- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.561
canım benim vallahi senin içinde çok dua ediyorum inşallah Rabbim biran önce nasip eder heyecanını çok iyi anlıyorum Allahım gönlündekini tez zamanda kucağına versin inşallah
İnşallah canım nereye gideceksin peki ?aminn canımmm saolasınnn snde benim dualarımdasınnn Allah ım hayırlısını nasip eylesin inşallahhhhhhh...
ay stres yok da heycan çokkkkkkkkkk :18::18::18:
İnşallah canım nereye gideceksin peki ?
Renewal seni görünce aklıma geldi canım hayırlı olsun oğlun olacakmış Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizede nasip etsin :))))
saol hayatım.... inş seninde beklemene deer de bişi çıkar içerden :) daa kesin değil erkek olması ama heralde öle olcak artık kız olur die ümitlenmiorum :) sağlıklı olsunda napalım ikincisi kız olur inş
bu arada günaydn hepinize fıstıklar bugün niyeyse mutluyum halbuki hala boazlarım kötü midem bulanıo hatta bide üstüne başım ağrıo ama yinede mutluyum :)
ayyyy anammmmmmmmmmmm aldık randevuyu cuma günü 4 e :18::18::18::18:
breshka cnaım çider i okudun mu hiç ?
umut tüp bebek merkezi canım... bahçeci fulyanın anadoolu daki merkezi :18::18::18:
Allah bozmasın canım ne güzell işte mutlusun mutlu olmak için sebep gerekmez zaten
Hülyacım inşallah ilk denemenizde tutar canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
polyana canım sanada çok geçmiş olsun hamileyken daha zor oluyordur ilaç kullanmak Allah acil şifalar versin canım...
Renewal canım hiç sanmıyorum hamile olduğumu cumartesi ultrason ve kan negatifti en azından adet olsam yumurta tabiki yaptıracaktım neyse hayırlısı canım sen bizlere dua et miniğinle :))))
canım ben hem size hem diğer bebek isteyen tüm arkadaşlarıma her zaman ediorum :) Rabbim hayırlı zamanda versin die ama :) kendime de öle etmiştim sizinde en güzel zamanlarınızda gelicek inş... seninki de değişik bişi oldu regeninde olmuştu bi sefer öle heralde stresten flnmı oluo yani insan 1 ay adet görmeden nasıl olurki... yada işte vücut kendini hamileliğe hazırlıo belkide o yüzdendir :)
hmm hayırlısı olsun canım inşallah ilk denemede tutar bende ıvı'ye devam etmeye karar verdim hastalarını birebir gördükten sonra kesin karar verdim artık ... çideri okuyacaktım bi türlü fırsat bulamadım üye oldunmu sen ? ben fulyadaki yeri aradım önerilen doktorların hiçbirisi orda yoktu bide fiyatı da yüksek geldi bahçecinin
Hülyacım inşallah ilk denemenizde tutar canım Rabbim yar ve yardımcınız olsun...
polyana canım sanada çok geçmiş olsun hamileyken daha zor oluyordur ilaç kullanmak Allah acil şifalar versin canım...
Renewal canım hiç sanmıyorum hamile olduğumu cumartesi ultrason ve kan negatifti en azından adet olsam yumurta tabiki yaptıracaktım neyse hayırlısı canım sen bizlere dua et miniğinle :))))
öle bitanem tabi ama işte hamileliimden beri bi rahat yüzü görmedim eşşoolusu annesini bi rahat ettirmedibi rahatlasam çk daa mutlu olcam inş :) sende randevunu almışsın canım hayırlı olsun inş yakında gelio ikiz bebişler biri kız biri erkek hemide kızında senin gibi güzel olur :)
ay kızlar ya bir ara bizim topice gelen bir arkadaş vardı lindo diye hatırladınız mı bilmiyorum onunda oğlu olacak sıpa hiç durmuyo maşallah sürekli tekme atıp duruyo dün annesinin karnına elimi koydum pıt diye bi tekme attı velet anammmmmmmm onda bile nasıl heyecanlandım kendimde olursa nasıl bir duygudur acaba çok merak ediyorum
olucak güzelim Allahın izniylr sende yaşıcaksın bu duyguları. ben çok inanıyorum sizlerde inanın kendinize.
hadi hayırlı ugurlu olsun canım, inşallah verdiğiniz bu kutsal emeğin mukafatını alıcaksınız. buna inanın yeter.
kızlarrrrrrrrrrr....
yarın şirketimizin türk kızılayıyla beraber düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyamız var. az önce kan verenlere hediye olarak dut pekmezi paketlemeye çıkmıştım. bakalım yarın ola hayrola. 2 senede bir yapıyoruz bu aktiviteyi. bu sebepten dolayı yarın pek fazla topicde olamayacağımm
aminn kankitomm inşallahhhhhhhh
vayyyy ne güzelll bişi bu cnmmm sizi tebrik ediyorum.... ben malesef kan veremiyorum kanımda iltihap olduğu için
nerde yapıosunuz bunu ? ay kankitom bide siin şirket ne üzerine ne iş yapıosunuz ?
canım e-5 ten geçerken bile görebilirsin aslında. kozyatağında ptt hastanesinin orda karşı tarafında işyerim en belirgin olarak aynı binada altan turizm ve dalan sabunun tabelası var. bizim bura bir dükkan bide 4. ve 5. katlar bize ait. geçen sefer kızılay çadırı gelmişti. bu sene kızılay tırı gelicekmiş. firma canım CİHAN ELEKTRİK TAAH. firması. ama bun yanında 4 firma daha var. kampanyalarımı cihanla yapıyoruz.
ÇOK GÜZEL bişi yapıo şirketin :) bende kan veremiorum çünkü ben kan versem sora bana kim kan vercekolucak güzelim Allahın izniylr sende yaşıcaksın bu duyguları. ben çok inanıyorum sizlerde inanın kendinize.
hadi hayırlı ugurlu olsun canım, inşallah verdiğiniz bu kutsal emeğin mukafatını alıcaksınız. buna inanın yeter.
kızlarrrrrrrrrrr....
yarın şirketimizin türk kızılayıyla beraber düzenlemiş olduğu kan bağışı kampanyamız var. az önce kan verenlere hediye olarak dut pekmezi paketlemeye çıkmıştım. bakalım yarın ola hayrola. 2 senede bir yapıyoruz bu aktiviteyi. bu sebepten dolayı yarın pek fazla topicde olamayacağımm
hımmm orda hyundaı assan var ona yakınsın dimi aklıma ilk o geldi :) iyi ziyaretine gelcem ya öğrenmiş oldum
ya bu arada napıyoruz bu görüşme işini yattı yine !
ÇOK GÜZEL bişi yapıo şirketin :) bende kan veremiorum çünkü ben kan versem sora bana kim kan vercekzaten toplasan bi şişelik kanım vardır
evet canım onun biraz daha ilersi. evetttt gel yaa mutlaka bi gün. yada patronun olmadığı şehir dıiına çıktığı bir günde haber veririm daha fazla kalırım yanında.
yok tatlım yatar mı yaaa. önümğzdeki cumartesi sayım var şirkette akşama kadar işte olucam. ama pazar müsaitim. ve ondan sonraki hafta cumartesi pazar müsaitim.
hem bu aralar azracım da yok piyasada haberi olan varmı naptı bu kız merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?