2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

azracımmmmm canımsın benimmmmmmmmmmmmm..çok kötüüü günler yaşıyorum ama gecicekk bakalımmm..

doktor benim o halimi gördükten sonra hiçbir konuşma yapmadı ama bu hafta kontrolüm var, o zaman konuşur heralde..tetkikler falan yaptırcamm, araştırcam bu olayın peşini bırakmıycam yani..normal giden herşeyin düzgün olduğu bir gebelik niye bu şekilde sonuçlandı çok merak ediyorummm..

öyle işte kızlar..bakalım içimde hiç bebiş isteği kalmadı..bakalım zamanla geçer heralde..

boyalı sarışındım ama artık değilim. kahve rengi artık saçlarım, beyaz tenliyim, vampir gibi, kansızmışım gibidır suratım, ama pardon öyleydi, tatilden bronz döndüğüme göre, kapalı olduğum için de en çok bronzlaşan bölgem yüzüm ve ellerim olduğu için şu an esmerim:))) yakında geçer))))

aaaaaaa, nasıl yani, ne zaman buluşacaklar? inşallah ben yokken buluşmazlar. gerçi benim kociş ne der bilmem, beni netten buldun, bari arkadaşlarını netten bulma diyordu, benimki onu da problem eder ya, üffffff, ben kızlarımızı görmek istiyorum yaa

tatlım bu günler geçecek, inşallah. bebiş isteğinin kalmamasına sebep de büyük ihtimalle, hamile kalırsam tekrar aynısını yaşarmıyım korkusudur, beynin kendini korumaya alıyor bu şekilde. ama hiç o şekilde düşünmeni gerektirecek bir durum yok. aynı durumu tekrar yaşama ihtimalin benim ve diğer kızlarımızın aynısını yaşama ihtimaliyle aynı orandadır. yani 1 kere olduysa hep olacak diye bişey yok. tabi sebebi araştırılmalı. o ayrı. gerisini ALLAHA bırak, gerektiği zamanda gerekeni verecektir sana, hiç sıkma canını.

canım çok doğru söylüyorsun, aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum çünkü benim gibi aynı şekilde bebeğini kaybeden bir arkadaşım var ve o bunu iki kez yaşadı, sanki aynı şeyi bende tekrar yaşayacakmışım gibi geliyor..ben bu yükü iki kez yaşayamam heralde..Allah kimseye yaşatmasın, o anı hayatım boyunca unutmayacağım çok kötüydü..zamanla geçer inşallah şuan çok taze olduğu için bu kadar korkuyorum galiba..Allaha sığındım yapacağım başka hiçbirşey yok..

tatlım çok iyi anlıyorum seni benim ablamda 2 kere kaybetti bebeğini 3.de maşallah bi oğlumuz oldu sağlıklı şimdi 18 aylık bende bir düşük yaptım ablamın bana söylediği şey şu oldu bebeğini kucağına aldığında hepsini unutacaksın. Aynen öle canım sende unutacaksın... Allahım inşallah şu 3 ayı atlatınca sana sağlıklı bir evlat vericek

neye sooooook olcam ben ya anlamadim :44::44::44::44::44::44: ay merak da ettim yaa söyle söyle hadi

amin canımmmm..ablana da çok üzüldüm, sana da..kıyamam..Allahım en kısa zamanda yeniden nasip etsin sana da bana da o zaman ablan çok doğru söylemiş..inşallah bizim de bu acımızı dindirecek minikklerimiz olacakkk..Allahım çok büyük..

aslında ben sorcaktım ama korktumm.. 1,94 felan olsa gerek

Allah askina kaynanacim, niye 1,90 ya da 1,95 gibi bi rakan degil de 1,94?????? yani bu 4 nerden geldi??? bi anlami mi var??? hani 1,85 de olabilir...ya da ayni boyda.. belki de daha kisa... neden 1,94???

masallah canim benim, nerde buldun sen kocisi ben topuklu giyince kocisisi geciyorum hee

yetistim imdadina kankaaaaaa birakir miyim seni hic yalniz... biz popomuzla bunlara bi fururuuussss ucar bunlar ayni bowling topu gibimmmm

yaaa menbeta azra coooooooook hakli.. kilo aldikca sinir oluyo insan sinir oldukca da mutlu olmak icin abur cubur yior.. iste benim de sorunum buuu....

Kuppecim...

sana icimden bir sürü sey yazmak geliyor.. her mesajini gördügümde, hele de üzüldügünü belirttigin mesajlarini okudugumda bir seyler yazmak istiyorum.. ama inan ne yazacagimi bilmiyorum.. seninle duyularini paylasip yükünü hafifletmek istiyorum ama bu dedigim nasil olacak ya da bunun icin ne söylemem gerekiyor bi türlü ifade edemiyorum..cevap yazmak icin giriyorum ama sonra elim varmiyor hic bi harfe.. soruyorum kendime ben simdi ne yazicam diye.. kendimden pay biciyorum, kendi yasadiklarim geliyor aklima.. ki ben hamile oldugumda bebek düsünmüyordum ama düsük oldugunda ne kadar üzüldügümü hatirliyorum, sonra sana hic bir sey diyemiyorum.. bildigim tek sey kelimeler kífayetsiz kaliyor.. ne diyim artik.. sen üzülme.. kizlarin dedigi, senin de bildigin gibi yine bebek sahibi olacaksin, kucagina aldiginda hepsi gececek.. biz seni cooooooooook seviyoruz bitanem...

canımsın benim regenim..ben o kadar iyi anlıyorummm ki senin anlatmak istediklerini..aynı durumu başka bir arkadaşım yaşasaydı bende senin hissettiklerini hissederdim..dediğin gibi çok fazla söylencek söz yok aslında..hayatın bir işleyişi var, herşeyin bir nedeni var..bunda da var bir hayır onu da biliyorum..aslında herşeyin farkındayım ama insan kalbine söz dinletemiyor işte..aslında bebişin kalp atışlarını duymasaydım bu kadar etkilenmezdim galiba..o minik kalbinin atışlarını duyduktan sonra, eşimle onun adını pıtpıt koymuştuk, ondan hep pıtpıt diye bahsediyorduk, sonra kalbinin durduğunu görmek o kadar acı oldu ki..bi can içinde yok oluyor..yani bunları atamıyorum kafamdan..elbette çok yeni, elbette gelip geçecek, Allahım belki nasip edecek bir daha belki etmeyecek ama işte insan üzülmeden edemiyor..herşeyin hayırlısı canım..gerçekten hiçbirşey için çırpınmamak lazım, Allah istediği zaman vermesini de biliyor, almasını da..sadece dua edip hayırlısını istemek lazımmış onu öğrendim..beklemek, sabretmek ve dua etmek..başka yolu yok..yazdıkların için binlerce kez teşekkür ederim fıstığımmm..çok sağol..acımı paylaştığınız zaman inan ki daha rahatlıyor içim..seviyorum sizi

banada epey bi sitemmm var yanii bak goruyo musun bi yarim gun koptum hemmen kizdinizzzz:18::18:

canim yaa insallah guncelden goruselim...... oglum hasta hafta basindan beri onunla daha fazla ilgilenlemem gerekiyor su aralar....

ikizim icin ayisini bende dusunmustum.... icimde kalmasin yazayimda... simi online sanirim regen?? soralim sok olmus mu.. cvpladiysa henuz okumadim gecmisiii

bunlari söyleyebilmen cok güzel canim benim.. ama kalbine söz gecirmek.. iste o da zaman istiyor.. dedigin gibi, kalp atislarini hic duymasaydin, o atislarin üzerine bi isim takmasaydiniz belki su an böyle duygusal düsünmeyecektin.. ama iste hayat belkilerle yürümüyor.. önümüze bakacagiz artik.. biliyorsun ki saglikli bi sekilde normal yoldan hamile kalabiliyorsun.. bana dr öyle demisti, her ümitsizlige kapildigimda öyle düsünüyorum, kendimi telkin etmeye calisiyorum.. ama cogu ilk hamilelik böyle sonuclaniyormus.. yani arkadasimin da ilk bebegi düstü. kendini o kadar üzdü ki.. kontrole dr'a birlikte gittik.. görmelisin, dr sanki herhangi bir seyden bahsediyor, ne var bunda bu hep oluyor diyor.. Allah büyük o görüyor ve bize ulasamayacagimiz seylerin hayalini bile kurdurtmaz...

hlyaaa bitanemmm bana kizma yavrum yaa.... bugunu gecmisinin yarisini okumadim henuz.... ama ben sana dun icin gecmis olsun dedim .. fakat eline saglik demedim dogrudur bu ne icin....

ayricada sila hanim sila hanim diyen gelioooo osman gibi aglica valla heeeeeeeeeeeeeeee.......

bide menbatadan firca yemistim sanirim ben dun... ama mentabacimmm:)) hala 5 cayina birseyler dusunuyorum kafamda pratik olanlardan... aman al bi dankek bi de tutku ohhh.....hanimellerde ii gider....

breshkaaa .. kuzuummmm sana baktim valla bugunhemserim.... fotona... zaten hatirliyordum..bidahabaktim.. guzeller guzeli hemsoma.... ama hlya o sayfada yoktu acamadim profilini ,sonra hemen geri gitmistim zaten...

wifeofdemoncumm canim seni hala online gormek cok hos(gitmedin umarim).. bendeki durumlar ayni canim.. ov.haftamdayim insallah 2 ekimde bat... olagan bisey artik... seninde cok calisamayacagini tahmin etmistim ama kismet belli olmaz..insallah geliverir bebek.. canim memlekete gidicem demissin yanilmiyorsam... azerbaycanami.... ayyy ne yahsiiiii....:)))
listemizlede tugcecim ilgilenecektisagolsun... screamcim arayi acinca listemiz oosuz kaldi( zatenkisacekta biseyyy

aaaaaa az önce herkes burdaydi simdi yine kimseler kalmamis...

goruyor musun bak... bu defa benden mi oldu neee??? hakliymissin kiz ikizim sen gelipte ,herkes gidince iyyyyy oluyosuunnn yaaniiii......

bende Kuppecimle konusurum diyordum ..nese yine karsilasiriz ... senin postuna yazdiklari tuylerimi dikendiken yapti...ben cook etkilendim yaa..nebilim belki bu olay benim cevremde ve gozumun onunde ilk oldugundan... topicte bikac kisi disinda herkesin kayibi var biliyorum ama hani bunu yasamak daha bi acitti... ama gececek insallah... Annelik kuppemize cook yakisaak... ve melegi cookk sanli olacak... cunku cok sevecen bi anne babasi olacak... ben kuppe ve esinden boyle elektirik aliyorum. marttan beri konusmalarimizdan.... insallah Allahim en kisa zamanda acisini unutturur!!!!

Son düzenleme:

kaldik basbasa kuzum yaa... nasilsin?? napiyorsun?? pasa nasil???

kaldik basbasa kuzum yaa... nasilsin?? napiyorsun?? pasa nasil???

oyle canimm... bugun bayagi dokturmus kizlarbende bir kismina dahil oldum ve geri gitmek zorundaydim maleseff..... neguzelbak eskiye donduk insallah.... ama screamaway ve tatlicadidan hebr yok....

bende iyilikguzelim... esimin spor gunu bugun... ordan da ablasina yani keles gorumceme gecicekmis isleri varmis kocisimle.... pasacim uyuyor.. bugun okula cok zor goturdum... amma yordu beni.. biraz dahasta .. aslinda evde kalmasini cok istiyordum hastaydi falan ama iyice eve alisiyor ,sonrasi daha zor oluyor ..onun icin zoraki ayrildik okul kapisinda(
bide ev derdim var artik belli........ sevval oruclarima niyetlenecem insallah...aslinda 1gununu tuttum ama aksamina kirmizilar baslayinca kaldi bu zamana kadar.... oyleee

ssenden naber??kaynanain napar?esin izinde mi halaaa??

ya zaten okula alisma süreci hep zor geciyor sanirim.. cok kisiden duydum böyle.. ama insan üzülür yaa.. Allah kolaylik versin valla...

esim de ahan da burda.. dizi izliyoruz.. daha önümüzdeki hafta da evde, ugrasip duruyoruz. kaynanam da aman bilmiyorum ve istemiyorum da.. salonu tekrar boyayacaktim ya iste bugün boyayi aldik canim. iste bu hafta yapayim da bitsin istiyorum. esime birakirsam tasinmaya yakin ise kalkisir sonra da gerek yok nasilsa tasincaz diye geri birakir yani ona biraksam hiiiicccc adam memnun halinden.. pc kablolari ortalikta, tv uzak kaliyor, ayna halen duvara asilmadi falan.. ben bunu adam ederim de ömrümden de ömür diger o ayri.. böyle evdeki üstüne düseni yapanbi erkek degil, ugrastiriyor beni.. :97::97::97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…