- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.581
amin canım inşallah... seninde hayırlısı olsun kuzum... ben üye oldum az önce verdim 150 tl şimdi ön görüşmem ücretsiz oldu hemde normalde ilaçlar dahil 5000 tl bana 4250 tl olcak hatta ben 4000 e zorlıcam bakalım nolcak...
sen kaça konuştun canım ? çiderin ıvı ylede anlaşması var... bi bak sayfasına bnce.. hem 5000 bnce çok ii fiyat yani ben memorial ve acıbademe baktım 6500 e falan geliyodu... ayy çıktık bi yola Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahhhhhhhhhhhhh :18::18::18:
aminn canım saolasınnn ... dualarınızı bekliorummm
canımm olsunn bu kadar rahatsız ettiine göre senin sıpa maşallah çok ii :) varsın yaramazlık yapsın sonuçta var ya yeterr cnaım .. dayan az kaldı Allah ın izniyle sende hamileliğin tadını çıkarcaksın inşallahhh
ayy inşalalh canım hayırlısı olsun inşallah ne diimmmm Allah yardımcımız olsunn :18::18:
canım şimdi baktım ıvıyle anlaşmasına çiderin ... Çidere üye olursam 5000 tl diyor bende zaten o fiyata yaptırıyorum herşey dahil. Zeten yeterince sıkıntı çektik bidaha kafam karışsın istemiyorum inşallah burası iyi olur da ilk denemede tutar ..
canım e-5 ten geçerken bile görebilirsin aslında. kozyatağında ptt hastanesinin orda karşı tarafında işyerim en belirgin olarak aynı binada altan turizm ve dalan sabunun tabelası var. bizim bura bir dükkan bide 4. ve 5. katlar bize ait. geçen sefer kızılay çadırı gelmişti. bu sene kızılay tırı gelicekmiş. firma canım CİHAN ELEKTRİK TAAH. firması. ama bun yanında 4 firma daha var. kampanyalarımı cihanla yapıyoruz.
Öyle canım yaa Hakkımızda hayırlısı artıktabi canım sen daha ii bilirsin hiç kafanı karıştırmana gerek yok zaten hayırlısı olsunn ikimiz için de :)
aaa bu haftamıydı onların ameliyat işi ... İnşallah hiçbir problem kalmaz bir kaç aya o da güzel haberlerini verir bizeazracığımın kocişin ameliyatı p.tesi ye ertelenmiş... inşallah güzel hayırlı haberler alırlar.. ameliyatı da hemencecik atlatırlar inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşurlar inşallahh
kardaizcim ben de napayim, benim adam ise basladi ya yine erken geldigi haftalarda da uyumalari basladi.. ben de o vakti makale felan okuyarak geciriyorum.. basim agridi okumaktan heee
menbetaaaaaaaaaaaaa naaaabiyosun yavvv????
"hamıle kaldıktan sonra ve cocuk dogduktan sonra calısmayı dusunuyor musun??" sorusunu breshkaya sormustum canımmm.. sende cevap vermiştinbal böceğemmmmmm iiyim sen nassın ? nerelerdesin özledim seniiii
ayyyy canınınnn sultanı yer seniiiiiiiiiii kankitolarınnnn valide sultanıtabi canımm herkeşler sölesin kaplumbağaya isim no problem benim için ayy olabilirr daha fazla dayanamayıp intihar etmiştir belki zavallıcık
sempatiğimmmm hangi soruyu bana sormamıştın pardonnnn :44::44::44: ayy kafam karıştıı sempatiğim neden bana bu kadar fazla yükleniyorsun bakiim aşk olsunn
ayrıca bu misafir olayları güzel de seninki harbiden biraz fazla ya ...Allah kolaylık versin sana sempatiğimmm
canım aslında çalışmakla çalışmamak arasında kalıyorum çünkü bende çalışan bir annenin çocuğuydum biliyorum nasıl zorlukları olduğunu ama Allah nasip ederse benim çocuğum bu konuda benden şanslı olacak çalışırsam çünkü büyük ihtimal babaannesi bakar ve evimiz çok yakın babası da erken gelir eve eşim 3-4 gibi işten çıkıyor. bende öylemiydi ben teyzemde kalırdım h.sonları annemle buluşurdum öyle olunca çok zor oluyor bide işin maddi yönü var sonuçta eşim ne kadar kazanırsa kazansın bi çocuğun geleceğini hazırlamak kolay değil o zamanlar anneme kızıyordum benimle vakit geçiremiyor diye ama her istediğimi de yaparlardı Allah razı olsun hişbirşeyimi eksik bırakmadılar ben aslında şanslı bir çocuktum hiçbir istediğim için beklemek zorunda kalmadım (ceza aldığım zamanlar hariç ) sonra kendi hayatları için de önemli çalışmak mesela annemde babamda emekli şuan çalışma dertleri yok çok şükür evlerini de aldılar şimdi hayatın tadını çıkarma zamanı ...Bide bende evde duramam heralde alışmışım çalışmaya ...
Günaydın canımmm iş kadını oldun erkenden topictesin maşallah gerçi normalde de erken kalkıyordun sen
selam kizlar nasilsiniz`?? umarim hersey yolundadir.
bende artik bi doktordan geceyim diyorum
randevu aldim bakalim nevar ne yok icimde.
esimide ikna ettim oda doktordan gececek. yanliz ben kendi kadin doktoruma gitmeden önce baska bi doktordan randevu aldim. ama bu doktor erkek:26::26::26:
daha önce hic erkek doktora gitmedim sizce cokmu kötü yaptim??
sizinkiler bayanmi erkege gideniniz varmi??
ay gogom ya cok utaniyorum gercekten. ama benim arkadasim ve annemin arkadaslari cogu erkekte ve erkek daha iyi ilgileniyormus. hatta bizimkiler alman erkek doktora türkce ögretmisler. "bebek yap iglesirsin " diyor doktor bazi hanimlara hehe cok güldüm ya.
benimkini zor ikna ettim ama oda kabullendi artik saglik icin hatta bebek icin deger. Hayirlisi olsun.
Azra simdiden gecmis olsun Insaallah cok güzel haberler alirsiniz.
breshkacigim ve hylcigim hayirli haberlerinizi bekliyoruz ben bile heyecan yaptim insaallah cok güzel haberlerinizi aliriz.
tüm arkadaslar icin samimi dileklerimi iletiyorum INSAALLAH HAYIRLI BI ZAMANDA HAYIRLI HAMILELIK HAYIRLI DOGUMLAR VE HAYIRLI EVLATLAR NASIP EDER RABBIM HEPIMIZE........Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
"hamıle kaldıktan sonra ve cocuk dogduktan sonra calısmayı dusunuyor musun??" sorusunu breshkaya sormustum canımmm.. sende cevap vermiştinask olsun ama ne yuklenmesı canım. ben saka yapayım dedimmm...
bide bide misafir konusuna gelince sempatiğim biraz fazla değil tamamen yani haliyle coooook coooook fazla.. yeter artıkk dimi ama..
hly geri sayım basladı.. hadi hayırlısı.... coook umutluyum senın adına..
ay gogom ya cok utaniyorum gercekten. ama benim arkadasim ve annemin arkadaslari cogu erkekte ve erkek daha iyi ilgileniyormus. hatta bizimkiler alman erkek doktora türkce ögretmisler. "bebek yap iglesirsin " diyor doktor bazi hanimlara hehe cok güldüm ya.
benimkini zor ikna ettim ama oda kabullendi artik saglik icin hatta bebek icin deger. Hayirlisi olsun.
Azra simdiden gecmis olsun Insaallah cok güzel haberler alirsiniz.
breshkacigim ve hylcigim hayirli haberlerinizi bekliyoruz ben bile heyecan yaptim insaallah cok güzel haberlerinizi aliriz.
tüm arkadaslar icin samimi dileklerimi iletiyorum INSAALLAH HAYIRLI BI ZAMANDA HAYIRLI HAMILELIK HAYIRLI DOGUMLAR VE HAYIRLI EVLATLAR NASIP EDER RABBIM HEPIMIZE........Amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn
heee pardon sempatiğim yaa benim kafa karışmışş ben ortaya soruyosun sandım
ay evet senin misafir durumu biraz aştı artık yeter gariii
evet canım başladıı cumaya gidicez Allah ım hayırlısı nasip etsin dualarınızı esirgemeyinn canlarım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımm saolasın Allah razı olsun cümlemize nasip etsin inşalalhhh :)
ben kaçar kızlarr gezmeye gidiorum öptüm sizii :79::79::79::79::79::79:
Git bakalım canım valla benim gittiğim doktorların çoğu erkek ve daha anlayışlı ve daha insancıl davranıyorlar. Şahsen ilk alttan muayenemi bi bayan doktora olmuştum nefret ettirdi kadın kendinden beni çok canımı yaktı hiç konuşmadı soru sordum azarladı benimde tepemin tası attı eeeeeeeee çocukmu azarlıyosun karşında bee soru soruyosam cevap ver dedim bağırdım kadınaselam kizlar nasilsiniz`?? umarim hersey yolundadir.
bende artik bi doktordan geceyim diyorum
randevu aldim bakalim nevar ne yok icimde.
esimide ikna ettim oda doktordan gececek. yanliz ben kendi kadin doktoruma gitmeden önce baska bi doktordan randevu aldim. ama bu doktor erkek:26::26::26:
daha önce hic erkek doktora gitmedim sizce cokmu kötü yaptim??
sizinkiler bayanmi erkege gideniniz varmi??
hoşgeldin fıstık ... Evet canım hayırlısıyla bi hamile kalayımda durumlar ondan sonra belli olacak ama doğuma kadar çalışmayı kesin istiyorum"hamıle kaldıktan sonra ve cocuk dogduktan sonra calısmayı dusunuyor musun??" sorusunu breshkaya sormustum canımmm.. sende cevap vermiştinask olsun ama ne yuklenmesı canım. ben saka yapayım dedimmm...
bide bide misafir konusuna gelince sempatiğim biraz fazla değil tamamen yani haliyle coooook coooook fazla.. yeter artıkk dimi ama..
anladım canım. o zaman hayırlısı olsun.. Allah ın izniyle hamıle kalırsan ve de dogum yaparsan ondan sonra belli olacak durumun..
canım bende mınık kusumu erkek doktora gosterdım. ilk sefer cook utandım ama daha sonraları hıc utanmadım. alanında ıyıse hıc problem değil bence gogomm..
bu arada bende azranın kocası bugun amelıyat oluyor dıye bılıyordum. ertelenmiş. hayırlısı olsunn.. ins ameliyattan sonra hemencecik bebek sahıbı olurlar...
hly geri sayım basladı.. hadi hayırlısı.... coook umutluyum senın adına..
onemli değil bidaha olmasınnnndermişim
allah ın izniyle ilk seferde yuzun gulecek. tutacak.. teyze olucaz.. 2 kız 1 erkek tutarmıssss.
sizde benden dualarınızı esirgemeyin 3 yıl kadar misafir istemiyorumcocugu gectım misafirden dertliyimm..
Git bakalım canım valla benim gittiğim doktorların çoğu erkek ve daha anlayışlı ve daha insancıl davranıyorlar. Şahsen ilk alttan muayenemi bi bayan doktora olmuştum nefret ettirdi kadın kendinden beni çok canımı yaktı hiç konuşmadı soru sordum azarladı benimde tepemin tası attı eeeeeeeee çocukmu azarlıyosun karşında bee soru soruyosam cevap ver dedim bağırdım kadınasonra bu hali aldı ama iş işten geçti yok cevap verme ben gidiyorum kendi kendine konuş dedim sonra gittim bi erkek doktordan randevu aldım adam o kadar iyi davrandı o kadar açıklayıcı konuşmalar yaptı ki hayran kaldım tavsiye ederim yani (kocacığım başlarda kıskanıyordu ama artık alıştı garibim )
hoşgeldin fıstık ... Evet canım hayırlısıyla bi hamile kalayımda durumlar ondan sonra belli olacak ama doğuma kadar çalışmayı kesin istiyorum
hhhhhhhmmmmmmmmmm evet ozaman anlatiyorum gogom dinle pardon oku.
ben 3yil oldu evleneli ve meslegim dolasiyla dogal yönden korundum. ama okadar cok seviyoruzki cocuklari dayanamadik gecen sene cocuk yapmaya karar vermistik ocakta hamile oldugumu ögrendim yani hemen tuttu hic anlamadim bile nasil oldugunu.
ne ates ölcme ne ov.test nede kürler hicbirsey bilmiyordum ve uygulamadim. 7haftalikken kalp atisini gördüm ve 5 hafta sonra gel dedi bana.
3ayi doldurdum kontrole gidiyorum doktor bakti bakti cok zorlandi ve hic iyi degil dedi yani bebegimin kalbi durmus ve en son 7 haftalikken kalmis ben onu 5hafta ölü tasimisim. hic kanamam olmamisti. sadece keskin bir bicak batmasi gibi alt bölgemden ve omuzumdan sirtima kadar aci hissederek sarsilmistim acidan. neyse benim aklimdan gecmemist.
nisanda kürtaj oldum ve ben yarim kalan meslegime devam ettim.
aradan 1yil gecti. haziranda yine basladik calismaya ama tabi düzenli bi calisma olmadi ama son 2 aydir düzenli oldu ama zannedersem ben yumurtlamiyorum cünkü ben önceden hissederdim hatta bikere doktora gitmistim agridan. doktor yumurtluyorsun dedi bugün iliskiye girin dedi ama ben agridan duramiyordum sanki yumurtalarim düsecekmis gibi yürürken tutunarak yürüyordum
ve son 2 aydan beri toplam enfazla 2gün adet görüyorum acaba erkenmi yumurtluyorum?
cok uzun oldu yazim . merak ettigin bisey varsa sorabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?