- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.561
inşallah dış gebelik değildir allah kimseye yaşatmasın ben ölümden döndüm dış gebelik yüzünden çok kan kaybettim allah düşmanımın başına vermesin hepimize sağlıklı hamilelikler bebekler nasip eylesin inşallah... Aminnnnnnnnnnnnnn...
hımmmmTatlım sanki yumuşak gibi geldi bana ozaman ne oluyor canım
Kızlar çocuk olunca hazırlıklı olun diye sölüyorum dün akşam 10da ablam ağlaya ağlaya annemiş aradı. 18 aylık oğlu var o tv izlerken gitmiş mutfakta dolabı açmış almış kızartma tenceresini oynuyo oturma odasına gelmiş bütün evi gezdikten sonra yağ varmış tavada halılar her yer yağ içinde oturdum evde yanlızım bi o ağlıo bi ben ağlıyorum dedi. Bizde dedik otur geliyoruz atlayıp bi gittik minnoş bakıp bize gülüyo kıyamam insan kızamıyo valla ama evi yıkadık resmen gece gece
Kızlar çocuk olunca hazırlıklı olun diye sölüyorum dün akşam 10da ablam ağlaya ağlaya annemiş aradı. 18 aylık oğlu var o tv izlerken gitmiş mutfakta dolabı açmış almış kızartma tenceresini oynuyo oturma odasına gelmiş bütün evi gezdikten sonra yağ varmış tavada halılar her yer yağ içinde oturdum evde yanlızım bi o ağlıo bi ben ağlıyorum dedi. Bizde dedik otur geliyoruz atlayıp bi gittik minnoş bakıp bize gülüyo kıyamam insan kızamıyo valla ama evi yıkadık resmen gece gece
amin canım inşallah iyidir
canım öle hafif değil baya farkedilir oluyo hamile kalınca öle genişleyip biraz yumuşuyo herkeste olan net bir belirtidir.
Canım dokunduğum zaman yumuşaktı normalde kuru zamanalrını da bilirimhayırlısı olsun tatlım ya 37.ci günümde gittim kan tahlili negatifti bugün 41.ci gün biraz daha bekleyeyimde bakalım ne olacak canım ya keşke öle bişe olsa 3 yetim çocuk sevindirecem valla
annemde aynen senin sorduğun soruyu sordu :) normalde çekmeceleri falan boşaltmış karıştırıyo diye o dolabın kapağını bağlıo normalde iple ama açık unutmuş :) biz annemle yaşıyoruz hayatım 2.5 aydır evi acil boşaltmak zorunda kaldık çıkmışken ev alalım dedik hem para biriktirebilmek hemde rahat ev aramak için anneme geldik. şimdi ev arıyoruz inşallah 2 aya hazırlanmış olucaz taşınıcaz.evet gercekten zor bır durum.. Ama cocugun ulasabılecegı yerde neden duruor onu anlamadım guzelım.. Allah korusun baska bısey olsaydı.. Neyse ıkısıde ıyı olsunda gerısı muhım degıl temızlenır.. Sen annendemiydin aksam ???? Kocan nerdeydi :d
canım dokunduğum zaman yumuşaktı normalde kuru zamanalrını da bilirimHayırlısı olsun tatlım ya 37.ci günümde gittim kan tahlili negatifti bugün 41.ci gün biraz daha bekleyeyimde bakalım ne olacak canım ya keşke öle bişe olsa 3 yetim çocuk sevindirecem valla
ayy niyetin ne guzel canım benım :)) ins gercekleşir.. regl olamamakta kotu yaa.. bıde onun stresını yasıyorsun.. bısey sorcam canım, sen kac senelık evlıydın, normal hamılelık gecırdın mı hıc, bıde doktor tahlıllerını yaptı mı canım, bide bide ne zamandır bebek ıcın denıyorsunuz ??? ne meraklıyım dimi
annemde aynen senin sorduğun soruyu sordu :) normalde çekmeceleri falan boşaltmış karıştırıyo diye o dolabın kapağını bağlıo normalde iple ama açık unutmuş :) biz annemle yaşıyoruz hayatım 2.5 aydır evi acil boşaltmak zorunda kaldık çıkmışken ev alalım dedik hem para biriktirebilmek hemde rahat ev aramak için anneme geldik. şimdi ev arıyoruz inşallah 2 aya hazırlanmış olucaz taşınıcaz.
normalde zaten betahcg hergün 2ye katlar varsa yükselmiştir ama bekle biraz daha pztesi olmazsan baktırırsın yeniden
öle yaparız canım zaten beta hcg dedikleri an tüylerim diken diken oluyor 3 hafta 2 günde bir beta baktırmışrım hele sonuçları öğrenmek için aradığımda kalbim nasıl atardı allahım kimseye yaşatmasın allah hepimize doktora gittiğimizde keseyi gördüğümüz kalp atışlarını duyduğumuz sağlıklı hamilelikler nasip etsin....
annemde aynen senin sorduğun soruyu sordu :) normalde çekmeceleri falan boşaltmış karıştırıyo diye o dolabın kapağını bağlıo normalde iple ama açık unutmuş :) biz annemle yaşıyoruz hayatım 2.5 aydır evi acil boşaltmak zorunda kaldık çıkmışken ev alalım dedik hem para biriktirebilmek hemde rahat ev aramak için anneme geldik. şimdi ev arıyoruz inşallah 2 aya hazırlanmış olucaz taşınıcaz.
normalde zaten betahcg hergün 2ye katlar varsa yükselmiştir ama bekle biraz daha pztesi olmazsan baktırırsın yeniden
amin cnm inşallah allahım bu mutluluğu hepimize nasip etsin
İnşallah canım benim ya inşallah :))) canım 22 kasımda 2 senelik evli olacam ben 1 sene korunduk 1.ci evlilik yıldönümüzde bıraktık korunmayı aralıkta hamileydim ama dış gebelikocağa kadar bekledi doktorum emin olamadı 1 ocakta acil ameliyatla aldılar bebeği tüpümden maceram bundan sonra başladı PP hiç normal hamilelik olmadı canım tahlilleri yaptırdık bi sorun yok yumurtalıklarında iyi dedi bide açık ameliyat oldum ya tüplerin açık temiz dedi bu tesadüf bi durum bi sorunun yok dedi canım 15 şubattan beri çaslışmalar içerisindeyiz bakalım sonuca nezaman ulaşacaz ben dış gebelik geçridiğim için bu kadar stresliyim tatlım yoksa biliyorum herşeyin bi zamanı var Rabbim hayırlısını versin inşallah
o zaman olacagı varmıs dimi canım benım.. Bıdaha unutmaaz emın ol
Ay ne guzel. Berabersiniz şimdilik.. Mantıklı dusunmussunuz.. Bak ne fesatım aklıma ne geldı. Kaynana felan anlayıslı mı bu konuda
ne konuda tatlım anlamadım ama annemlerle kalmamızı diyosan kayınvaldemler benimle kalıyodu 6 aydır onlarla alakalı olarak evden çıkmak zorunda kaldım biraz karışık biz ev arıoduk eşimle ilk kaynanam kendi dedi annende kalsanız rahat rahat halledersiniz die.
evet canım tam olarak onu sormustum bende.. Anladımmm.. O zaman sıkıntı yokk. Ins en yakın zamanda istediğiniz gibi bir ev bulursunuz canım..
oh oh masallah.. 22 kasım 22 kasımbende canım 22 kasımda evlendim benımde kısmetse 3 sene olacak genel olarak hıcbır sorununuz yok.. bu cok ıyı bır durum.. o zaman canım yakında tekrar hamıle kalıcaksın Allah ın ıznıyle.. stres yapmamaya calıs.. rahat ol
İkimizinde yıldönümü aynı canım ya ne güzel sen benden 1 sene daha kıdemlisingenel olarak sorun yok gibi canım İnşallah tatlım Sende inşallah çok yakında hamile olacaksın o günler geldiğinde konuştuğumuz konular normal doğummu sezeryan doğummu,kaç kilo aldık yok efendim uykusuzluktan öldük
anammmmm yeğen çok tatlı oluyo ya. Ne yaramazlıklar yapıyo bi bakışı yetiyo böle mahsun mahsun. Gözüme parmağını soktu zilli 3 gün kan çanağı gibiygi gözüm. Kötü görünüyodu. Soktuğu zaman kafasını eğmiş bana bakıyo teze yoodu teze yoodu. Oy evlattttt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?