2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

:d yaa yaslandıım zamanda rahat rahat blgisayara erişemiorum :) zaten stresli gergin bi ortam çocuumda asabi olucak buralarda biran önce bi müzik setiyle klask müzik almam lazım bnm

evet canım kesinlikle rahatlaman lazım senın..

BENCE GAYET GÜZEL ALMADA VERMEDE

TE=sila38;20895089]bi dk yaaaaaaaaaa bi dakkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kabul etmiyorummm, oynamiyorum ben yaaaaaa.... neler donmus ben yokken nolmus,nebitmis... itiraz ediyorummm... fransiz kalamam...hadi bastan basliyoruzzzzzzzzz....[/
VALLA BEN HARİÇ HERKES FOTOLARI KALDIRMIŞ :)

canım hosgeldınn..

inan gercek adını bılmıyordum.. bir iki kişinin biliyorum sadece.. tAtlım uzun zamandır yoktur.. geceleri geldiğini gordum hemen cıktınn..

hoşbulduk tatlım, tabi canım, bakma sen bana, keyfim yerinde takılıyorum size, tabi ki herkes benim ismimi bilecek değil ya

geceleri arada uğrayıp güncel duruma bakıyordum,

bu arada Kuppeciimin durumu beni çok üzdü, geçmiş olsun tatlım, inşallah en yakın zamanda yine hamile kalır ve bebeğine kucağına alırsın inşallah.

saol canımmm :))) en azından boyle duyunca ıcım rahatlıyor...

Tatlım ben seni unuturmuyum hiç sen eski topiğimizden beri dert ortağım oldun canım benim bi kaç kez mesaj attım sana alla alla :44:
Canım benim duruumu bi tuhaf kendim gibi hormonlarımda bi tuhaf adetim 8 gün gecikti 8.ci gün kahverengi akıntı başladı hah dedim geliyor yok bu şekilde 2-3 gün sürdü test yapıyorum silik 2 marka test yaptım biri bebe tıme diğeri core test umutlanarak doktora gittim beta 2.00 çıktı doktorda söktürücü verdi ama ben içmedim doğal gelsin istiyorum tatlım dün akıntıda kesildi bilmiyorum araftayım bekliyorum :)
İnşallah tatil iyi gelmiştir canım sana

:))) wifeodemoncumm canım benımmmm

tatıl fotolarından bırkactane koyarmsıın gorelım senıde

bens senı hıc gormedımmmm

ay sılacımmmm nası olcek ooo. ama sen kızma olur mu hayatım. hem sen nerdeydin bu gün...

hly gidemedin mi kısssss. bende gidemedim
ahh canimm size kizmam mumkun muuu??? ben bugun pazara gittim...ayda yilda bipazara giderim onda daolayi kairdim.... kizmizi biberaldim sosyete cemeni yapcam:) onun icin gittim.....
ahh sılacım nerelerdeydın. dile getirdim seni ama neyse artık
valla canim demissin evet silacimda olsaydi diye.... yukari yazdim ne isler kovaladigimi bugun...
sılacım merhaba, sen de beni unutmamışsın, sağol bitanem

canimmmerhabaa unutmadim tabi...hatta dun veya onceki gunde soz etmistim senden... peki canim senden ne haber... ?? calismalar,bat nasil gidiyor???

topicimizin son durumundan haberin var mi??

bir dakikaaaaaa nihal kimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kimmm bu nihalllllllllllllllllll

nihalı kım loooooooooooo

evet kimdi nihal :44:

canimsin benim

Silacim hosgeldin nerelerdeydin hep oglenleri ugrardin:44:
wifeofdemon tatlim seninmi ismin nihaldi isimleri paylastiginizda ben yoktum sanirim seni hic unuturmuyuz tatlim. nasilsin neler yapiyosun kuzucum varmi yeni bi gelisme

çemen hemıde sosyete cemenı... iyi bakalım canımmm.... kolay gelsın sana.. benımde aklıma acuka geldi.. yapsam mı canım ıstedı bak sımdı.. bu saat oldu halen yemek yemedım yaaa tam dayaklıgım wallahı.. esimin dedği gibi.. cok duzensız yemek yıyorum yaaa... bu yuzden sısıyom ben

regen de gelince soooook olacak

seni dun de gormustum canimmm... hatta yorumlamistim bile... masallah sende cok guzelsin...
bu arada hamişlerimiz screamawayciim, renewalciiim, tuğçecim menbetacıım hamilelik nasıl gidiyor?

postu okuyan bennn aaaaaaaaaaaaaa, insallahhhhh...menbataaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…