- Konu Sahibi screamaway
- #26.101
canimmmm, insallah.. Bakalim.. Ekim basinda ogrencem insallah... Bende kilo almaya basladimm... Hamilelikten sonrada beraber kilo verme topigi kurariz artik...
imrealcimmm, senle pek karsilasmadik topikte, ama gecikmeli olarak aramiza hosgeldin diyim...Silaya hikayeni yazmissin, bende ogrenmis oldum..
Bence de her iki tarafin da istegiyle olmali cocuk, insallah en kisa zamanda bu gunleri atlatirsin... Kac yasindaydin canim sen bu arada? Yasin da kucukse, hiccc acele etme bence...
Tatllimmmmmm, progestron yuksek ciksa ne olurmus kiii? Sakincasi neymis..? Anlamadim ben... Dur bakalim, uzulme hemen... 10 gun sonraki tahlilinde durum cokk normal cikabilir sonucta...
kuppecimmm, bende aynen senin gibiyim, herseyi fazlasiyla kafaya takiyorum.... Ama artik kendimi rahat tutmaya calisiyorum... Karaoke yapmana cokkkk sevindim, seni rahatlatir, kafani dagitmis olursun...bu 3 ay, guzelcene dinlenip hazirlanirsin insallah..![]()
valla canım öle benim daha vaktim çok kıss 23 yaşındayım valla kocacım kendi derdine yanar ilerde 31 yaşında (haha valla tam yaşında ama bilemem )