- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.681
Demekki tosunumz geliyor
Çok merak ettim seni böle hamile halinle canım gözümde canlandırmaya çalışıyorum
evet canım.. beklicem..
bende iyim canım.. turlara yenı basladık sayılır.. 1 kez yani.. hayırlısı bakalımm.. evet agrım var bıraz. cam sildim daha kotu oldu sanki...
sende bize bebeginle ilgili gelismeleri haber ver tamam mı??
ayy canim cok sekersinnnn....desene kuzucuk guzel guzel buyuyor... merak etmesen bende oyleydim.. hatta gorumceler kiskanirdi hiic kilo almiyor diyeee 5-6aydan sonra hizla artiyo kilocuklar.....
evet canımm yani o kadar da olmaması lazım yani hele 20. haftadan sonra olmaması daha da bi saçma ben senin yerinde olsam kesin giderim özele hiç değilse ayda 1 kere..
şükür döndük eski halimize valla bi ara ciddi bi boşluk vardı ama gönüllerimiz bir şükür
valla benim ve sılacımın ev iişleri karışık bulamadık hala ev yok ya yok yok yokkkkk hayret bişi ..haftasonu çıkıcaz bakalımm buluruz inşallah:18::18::18:
bikere_sevdim Bence tosundan cok, sIska bisi olcak.. Kilo almadim kiii ben... Bizim bir arkadasin bebegi biraz sIkIntili olarak dogdu, zayifliktan dolayi.. Benimki bana kiziyor birsey yemiyorum diye.. Ya bizimki de oyle olursa diye...
menbetacimmmm, dikkat et kendine.. Cok yorma.. Bel agrisi cok kotu oluyor.. Bende kotuydum cok gecen ay.. Bu ay daha rahatim.. Daha uzun sureli yurumeye calisiyorum.. Cok da zorlamamaya calisiyorum kendimi...
silacimmm, valla ben de memnunum kilo almamaktan.. Ama bir sIkInti olurmu bebekte diye tedirgin oluyorum sadece... Baramayacagimi soyluyorlar ama, doguma 60 kiloyla gitmek hedefim...Onumde yaklasik 8 kilo var yani.. 5 ay boyunca almak icin....
Hulyacimmmmm, evet insallah ozele gitcem, belki dogumu bile oyle yapabilirim.. bilemiyorum...
Ya insallah ev bulursun canim artikkkkk, cok uzun suredir bakiyorsun sennn.. Bunalmissindir bunlarla ugrasmaktan...
O tavukla o Horoz çok uğraştı bi beceremediler canım
aaaahhaaaaaburasi tr canimmm hersey mumkunn.... ama yani cidden komik gibi gorunsede zararli yani...bebeginin sagligi icinonuozlemesi daha dogrudur!!!
Allah Irazi ossun Menbata kuzuummm.... insallah buluruz gonlumuzegore bi ev.... ooyy ooyyyy... bide hamile kalaydik hayirlisiylaaa......
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpüldünüz
Hulyacimmmmm, evet insallah ozele gitcem, belki dogumu bile oyle yapabilirim.. bilemiyorum...
Ya insallah ev bulursun canim artikkkkk, cok uzun suredir bakiyorsun sennn.. Bunalmissindir bunlarla ugrasmaktan...
Kizlarrr, ben toplantiya kaciyorummmm...
Bir saat yokummm.. Gidimm de toplantida stres atimmm...
iskambil falımmm ;
Sizin yüzünüze gülen ve fakat arkanızdan kuyunuzu kazmaya çalışan düşmanlarınız var. Bunlara karşı dikkatli ve uyanık olmalısınız. Sonuçta bu düşmanlarınız size hiç bir zarar veremeyeceklerdir.Bu sıralarda başınızda ya bir nişan veyahut bir nikah dolaşmaktadır. Şayet bir kısmet çıkarsa evlenmekte tereddüt etmeyiniz. Size bir taraftan bir haber gelecek; bu sizi ziyadesiyle sevindirecektir. Aynı zamanda elinize bir miktar para veya mal geçecektir.Sizin bir erkek çocuğunuz olacak;, gelecekte bu evladınız, size şeref ve zenginlik getirecektir.
sadece sonuna sevindimmmm
kızlar hepinize sevgiler
batıma 3 gün kaldı merakla bekliyorum
ayyy uleynnnn deyince aklıma regen geldi nerde bu kız ???
hahahahahahahah ucuz da neyin nesi dedim bende ala ala. klavyedenmiş meğer
bırak can sıkıntısından ultrasona girmeyi tahlilleri bile almak uzun sürmüyo tr de. sen nerde yaşıyon gülüm yaaa
neyse güzelim şartlar da bunu gerektiriyo özelden daha sonra bakarsın bebişine. si< iyisiniz yaa önemli olanda bu. dikkat et kendine canım
kızım bi dur yaaa bel ağrın geçsin. tur da atamazsın kötü olursan.
birkere_sevdimmmm
hahahahahahahahah
baaaaakkkkkkkkkkkkkk bak bak bak bak. gıdaklasın demi şöle kollarına açaraktan kanat misali...
bikere_sevdim Bence tosundan cok, sIska bisi olcak.. Kilo almadim kiii ben... Bizim bir arkadasin bebegi biraz sIkIntili olarak dogdu, zayifliktan dolayi.. Benimki bana kiziyor birsey yemiyorum diye.. Ya bizimki de oyle olursa diye...
menbetacimmmm, dikkat et kendine.. Cok yorma.. Bel agrisi cok kotu oluyor.. Bende kotuydum cok gecen ay.. Bu ay daha rahatim.. Daha uzun sureli yurumeye calisiyorum.. Cok da zorlamamaya calisiyorum kendimi...
silacimmm, valla ben de memnunum kilo almamaktan.. Ama bir sIkInti olurmu bebekte diye tedirgin oluyorum sadece... Baramayacagimi soyluyorlar ama, doguma 60 kiloyla gitmek hedefim...Onumde yaklasik 8 kilo var yani.. 5 ay boyunca almak icin....
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpüldünüz
iskambil falımmm ;
Sizin yüzünüze gülen ve fakat arkanızdan kuyunuzu kazmaya çalışan düşmanlarınız var. Bunlara karşı dikkatli ve uyanık olmalısınız. Sonuçta bu düşmanlarınız size hiç bir zarar veremeyeceklerdir.Bu sıralarda başınızda ya bir nişan veyahut bir nikah dolaşmaktadır. Şayet bir kısmet çıkarsa evlenmekte tereddüt etmeyiniz. Size bir taraftan bir haber gelecek; bu sizi ziyadesiyle sevindirecektir. Aynı zamanda elinize bir miktar para veya mal geçecektir.Sizin bir erkek çocuğunuz olacak;, gelecekte bu evladınız, size şeref ve zenginlik getirecektir.
sadece sonuna sevindimmmm
canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim kiloyu da hiç takma tafana abimin eşi o kadar zayıftı ki toplamda 6 kilo almıştı ama maşallah yeğenim 3,5 kilo 52 cm doğmuştu .. belli olmuyor bu işler kiloya değil iyi beslenmeye dikkat et sen ... hadi git bakalım güle güle canımKizlarrr, ben toplantiya kaciyorummmm...
ay valla bende ona bayıldımhımm hade git dağıt ortalığı bakalım. boşalt içini şöleeee.
kolay gelsin tatlım :)
canım falın son cümlesi süperrrrrrr
canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim kiloyu da hiç takma tafana abimin eşi o kadar zayıftı ki toplamda 6 kilo almıştı ama maşallah yeğenim 3,5 kilo 52 cm doğmuştu .. belli olmuyor bu işler kiloya değil iyi beslenmeye dikkat et sen ... hadi git bakalım güle güle canım
ay valla bende ona bayıldımbakalım reglime 3 gün kaldı benimde heyecandan karnım ağrıyor artık tedavi süresi 15 gün max 17 gün sürecekmiş sonra da bi 10-15 gün daha beklenecek inşallah tutarsa keseyi görmek için oraları nasıl bekliycem şimdiden onu düşünüyorum :18::18:
ben çıkıyorum kızlar herkese iyi akşamlar :79:
bende cıkıyorumm.. bırseyler hazırlayayım. bu aksam gelemem herhallll... benım ferıhammmmmm var.... opuldunuzz.. hoscakalın kızlar...
Leplepiden hala haber yok dimi kızlar profiline baktım dün gece 1.30ta gelmiş ama bişe yazmamış. Inşallah kötü bişe yoktur çok merak ediyorum
İnşallah Leplepide güzel haberlerle gelir...
Benim reglim hala ortalarda yok su gibi akıntım var karnım davul gibi dün gece o kadar rahatsız oldumki içimde top varmış gibi kasıklarım gerildi ayyy olcam mı olmuycammı stres herşey olsamda yumurta takibine başlasak hayırlısıyla :78:
evet canım yaa, bu kız uğramadı hala. meraklandım bende:26:
evet canım ya nerde bu kızz... niye gelmiyor ki...
ya kendi forum açmış durumuyla ilgili biride bendede aynısı oldu dış gebelik geçirdim yazmış daha çok merak ettim niye gelmiyo hastanede falan mı diye
İnşallah dış gebelik değildir Allah kimseye yaşatmasın ben ölümden döndüm dış gebelik yüzünden çok kan kaybettim Allah düşmanımın başına vermesin hepimize sağlıklı hamilelikler bebekler nasip eylesin inşallah... AMİNNNNNNNNNNNNNN...
amin canım inşallah iyidir
selam kızlar beni merak etmişsiniz kusura bakmayın haber veremedim dün gece girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım aksilikler peşimi bırakmadı kaç gündür ve bugün nihayet öğrendim işin aslını 3. bebeğimide düşürmüşüm ilk ikisinde üzülmedim ama bu fena koydu bana o davete gittiğim gece doktorada gitmiştim kısmet ama çok kan kaybettim ellerim yyazamaıyor toparlanınca uğrayacağım topiğe tamammı kendinize iyi bakın ..
evet canımm yani o kadar da olmaması lazım yani hele 20. haftadan sonra olmaması daha da bi saçma ben senin yerinde olsam kesin giderim özele hiç değilse ayda 1 kere..
şükür döndük eski halimize valla bi ara ciddi bi boşluk vardı ama gönüllerimiz bir şükür
valla benim ve sılacımın ev iişleri karışık bulamadık hala ev yok ya yok yok yokkkkk hayret bişi ..haftasonu çıkıcaz bakalımm buluruz inşallah:18::18::18:
sorma canımm olabiliyor evet hele kafa doluykenn daha çok olabiliyorinternette tek bulduğum alış veriş sitesi
ayyy uleynnnn deyince aklıma regen geldi nerde bu kız ???
hahahahahahahah ucuz da neyin nesi dedim bende ala ala. klavyedenmiş meğer
bırak can sıkıntısından ultrasona girmeyi tahlilleri bile almak uzun sürmüyo tr de. sen nerde yaşıyon gülüm yaaa
neyse güzelim şartlar da bunu gerektiriyo özelden daha sonra bakarsın bebişine. si< iyisiniz yaa önemli olanda bu. dikkat et kendine canım
kızım bi dur yaaa bel ağrın geçsin. tur da atamazsın kötü olursan.
birkere_sevdimmmm
hahahahahahahahah
baaaaakkkkkkkkkkkkkk bak bak bak bak. gıdaklasın demi şöle kollarına açaraktan kanat misali...
amin canım inşallah iyidir
selam kızlar beni merak etmişsiniz kusura bakmayın haber veremedim dün gece girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım aksilikler peşimi bırakmadı kaç gündür ve bugün nihayet öğrendim işin aslını 3. bebeğimide düşürmüşüm ilk ikisinde üzülmedim ama bu fena koydu bana o davete gittiğim gece doktorada gitmiştim kısmet ama çok kan kaybettim ellerim yyazamaıyor toparlanınca uğrayacağım topiğe tamammı kendinize iyi bakın ..
canimsin yaaaaaa canimsiinnnn......... tuylerim yine diken diken.... soylenecek ne var kiii... verende Allah alanda... ama guzelim benim rabbim sabirlar versin sana.. canim pekineden,sonuc var mi ortada acaba?? sadece Allahdan sabir diliyor ve yenibebegine kavusman icin dualarimi gonderiyorum... Allaha emanet ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?