2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım yazmadan geçemedim annemlerde oraya yakın oturuyor

Sılacım çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin...

canım bnm saol bende kendime çok üzülüorum valla zaten çalışmayıda hiç sevmiorum heleki by halde çalışmak daa da zoruma gidio yaaa ... ama neseki 6 ay sora uzun bi süre evde oturucam onu düşnüp seviniorum

kuppecimmmmmmmmmmmmmmm sensin benim canım. Seni cok iyi anliyorum bebegim. Yazdiklarini okuyunca sana imreniyorum bir kadin olarak cok guclusun. Acını kendi kendine iyilestirebilcek kadar hemde herseyin farkindasin bu kadar acının sıkıntının icinde bile isyan etmedin bi kere bile. Eminim rabbim bunlari gorecek ve sana mukafatini vericektir. Seni cok seviyorum

Canım benim bi ev bulmussun hemde icini begendigin bir ev cok sevindim kuzucum insallah esin cevresini begenirde bu son baktiginiz eviniz olur

silacim oglusun hastami oldu cok gecmis olsun canım benim

kizlar bugun masam cok yigildi malum dun cenem dustu burda islerimi biraz kolayliyim geri donerim insallah donemesemde takipte olacagim... Asagida gorurseniz beni vede yazmiyorsam anlayinki etrafim kalabalik yazamiyorumdur

Son düzenleme:

kısssss kör olma emi benim işyerim çok yakın kozzy ye. artık ölen yemeği yeriz bol bol

Napıonus

okessa (umarım doğru yazmışımdır) hoşgeldin cnm evet burası bağımlılık yapıo bilgin olsun ben çocuk yapmıcam ki şimdi ne işim var burdaaaaa

Bu arada leplepi den haberi olan varmı hala haber gelmedi

OKKESA İMİŞ

Son düzenleme:

azracımm sende benim gibi yapmışsın alıntının içine yazmışsın altında yazıyı göremeyinde anladım hemen okudum gördüm postunu inşallah canım ama şu an nette evi bulamıorum tutulmuş galiba

hayırlısı olsun inşallah ne diim sanada kolay gelsin canımm aşağıda görürsek ve yazmasan anlayalım ki azracık çok yoğun

kısssss kör olma emi benim işyerim çok yakın kozzy ye. artık ölen yemeği yeriz bol bol

kankitommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süper haber buuuuuuuuuuu oh ohhhhhhhhh oh ohhhhhhhhhhhh yandan yandann oh ohhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy çok süper haber bu valla hep oralardan bakıoruz artık ev bayar cd falan inşallah artık tuttalım nolurr sonra bol boll görüşürük valla bırakmam seniiiiiiii

kıssssssssssssssssssss ben bayar cad. çalışıyorummmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyy
hımmmm çok nezih bir semt burası. ay bide burda cuma günleri pazar var çıkar gezeriz kıssssssss :92:

İnşallah canım benim sen hayırlısıyla bir taşın evine görüşürüz ne güzel

inşallah kuzum :)

kıssssssssssssssssssss ben bayar cad. çalışıyorummmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyy
hımmmm çok nezih bir semt burası. ay bide burda cuma günleri pazar var çıkar gezeriz kıssssssss :92:

anammmmmmmmmmm ayyy içim açıldı sabah sabahh inşalalh tutarızz ev yaa oralardaa:18::18::18:

evet nezih bi semt ve ulaşım a çok yakın... demek bugün pazar varrr ohh buda süper haberr valla

bu gün perşembe yavrucum yaa yarın cuma.
inşallah tutarsın canım yaa kıssss sana da gelirim ölenleri ne güzel olur.
hayırlısı inşallah canım, kısmetten öteye yok.

kız şaşkın perşembe bugün

iyice kafayı sıyırdım

bu gün perşembe yavrucum yaa yarın cuma.
inşallah tutarsın canım yaa kıssss sana da gelirim ölenleri ne güzel olur.
hayırlısı inşallah canım, kısmetten öteye yok.

ayy canikom öyleymiş perşembeymiş bugün :26: gelirsin canım süper de olur ama bu beğendiğim eve gelemiceksin ohaa adam 4500 tl sadece depozito istedi şimdi konuştum 1 gıdım da inmiyor ohaaa dedim bnde kocamda çüşş dedi orasını direk eledik 10bin tl ye patlar bize taşınmak abovvvvvvvvvvvvvvv

şimdi başka yerler aramaya başlıorum yine ama yine o civarda

tatlıcadımm nerelerdesin sen merak ettik seni kaç gündür yazıyoruz söylüyoruz bi haber vereydin iyiydi ! iyisin inşallah

valla geçmişe bile bakmadım direk yazdım kuzum. misafirden başımı alamıyorum bu ara o yüzden giremedim. biiri gidiyor biri geliyor. arada boş günlerde temizlikle geçiyor zaten
sen hala ev bulamamışın:26:

valla geçmişe bile bakmadım direk yazdım kuzum. misafirden başımı alamıyorum bu ara o yüzden giremedim. biiri gidiyor biri geliyor. arada boş günlerde temizlikle geçiyor zaten
sen hala ev bulamamışın:26:

ahh canımm menbetacımla kader arkadaşı olmuşsun bu konuda.. Allah kolaylık versin ne diim :)

evet bulamadım canım malesef bi tane bulmuştumm oda istediği depozitoylo dudağımı uçuklattı vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…