2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Öle deme tatlım lütfen inşallah herşeyin zamanında olacak Mevlam nasip etmeyince etmiyor yoksa ben şimdi ağustosta almıştım bebeğimi kucağıma kısmet ötesi yok.. tam bence yaşı hayatım acele etmemişsin bazı şeyler zamanında daha güzel oluyor Rabbim birde bebişini gönderdimi tamamdır inşallah :)

benimde 10 aylık yeğenim o kadar tatlıki bizi görünce çıldırıyor kucaklarına alsınlar oynatsınlar diye Minik ayakalrını ısırıyorum ben onun :)

evet oyle.. insAllah canım benım.. saol..

bu arada benım hıccc yegenım yok.. zaten ben teyze olamıyorum halaaaaa olacamm :)))

evet oyle.. Insallah canım benım.. Saol..

Bu arada benım hıccc yegenım yok.. Zaten ben teyze olamıyorum halaaaaa olacamm :)))

valla hala olmakta tatlı olur bizimki teyşa diyo insan çok hoş oluyo ya iyice konuşsa neler isticek senden diolar istesin her şeyi yaparım onun için

valla ben bilmiyorum yeğen bu kadar tatlıysa evlat nasıldır.

canım ikisinin de sevgisi ayrı oluyo.. tarifi yok yaşamak lazım. Allah biliyorum ki en kısaman da sizlerede yaşatacaktır.

mentebacımmm sen niye böle karamsarsın bakim bugün. hayırdır bir sorun mu var canım. kendini böle çıkmazın içine sokma güzelim. gayet de iyisiniz bildiğim kadarıyla olucak seninde beben inşallah.

Bende hiç hala olamıycam 3 kız kardeşiz ablamın bir oğlu var birde kız kardeşim var üniversite okuyor gerçekten okadar tatlıki bitiyorum ona :)

Son düzenleme:
valla hala olmakta tatlı olur bizimki teyşa diyo insan çok hoş oluyo ya iyice konuşsa neler isticek senden diolar istesin her şeyi yaparım onun için

evet tatlıdır emınımm.. ins o duyguları bende tadarım :))

yok canım benım karamsar degılımm.. iyi dileklerin için tesekkur ederım.. ayrıca saol benı dusundugun ıcın

sırtımda bir agrı var belim mi yoksa anlayamıyorum... uzanıcamm biraz... hoscakalın kızlar..

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

verdi canım kemoterapi hastalarınn kullandığı bi ilaç verdi içiorum ama 3 gün içmedim zararlıdır die de daa kötü oldum bugün yine başladım içmeye... ama içincede bulanıo yine ,de gerçi içmeyince tam koma oluorum

kuzum senın toto acıkta kalmıs.....

ne gülüyon kıssss rüyalarla avutuyoruz kendimizi alla alla

oyyyy hemde ne tatlılar kardaizcim valla çocuğum olursa da bu kadar severmiyim bilmiyorum ama yeğenlerimi çok seviyorummmmm 4 tane yeğenim var Allah bağışlasın onları bal onlar balllll halası kurban olmuş onlara

geçmiş olsun güzelim, sen yat dinlen ohhhh keyif yap evde şöle. senin yerinde olmak vardı.

koma da olmaktan iyidir be güzelim. bide çalışıyosun zor olur mide bulantısıyla işte baş etmek. ilaçlarını iç ihmal etme en azından kendini iyi hissedersin.

sorma yaa çok da özlüyorum zilliyi. benim daha bi tane yeğenim var. aminnnnnn canım cümlemizinkini Allah sevdiklerine bağışlasın ...

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

saol canım. o kadar kotu durumda değilim.. dayanamadım laptopı yanıma aldım ama sızde konusmamıssınız..

o ruyaların yanı bebekle olan kısımları gercek olur ınsAllah... senın ruyanda gulunmeyecek gbı degıl... 1 dakıkada ne aksıyon yasadınız..

benım kocada dun gormus bır ruya.. bana soylemedı.. meger o kadar kafası takılmıskı.. aksama bası agırmıs benım canımın.. hayırlara gıtsın ne dıyım datlumm...

saol canım geldim ama.. canım sıkıldı.. bugun bır durgunluk var topicte..

Canım patronum burda okuyup okuyup kaçıyorum :) gitsede kurtulsam okadar başım ağrıyorki çekemiyorum adamı yarında misafirim gelecek 3 gibi neler yapabilceğimi düşünüyorum

valla durgun ama aynı durgunluk bendede var böle gözlerimin üzerinde 1 ton ağırlık var sanki elim ayağım pek kıpırdamıyo uyumak istiyo içim:97:
ay canım kıyamam.. yarında calısıyorsun değil mi ????? pazar dinlenirsin anca...

Canım patronum burda okuyup okuyup kaçıyorum :) gitsede kurtulsam okadar başım ağrıyorki çekemiyorum adamı yarında misafirim gelecek 3 gibi neler yapabilceğimi düşünüyorum

Allah iyiliğini versin.. git patron git.. caya mı gelecek canım misafirlerinn????

ayy topiğin durgunluğu benim olmayışımdandır

arzumcum Allah tamamına erdirsin inşallah ne diyelim..

sıla hanımmmm sıla hanımmmmmmm nassınız iyisiniz inşalalh

breshkacım rüyanı anneme anlattım gülmekten yarıldı kadın

menbetacım geçmiş olsun güzelim

kankitom nassın yoksun

ımreal - bikere sevdim - renewal sizler napıosunuz şekerler

Son düzenleme:
ay canım kıyamam.. yarında calısıyorsun değil mi ????? pazar dinlenirsin anca...

Allah iyiliğini versin.. git patron git.. caya mı gelecek canım misafirlerinn????

ÇAya gelecekler tatlım kocalarıda akşam gelecek yani hem çay yanına bişiler yapmam lazım hemde akşam yemeği napabilirmki bi akıl versen :)

ee tabi eksikliğin hissedilir cinsten... saol canım.....

sende hosgeldın datlumm... yuruyusten sonra annene mi gttin sen bakim???

hoşgeldin tatlım napalım iş güç uğraşıyoruz :) yokluuğun farkediliyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…