• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayy benim nazarım değmezz kankitoomm başkalarına karşı kaşı sen totonu :D ne geldi söle çabuk çatlarımmmmmm ...
sarımsaklı değil ayvalık ne demek ayol :26::26:

tşk ederim silinmeyen fotom için :37: bnde uzun saçı seviorum ama saçım çok ince telli ve sönük maleseff şekle girmiyo şimdi kısayken daha ii şekil veriorumm... ay ben aslında perma yaptırcam o zmn daha güzel olacak inşallah :16::16:

evdeyim canım gldim şimdi yemek yapcam.. sen kaçta çıkcan ?

sen memleketimi seviyorum aşığım dedin yaaa bende ona istinaden bende istanbul birde ayvalığı seviyorum dedim. tatili nerde yaptın yavrum unuttun mu:28:
canım ben 7 de çıkıyorum mafalesef.
ay demiyim yaaa :60::60: dur yazim bariii (işte o taş kadın evde taş kırıcıyı bekliyo) yazcaktım ilk aklıma o geldi :60::60::60::60: ne fenayım yaaaa

face buldum :))))
Bir kadının en hassas olduğu 3 şey vardır.
Gururu, namusu ve yüreği..
Sakın gururunu incitmeyin,
Namusuna laf etmeyin.
Ve sevgisini kazansaydınız eğer;
... O yürekten hiç gitmeyin..

sen memleketimi seviyorum aşığım dedin yaaa bende ona istinaden bende istanbul birde ayvalığı seviyorum dedim. tatili nerde yaptın yavrum unuttun mu:28:
ay demiyim yaaa :60::60: dur yazim bariii (işte o taş kadın evde taş kırıcıyı bekliyo) yazcaktım ilk aklıma o geldi :60::60::60::60: ne fenayım yaaaa

canikom unnutmadımm yani sarımsaklı değil ayvalık diye özellikle belirtmişsin ya anlamadım neden diye onu sormuştum ama boşverrrrrr :1::1::1:

Allah senin cızırtını vermesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii taş kırıcı heee bundan sonra sana öle dicemmmmmmmm:60::60::60::60::60::60::60:

süpermiş bu bayıldımmm :60::60:

selam kıslarrr
ooooo sılacımmm bunlar netde bile bi oyun bulmuş orda bilenem aşk yaşıyolarrrr. sorma valla yaa zaman çabuk geçsede herkesler hamile kalsada hamile olanlar doğursada benimki gelir o zaman bende hamile kalsam dimi amaaaaaaa. ne var canım o kadar da değil. :35::35: :62::62::62::62: offff canım sıkıldı yaaaa
oyle valla hayatimmm fena bunlar.... insallah canim duan icinde amin diorum.. valla artikbende ciksam aradan hiic fena olmayacak........sIkmacanini sen neden sIkIldiki aceppp
canım evet artık bazı şeyleri aştım, yapacak birşey yok, geçmişe dönülmüyor, her zaman ileriye bakmak lazım..hayatımda hep güçlü olmaya çalıştım, bundan sonrada öyle olmaya devam edeceğim Allahın izniyle..neşelikızı hatırlamaz olur muyum, az mı teselli ederdim onu, ne zaman olumsuz düşünse yakalardımmm onu :9: tamam bi daha düşünmeyeceğim derdi, zaman ne cabuk geçtii vallahi..herşey güzel olacak biliyorum, Allahım hiçbir kuluna ızdırap vermez, yeter ki bir şeyi canı gönülden istemeyi bilelim..dediğin gibi ağlamak yok, gülmek var.. öpüyorum sılacımmmmm seniii iyi ki varsın..:54:
sende iyiki varsin.... iyiki burdayiz... valla bura yuzunden bicok sey aksiyor hanii.... degerinizi biliniz hatunlar..... hayat yasamaya degiyor iste ok sukur ki kocan yaninda... mesela benim oyle hastaligim vardir fobi desek adina vesvesemibilmem ama.. kocami kaybetmekten cok korkarim!!! nese demem hersey yolunda insallah ben de optum seni sekerim......
o la laaa 7 de isten mi cikilir be ya.. cok gec tatlimm .. zor vallahii... ote yandan bu tas mas olaylarida bi alem yaniii:17::17::17::9::9::9:

taskiricina kavusman dilegiyle hayatiimmmmm......

ha bizim turcu guzelimiz varmiydi sabah?? inanin animsayamadimmm!!!! gun icinde yoktu ama... neden sasiriyorumki yine gelmistir birileri cat kapii garibime...
:32::32:

canikom unnutmadımm yani sarımsaklı değil ayvalık diye özellikle belirtmişsin ya anlamadım neden diye onu sormuştum ama boşverrrrrr :1::1::1:

Allah senin cızırtını vermesin emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii taş kırıcı heee bundan sonra sana öle dicemmmmmmmm:60::60::60::60::60::60::60:

süpermiş bu bayıldımmm :60::60:

boşvermek yokkkkkkk yasak. neden öle dedim çünkü ayvalığı sarımsaklıdan daha çok seviyorum, bence daha güzel.
işte bu yüzden yazmak istemiyordummmmmmmmm.
ne yemek yapıyon.

oyle valla hayatimmm fena bunlar.... insallah canim duan icinde amin diorum.. valla artikbende ciksam aradan hiic fena olmayacak........sIkmacanini sen neden sIkIldiki aceppp

sende iyiki varsin.... iyiki burdayiz... valla bura yuzunden bicok sey aksiyor hanii.... degerinizi biliniz hatunlar..... hayat yasamaya degiyor iste ok sukur ki kocan yaninda... mesela benim oyle hastaligim vardir fobi desek adina vesvesemibilmem ama.. kocami kaybetmekten cok korkarim!!! nese demem hersey yolunda insallah ben de optum seni sekerim......

o la laaa 7 de isten mi cikilir be ya.. cok gec tatlimm .. zor vallahii... ote yandan bu tas mas olaylarida bi alem yaniii:17::17::17::9::9::9:

ha bizim turcu guzelimiz varmiydi sabah?? inanin animsayamadimmm!!!! gun icinde yoktu ama... neden sasiriyorumki yine gelmistir birileri cat kapii garibime...

canım benim face bi resmim bu hafta sonu kınadan kalma ona diyor taşşşşşş diye.
aminnnnn canım inşallah sağsalim kavuşurum erkeğime.
geldi geldi bizim turcu canım ama öleden sonra gelmedi büyük ihtimal.
napim güzelim yaa valla bana çok geç geliyo. eve git toparlan yemek mevzusu falan filan yetmiyo akşam bana....

selaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ben geldim uzun bir zaman sonra yine burdayim. cok süküüürr.
Türkiyeye tatile gittik esmle baya yorucu 1ay gecti.
istanbul- silivri
düzce
malatya
urfa
izmir-bornova derkken yine geldim almanyayaaaaaaaaaaaaa.
cok is var kizlar cooooooooook. tasinmam gerek önümüzdeki ay ama ben daha ev bulamadimmmmm.
yarin bi eve bakcaz dua edin insaallah olur.
sizler ne yaptiniz bakem ben yokken baayaaa yazmissiniz.

biri 7 de işten mi çıkılır mı dedi :40: ben 7.30 ta çıkıom ya kızzz. ama buna şükrediyorum önceki işimde sabah 10 akşam 10 çalışıodum. 11de evde oluodum kocişin yüzünü gören cennetlikti yani :1::1::32::32:

selaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmm ben geldim uzun bir zaman sonra yine burdayim. cok süküüürr.
istanbul- silivri
düzce
malatya
urfa
cok is var kizlar cooooooooook. tasinmam gerek önümüzdeki ay ama ben daha ev bulamadimmmmm.

canımmmmmmmmm hoşgeldinnnn:70:
sendemi ev arıyosun. e inşallah gönlüne göre bir ev bulursunnn. ohhhhhhh türkiye tatilinde harika geçmiştir. topic iyi canım hamişleri listede görebilirsin. özellikle öğrenmek isttediğin bişey var mı? eeee sen naptın durumun nasıl ???

biri 7 de işten mi çıkılır mı dedi :40: ben 7.30 ta çıkıom ya kızzz. ama buna şükrediyorum önceki işimde sabah 10 akşam 10 çalışıodum. 11de evde oluodum kocişin yüzünü gören cennetlikti yani :1::1::32::32:

amanınnnn beterin beteri var. ama yinede geç yaaaa. Allah kolaylık versin canım..

boşvermek yokkkkkkk yasak. neden öle dedim çünkü ayvalığı sarımsaklıdan daha çok seviyorum, bence daha güzel.
işte bu yüzden yazmak istemiyordummmmmmmmm.
ne yemek yapıyon.

heeeeeeee tmm annadım kuzummm :34::34::34: kabak yemeğeee bulgur pilavı cacık ya Rabbi şükür :1::1:

istanbul- silivri
düzce
malatya
urfa

hoşgeldim canımmm..

valla maşallahh Türkiye niiin her bölgesinden bi yer gezmişsiniz :10::10:

ahanda bi taşınacak daha + taşınmasına 1ay kalan + hala ev bulamayannnnn :1::1::1:

işte bir ben birde sıla hanımaaaaa kader arkadaşı :9::9::9: bizde aynı dertten muzdaribiz canım.. inşallah yarınki ev içine siner hayırlısı olsun :34::34:

canımmmmmmmmm hoşgeldinnnn:70:
sendemi ev arıyosun. e inşallah gönlüne göre bir ev bulursunnn. ohhhhhhh türkiye tatilinde harika geçmiştir. topic iyi canım hamişleri listede görebilirsin. özellikle öğrenmek isttediğin bişey var mı? eeee sen naptın durumun nasıl ???

evet canim süper gecti türkiye sefasi. ev ariyorum ama kiralik. hayirlisiyla bulurum insaallah.
bende durumlar karisik anlamadim gitti. söyle bi durum var ben bi ay döngüm 29 diger ay ise 26 oluyor nöbetlesiyor yani. ve b son 2 aydir reglm sadece 3gün sürdü. tam 3günde degil cünkü ilk günü lekeli acik pembe 2. günü tam ve 3. günde lekeli pembe. son iki aydir b sekilde oluyorum anlam veremedim
ayni durumu yasayan varsa aydinlatsin beni. ama esimi ikna ettim kontrol icin.bende bisey yok diyordu. ee tabi ilk hamileligimde sap diye tutturursa öyle düsünür tabi:1::1:
simdi ben yumurtlama günlerimi bilmiyorm canim. kismet. yani bendede var sifir

heeeeeeee tmm annadım kuzummm :34::34::34: kabak yemeğeee bulgur pilavı cacık ya Rabbi şükür :1::1:

hoşgeldim canımmm..

valla maşallahh Türkiye niiin her bölgesinden bi yer gezmişsiniz :10::10:

ahanda bi taşınacak daha + taşınmasına 1ay kalan + hala ev bulamayannnnn :1::1::1:

işte bir ben birde sıla hanımaaaaa kader arkadaşı :9::9::9: bizde aynı dertten muzdaribiz canım.. inşallah yarınki ev içine siner hayırlısı olsun :34::34:

he ya sende ariyordun dimi? ama senin is benden zor sen satin almak istiyorsn ben ise kira ya sadece kiralamak icin ariyorum ama mübarek hint kumasi sanki . kader arkadaslari cogaliyoruz galiba. herzamanki gibi nesen yerinde kuzum masaallah. Allah hep yüzünü güldürsünn

azracigim gecmis olsun canim esin insaallah en kisa zamanda sagligina kavusur. canim sen hic hamile kalmismiydin peki?? yani düsük yasamismiydin??

he ya sende ariyordun dimi? ama senin is benden zor sen satin almak istiyorsn ben ise kira ya sadece kiralamak icin ariyorum ama mübarek hint kumasi sanki . kader arkadaslari cogaliyoruz galiba. herzamanki gibi nesen yerinde kuzum masaallah. Allah hep yüzünü güldürsünn

yok be kuzumm bnde kiralıkk sılacımda kiralık arıyoruz... ama yok yok yok dediğin gibi hint kumaşı sankide bulamıyoruz ! nyse vardır bunda da bi hayır inşallah.... ayy çok mersiii beni sizler neşelendiriyorsunuzzzzzzz canlarımmmmmmm ben sizler için varımmmmmmm :29::29::29:

Kızlar hepinize iyi akşamlar çıkış saati geliyo ben şuraları toparlim biraz öle çıkim bakim eksik var mı

öpüldünüz kuşlar hepinize bol aksiyonlu geceler:54:

Back
X