2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

offf kızlar ya ne kadar konuşmuşsunu iki arada bi işe bakıyorum bi buraya ama cvp veremiyorum wifeofdemon gelmiş canımmm hoşgeldin unutmuş olabilirmiyiz seni arada hep soruyorduk nerde bu kızlar diye aşkolsun ... Tatil yapmışsın iyi geşmiştir umarım ...

Sılaaaa annemde bana çemen yapmış canım annem yaa o olmasa ben ne yaparım kayseriden getirtmiş malzemelerini de akşama buram buram çemen kokarız evde artık kocamı da alıştırdım yapsana bi çemenli yumurta diyor arada

Kuppe hoşgeldin canım nasılsın ?

renewal canım sana çok üzülüyorum yaa inşallah bu aydan sonra biter şu mide bulantıların çalışırken çok zor olur eminim

ayyy saat 17:07 hala işler bitmiyor deli olcammmm :84: eve gitmek istiyorum artık

maşalllaaaaah

:Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

breshka,gulshen,azra3434+,_arzum_+,IMREAL+,hly7+,bikere_sevdim+,istanbul25,wifeofdemon+,renewal+,menbeta+,

kuzucum senmi geldin nasilsin

canım benim hoşgeldin tatlım

HOŞBULDUM fıstıklarımm iyi olmaya çalışıyorum..sizler nasılsınızzz?özledim sizle muhabbet etmeyi..

bende resimlerimi kaldırmadım henüz canım ama sılacım bizi merak edip bakmamış napalım dimi :97: canım senin ev işin ne oldu ya akşama gidecektiniz dimi bakmaya

hatırladım tatlım, doktoru iyiyse ALLAHIN izniyle inşallah sorunsuz doğum yapar. iyi ki söyledin bitanem, çoğu kızlarımızdan haber alamıyoruz, ha bu arada eski topikten tugbaoz vardı, hatırlıyormusun? bu topiğe de uğruyordu arada, ondan haber alanınız varmı? onun da erkek bebeği vardı ve sorunlu hamilelik geçiriyordu, serklaj ameliyatı yapılmıştı, şimdilerde 30. haftada falan olması lazım. ama maillerime cevap vermiyor, merak içindeyim, nasıl oldu acaba?

:))) wifeodemoncumm canım benımmmm

tatıl fotolarından bırkactane koyarmsıın gorelım senıde

bens senı hıc gormedımmmm

beni kimse görmedi ki tatlım, resim koyamadım. hem buraya girdiğimden dolayı eşimle zaten sorun yaşıyorum, bir de resim koyarsam iyice bozuşuruz her halde, o yüzden koyamıyorum tatlım, ama kapalıyım, zayıf ve kısa boylu minyon biriyim, beni hayal et diye anlattım

canimmmerhabaa unutmadim tabi...hatta dun veya onceki gunde soz etmistim senden... peki canim senden ne haber... ?? calismalar,bat nasil gidiyor???

topicimizin son durumundan haberin var mi??

bir tek kuppeden haberim var, başka yeni hamile kalan varsa, haberim yok, varsa hemen aliyim haberlerini

çalışmalar varla yok arası. cümbür cemaat tatildeydik çünkü. ov. öncesi 1er kere çalışabildikki onlardan da bişey çıkmadı. 3 ayımız boşa gitti yani. bu ay ov. öncesi 2 kerecik çalışabildik bakalım hayırlısı. Batım 29 Eylül. listeyi kim yönetiyor? screamdemi? batımı söyleyeyim de beni de yazsın oraya.

senden naber?yenilik değişiklik?belirti?

Allah ım Allah ımmmm

ben ben hamıle değilim canımmm

elin mi sürctü ne ayyy içim bır tuhaf oldu

yaa, iyi sürçmüş, inşallah yanılmam, inşallah dediğim çıkar kısssssss

nasıl olayım, tatil sonrası yine valiz topluyorum, yarın inşallah memleketteyim, Azerbaycanda. batım 29 eylül. 3 aydır ovulasyon öncesi sadece 1 kere çalışabildik ve hamiş kalmadım. ama yumurtladığımdan eminim, neden olmadı anlamıyorum, eşimdemi sorun var acaba diye düşünmeye başladım. bu ay ov. öncesi 2 defa çalışabildik. bakalım bu ay ne haberler gelicem.:26::26::26:
sılacım senden naber?nasılsın tatlım? bat mat ne alemde?

çok teşekkür ederimm kızlar..Allahhh tüm hamişlerimizi korusun bu arada..

tatlım, doktorun bir kaç ay ara vermeni söylemiştir her halde değilmi?

ayyy yerim ben seni, taammmı? yazdığını görmedim fıstık, görsem hemen cevaplardım, istersen seni de hamiş yapayım derrrrmişim( ay yanlış anlaşılmasın, erkekmişim gibi konuştum ) şaka bi yana, nasılsın, nasıl gidiyor çalışmalar?

kuppecim iyiyiz canım bizlerde çok şükür seninde iyi olmana çok sevindim tatlım
nihalcim sanırım tuğbanın hamileliğinde bi sorun yok yazıştığı topiğe girdim herşey yolunda sanırım çok şükür inşallah oda sağlıkla kavuşur yavrusuna benim durumum içinde bişey deseydin tatlım arafta kaldım resmen :2:

MAŞALLAH SİZE KIZLAR..

son 23 saatte toplam 35 sayfa.. gözlerim aynen böyle oldu...

bugün bizim kontrolümüz vardı teyzeleri. bebişimiz iyi çok şükür. 4-5 gün geriden geliyordu gününe de tamamlamış maşallah biraz karın ağrısı yaşıyordum, böyle 5-6 dk beni kitleyen bi ağrı. onu sordum sezeryandan sonra hamilelikte olabiliyormuş dikişler sebebiyle.

tatlım, senin duruma ben şaşıyorum, yani idrar testinin silik çıkabilmesi için beta HCGnin en az 50 olması gerekir. farklı testlerde denediğine göre testin suçu yok. bu durumda kan testini 1 hafta sonra yenile derim ben.

tuğbanın girdği topik hangisi? giriyim de bi hesap soriyim ona. bana neden cevap yazmıyor, insan arkadaşını böyle meraktan çatlatırmı hiç?

http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-erken-dogum-yapan-var-2066.html#post20881450

burdA tatlım ya bakalım 1 hafta sonra neler olacak duruma göre tekrarlarım canım beta 50 iken silik çıkıyosa ozaman benim niye 2.00 çıktı

Maşallah canım sonuna kadar sağlıkla devam etsin inşallah cinsiyeti belli olmadı dimi :26: hem bunu bildiğim iyi oldu bende sezeryanlıyım ya hamile kaldığımda böyle birşeyle karşılaşırsam panik yapmam en azından :)

Son düzenleme:

masallahhh bebisine kuzucummm allah sorunsuz kollarina almayi nasip etsin insallah

hoşbulduk canımmm, unutmayacağınızı biliyorum bitanem, keyfim yerindeydi, takılıyordum size benim gibi biri unutulurmu ayol

sağol canım Allah razı olsun.
devlet hastanesine gidiyorum, oda söylemedi.haftaya özele gidip öğrenmeyi düşünüyorum ama nasip. kızım 6.ayda ancak göstermişti:)) o yüzden çok sabırsız değilim ben.. tabi eşim bu kez sabırsız:))))

mınyon oldugunu bılıyordum.. kapalı oldgunu bılmıyordumm.. soyle hafif sarısın bır hatun dusunuyodum :)) iyi bakalım kocişi izin vermiyormus ne diyelimm..

bu arada istanbuldakı kızlr bulusacak, haberin var mı ??

pollyannada gelmıs gıtmıs.. masallah herseyde yolundaymıs.. Allah tamamına erdirsin insAllah

kuppecim ay sen burdaydın ama yazamadım bır turlu.. isim vardı cıktım geldım felan.. iyisin mesajlarından gordugum kadarıyla.. kendıne ıyı bak guzelımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…