- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.401
inşallah canikom yaa inşalalhh beğenir oda ve tutarız artık daraldım çünküüü:95::95:
ev kozyatağında kozzy var biliomusun onun civarında
kankito bizim hakkımızda bi sürü şey yazdım ne diosun
Canım yazmadan geçemedim annemlerde oraya yakın oturuyor
Sılacım çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin...
offf kızlar ya ne kadar konuşmuşsunu iki arada bi işe bakıyorum bi buraya ama cvp veremiyorum wifeofdemon gelmiş canımmm hoşgeldin unutmuş olabilirmiyiz seni arada hep soruyorduk nerde bu kızlar diye aşkolsun ... Tatil yapmışsın iyi geşmiştir umarım ...
Sılaaaa annemde bana çemen yapmışcanım annem yaa o olmasa ben ne yaparım kayseriden getirtmiş malzemelerini de akşama buram buram çemen kokarız evde artık kocamı da alıştırdım yapsana bi çemenli yumurta diyor arada
Kuppe hoşgeldin canım nasılsın ?
renewal canım sana çok üzülüyorum yaa inşallah bu aydan sonra biter şu mide bulantıların çalışırken çok zor olur eminim
ayyy saat 17:07 hala işler bitmiyor deli olcammmm :84: eve gitmek istiyorum artık
günaydın şekerrr :)
nerde oturuyor koxzyatağında mı ?
Bostancı köprüsünde canım biz kardeşimle yürüyerek 20 dk kozyy gidiyorduk yakınlar bayağı demek komşu olacan annemlerle
azracımmmmm canımsın benimmmmmmmmmmmmm..çok kötüüü günler yaşıyorum ama gecicekk bakalımmm..
doktor benim o halimi gördükten sonra hiçbir konuşma yapmadı ama bu hafta kontrolüm var, o zaman konuşur heralde..tetkikler falan yaptırcamm, araştırcam bu olayın peşini bırakmıycam yani..normal giden herşeyin düzgün olduğu bir gebelik niye bu şekilde sonuçlandı çok merak ediyorummm..
öyle işte kızlar..bakalım içimde hiç bebiş isteği kalmadı..bakalım zamanla geçer heralde..
günaydınnn kankitommmmmm... 2 tane ev bulmuştum dün sabahh biz akşam bakmaya gidene kadar tutulmuşsinirler tavan bnde .. bugün öğlen kocişle gitcez bi tane daha buldum yeni bakalım eğer yerini beğenirse kocam hemen tutucam çünkü ben içine bittim
sıla hanımm sıla hanımmmm paşan rahatsızmışş geçmiş olsunnn canımm iyidir inşallahh
hoş geldin o zaman aramızasöylemesi ayıp biz topik ahalisi çok sıcak sevecen mikemmel harika süperötesi esprili komik eğlenceli duygusal insanlarızdır
ee senin hikayen nedir ?
inşallah canikom yaa inşalalhh beğenir oda ve tutarız artık daraldım çünküüü:95::95:
ev kozyatağında kozzy var biliomusun onun civarında
kankito bizim hakkımızda bi sürü şey yazdım ne diosun
kuppecimmmmmmmmmmmmmmm sensin benim canım. Seni cok iyi anliyorum bebegim. Yazdiklarini okuyunca sana imreniyorum bir kadin olarak cok guclusun. Acını kendi kendine iyilestirebilcek kadar hemde herseyin farkindasin bu kadar acının sıkıntının icinde bile isyan etmedin bi kere bile. Eminim rabbim bunlari gorecek ve sana mukafatini vericektir. Seni cok seviyorum
Canım benim bi ev bulmussun hemde icini begendigin bir ev cok sevindim kuzucum insallah esin cevresini begenirde bu son baktiginiz eviniz olur
silacim oglusun hastami oldu cok gecmis olsun canım benim
kizlar bugun masam cok yigildi malum dun cenem dustu burdaislerimi biraz kolayliyim geri donerim insallah donemesemde takipte olacagim... Asagida gorurseniz beni vede yazmiyorsam anlayinki etrafim kalabalik yazamiyorumdur
kısssss kör olma emi benim işyerim çok yakın kozzy ye. artık ölen yemeği yeriz bol bol
ohh süpermişş canım artık annene gelince bana da uğrarsıntabii evi tutarsak
kankitommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süper haber buuuuuuuuuuu oh ohhhhhhhhh oh ohhhhhhhhhhhh yandan yandann oh ohhhhhhhhhhhhhhhhh
ayy çok süper haber bu valla hep oralardan bakıoruz artık ev bayar cd falaninşallah artık tuttalım nolurr sonra bol boll görüşürük valla bırakmam seniiiiiiii
İnşallah canım benim sen hayırlısıyla bir taşın evine görüşürüz ne güzel
kıssssssssssssssssssss ben bayar cad. çalışıyorummmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyy
hımmmm çok nezih bir semt burası. ay bide burda cuma günleri pazar var çıkar gezeriz kıssssssss:92:
inşallah kuzum :)
anammmmmmmmmmm ayyy içim açıldı sabah sabahh inşalalh tutarızz ev yaa oralardaa:18::18::18:
Evet nezih bi semt ve ulaşım a çok yakın... Demek bugün pazar varrr ohh buda süper haberr valla
inşallah kuzum :)
anammmmmmmmmmm ayyy içim açıldı sabah sabahh inşalalh tutarızz ev yaa oralardaa:18::18::18:
evet nezih bi semt ve ulaşım a çok yakın... demek bugün pazar varrr ohh buda süper haberr valla
kız şaşkın perşembe bugün
bu gün perşembe yavrucum yaa yarın cuma.
inşallah tutarsın canım yaa kıssss sana da gelirim ölenlerine güzel olur.
hayırlısı inşallah canım, kısmetten öteye yok.
selam kızlar:81:
tatlıcadımm nerelerdesin sen merak ettik seni kaç gündür yazıyoruz söylüyoruz bi haber vereydin iyiydi ! iyisin inşallah
valla geçmişe bile bakmadım direk yazdım kuzum. misafirden başımı alamıyorum bu ara o yüzden giremedim. biiri gidiyor biri geliyor. arada boş günlerde temizlikle geçiyor zaten
sen hala ev bulamamışın:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?