2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

anaaaaaaaaaaaa azranın kocişi bugün ameliyat oluyomuşşşşşşşşşşşş.... inşallah iyi geçer canım dualarım seninleeeee canım arkdaşımmmmmmm

canım şimdi baktım ıvıyle anlaşmasına çiderin ... Çidere üye olursam 5000 tl diyor bende zaten o fiyata yaptırıyorum herşey dahil. Zeten yeterince sıkıntı çektik bidaha kafam karışsın istemiyorum inşallah burası iyi olur da ilk denemede tutar ..

tabi canım sen daha ii bilirsin hiç kafanı karıştırmana gerek yok zaten hayırlısı olsunn ikimiz için de :)

azracığımın kocişin ameliyatı p.tesi ye ertelenmiş... inşallah güzel hayırlı haberler alırlar.. ameliyatı da hemencecik atlatırlar inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşurlar inşallahh

Canım bende yenisahra köprüsünün ordayım optimumun arkasında kalıyorum hergün işyerinin önünden geçiyorum nekadar yakınız

tabi canım sen daha ii bilirsin hiç kafanı karıştırmana gerek yok zaten hayırlısı olsunn ikimiz için de :)
Öyle canım yaa Hakkımızda hayırlısı artık

azracığımın kocişin ameliyatı p.tesi ye ertelenmiş... inşallah güzel hayırlı haberler alırlar.. ameliyatı da hemencecik atlatırlar inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşurlar inşallahh
aaa bu haftamıydı onların ameliyat işi ... İnşallah hiçbir problem kalmaz bir kaç aya o da güzel haberlerini verir bize

selam kizlar nasilsiniz`?? umarim hersey yolundadir.
bende artik bi doktordan geceyim diyorum
randevu aldim bakalim nevar ne yok icimde.
esimide ikna ettim oda doktordan gececek. yanliz ben kendi kadin doktoruma gitmeden önce baska bi doktordan randevu aldim. ama bu doktor erkek:26::26::26:
daha önce hic erkek doktora gitmedim sizce cokmu kötü yaptim??
sizinkiler bayanmi erkege gideniniz varmi??

kardaizcim ben de napayim, benim adam ise basladi ya yine erken geldigi haftalarda da uyumalari basladi.. ben de o vakti makale felan okuyarak geciriyorum.. basim agridi okumaktan heee

menbetaaaaaaaaaaaaa naaaabiyosun yavvv????

iyim yavvv sen napıyonnnn????? sen geldiğinde ben pcyi kapatmıs, kocamın yanına dogru yol almıstım datlum o yuzden sımdı cevap verebılıyorum sana...

"hamıle kaldıktan sonra ve cocuk dogduktan sonra calısmayı dusunuyor musun??" sorusunu breshkaya sormustum canımmm.. sende cevap vermiştin ask olsun ama ne yuklenmesı canım. ben saka yapayım dedimmm...

bide bide misafir konusuna gelince sempatiğim biraz fazla değil tamamen yani haliyle coooook coooook fazla.. yeter artıkk dimi ama..

anladım canım. o zaman hayırlısı olsun.. Allah ın izniyle hamıle kalırsan ve de dogum yaparsan ondan sonra belli olacak durumun..

canım bende mınık kusumu erkek doktora gosterdım. ilk sefer cook utandım ama daha sonraları hıc utanmadım. alanında ıyıse hıc problem değil bence gogomm..

bu arada bende azranın kocası bugun amelıyat oluyor dıye bılıyordum. ertelenmiş. hayırlısı olsunn.. ins ameliyattan sonra hemencecik bebek sahıbı olurlar...

hly geri sayım basladı.. hadi hayırlısı.... coook umutluyum senın adına..

Son düzenleme:
ay gogom ya cok utaniyorum gercekten. ama benim arkadasim ve annemin arkadaslari cogu erkekte ve erkek daha iyi ilgileniyormus. hatta bizimkiler alman erkek doktora türkce ögretmisler. "bebek yap iglesirsin " diyor doktor bazi hanimlara hehe cok güldüm ya.
benimkini zor ikna ettim ama oda kabullendi artik saglik icin hatta bebek icin deger. Hayirlisi olsun.

Azra simdiden gecmis olsun Insaallah cok güzel haberler alirsiniz.

breshkacigim ve hylcigim hayirli haberlerinizi bekliyoruz ben bile heyecan yaptim insaallah cok güzel haberlerinizi aliriz.
tüm arkadaslar icin samimi dileklerimi iletiyorum INSAALLAH HAYIRLI BI ZAMANDA HAYIRLI HAMILELIK HAYIRLI DOGUMLAR VE HAYIRLI EVLATLAR NASIP EDER RABBIM HEPIMIZE........Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn

canım gonulden kocaman bir amin diyorumm...

daha iyi ilgileniyor kısmına pek bisey diyemem ama sankı daha bılgılı ve tecrubelılermıs gıbıme gelıyor.. benım fıkrım tabikide.. esinide ikna etmişsin bosver git gogom. bir muayeneni ol hakkında hayırlısı sana bisey dicem genelde herkesin hikayesini biliyorum ama sen coook nadir giriyordun ve senın hıkayenı bılmıyorummm.. soyle bakım bana.. aklımda soru isareti kalmasın.. bu arada ne zamana randevu aldın??????

heee pardon sempatiğim yaa benim kafa karışmışş ben ortaya soruyosun sandım

ay evet senin misafir durumu biraz aştı artık yeter gariii

evet canım başladıı cumaya gidicez Allah ım hayırlısı nasip etsin dualarınızı esirgemeyinn canlarım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımm saolasın Allah razı olsun cümlemize nasip etsin inşalalhhh :)

ben kaçar kızlarr gezmeye gidiorum öptüm sizii :79::79::79::79::79::79:

onemli değil bidaha olmasınnnn dermişim

allah ın izniyle ilk seferde yuzun gulecek. tutacak.. teyze olucaz.. 2 kız 1 erkek tutarmıssss.

sizde benden dualarınızı esirgemeyin 3 yıl kadar misafir istemiyorum cocugu gectım misafirden dertliyimm..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımm saolasın Allah razı olsun cümlemize nasip etsin inşalalhhh :)

ben kaçar kızlarr gezmeye gidiorum öptüm sizii :79::79::79::79::79::79:

ay sen işte değil miydin??? gezmeye gidiyor gezinti.. hadi bakalım dikkat et kendine. güle güle.. :80::80:

Git bakalım canım valla benim gittiğim doktorların çoğu erkek ve daha anlayışlı ve daha insancıl davranıyorlar. Şahsen ilk alttan muayenemi bi bayan doktora olmuştum nefret ettirdi kadın kendinden beni çok canımı yaktı hiç konuşmadı soru sordum azarladı benimde tepemin tası attı eeeeeeeee çocukmu azarlıyosun karşında bee soru soruyosam cevap ver dedim bağırdım kadına sonra bu hali aldı ama iş işten geçti yok cevap verme ben gidiyorum kendi kendine konuş dedim sonra gittim bi erkek doktordan randevu aldım adam o kadar iyi davrandı o kadar açıklayıcı konuşmalar yaptı ki hayran kaldım tavsiye ederim yani (kocacığım başlarda kıskanıyordu ama artık alıştı garibim )

hoşgeldin fıstık ... Evet canım hayırlısıyla bi hamile kalayımda durumlar ondan sonra belli olacak ama doğuma kadar çalışmayı kesin istiyorum

hhhhhhhmmmmmmmmmm evet ozaman anlatiyorum gogom dinle pardon oku.

ben 3yil oldu evleneli ve meslegim dolasiyla dogal yönden korundum. ama okadar cok seviyoruzki cocuklari dayanamadik gecen sene cocuk yapmaya karar vermistik ocakta hamile oldugumu ögrendim yani hemen tuttu hic anlamadim bile nasil oldugunu.

ne ates ölcme ne ov.test nede kürler hicbirsey bilmiyordum ve uygulamadim. 7haftalikken kalp atisini gördüm ve 5 hafta sonra gel dedi bana.
3ayi doldurdum kontrole gidiyorum doktor bakti bakti cok zorlandi ve hic iyi degil dedi yani bebegimin kalbi durmus ve en son 7 haftalikken kalmis ben onu 5hafta ölü tasimisim. hic kanamam olmamisti. sadece keskin bir bicak batmasi gibi alt bölgemden ve omuzumdan sirtima kadar aci hissederek sarsilmistim acidan. neyse benim aklimdan gecmemist.
nisanda kürtaj oldum ve ben yarim kalan meslegime devam ettim.
aradan 1yil gecti. haziranda yine basladik calismaya ama tabi düzenli bi calisma olmadi ama son 2 aydir düzenli oldu ama zannedersem ben yumurtlamiyorum cünkü ben önceden hissederdim hatta bikere doktora gitmistim agridan. doktor yumurtluyorsun dedi bugün iliskiye girin dedi ama ben agridan duramiyordum sanki yumurtalarim düsecekmis gibi yürürken tutunarak yürüyordum

ve son 2 aydan beri toplam enfazla 2gün adet görüyorum acaba erkenmi yumurtluyorum?

cok uzun oldu yazim . merak ettigin bisey varsa sorabilirsin

ayy canım ya valla beni gören yaka silkiyo bu kadar misafir gelirmi diye bide bize gelen olmazsa biz biyere gideriz muhakkak çok nadir iki kişi yemek yeriz evde gerçi bu ara hep ben gidiyorum gelenler azaldı ama senin işin daha kötü hep sana geliyorlar valla tavrını koy ya bu nedir böyle ezdirme kendini bu kadar kocalara göre bişey yok hizmet eden bayanlar olduğu için onlar ha bire gelsin isterler (malum zamanlar hariç ) bende eşimle bu konuda çok tartışırım hiç beni düşünmüyosun hem dışarda hem içerde çalışıyorum h.içi bare bişey çıkarma yoruluyorum diye ama anlayan nerdeeee .Sana kalsa biz yalnız ölürüz diyo adam ... Sana da kızdım aslında akşam misafirin geliyor evde bişey yok sen ne hazırlasam diye dert yanıyosun gelenler sanki ilk defa mı geliyor evine ... Haber verselermiş ne işleri var akşam akşam sinir olurum hee davetsiz misafire belki müsait değiliz aaaaaay çok sinirlendim ben

hosbulduk canımm.. hakkında hayırlısı bidenemm.. hamıle kalırsın son 2 ayını evınde gecır bebısıne alısverısler yap.. daha sonrada dediğin gibi dogunca babannesi bakar.. bende eger hamıle kalana kadar bır ıs bulup calısırsam ve dogum yaparsam bende bırakmayı dusunmem gıbıme gelıyor.. babannesi de bakabilir.. ınsan yasamadanda kesin bisey soyleyemıyor.. hayırlısı bakalımmm..

anladımm canım üzüldüm bebişinin kalbinin durmasına.. ama iyi yonden bak. hamıle kalabılıyorsun coook sukur.. adetın hakkında tam bısey dıyemem, tam sokulemıyor oalbılırsın. doktor bunu anlar.. bende 3 senelik evli olucam bi kac ay sonra bak ben hıc hamıle kalamadım. pek umudumda yook gibi.. hsg m cekildıkten sonra vede hly ile breshka tup taktırdıktan sonra bende kocama yalvarmaya baslıcam ona gore hareket edıcezz..

bence sen basit bır yumurta takıbıyle hamıle kalacaksın. oyle hıssettım.. hıc vakit kaybetme. erkek doktor bayan doktor dıye de arama canım benım.. hadi hayırlısı bakalımm.. doktora ne zaman rendevu aldın canım sonuclardan mutlaka haberdar et biz tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…