- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.341
kuzucum senmi geldinnasilsin
canım benim hoşgeldin tatlım
kızlarrr hepinizi hem okudum hem yemek yaptım az kaldı pişmek üzere ama ben kaçar bi duş alıp giyinip gidicem...
bu arada notlarımı yazayımmm
sıla hanımm sıla hanımm herkeşler resimleri kaldırmış demişsin ama ben kaldırmadımm demekki bakmadınnn tamam tamam yazdımmmmmmmmmmmmmm .... sonra hem bana geçmiş olsun da demedinn ... sonra ellerine sağlık da demedinn hepsini yazdımm taaammmmııııı
wifeofdemoncumm bize dedin unuttunuz beni diye ama asıl sen bizi unutmuşsunn taammı kaç kere yazdık seni nerelerde nasıl diyee taamm mıı ... hem menbetayı da hamiş yaptınn ohh ne güzel
kuppecim de gelmiş hoşgelmiş fıstığımm öpüyorum seni iyisin maşallahh
HOŞBULDUM fıstıklarımm iyi olmaya çalışıyorum..sizler nasılsınızzz?özledim sizle muhabbet etmeyi..offf kızlar ya ne kadar konuşmuşsunu iki arada bi işe bakıyorum bi buraya ama cvp veremiyorum wifeofdemon gelmiş canımmm hoşgeldin unutmuş olabilirmiyiz seni arada hep soruyorduk nerde bu kızlar diye aşkolsun ... Tatil yapmışsın iyi geşmiştir umarım ...
Sılaaaa annemde bana çemen yapmışcanım annem yaa o olmasa ben ne yaparım kayseriden getirtmiş malzemelerini de akşama buram buram çemen kokarız evde artık kocamı da alıştırdım yapsana bi çemenli yumurta diyor arada
Kuppe hoşgeldin canım nasılsın ?
renewal canım sana çok üzülüyorum yaa inşallah bu aydan sonra biter şu mide bulantıların çalışırken çok zor olur eminim
ayyy saat 17:07 hala işler bitmiyor deli olcammmm :84: eve gitmek istiyorum artık
bende resimlerimi kaldırmadım henüz canım ama sılacım bizi merak edip bakmamış napalım dimi :97: canım senin ev işin ne oldu ya akşama gidecektiniz dimi bakmayakızlarrr hepinizi hem okudum hem yemek yaptım az kaldı pişmek üzere ama ben kaçar bi duş alıp giyinip gidicem...
sıla hanımm sıla hanımm herkeşler resimleri kaldırmış demişsin ama ben kaldırmadımm demekki bakmadınnn tamam tamam yazdımmmmmmmmmmmmmm .... sonra hem bana geçmiş olsun da demedinn ... sonra ellerine sağlık da demedinn hepsini yazdımm taaammmmııııı
wifeofdemoncumm bize dedin unuttunuz beni diye ama asıl sen bizi unutmuşsunn taammı kaç kere yazdık seni nerelerde nasıl diyee taamm mıı ... hem menbetayı da hamiş yaptınn ohh ne güzel
Kalbimin(zerrin) vardıya hamile olduğunu söylemişti nisanda hatırladınmı oğlu olacakmış yanlız eşi aşağıdaymış bebeğin o yüzden riskli geçiyomuş fazla giremiyormuş mart topiğinde bi ara çok sohbetlerimiz olmuştu o yüzden söyleyeyim dedim canım
:))) wifeodemoncumm canım benımmmm
tatıl fotolarından bırkactane koyarmsıın gorelım senıde
bens senı hıc gormedımmmm
canimmmerhabaa unutmadim tabi...hatta dun veya onceki gunde soz etmistim senden... peki canim senden ne haber... ?? calismalar,bat nasil gidiyor???
topicimizin son durumundan haberin var mi??
Allah ım Allah ımmmm
ben ben hamıle değilim canımmm
elin mi sürctü ne ayyy içim bır tuhaf oldu
evet kimdi nihal :44:
canimsin benim
Silacim hosgeldin nerelerdeydin hep oglenleri ugrardin:44:
wifeofdemon tatlim seninmi ismin nihaldi isimleri paylastiginizda ben yoktum sanirim seni hic unuturmuyuz tatlim. nasilsin neler yapiyosun kuzucum varmi yeni bi gelisme
HOŞBULDUM fıstıklarımm iyi olmaya çalışıyorum..sizler nasılsınızzz?özledim sizle muhabbet etmeyi..
çok teşekkür ederimm kızlar..Allahhh tüm hamişlerimizi korusun bu arada..
kızlarrr hepinizi hem okudum hem yemek yaptım az kaldı pişmek üzere ama ben kaçar bi duş alıp giyinip gidicem...
kuppecim iyiyiz canım bizlerde çok şükür seninde iyi olmana çok sevindim tatlım
nihalcim sanırım tuğbanın hamileliğinde bi sorun yok yazıştığı topiğe girdim herşey yolunda sanırım çok şükür inşallah oda sağlıkla kavuşur yavrusuna benim durumum içinde bişey deseydin tatlım arafta kaldım resmen :2:
tatlım, senin duruma ben şaşıyorum, yani idrar testinin silik çıkabilmesi için beta HCGnin en az 50 olması gerekir. farklı testlerde denediğine göre testin suçu yok. bu durumda kan testini 1 hafta sonra yenile derim ben.
tuğbanın girdği topik hangisi? giriyim de bi hesap soriyim ona. bana neden cevap yazmıyor, insan arkadaşını böyle meraktan çatlatırmı hiç?
MAŞALLAH SİZE KIZLAR..
son 23 saatte toplam 35 sayfa..gözlerim aynen böyle oldu...
bugün bizim kontrolümüz vardı teyzeleri. bebişimiz iyi çok şükür. 4-5 gün geriden geliyordu gününe de tamamlamış maşallahbiraz karın ağrısı yaşıyordum, böyle 5-6 dk beni kitleyen bi ağrı. onu sordum sezeryandan sonra hamilelikte olabiliyormuş dikişler sebebiyle.
MAŞALLAH SİZE KIZLAR..
son 23 saatte toplam 35 sayfa..gözlerim aynen böyle oldu...
bugün bizim kontrolümüz vardı teyzeleri. bebişimiz iyi çok şükür. 4-5 gün geriden geliyordu gününe de tamamlamış maşallahbiraz karın ağrısı yaşıyordum, böyle 5-6 dk beni kitleyen bi ağrı. onu sordum sezeryandan sonra hamilelikte olabiliyormuş dikişler sebebiyle.
offf kızlar ya ne kadar konuşmuşsunu iki arada bi işe bakıyorum bi buraya ama cvp veremiyorum wifeofdemon gelmiş canımmm hoşgeldin unutmuş olabilirmiyiz seni arada hep soruyorduk nerde bu kızlar diye aşkolsun ... Tatil yapmışsın iyi geşmiştir umarım ...
Maşallah canımsonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallah cinsiyeti belli olmadı dimi :26: hem bunu bildiğim iyi oldu bende sezeryanlıyım ya hamile kaldığımda böyle birşeyle karşılaşırsam panik yapmam en azından :)
masallahhh bebisine kuzucummmallah sorunsuz kollarina almayi nasip etsin insallah
AMİİİİNNN amin canım benim. Darısı sizlerin başına olsun en hayırlı zamanda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?