- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.361
mınyon oldugunu bılıyordum.. kapalı oldgunu bılmıyordumm.. soyle hafif sarısın bır hatun dusunuyodum :)) iyi bakalım kocişi izin vermiyormus ne diyelimm..
bu arada istanbuldakı kızlr bulusacak, haberin var mı ??
azracımmmmm canımsın benimmmmmmmmmmmmm..çok kötüüü günler yaşıyorum ama gecicekk bakalımmm..
doktor benim o halimi gördükten sonra hiçbir konuşma yapmadı ama bu hafta kontrolüm var, o zaman konuşur heralde..tetkikler falan yaptırcamm, araştırcam bu olayın peşini bırakmıycam yani..normal giden herşeyin düzgün olduğu bir gebelik niye bu şekilde sonuçlandı çok merak ediyorummm..
öyle işte kızlar..bakalım içimde hiç bebiş isteği kalmadı..bakalım zamanla geçer heralde..
tatlım bu günler geçecek, inşallah. bebiş isteğinin kalmamasına sebep de büyük ihtimalle, hamile kalırsam tekrar aynısını yaşarmıyım korkusudur, beynin kendini korumaya alıyor bu şekilde. ama hiç o şekilde düşünmeni gerektirecek bir durum yok. aynı durumu tekrar yaşama ihtimalin benim ve diğer kızlarımızın aynısını yaşama ihtimaliyle aynı orandadır. yani 1 kere olduysa hep olacak diye bişey yok. tabi sebebi araştırılmalı. o ayrı. gerisini ALLAHA bırak, gerektiği zamanda gerekeni verecektir sana, hiç sıkma canını.
canım çok doğru söylüyorsun, aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum çünkü benim gibi aynı şekilde bebeğini kaybeden bir arkadaşım var ve o bunu iki kez yaşadı, sanki aynı şeyi bende tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor..ben bu yükü iki kez yaşayamam heralde..allah kimseye yaşatmasın, o anı hayatım boyunca unutmayacağım çok kötüydü..zamanla geçer inşallah şuan çok taze olduğu için bu kadar korkuyorum galiba..allaha sığındım yapacağım başka hiçbirşey yok..
çemen hemıde sosyete cemenı... iyi bakalım canımmm.... kolay gelsın sana.. benımde aklıma acuka geldi.. yapsam mı canım ıstedı bak sımdı.. bu saat oldu halen yemek yemedım yaaa tam dayaklıgım wallahı.. esimin dedği gibi.. cok duzensız yemek yıyorum yaaa... bu yuzden sısıyom ben
regen de gelince soooook olacak
kardaizcimmm, sendemi?????
,
unutuldum, unutuldum, unutulmuş günler gibi
yosun tutmuş duvarlara......... falan filan işte şarkı bile söyledim sana
tatlım çok iyi anlıyorum seni benim ablamda 2 kere kaybetti bebeğini 3.de maşallah bi oğlumuz oldu sağlıklı şimdi 18 aylık bende bir düşük yaptım ablamın bana söylediği şey şu oldu bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın. Aynen öle canım sende unutacaksın... Allahım inşallah şu 3 ayı atlatınca sana sağlıklı bir evlat vericek
aslında ben sorcaktım ama korktumm.. 1,94 felan olsa gerek
2,05 canımmmm
hlycccımm cok guzeller canımmm.... masallah ne guzel elınden gelıyor ve yapıyorsun.. eklediğin içinde tesekkurler..
anam komplexe gırdım bu ne yaa.. zayıflar arasında kaldık anammm... cok mu sısmanım ne
üzüldükce yiyosunay sen cok yasa emı.. evet aslında ınsan stres yapınca daha cok yıyo..
bak bana mesela 1,5 aydır cıkolata yemıyorumm.. o kadar zor dayanıyorumkı.. cıkolata benım hayatımmmmmmmdı.. napıcam ben onsuz.. kolada ıcmıyomm.. yemek desen fazla yemıyom ama gıtmıyo anam..
spor yapmam lazım ama baslayamıyorum bır turlu
kız ıste bende 2 ay kullandım. doktor kontolunde guya. 3 kılo aldım ama sankı gorsen gobegım basenım nasıl sıstı.. sankı 10 kılo almıs gıbıyım.. napıcam ben bılemnıyorumm..
Hormon ilaclari berbat....Kafadan doktora danismadan bende progestan kullandim bi ay 4 kg aldim ertesi ay...Aynen inanamadi benimkide
aynen bende 50 kg idim evlenirken 58 i gectim..Ramazan ve tatil beni mahvetti, uzuntulerde cok yediriyokg aldikca uzuluyorum uzuldukce yiyorum nolcak benim sonum allah kerim
amin canımmmm..ablana da çok üzüldüm, sana da..kıyamam..Allahım en kısa zamanda yeniden nasip etsin sana da bana da o zamanablan çok doğru söylemiş..inşallah bizim de bu acımızı dindirecek minikklerimiz olacakkk..Allahım çok büyük..
Kuppecim...
sana icimden bir sürü sey yazmak geliyor.. her mesajini gördügümde, hele de üzüldügünü belirttigin mesajlarini okudugumda bir seyler yazmak istiyorum.. ama inan ne yazacagimi bilmiyorum.. seninle duyularini paylasip yükünü hafifletmek istiyorum ama bu dedigim nasil olacak ya da bunun icin ne söylemem gerekiyor bi türlü ifade edemiyorum..cevap yazmak icin giriyorum ama sonra elim varmiyor hic bi harfe.. soruyorum kendime ben simdi ne yazicam diye.. kendimden pay biciyorum, kendi yasadiklarim geliyor aklima.. ki ben hamile oldugumda bebek düsünmüyordum ama düsük oldugunda ne kadar üzüldügümü hatirliyorum, sonra sana hic bir sey diyemiyorum.. bildigim tek sey kelimeler kífayetsiz kaliyor.. ne diyim artik.. sen üzülme.. kizlarin dedigi, senin de bildigin gibi yine bebek sahibi olacaksin, kucagina aldiginda hepsi gececek.. biz seni cooooooooook seviyoruz bitanem...
canim yaa insallah guncelden goruselim...... oglum hasta hafta basindan beri onunla daha fazla ilgilenlemem gerekiyor su aralar....evet kimdi nihal :44:
canimsin benim
Silacim hosgeldin nerelerdeydin hep oglenleri ugrardin:44:
wifeofdemon tatlim seninmi ismin nihaldi isimleri paylastiginizda ben yoktum sanirim seni hic unuturmuyuz tatlim. nasilsin neler yapiyosun kuzucum varmi yeni bi gelisme
çemen hemıde sosyete cemenı... iyi bakalım canımmm.... kolay gelsın sana.. benımde aklıma acuka geldi.. yapsam mı canım ıstedı bak sımdı.. bu saat oldu halen yemek yemedım yaaa tam dayaklıgım wallahı.. esimin dedği gibi.. cok duzensız yemek yıyorum yaaa... bu yuzden sısıyom ben
regen de gelince soooook olacak
canımsın benim regenim..ben o kadar iyi anlıyorummm ki senin anlatmak istediklerini..aynı durumu başka bir arkadaşım yaşasaydı bende senin hissettiklerini hissederdim..dediğin gibi çok fazla söylencek söz yok aslında..hayatın bir işleyişi var, herşeyin bir nedeni var..bunda da var bir hayır onu da biliyorum..aslında herşeyin farkındayım ama insan kalbine söz dinletemiyor işte..aslında bebişin kalp atışlarını duymasaydım bu kadar etkilenmezdim galiba..o minik kalbinin atışlarını duyduktan sonra, eşimle onun adını pıtpıt koymuştuk, ondan hep pıtpıt diye bahsediyorduk, sonra kalbinin durduğunu görmek o kadar acı oldu ki..bi can içinde yok oluyor..yani bunları atamıyorum kafamdan..elbette çok yeni, elbette gelip geçecek, Allahım belki nasip edecek bir daha belki etmeyecek ama işte insan üzülmeden edemiyor..herşeyin hayırlısı canım..gerçekten hiçbirşey için çırpınmamak lazım, Allah istediği zaman vermesini de biliyor, almasını da..sadece dua edip hayırlısını istemek lazımmış onu öğrendim..beklemek, sabretmek ve dua etmek..başka yolu yok..yazdıkların için binlerce kez teşekkür ederim fıstığımmm..çok sağol..acımı paylaştığınız zaman inan ki daha rahatlıyor içim..seviyorum sizi
aaaaaa az önce herkes burdaydi simdi yine kimseler kalmamis...
goruyor musun bak... bu defa benden mi oldu neee??? hakliymissin kiz ikizim sen gelipte ,herkes gidince iyyyyy oluyosuunnn yaaniiii......
bende Kuppecimle konusurum diyordum ..nese yine karsilasiriz ... senin postuna yazdiklari tuylerimi dikendiken yapti...ben cook etkilendim yaa..nebilim belki bu olay benim cevremde ve gozumun onunde ilk oldugundan... topicte bikac kisi disinda herkesin kayibi var biliyorum ama hani bunu yasamak daha bi acitti... ama gececek insallah... Annelik kuppemize cook yakisaak... ve melegi cookk sanli olacak... cunku cok sevecen bi anne babasi olacak... ben kuppe ve esinden boyle elektirik aliyorum. marttan beri konusmalarimizdan.... insallah Allahim en kisa zamanda acisini unutturur!!!!
kaldik basbasa kuzum yaa... nasilsin?? napiyorsun?? pasa nasil???
oyle canimm... bugun bayagi dokturmus kizlarbende bir kismina dahil oldum ve geri gitmek zorundaydim maleseff..... neguzelbak eskiye donduk insallah.... ama screamaway ve tatlicadidan hebr yok....
bende iyilikguzelim... esimin spor gunu bugun... ordan da ablasina yani keles gorumceme gecicekmis isleri varmis kocisimle.... pasacim uyuyor.. bugun okula cok zor goturdum... amma yordu beni.. biraz dahasta .. aslinda evde kalmasini cok istiyordum hastaydi falan ama iyice eve alisiyor ,sonrasi daha zor oluyor ..onun icin zoraki ayrildik okul kapisinda(
bide ev derdim var artik belli........ sevval oruclarima niyetlenecem insallah...aslinda 1gununu tuttum ama aksamina kirmizilar baslayinca kaldi bu zamana kadar.... oyleee
ssenden naber??kaynanain napar?esin izinde mi halaaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?