2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Demekki tosunumz geliyor
Çok merak ettim seni böle hamile halinle canım gözümde canlandırmaya çalışıyorum

bikere_sevdim Bence tosundan cok, sIska bisi olcak.. Kilo almadim kiii ben... Bizim bir arkadasin bebegi biraz sIkIntili olarak dogdu, zayifliktan dolayi.. Benimki bana kiziyor birsey yemiyorum diye.. Ya bizimki de oyle olursa diye...

menbetacimmmm, dikkat et kendine.. Cok yorma.. Bel agrisi cok kotu oluyor.. Bende kotuydum cok gecen ay.. Bu ay daha rahatim.. Daha uzun sureli yurumeye calisiyorum.. Cok da zorlamamaya calisiyorum kendimi...

ayy canim cok sekersinnnn....desene kuzucuk guzel guzel buyuyor... merak etmesen bende oyleydim.. hatta gorumceler kiskanirdi hiic kilo almiyor diyeee 5-6aydan sonra hizla artiyo kilocuklar.....

silacimmm, valla ben de memnunum kilo almamaktan.. Ama bir sIkInti olurmu bebekte diye tedirgin oluyorum sadece... Baramayacagimi soyluyorlar ama, doguma 60 kiloyla gitmek hedefim... Onumde yaklasik 8 kilo var yani.. 5 ay boyunca almak icin....

Hulyacimmmmm, evet insallah ozele gitcem, belki dogumu bile oyle yapabilirim.. bilemiyorum...
Ya insallah ev bulursun canim artikkkkk, cok uzun suredir bakiyorsun sennn.. Bunalmissindir bunlarla ugrasmaktan...

Bebişin almıştır tatlım sen rahat ol sen kilo almasanda onlar alır kontrole gittiğinde söylerler canım sen daha çok onu besleyecek şeylere yönel

O tavukla o Horoz çok uğraştı bi beceremediler canım

2 aya kalmaz cıkar yavrum

hayırlısyla hepsi olur canımm... sıkmayın canınızı bu kadar yaaaa... gerci ben cok sıkmıstım kendımı.. uykularım kacıyordu ama ben orda cooook mutsuzdummmmmm..

iskambil falımmm ;

Sizin yüzünüze gülen ve fakat arkanızdan kuyunuzu kazmaya çalışan düşmanlarınız var. Bunlara karşı dikkatli ve uyanık olmalısınız. Sonuçta bu düşmanlarınız size hiç bir zarar veremeyeceklerdir.Bu sıralarda başınızda ya bir nişan veyahut bir nikah dolaşmaktadır. Şayet bir kısmet çıkarsa evlenmekte tereddüt etmeyiniz. Size bir taraftan bir haber gelecek; bu sizi ziyadesiyle sevindirecektir. Aynı zamanda elinize bir miktar para veya mal geçecektir.Sizin bir erkek çocuğunuz olacak;, gelecekte bu evladınız, size şeref ve zenginlik getirecektir.

sadece sonuna sevindimmmm

Hulyacimmmmm, evet insallah ozele gitcem, belki dogumu bile oyle yapabilirim.. bilemiyorum...
Ya insallah ev bulursun canim artikkkkk, cok uzun suredir bakiyorsun sennn.. Bunalmissindir bunlarla ugrasmaktan...

Kizlarrr, ben toplantiya kaciyorummmm...

Bir saat yokummm.. Gidimm de toplantida stres atimmm...

hayırlısı olsun canım inşallahhhhhhhh

valla daralmak ne kelime patlamak üzereyim hmde ama vardır bunda da bi hayır herhalde napalımm nasip
bulayım düzenimi kurayım istiyorum ekime kadar sonra tüpe rahat rahat gideyim ya bi daha uğraşamam vala kötü bi eve giriveririm diye korkuyorum :18::18::18:

hadi güle güle şekerim kolay gelsinn.. fazla kıyma çalışanlara

hımm hade git dağıt ortalığı bakalım. boşalt içini şöleeee.
kolay gelsin tatlım :)

canım falın son cümlesi süperrrrrrr

kızlar hepinize sevgiler
batıma 3 gün kaldı merakla bekliyorum

hayırlısı canımmmmmm insAllah tutturmussundur bu ay...

evet en cok tur atamıcamı uzulurum.. amaa bu aksam attım attım atamadım adam kuser bana..kusmesın o bana.. yerım ben onu..

ay kendimi hamıle gibi hıssettım bır an.. screamcim bana tavsiyeler verince... saol canımmmm...

Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar öpüldünüz

ay gec kaldımm.. kendine iyi bak datlumm.. kız eve coktan varmıstı

cevap yazmasam catlarım.. sen bızle konusurken strese mı girdinde toplantıda stres atacan heee?????

Allah ım cifter cifter versin insAllah.....

canım herşeyin iyi olmasına çok sevindim kiloyu da hiç takma tafana abimin eşi o kadar zayıftı ki toplamda 6 kilo almıştı ama maşallah yeğenim 3,5 kilo 52 cm doğmuştu .. belli olmuyor bu işler kiloya değil iyi beslenmeye dikkat et sen ... hadi git bakalım güle güle canım
hımm hade git dağıt ortalığı bakalım. boşalt içini şöleeee.
kolay gelsin tatlım :)

canım falın son cümlesi süperrrrrrr
ay valla bende ona bayıldım bakalım reglime 3 gün kaldı benimde heyecandan karnım ağrıyor artık tedavi süresi 15 gün max 17 gün sürecekmiş sonra da bi 10-15 gün daha beklenecek inşallah tutarsa keseyi görmek için oraları nasıl bekliycem şimdiden onu düşünüyorum :18::18:

bende senle beraber beklerim tatlımmmm. inşallah o günleri sonunun muhteşem olması dileğiyle atlatıcaz.
artık bende çatlamazsam iyidir senden haber alıcam diye

bende cıkıyorumm.. bırseyler hazırlayayım. bu aksam gelemem herhallll... benım ferıhammmmmm var.... opuldunuzz.. hoscakalın kızlar...

Leplepiden hala haber yok dimi kızlar profiline baktım dün gece 1.30ta gelmiş ama bişe yazmamış. Inşallah kötü bişe yoktur çok merak ediyorum

evet canım yaa, bu kız uğramadı hala. meraklandım bende:26:

evet canım ya nerde bu kızz... niye gelmiyor ki...

ya kendi forum açmış durumuyla ilgili biride bendede aynısı oldu dış gebelik geçirdim yazmış daha çok merak ettim niye gelmiyo hastanede falan mı diye

kizlar yemek yapmak icin ayrilmistim aranizdan....... ikizim ugramadi sanki bugun hicc...:26::26::26::26:

leplepiii
canim guzel seyler sole bize...... cok merak ettik seniiiii:26::26::26::26::26::26:

Allah iyiligini versin.. baglantiya bak uleeyynnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…