2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

screammm hosgeldın canımmmm.....

orada ultrasyonlar kıtlık var herhall... nasıl ıs bu yaa. cınsıyetını bıle daha gec ogrencen.. pztesi bıze sonucları bildirmeyı unutma canımmmmmmm.
yaniii bu konuyla ilgili en cok guldugum yorummmm..... tebrikler.....
ikinci gulunc olani ise bu:) ama cidden dogru.. tr de millet cani sIkIlinca usg ye gidiyo bebegi gormek icin:)))

canim yaaa... sen iyi olda o zaman ara ara katil bize raziyiz onada... ama ben cidden uzuluyorum yaa..calisan hamislerimize.. basta renewal ve sanaaa...... Allah yardimciniz olsunnnn....
bende de durumlar ayni canim biraktigin gibi.... ev yok,bebek icin calismalar seyrek... bu ayda esim bayagi rahatsiz... oyle oyle zaman geciyor iste...

screammm hosgeldın canımmmm.....
orada ultrasyonlar kıtlık var herhall... nasıl ıs bu yaa. cınsıyetını bıle daha gec ogrencen.. pztesi bıze sonucları bildirmeyı unutma canımmmmmmm.

Valla kitlik varr menbetacimmmm... Tr'de gelisimini takip ediyorsunuz ne guzel.. Burda bizim girdiklerimiz sadece down sendromuyla alakali olanlar.. Hani gerekli olmasa, herhalde onu da yapmazlardi... Cinsiyetini anca ekimde ogrenirim herhalde.. Ptesi olan ultrasonlu kontrol diil... Belki kalp atisini dinletirler... Onu ben zaten evde dinleyebiliyorum...
Ptesi sonuclari yazarim size tabiki canimm... Sen nasilsin bu arada? Turlar devam ediyor mu? Gecmis olsun bu arada belin mi agriyormus, oyle bisi okudum hizli hizli okurken, yanlis anlamis olabilirim..

Kesinlikle canimmmm, kiymetini bilin.. Benim mumkun olsa, orda yapmak isterdim dogumu.. Ama burda gerekiyor...
ya kizlar ben kilo filan da almadim pek.. Tartilmayi da biraktim, hemen hemen ayni cikiyorum diye... Kilo almadan karnim nasil sisiyor boyle bilmiyorum

Demekki tosunumz geliyor

Çok merak ettim seni böle hamile halinle canım gözümde canlandırmaya çalışıyorum

ikinci gulunc olani ise bu:) ama cidden dogru.. tr de millet cani sIkIlinca usg ye gidiyo bebegi gormek icin:)))

Tatlım gerçekten öle ama hastaneye gittim ya kız diyorki 10 gün kontrolüm vardı bebeğimi özledim doktora kasılmam var diye yalan söylerek tekrar bebeğimi görmeye geldim dedi şok oldum diyoki napim çok özlüyorum aslında çok fazlada iyi bişi değil ama imkan varkande insanlar zorlamayı seviyorlar

Maşallah canım sana valla belinin ağrısı geçmeden yapmak yok ona göre

evet canım.. beklicem..

bende iyim canım.. turlara yenı basladık sayılır.. 1 kez yani.. hayırlısı bakalımm.. evet agrım var bıraz. cam sildim daha kotu oldu sanki...

sende bize bebeginle ilgili gelismeleri haber ver tamam mı??

hly ve sıla henuz ev bulamadı.. topicce dua edıcezz..

Tatlım önemli olan bebişini sağlıkla kucağına alman boşver ultrason çokda iyi bişi değil canım inşallah sağlıkla hayırla kucağına al bebeğini

Yormasınlar seni canım ya bebişde yoruyor zaten İnşallah tez zamanda geçer bu günler

Tur demişken aklıma takıldı ben bu süre zarfında yumurtlamıyorumdur demi dün eşime söyledim sen tavukmusun diye dalga geçti benle

ayy canim cok sekersinnnn....desene kuzucuk guzel guzel buyuyor... merak etmesen bende oyleydim.. hatta gorumceler kiskanirdi hiic kilo almiyor diyeee 5-6aydan sonra hizla artiyo kilocuklar.....

evet canımm yani o kadar da olmaması lazım yani hele 20. haftadan sonra olmaması daha da bi saçma ben senin yerinde olsam kesin giderim özele hiç değilse ayda 1 kere..

şükür döndük eski halimize valla bi ara ciddi bi boşluk vardı ama gönüllerimiz bir şükür

valla benim ve sılacımın ev iişleri karışık bulamadık hala ev yok ya yok yok yokkkkk hayret bişi ..haftasonu çıkıcaz bakalımm buluruz inşallah:18::18::18:

olur tatlim olur....zaman zaman bole algida gucluklerrrrrr ama internete bakinca ne buldun merak ettimmmm!!!!!

sorma canımm olabiliyor evet hele kafa doluykenn daha çok olabiliyor internette tek bulduğum alış veriş sitesi

aklın fıkrın alısverıste dımı

aaaahhaaaaa burasi tr canimmm hersey mumkunn.... ama yani cidden komik gibi gorunsede zararli yani...bebeginin sagligi icinonuozlemesi daha dogrudur!!!

Allah Irazi ossun Menbata kuzuummm.... insallah buluruz gonlumuzegore bi ev.... ooyy ooyyyy... bide hamile kalaydik hayirlisiylaaa......

ayyy uleynnnn deyince aklıma regen geldi nerde bu kız ???

yanii ilahi kizlarrrr.......... ikizin bir fazlasii yani Üçüz demek.. Üçüzcan demek... hani turkce karekterlerim yokya klavyede ondan oldu..... Ü yok yani bende.. bunuda bi yerden kopyaladim....!!!!!

hahahahahahahah ucuz da neyin nesi dedim bende ala ala. klavyedenmiş meğer

bırak can sıkıntısından ultrasona girmeyi tahlilleri bile almak uzun sürmüyo tr de. sen nerde yaşıyon gülüm yaaa
neyse güzelim şartlar da bunu gerektiriyo özelden daha sonra bakarsın bebişine. si< iyisiniz yaa önemli olanda bu. dikkat et kendine canım

ayyy benım kocammm tatıle cıkamıcak bır sure......... ben yaparım bişicek yok ondadan.. su belimin agrısı gecse...

kızım bi dur yaaa bel ağrın geçsin. tur da atamazsın kötü olursan.

ben tavuk sen horoz gel cocuk yapooozzz deseydinnn...

birkere_sevdimmmm
hahahahahahahahah
baaaaakkkkkkkkkkkkkk bak bak bak bak. gıdaklasın demi şöle kollarına açaraktan kanat misali...

Son düzenleme:

Silacimmm, senin bat ne zamandi hatirlamiyorum ama, calismalari aksatmayin ovulasyona yakinsan... Gecmis olsun bu arada.. Insallah ciddi bisi yoktur...
Renewala uzuldum ben de cok.. Bulantilar insani cokk kotu yapiyor.. Sukur ben geride biraktim o gunleri... Insallah o da kisa zamanda toparlar..

sılacımmmm,
canım valla seninde ev durumları fena yaa. inşallah en kısa zamanda hatta yarınki ev inşallah içine sinerde olur. hem zaman doluyo hemde ikinci ihtimali bende düşünmek istemiyorum.

Son düzenleme:

kesinlikle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…