2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bu arada hamişlerimiz screamawayciim, renewalciiim, tuğçecim menbetacıım hamilelik nasıl gidiyor?

cnmmm ben ıyıyım cokk sukurr asıl sen nasılsın ?? Uzun zamandır yoktun ama tatıle gıdecegını falan yazmıştın yaa tahmın ettım... Bebişimde iyi heralde teyzesı bgn ılk defa hareketlerını net olarak hıssettım ve gözlerım doldu hemen cok garıptı... Rabbım sızlerede tez zmnda taddırsın bu guzel duyguyu ınsallahh....Onun dısında butun testlerımızde normal cıktı , hersey yolunda sımdılık inşallah boyle devam ederr
Buarada lısteyle sımdılık ben ılgılenıyorumm screamawaycım gelınce devam eder heralde takıbe cnm :)
Sende arayı acma artıkk fırsat buldukca gel olurmu :)

oyyy yesın mınıgını teyzesııı maşallah herseyın yolunda olmasına cok sevındım cnmm

Batını güncellememi isteyen arkadaşlarım bir msjınız yeterr emrınızdeyım :)

ISIM YAS BAT SONUC
migi 29 2 Agustos TEBRIKLER!
MIREMIST 26 15 Agustos Bekliyoruz
srdrhly 21 18 Agustos Bekliyoruz
Masumiyet 33 22 Agustos Ekime Insallah
breshka 27 25 Agustos Ekime Insallah
leplepi 21 28 Agustos TEBRIKLER!
bikere_sevdim 23 1 Eylul Bekliyoruz
sila38 23 6 Eylul Ekime Insallah
azra3434 30 8 Eylul Ekime Insallah
derya78_40 29 8 Eylul Ekime Insallah
_arzum_ 26 12 Eylul Bekliyoruz
wifeofdemon 29 29 Eylul
menbeta 23 3 Ekim
hly7 23 9 Ekim
nihanca 25 --
kardaiz81 30 --

Son düzenleme:

ne bileyim elim oyle gitmiş sanırım bende normal değilim senin gibi

yetistim imdadina kankaaaaaa birakir miyim seni hic yalniz... biz popomuzla bunlara bi fururuuussss ucar bunlar ayni bowling topu gibimmmm

sabah sabah oyle bır guldumki buna Allah seni yasatsın... canım benım..

yaaa menbeta azra coooooooook hakli.. kilo aldikca sinir oluyo insan sinir oldukca da mutlu olmak icin abur cubur yior.. iste benim de sorunum buuu....

sadece senın sorunun deıl canım benım herkesınnnn sorunu.... ben bıraktım 1,5 aydır :97:

ask olsun sana kuzumm.. ben diyorum sana misafirlerim gelecek sen bana hazır bırseyler koy dıyorsun.. tekrar askolsun demek ıstıyorum.. neyse ben dusuneyım bırseyler...

bu arada oglun hastaymıs.. gecmıs olsun.. nesı var ????

regencimm datlummm bılıyor musun o tip kocadan bendede var.. adam evini sahiplenip bir işin ucundan tutmuyor.. ne yaptırırsam zorla ya.. ama bana yardım edılecek olsun perde asma, halı yıkama, beyaz esyaları cekıp yerlestırmede agır işlerde Allah için günahını istemem yapıyor yardım ediyor bana..

Son düzenleme:
bende resimlerimi kaldırmadım henüz canım ama sılacım bizi merak edip bakmamış napalım dimi :97: canım senin ev işin ne oldu ya akşama gidecektiniz dimi bakmaya

breshkacım evet canımm sıla hanımm sıla hanımmm hiç bakmamış bizlereeee soonrada herkeşler kaldırmış diyoo bide

bnde seni yirim kuzummmm :) canımm karambole gelmiştir boşver.. yap beni yap hamiş yap beni ii diyelim ii olalım canım nolsun.. artıkın bizde ümitler kesildi ve önümüzdeki ay breshkacımlan tüp bebeğe gidiyoruz... daha doğrusu o bu adetiyle bnde ekim adetiyle başlıcaz :18::18::26::26: bu smileyler umarım anlatmıştır hislerimimii

polyannacımm maşallahhhh yavrucuğuna Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

geçmiş olsun dileklerini kabul edeyim bariii napiim sılacımm takılıyorum sana bitanemm.. eline sağlığıı da mamullerim için bekledimm ama sen albümlere bakmadığın içinn görmemenn normall taammmıı sıla hanımm sıla hanımmmmmmmmmm

selam kızlarrr günaydınlar olsun herkese. maşallah menbetacımmm erkenden kalkmış yine uyumaya gitmiş de olabilir.

sılacım oğluşun rahatsızlanmış. çok geçmiş olsun tatlım.

pollyanna canım maşallah sana bebeğinin durumu gayet iyi gidiyo, sağsalim alırsın kucağına inşallah.

hly canım günaydın, naptın bakim ev işini ??

günaydın ben yeni üyeyim. yazdıklarınızı okudum da çok sıcak insanlarsınız.sizleri okudukça rahatlıyorum.

günaydınnn kankitommmmmm... 2 tane ev bulmuştum dün sabahh biz akşam bakmaya gidene kadar tutulmuş sinirler tavan bnde .. bugün öğlen kocişle gitcez bi tane daha buldum yeni bakalım eğer yerini beğenirse kocam hemen tutucam çünkü ben içine bittim

sıla hanımm sıla hanımmmm paşan rahatsızmışş geçmiş olsunnn canımm iyidir inşallahh

günaydın ben yeni üyeyim. yazdıklarınızı okudum da çok sıcak insanlarsınız.sizleri okudukça rahatlıyorum.

hoş geldin o zaman aramıza söylemesi ayıp biz topik ahalisi çok sıcak sevecen mikemmel harika süperötesi esprili komik eğlenceli duygusal insanlarızdır

ee senin hikayen nedir ?

teşekkür ederim. benim 4 yaşında bir oğlum var bu yaz st üste iki dış gebelik geçirdim. şuan hala gözetim altındayım. hayırlısı

gel hoşgeldin canım, iyidir burası yaaa biraz bağımlılık yapıyo, ay biraz mı dedim....
işten kovulcam ayol bütün zamanım burda geçiyo nerdeyse... anlat canım kendini..

hayırlısı inşallah canım bak çok da beğenmişsin. cocanda beğenirse tutarsınız inşallah. semt neresi ???

teşekkür ederim. benim 4 yaşında bir oğlum var bu yaz st üste iki dış gebelik geçirdim. şuan hala gözetim altındayım. hayırlısı

rica ederim .. Allah oğlunuza sağlık versin öğretmenim okudumm sizi 15 gün dinlemeniz gerekiyormuş.. aman dinlenin boşverin işleri falann ohh yatın bizle sohbet edin geçmiş olsun ve Allah bidaha yaşatmasın inşallah

inşallah canikom yaa inşalalhh beğenir oda ve tutarız artık daraldım çünküüü:95::95:

ev kozyatağında kozzy var biliomusun onun civarında

kankito bizim hakkımızda bi sürü şey yazdım ne diosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…