- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.381
bu arada hamişlerimiz screamawayciim, renewalciiim, tuğçecim menbetacıım hamilelik nasıl gidiyor?
MAŞALLAH SİZE KIZLAR..
son 23 saatte toplam 35 sayfa..gözlerim aynen böyle oldu...
bugün bizim kontrolümüz vardı teyzeleri. bebişimiz iyi çok şükür. 4-5 gün geriden geliyordu gününe de tamamlamış maşallahbiraz karın ağrısı yaşıyordum, böyle 5-6 dk beni kitleyen bi ağrı. onu sordum sezeryandan sonra hamilelikte olabiliyormuş dikişler sebebiyle.
tuğçe cnm iyi geceler. benim yeni bat 6 ekim. zahmet olmazsa arkadaşım listeye eklersin. bebişine de maşallah.
İyi geceler deryacımmm:) Cok teşekkür edıyoruz teyzesıı bebişim kardeşlerini beklıyor 4 gözlee inşallah 6 ekim son batın olur cnmm hemen guncellıyorum lıstede
neye sooooook olcam ben ya anlamadim :44::44::44::44::44::44: ay merak da ettim yaa söyle söyle hadi
Allah askina kaynanacim, niye 1,90 ya da 1,95 gibi bi rakan degil de 1,94?????? yani bu 4 nerden geldi??? bi anlami mi var??? hani 1,85 de olabilir...ya da ayni boyda.. belki de daha kisa... neden 1,94???
masallah canim benim, nerde buldun sen kocisiben topuklu giyince kocisisi geciyorum hee
yetistim imdadina kankaaaaaa birakir miyim seni hic yalniz... biz popomuzla bunlara bi fururuuussss ucar bunlar ayni bowling topu gibimmmm
yaaa menbeta azra coooooooook hakli.. kilo aldikca sinir oluyo insan sinir oldukca da mutlu olmak icin abur cubur yior.. iste benim de sorunum buuu....
bende resimlerimi kaldırmadım henüz canım ama sılacım bizi merak edip bakmamış napalım dimi :97: canım senin ev işin ne oldu ya akşama gidecektiniz dimi bakmaya
tatlım, doktorun bir kaç ay ara vermeni söylemiştir her halde değilmi?
ayyy yerim ben seni, taammmı?yazdığını görmedim fıstık, görsem hemen cevaplardım, istersen seni de hamiş yapayım derrrrmişim ( ay yanlış anlaşılmasın, erkekmişim gibi konuştum ) şaka bi yana, nasılsın, nasıl gidiyor çalışmalar?
MAŞALLAH SİZE KIZLAR..
son 23 saatte toplam 35 sayfa..gözlerim aynen böyle oldu...
bugün bizim kontrolümüz vardı teyzeleri. bebişimiz iyi çok şükür. 4-5 gün geriden geliyordu gününe de tamamlamış maşallahbiraz karın ağrısı yaşıyordum, böyle 5-6 dk beni kitleyen bi ağrı. onu sordum sezeryandan sonra hamilelikte olabiliyormuş dikişler sebebiyle.
hlyaaa bitanemmm bana kizma yavrum yaa.... bugunu gecmisinin yarisini okumadim henuz.... ama ben sana dun icin gecmis olsun dedim .. fakat eline saglik demedim dogrudur bu ne icin....
ayricada sila hanim sila hanim diyen gelioooo osman gibi aglica valla heeeeeeeeeeeeeeee.......
bide menbatadan firca yemistim sanirim ben dun... ama mentabacimmm:)) hala 5 cayina birseyler dusunuyorum kafamda pratik olanlardan... aman al bi dankek bi de tutku ohhh.....hanimellerde ii gider....
breshkaaa .. kuzuummmm sana baktim valla bugunhemserim.... fotona... zaten hatirliyordum..bidahabaktim.. guzeller guzeli hemsoma.... ama hlya o sayfada yoktu acamadim profilini ,sonra hemen geri gitmistim zaten...
wifeofdemoncumm canim seni hala online gormek cok hos(gitmedin umarim).. bendeki durumlar ayni canim.. ov.haftamdayim insallah 2 ekimde bat... olagan bisey artik... seninde cok calisamayacagini tahmin etmistim ama kismet belli olmaz..insallah geliverir bebek.. canim memlekete gidicem demissin yanilmiyorsam... azerbaycanami.... ayyy ne yahsiiiii....:)))
listemizlede tugcecim ilgilenecektisagolsun... screamcim arayi acinca listemiz oosuz kaldi( zatenkisacekta biseyyy
selam kızlarrr günaydınlar olsun herkese. maşallah menbetacımmm erkenden kalkmış yine uyumaya gitmiş de olabilir.
sılacım oğluşun rahatsızlanmış. çok geçmiş olsun tatlım.
pollyanna canım maşallah sana bebeğinin durumu gayet iyi gidiyo, sağsalim alırsın kucağına inşallah.
hly canım günaydın, naptın bakim ev işini ??
günaydın ben yeni üyeyim. yazdıklarınızı okudum da çok sıcak insanlarsınız.sizleri okudukça rahatlıyorum.
günaydın ben yeni üyeyim. yazdıklarınızı okudum da çok sıcak insanlarsınız.sizleri okudukça rahatlıyorum.
günaydınnn kankitommmmmm... 2 tane ev bulmuştum dün sabahh biz akşam bakmaya gidene kadar tutulmuşsinirler tavan bnde .. bugün öğlen kocişle gitcez bi tane daha buldum yeni bakalım eğer yerini beğenirse kocam hemen tutucam çünkü ben içine bittim
sıla hanımm sıla hanımmmm paşan rahatsızmışş geçmiş olsunnn canımm iyidir inşallahh
hoş geldin o zaman aramızasöylemesi ayıp biz topik ahalisi çok sıcak sevecen mikemmel harika süperötesi esprili komik eğlenceli duygusal insanlarızdır
ee senin hikayen nedir ?
teşekkür ederim. benim 4 yaşında bir oğlum var bu yaz st üste iki dış gebelik geçirdim. şuan hala gözetim altındayım. hayırlısı
gel hoşgeldin canım, iyidir burası yaaa biraz bağımlılık yapıyo, ay biraz mı dedim....
işten kovulcam ayol bütün zamanım burda geçiyo nerdeyse... anlat canım kendini..
hayırlısı inşallah canım bak çok da beğenmişsin. cocanda beğenirse tutarsınız inşallah. semt neresi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?