- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.601
ay canım kıyamam.. Yarında calısıyorsun değil mi ????? Pazar dinlenirsin anca...
Allah iyiliğini versin.. Git patron git.. Caya mı gelecek canım misafirlerinn????
ayy topiğin durgunluğu benim olmayışımdandır
Arzumcum allah tamamına erdirsin inşallah ne diyelim..
Sıla hanımmmm sıla hanımmmmmmm nassınız iyisiniz inşalalh
Breshkacım rüyanı anneme anlattım gülmekten yarıldı kadın
Menbetacım geçmiş olsun güzelim
Kankitom nassın yoksun
ımreal - bikere sevdim - renewal sizler napıosunuz şekerler
arzumcum Allah tamamına erdirsin inşallah ne diyelim..
sıla hanımmmm sıla hanımmmmmmm nassınız iyisiniz inşalalh
breshkacım rüyanı anneme anlattım gülmekten yarıldı kadın
menbetacım geçmiş olsun güzelim
kankitom nassın yoksun
ÇAya gelecekler tatlım kocalarıda akşam gelecek yani hem çay yanına bişiler yapmam lazım hemde akşam yemeği napabilirmki bi akıl versen :)
ee tabi eksikliğin hissedilir cinsten... saol canım.....
sende hosgeldın datlumm... yuruyusten sonra annene mi gttin sen bakim???
hoşgeldin tatlım napalım iş güç uğraşıyoruz :) yokluuğun farkediliyor gerçekten
Evet yarında çalışıyorum akşam 7.30 da çıkıcam tekirdağa kayınvalidemleri ziyarete gidicem eşim bugünden gidiyo anlıcan dinlenmek yok bu hafta
iyi tatlım bakınıyoruz nette işte yok pek sakin bugün iyice mahmurlaştırıyo insanı :44:
kankiton yesin seni
canım benim burdayım ama okumaya çalışıyorum pek yazamıyorum. malüm ödeme günü önümde nerden baksan minimum 50 tane çek. dikkatli olmam lazım sadece okumakla yetiniyorum şuan. ama sen bana yazmışsın cevapsız bırakmıyım dedim
Aminnnn canım ...geçmiş olsun güzelim, sen yat dinlen ohhhh keyif yap evde şöle. senin yerinde olmak vardı.
koma da olmaktan iyidir be güzelim. bide çalışıyosun zor olur mide bulantısıyla işte baş etmek. ilaçlarını iç ihmal etme en azından kendini iyi hissedersin.
sorma yaa çok da özlüyorum zilliyi. benim daha bi tane yeğenim var. aminnnnnn canım cümlemizinkini Allah sevdiklerine bağışlasın ...
valla öyle canım bende çok güldüm inşallah gerçek olur hamile olma kısmı tabisaol canım. o kadar kotu durumda değilim.. dayanamadım laptopı yanıma aldım ama sızde konusmamıssınız..
o ruyaların yanı bebekle olan kısımları gercek olur ınsAllah... senın ruyanda gulunmeyecek gbı degıl... 1 dakıkada ne aksıyon yasadınız..
benım kocada dun gormus bır ruya.. bana soylemedı.. meger o kadar kafası takılmıskı.. aksama bası agırmıs benım canımın.. hayırlara gıtsın ne dıyım datlumm...
arzumcum Allah tamamına erdirsin inşallah ne diyelim..
sıla hanımmmm sıla hanımmmmmmm nassınız iyisiniz inşalalh
breshkacım rüyanı anneme anlattım gülmekten yarıldı kadın
menbetacım geçmiş olsun güzelim
kankitom nassın yoksun
Evet yarında çalışıyorum akşam 7.30 da çıkıcam tekirdağa kayınvalidemleri ziyarete gidicem eşim bugünden gidiyo anlıcan dinlenmek yok bu hafta
iyi tatlım bakınıyoruz nette işte yok pek sakin bugün iyice mahmurlaştırıyo insanı :44:
ayy çok mersiiiiiiyok canım yürüyüşü annemle yaptık sonrADA sahilde oturup çay falan içtik
hım bayan arkidisler caya geliyorsa yani kendmden pay bicerek soyluyorum..
makarna salatası-patates salatası veya donmus mantılar varya onu pişirip, sarımsaklı yogurtla karıstırıp, üzerine kırmızı pul biber yakablirsin.. guzel oluyor.. herhangi birini yapman yeter benceeeeeeeee.....
sılanın verdıgı havuclu kek tarifi cook guzell.. tadıda mukemmeldır onu yap derim.. veya üzümlü-tarcınlı-kakaolu yapabilirsin hangisi kolayına gelirse..
pogaca yapabilirsin.. mayalı veya kabartma tozlu..
sigara boregi benım dolabımda sureklı vardır kendı sardıgım.
pudingli bisküvi pastası- sakızlı muhallebili bisküvi pastası ve ya yalancı tavuk gogsu yapabilirsin..
aklıma gelen bunlar.. aksam yemegi içindeyaaa ben mercimek corbasını coook sevıyorumm. yaz kıs demeden içebilirm.. fırında patlıcan musakka- fırında patatesli kofte sulu olacak haa kuru değil veya patates oturtma yapabilirsin.. yanınada garnitürlü pilavda olur sade pilavda olabilir.. aklıma bunlar geliyorr. eminim dAha guzel seyler bulursun sen..
benım acıl menummmmmhemde basit oluyor... yormuyor insanı o kadar..
Aminnnn canım ...
valla öyle canım bende çok güldüm inşallah gerçek olur hamile olma kısmı tabi
bende bir arkadaşa anlattım o da çok güldü yaa
off kızlar ben gene çıkıyorum arada bir okurum sizleri bugün millet para para diye arıyo perşembe ve cuma günlerinden nefret ediyorumhadi görüşürükkk :80:
Aminnnn canım ...
valla öyle canım bende çok güldüm inşallah gerçek olur hamile olma kısmı tabi
bende bir arkadaşa anlattım o da çok güldü yaa
off kızlar ben gene çıkıyorum arada bir okurum sizleri bugün millet para para diye arıyo perşembe ve cuma günlerinden nefret ediyorumhadi görüşürükkk :80:
napim yaaa acayip younuz milleti zengin ediorum devamlı bi kendimi zengin edemedimsen napıosun yaptın yürüyüşünü geldin ohh ne mutlu sana... bnmde artık yürüyüş mürüyüş bişi yapmam lazım yaaa devamlı açım nolcak benm bu halim bu gidişle 100 kilo doğuma gidicem
ay ne guzel.. iyi yapmıssınızz beraber dolasmakla.. bende bu kız yalnız mı yürüyecek diye dusunmustum..
ayy çok mersiiiiiiyok canım yürüyüşü annemle yaptık sonrADA sahilde oturup çay falan içtik
hoşbuldum canımm kolay gelsin sizlereayy beni şımartıyosunuzzz
bugün cuma ya haftanın son iş günü iice yorgunluk çökmüştür tabi senin son değil ama
ye beni ye yeeeekolay gelsin canım aman dikkat et valla bi yanlış da gider paracıklarr sana yazmaz mıyım bennnnnnn kuzummmmmmmmmmm
hım bayan arkidisler caya geliyorsa yani kendmden pay bicerek soyluyorum..
makarna salatası-patates salatası veya donmus mantılar varya onu pişirip, sarımsaklı yogurtla karıstırıp, üzerine kırmızı pul biber yakablirsin.. guzel oluyor.. herhangi birini yapman yeter benceeeeeeeee.....
sılanın verdıgı havuclu kek tarifi cook guzell.. tadıda mukemmeldır onu yap derim.. veya üzümlü-tarcınlı-kakaolu yapabilirsin hangisi kolayına gelirse..
pogaca yapabilirsin.. mayalı veya kabartma tozlu..
sigara boregi benım dolabımda sureklı vardır kendı sardıgım.
pudingli bisküvi pastası- sakızlı muhallebili bisküvi pastası ve ya yalancı tavuk gogsu yapabilirsin..
aklıma gelen bunlar.. aksam yemegi içindeyaaa ben mercimek corbasını coook sevıyorumm. yaz kıs demeden içebilirm.. fırında patlıcan musakka- fırında patatesli kofte sulu olacak haa kuru değil veya patates oturtma yapabilirsin.. yanınada garnitürlü pilavda olur sade pilavda olabilir.. aklıma bunlar geliyorr. eminim dAha guzel seyler bulursun sen..
benım acıl menummmmmhemde basit oluyor... yormuyor insanı o kadar..
hımmmmm marifetli hatun seniiiiiii. tamam artık topiğin acil yemek menüleride senden artık.
tariflerde sıladan olur herhalde o da biliyo bu işleri.
sıla hanım sıla hanımmm hadi güncele gel artıkın
görüşürüz canım bak işine seni çok iyi anlıyorum. bende bunaldım valla.
bide ayaklarım ağrıyo. ayıptır sölemesi akşam maça gittik şirketce baya eylenceli geçti yorulmuşum
kolay gelsin canımm
Allah bize gönül zenginliği vermiş canım boşverrrrrrrrrrrrrrrvalla yürüdük annişkomlan muhabbet ettik oturduk çay içtik dalgaların sesini dinledikk ohh terapi oldum geldimmm
yok sempatiğimmmm yanlız olmayı çok sevmem ben yani biraz severimm
yok kız marifetli değilimdir.. oyle simdi aklıma gelenleri soyledimm.. genede tesekkur ederım..
bende severım ama her zaman değil.. dısarda dolasmayı hele yalnızken hıc sevmem.. üniv yıllarımı hatırladım bak sımdı. dersten birkacsaat once bulusur arkidislerler aısverıse yemege felan giderdik.. nadirende ders bittikten sonra acık yer olursa
simde Allah tan kocamda sevıyor alısverısı.. avmye gidince 3-4saatimizi orda gecirebiliyoruz.. ama bu aralar zor.. kocamm cooook calısıyor...
ayyy nefes alırken bıle sırtım ve gogsumden bısey cekıyor.. usuttum mu ben aksam yaaaa...
ayyyyy yazıyorum yazıyorum siliniyor ne oluyor ya
Tatlım fikirlerine bayıldım çayın yanına havuçlu kek,makarna salatası,peynirli poğaça,z.yağlı sarma yapayım
Akşamada fırında köfte patates sulu,pilav,mercimek çorbası,salata birde sarmadan koyarım...
canım ya bi misafir geleceği zaman telaş yapıyorum beynim duruyor aklıma yemek gelmiyor :) yarın öğlene kadar çalışacam zaten pratik olmasıda güzel
unutmadan tatlı olarak bisküvili pastaya karar verdim kocamda bayılır zaten iyi oldu :)
silacimmmmm, kulaklarin cinlasinnn... bak bende scream - scream - scream yaptim....
Simdi kacayimmmm.... geceyi kapatayimmmm...sabah erken kalkanlarrr... gunaydin simdiden...
bak yaaa nası da baştan çıkartıcı yazıyooooo zati beklemedeyiz burda bilmem anlatabildim mi
yok kız marifetli değilimdir.. oyle simdi aklıma gelenleri soyledimm.. genede tesekkur ederım..
bende severım ama her zaman değil.. dısarda dolasmayı hele yalnızken hıc sevmem.. üniv yıllarımı hatırladım bak sımdı. dersten birkacsaat once bulusur arkidislerler aısverıse yemege felan giderdik.. nadirende ders bittikten sonra acık yer olursa
simde Allah tan kocamda sevıyor alısverısı.. avmye gidince 3-4saatimizi orda gecirebiliyoruz.. ama bu aralar zor.. kocamm cooook calısıyor...
ayyy nefes alırken bıle sırtım ve gogsumden bısey cekıyor.. usuttum mu ben aksam yaaaa...
Tatlım üşütmüş olabilirsin dikkat et kendine
sarma dicektim desimdi cok ugrastırır diye yazmadım.. yardımcı olabıldıysem ne mutlu birde makarna salatasını kuskustan yapmanı tavsıye ederım.. cook guzel oluyor.. tabi sen bılırsın.. kolay gelsın sana canişkomm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?