- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.701
ayy topiğin durgunluğu benim olmayışımdandır
arzumcum Allah tamamına erdirsin inşallah ne diyelim..
sıla hanımmmm sıla hanımmmmmmm nassınız iyisiniz inşalalh
breshkacım rüyanı anneme anlattım gülmekten yarıldı kadın
menbetacım geçmiş olsun güzelim
kankitom nassın yoksun
ımreal - bikere sevdim - renewal sizler napıosunuz şekerler
canım sözde korunacaktık... Ama eşim istemedi... adet olduğum zaman tamam demişti...bende ona istinaden korunacağız demiştim.. sonra istemdi...
bir de geçen ay da belki hatırlarsınız silik çizgi çıktı. Burada yazdım herkes tebrik etti. Sonra dr gittim dr kese yok bişey yok dedi.. Saçma sapan durumlar olmuştu...
o yüzden yine dr gitmeyi bekliyodum... Ama dayanamıyıp ticker yaptım :)) çünkü sanki bu sefer test biraz daha belli oluyodu...
Eki Görüntüle 257164
sorma yaa sabah gülerek uyandım
ikimizde hamileymişiz (inşalllllaaaah )aynen böyle geziyoruz beraber doktora falan diyoruz doktor ikimize de doğum için aynı günü veriyor biz tamam deyip doktordan çıkıp alışverişe gidiyoruz doğum çantası hazırlamaya neysse mağazada senin sancın tutuyor seni görünce bende bağırmaya başlıyorum ikimizi de yere yatırıyolar... sen tüp patlayacaaaaak çekilin diye bi bağırıyosun sonra aynı türk filmi gibi kadının biri geliyo çekilin ben doktorum diyo bende ne doktorusun diye soruyorum kadın veterinermiş az önce bi inek doğurttum bişey olmaz diyo bu kez ben ayağa kalkıyorum yok yok bende ağrı falan yok ben eve gidicem diyorum sanada kalksana hülya kadın bizi ahıra götürecek diyorum sen hala tüp patlayacak diyorsun .... nasıl bir rüyaydı anlamadım koptum resmen
Kizlarrrrrrrrrrrr, ne cok yazmissinizzz...Cokkk yoruldum okurken... . Sonlara dogru atlaya atlaya okudum...
Ama ben kac saattir burdayim, bir regen bir ara geldi, cikti.... baska kimse yok.... Ben en iyisi pek ugramayayim...Buralar sakinlesiyor geldigimde....
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Eylule Insallah
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Eylule Insallah
leplepi | 21 | 28 Agustos| TEBRIKLER!
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul| Bekliyoruz
sila38 | 23 | 6 Eylul| Ekime Insallah
derya78_40| 29 | 8 Eylul| Ekime Insallah
azra3434| 30 | 8 Eylul| Ekime Insallah
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| Bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 3 Ekim
hly7| 23 | 9 Ekim
nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
| | |
MIREMIST, srdrhly, Masumiyet.. kizlar Agustosta kalmissinizz... yeni batlarinizi soyleyin, sizi guncelleyelim...
bu arada _arzum_ hamilemisin canim sen??? tickerinda 5 haftalik hamile yaziyor... ama haberini goremedim... ben mi kacirdim...:26::26::26::26:
canım ben zaten bunun nedenini araştırmak için doktoraa çok gittim ama hiç bişey yok diyolar testler hep temiz çıktı bütün yumurtatakibi vs vs amma bir sonuç yok güzelim bende bilmiyorum neyapacağımı bilmiyorum nasıl geçicek bu zaman ...allaha dayanmaktan başka çarem yok ama dua edin bana sabır versin elim kolum bağlı kaybetmekte acıı beklemekte acııı nasıl olcak bilmiyorum ben ???canimsin yaaaaaa canimsiinnnn......... tuylerim yine diken diken.... soylenecek ne var kiii... verende Allah alanda... ama guzelim benim rabbim sabirlar versin sana.. canim pekineden,sonuc var mi ortada acaba?? sadece Allahdan sabir diliyor ve yenibebegine kavusman icin dualarimi gonderiyorum... Allaha emanet ol...
selam kızlar beni merak etmişsiniz kusura bakmayın haber veremedim dün gece girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım aksilikler peşimi bırakmadı kaç gündür ve bugün nihayet öğrendim işin aslını 3. bebeğimide düşürmüşüm ilk ikisinde üzülmedim ama bu fena koydu bana o davete gittiğim gece doktorada gitmiştim kısmet ama çok kan kaybettim ellerim yyazamaıyor toparlanınca uğrayacağım topiğe tamammı kendinize iyi bakın ..
Canım nasılsın iyi misin?
akşam ki mesajını gördüm anca şimdi yazabiliyorum
Leplepicimmm ne diycegimi inan bilmiyorum yaa noluyo bize boylee dedim senin dusuk haberini okuyunca( Bende bu gebeligimden once 1 kez kimyasal gebelik gecirmistim vee cok aciydi... Ne hissettigini anliyabiliyorum canim ama Rabbimden sana saglikli bi bebek dilemekten baska elimden gelen bisey yok ( Allah sana sabir versin ve tekrar yasatmasin insallahhh...
Silacimmm cnm bnm Allah gonlunuze gore bi ev versin hemencik yaaa ev iside ayri bi strestir eminimki... Ayni sekilde hlycigimada solee guzelinden bi ev diliyorumm:)
Bershkacimmm ruyana cok guldum yaa valla supersin :))
Scremaway gelmiss hos gelmiss :) Bebisinin iyi olmasina cok sevindimm... Kizlarin istegi uzerine listeylw gonullu olarak ilgilendim sen yokken hic yorum yapmamissin ama umarim seni kizdirmamisimdir cnmm
Arzucummm tbrk ediorum insallah 24 eylulde guzel haberlerini verirsin bize :)
Kizlarr dunden beri dogru duzgun giremedimm ama gecmisi okudumm 1 iyi 1 de kotu haberimiz varmis valla saskina dondumAllah hepimize herseyin hayirlisini nasip etsin insallah...
Annemle ugrasiyorumm hep, babam gecen sene vefa etti ablamda yurtdisindaa bi ben varim yaninda o yuzden hergun ugramasam icim rahat etmiyoo... Buarada annemi bu sene haca gonderiyoruzz onun telasida basladi :) icim biraz buruk yanliz gidecek diye ama insallah zorluk cekmez...
Buaradaa teyzeleriii bgn biz oglumuza chicco puset ve araba aldik... Aslinda hic aklimizda yoktu ama eminonunde 1080 tl ye sormustukk simdi aldigimiz tam yari fiyatina gelince esim hemen alalim dedi... Ben daha erken fln dedim ama kampanya varken alalim dedi aldik :)
selam kızlar beni merak etmişsiniz kusura bakmayın haber veremedim dün gece girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım aksilikler peşimi bırakmadı kaç gündür ve bugün nihayet öğrendim işin aslını 3. bebeğimide düşürmüşüm ilk ikisinde üzülmedim ama bu fena koydu bana o davete gittiğim gece doktorada gitmiştim kısmet ama çok kan kaybettim ellerim yyazamaıyor toparlanınca uğrayacağım topiğe tamammı kendinize iyi bakın ..
heeeeyyyyyyy benim adim neden gecmiyor burda???
ya su begen tuslari neden kalkt ki yaa... vazgecer gecer begenirdim ben bu rüyayi
tüp patlicak heee
inek
nolsun fistik ya.. herif uzanmis yanimda kesitriyor, tv kapali, elimde dodurma ( tutamadim da yine bogazimi) oturuyorum kös kös.. salon kalk gidek der gibi bi hal icinde, halisi yok kablolar sökülmüs vs.. yarin boya yapilcak da o sebepten.. hayattan ümidi kesmis bi vaziyetteyim.. kk da olmasa yapcak hiiiiiiiiiiiiic bi seyim yok vallah.. yürüyüse cikcaktim hava da soguk artik
canımmm ne yazacağımı bilemedim yazdım sildim yazdım sildimm iyi haber beklerken böyle bi haber beklemiyorduk şok oldum.. keşke ogün doktora gitseydin yaa belki bi ilaç verirlerdi bişi yaparlardı ahh ahh Allah ın hikmetine sual olmaz tabi.. canım Allah yar ve yardımcın olsun bunu da atlatırsın desteğimizle inşallahh.. kendini harap etme metanetini koru canım...
regentoşumm senin isminn yüreğimdeeeeeeama burdaki isimler online olanlardı sen yoktun ondan kuzumm :26::26::26:
sen bana mı inek dedin bakiimmmmm :44::44::44:
:) adamcağız yorulmuş demek ki napsın yazık
valla sana da kolay gelsin diyicem madem boya badana işi var zor işler canım yaa ama sonu güzel olur temiz temiz oturursunuz mis gibi ne güzel
bu aralar atraksiyon yok demek geçti mi yumurtlama zamanın?
regen hanımm regenn hanımmm sığınaktan bekleniyorsunuz !
hmm iyi hadi o zaman benim yerim daha güzelmis... online degildim kuzum cünkü su boya osleri pesinde kosturmaktan bi hal oldum.. bu önümüzdeki günlerde bitecek insallah...
yok canim inek diye sana demedim.. yani rüyada kadinin inek dogurtup sonra size gelmesi ne bileyim yani inek ne alaka??? hem inek kötü bi hayvan mi??? inege tapanlar var kiss mesela onlarda inek kesmek yasak, hayvancagizlar ortaliklarda geziyorlar basi bos kediler gibi.. hem de sen bi hamis ol da tek inege benzetelim seni yani bir sey olmaz
dur kuzum annemlerle konusayim da geliyorum hemen
yok canim ben korunuyorum asi oldugum icin.. daha iki ayim var.. iki ay daha koruncam iste ayin 22sinde tam bir ay bitmis olacak asi olali.. geriye kaliyor iki ay...
adamcagiz ne yorulacak, gece gezdi gezdi, sabah da uykuyu alamadan kalkinca tabi yorgun düstü, sabaha karsi eve anca geldi.. erkekn geleydi.. dur bi tane vurayim kafasina bak yine sinirlendim
evi halledeyim resmini cekip koycam bakarsiniz insallah güzel olurda... :97::97::97::97:
tabi ilgilencen canim annele.. ne güzel hayirlisiyla gitsin gelsin annecin.. ablanin akli simdi hep ordadir.. yani kendimden tahmin ediyorum
bu arada benim adim niye yok ordaaaa???? hani bana özel resim koyacaktin???
ay arabanizda hayirli olsun... elimizden gelse (!) birileri de gidiplip koyacak simdiden bi kenara ama iste bu cadoloz regen birakmiyor adami...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?