- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.661
yaniii bu konuyla ilgili en cok guldugum yorummmm..... tebrikler.....screammm hosgeldın canımmmm.....
orada ultrasyonlar kıtlık var herhall... nasıl ıs bu yaa. cınsıyetını bıle daha gec ogrencen.. pztesi bıze sonucları bildirmeyı unutma canımmmmmmm.
ikinci gulunc olani ise bu:) ama cidden dogru.. tr de millet cani sIkIlinca usg ye gidiyo bebegi gormek icin:)))Bu konuda çok şansızsın canım malesef burda millet canı sıkılsa bebeklerini görmeye gidiyor iyiki Türkiyedeyim :)
Canım zaten o tahliller rutin yapılan şeyler bizim paşamız sağlıklıdır Allahın izniyle annesinin karnında ne güzel yatıyodur şimdi
Silacimmmmm[/B], isten girdim simdi, ama hiccc sorma.. Is durumlari cok kotu oldu benim.. Acaip stresli isim su aralar.. Fazla mesailer.. Haftasonlari calismalar.... esim erken izne cik diyor.. Ama araliktan once cikamam.. Ve ben olabildigince geciktirmek istiyorum ki, bebekle gecirdigim vakit fazla olsun.. Bilmiyorum.. cok karisik durumlar...
Sen ev bulamamissin hala canimmmm, insallah kisa surede bulursunnn, baya az vaktin kaldi..:26:
screammm hosgeldın canımmmm.....
orada ultrasyonlar kıtlık var herhall... nasıl ıs bu yaa. cınsıyetını bıle daha gec ogrencen.. pztesi bıze sonucları bildirmeyı unutma canımmmmmmm.
Bu konuda çok şansızsın canım malesef burda millet canı sıkılsa bebeklerini görmeye gidiyor iyiki Türkiyedeyim :)
Canım zaten o tahliller rutin yapılan şeyler bizim paşamız sağlıklıdır Allahın izniyle annesinin karnında ne güzel yatıyodur şimdi
Valla kitlik varr menbetacimmmm... Tr'de gelisimini takip ediyorsunuz ne guzel.. Burda bizim girdiklerimiz sadece down sendromuyla alakali olanlar.. Hani gerekli olmasa, herhalde onu da yapmazlardi... Cinsiyetini anca ekimde ogrenirim herhalde.. Ptesi olan ultrasonlu kontrol diil... Belki kalp atisini dinletirler... Onu ben zaten evde dinleyebiliyorum...
Ptesi sonuclari yazarim size tabiki canimm... Sen nasilsin bu arada? Turlar devam ediyor mu? Gecmis olsun bu arada belin mi agriyormus, oyle bisi okudum hizli hizli okurken, yanlis anlamis olabilirim..
Kesinlikle canimmmm, kiymetini bilin.. Benim mumkun olsa, orda yapmak isterdim dogumu.. Ama burda gerekiyor...
ya kizlar ben kilo filan da almadim pek.. Tartilmayi da biraktim, hemen hemen ayni cikiyorum diye... Kilo almadan karnim nasil sisiyor boyle bilmiyorum
olur tatlim olur....zaman zaman bole algida gucluklerrrrrrayyyyyyyyyyyy burda fenalardayım gülmektennnnn
bnde diorum ki bu ucuz can ne demek netten bile baktım
ahh canımmm senin türkçe klavye mevzusunu unuttum pardon
ikinci gulunc olani ise bu:) ama cidden dogru.. tr de millet cani sIkIlinca usg ye gidiyo bebegi gormek icin:)))
Maşallah canım sana vallabelinin ağrısı geçmeden yapmak yok ona göre
Valla kitlik varr menbetacimmmm... Tr'de gelisimini takip ediyorsunuz ne guzel.. Burda bizim girdiklerimiz sadece down sendromuyla alakali olanlar.. Hani gerekli olmasa, herhalde onu da yapmazlardi... Cinsiyetini anca ekimde ogrenirim herhalde.. Ptesi olan ultrasonlu kontrol diil... Belki kalp atisini dinletirler... Onu ben zaten evde dinleyebiliyorum...
Ptesi sonuclari yazarim size tabiki canimm... Sen nasilsin bu arada? Turlar devam ediyor mu? Gecmis olsun bu arada belin mi agriyormus, oyle bisi okudum hizli hizli okurken, yanlis anlamis olabilirim..
Kesinlikle canimmmm, kiymetini bilin.. Benim mumkun olsa, orda yapmak isterdim dogumu.. Ama burda gerekiyor...
ya kizlar ben kilo filan da almadim pek.. Tartilmayi da biraktim, hemen hemen ayni cikiyorum diye... Kilo almadan karnim nasil sisiyor boyle bilmiyorum
evet canım.. beklicem..
bende iyim canım.. turlara yenı basladık sayılır.. 1 kez yani.. hayırlısı bakalımm.. evet agrım var bıraz. cam sildim daha kotu oldu sanki...
sende bize bebeginle ilgili gelismeleri haber ver tamam mı??
hly ve sıla henuz ev bulamadı.. topicce dua edıcezz..
Hulyacimmm, valla buranin saglik sistemi bu kadar kotu yani.. Cok kaderciler..Kontrolsuz takiliyorlar... Yani son ultrasonum 20. hafta civarinda olcak.. Ondan sonra 20 hafta daha var doguma.. Ve hiccccc gormeden gitcez...
Sirf bebegi gormek icin ozele filan gidebilirim artik ondan sonra bilemiyorum henuz....
Bu arada eski halimize donmusuzzz, cok detayli okuyamadim, cok fazla sayfa vardi... Tatiller bitti demek oluyor bu.. Herkes eskiye dondu...
Senin ev bakma meseleleri ne durumda... ? Daha henuz birsey yok sanirim?
olur tatlim olur....zaman zaman bole algida gucluklerrrrrrama internete bakinca ne buldun merak ettimmmm!!!!!
Tur demişken aklıma takıldı ben bu süre zarfında yumurtlamıyorumdur demi dün eşime söyledim sen tavukmusun diye dalga geçti benle
evet canımm yani o kadar da olmaması lazım yani hele 20. haftadan sonra olmaması daha da bi saçma ben senin yerinde olsam kesin giderim özele hiç değilse ayda 1 kere..
şükür döndük eski halimize valla bi ara ciddi bi boşluk vardı ama gönüllerimiz bir şükür
valla benim ve sılacımın ev iişleri karışık bulamadık hala ev yok ya yok yok yokkkkk hayret bişi ..haftasonu çıkıcaz bakalımm buluruz inşallah:18::18::18:
sorma canımm olabiliyor evet hele kafa doluykenn daha çok olabiliyorinternette tek bulduğum alış veriş sitesi
ben tavuk sen horoz gel cocuk yapooozzz deseydinnn...
aaaahhaaaaaTatlım gerçekten öle ama hastaneye gittim ya kız diyorki 10 gün kontrolüm vardı bebeğimi özledim doktora kasılmam var diye yalan söylerek tekrar bebeğimi görmeye geldim dedi şok oldum diyoki napim çok özlüyorum aslında çok fazlada iyi bişi değil ama imkan varkande insanlar zorlamayı seviyorlar
evet canım.. beklicem..
bende iyim canım.. turlara yenı basladık sayılır.. 1 kez yani.. hayırlısı bakalımm.. evet agrım var bıraz. cam sildim daha kotu oldu sanki...
sende bize bebeginle ilgili gelismeleri haber ver tamam mı??
hly ve sıla henuz ev bulamadı.. topicce dua edıcezz..
yanii ilahi kizlarrrr.......... ikizin bir fazlasii yani Üçüz demek.. Üçüzcan demek... hani turkce karekterlerim yokya klavyede ondan oldu..... Ü yok yani bende.. bunuda bi yerden kopyaladim....!!!!!
Kizlarrrrrrrr, ay sizi cokkk ozlemisim bennn.. isyerinden girdim simdi... Yarim gunde 13 sayfa yazilir mi yaa.. Gunah bana.. nasil okucam...
Tahlili merak etmissinizzzz hepiniz, evet yeniden yaptilar, neden yeniden yaptiklarini da soylemediler... Ve sonuclari da aciklamadilar...:84::84:
Ptesi kontrole gitcem.. Ama ultrasona diil... sadece minik detaylari kontrol ediyorlar.. kilo aldimmi, tansiyonum nasil ivir zivir..Burda tr'den farkli olarak 9 ayda 2 kez ultrasona sokuyorlar.. Birine gittim, Digeri de ekimde.. Daha cokkk var yani....
Arzum hamileymiss demek, ben yakalamisim tickerindennn...Cokk tebrikler canimmm.. Duzeltelim seni listede...
ayyy benım kocammm tatıle cıkamıcak bır sure......... ben yaparım bişicek yok ondadan.. su belimin agrısı gecse...
ben tavuk sen horoz gel cocuk yapooozzz deseydinnn...
canim yaaa... sen iyi olda o zaman ara ara katil bize raziyiz onada... ama ben cidden uzuluyorum yaa..calisan hamislerimize.. basta renewal ve sanaaa...... Allah yardimciniz olsunnnn....
bende de durumlar ayni canim biraktigin gibi.... ev yok,bebek icin calismalar seyrek... bu ayda esim bayagi rahatsiz... oyle oyle zaman geciyor iste...
ayyy uleynnnn deyince aklıma regen geldi nerde bu kız ???
hahahahahahahah ucuz da neyin nesi dedim bende ala ala. klavyedenmiş meğer
bırak can sıkıntısından ultrasona girmeyi tahlilleri bile almak uzun sürmüyo tr de. sen nerde yaşıyon gülüm yaaa
neyse güzelim şartlar da bunu gerektiriyo özelden daha sonra bakarsın bebişine. si< iyisiniz yaa önemli olanda bu. dikkat et kendine canım
kızım bi dur yaaa bel ağrın geçsin. tur da atamazsın kötü olursan.
birkere_sevdimmmm
hahahahahahahahah
baaaaakkkkkkkkkkkkkk bak bak bak bak. gıdaklasın demi şöle kollarına açaraktan kanat misali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?