?