- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.541
ayy kankitomm senin adına nasıl sevindim anlatamam vallaaaa...kendime olmuş gibi sevindim yemin ederimm
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canımm saolasın yazmışsın :) bnde kocişe forma alacamm c.tesi de gideriz gezeriz falan tamammmm :) fazla tuzluya kaçamam normalde kaçarım da şimdi tüp müp taşınma falan azcık keseye dikkat etmemiz lazım :)
valla ben annamam sempatiğimm alıntı yaptım gözükmemiş falan sa bi daha alıntılarsın olurrrben çalışmayı düşünmüyorumm bu arada bebeklerimle vakit geçirmek istiyorum doyasıya
canımmm sevindim senin adına kocişinle vakit geçirmene eğlenmeneeee ohhh iyi yapmışsınnız kafanız da dağılmıştır ne güzel...bnde bunlardan mutlu olurummm küçücük fıçıcık içi dolu mutlulukk
canımmm inşallah çalışmalarınızın sonucu pozitif olur Allah ın izniyleeee inşallahhh
benim hangi yorumum süper değil sıla hanımmmmmmmmmmm
canım çok geçmiş olsunn Allah şifa versin umarım hemencecik iyileşirsinnn
canımmm valla çok sevindirik oldum senin böyle mutlu olmanakaplubağana isim sölüorummm hazırsannnnnn BALTA benim vardı öldü adı da baltaydııı
oohh kuzum yaaa nasi uzuldugumu inan anlatamam cunku cocukla hasta olmanin ne demek oldugunu biliyorum... Allah acil sifalar versin bitanem... yapilacak tum naturleri yemis icmissin ama nafile iste.. adacayida icebilirsen ii olur dogal antibiyotiktir ama hamilelikte kullaniliyormu bilmiyorum dr a sormaklazim...
ahh bitanem yaa ozur dilerim ama ben deilim sucluu menbata sorduuu((.. aslinda satilio marketlerde ben cokta lezzetli buluyorum...
eniste icindi buuu............... valla ne guzel oldu senin icin..tahmin edebiliyorum hislerini....
bugunde beraberdik biz kocisle disarda.... taa 3.5 ta yolladim ise git ,dus artik yakamdan die....guzel oluyooo.. Allah herkese gecim duzen versin.... hasretlik cekenleride kavustursin hayirlisiyla....
dusunuruz canimmm kaplumbaganiza bi isim..o da topicimizin kaplumbagasi olsun..
hlyacilmmm.. ve bu yorumn gelecegine adim gibi biliyordummm...... benim hangi yorumum süper değil sıla hanımmmmmmmmmmm........
valla canimhaftasonuna guzelhaberi almayi cok cok isterdim ama benim goguscukler basladilar ufaktan acismaya... artik bunun bende neye isaret oldugunu biliyor tum topic ahalisiii
napiyorsunuz kizlaaarrr??? gerci pekk kimselerin olmadigi bi saatte geldim ben yine ama olsun
kardaizcim evlilik yildönümünüz kutlu olsun ciceklerin de pek bi güzelmis
evde olduğum zamanlarımda oluyor canım zaten o yüzden seni çok iyi anlıyorum başka bişey çıkmazsa dinlenirim inşallah. Evet canım Allahtan bi aksilik olmazsa hamilelikte de doğumdan sonra da çalışmayı düşünüyorum ama kısmet tabi ...
sende miiiii3 tur heee!!!!!!! sende bendensin desene........
canim insallah cok leziz olurr tursunn.. rica ederimm guzelim..onemsizz.....
hly giiiii nassin yavrum??
canım benimmmmm. benim canımın sultanı çokkk teşekkür ederim hayatım amaaaa bak kaplumbacık topiğin oldu herkes fikrini sölesin demi canım benim.
senin kaplumbağ ismini beğenmediğinden ölmüş olmasınşaka şaka canımın içi arkadaşlarda fikir versin hep beraber karar veririz.
sempatiğim ya ben o soruyu sana sormamıstım. breshkaya sormustum. sen nıye ustune alındın ki :90::90::90:
ah kızlar benım basıma gelen.. aksam üstü 6 da misafirlerim geldi.. habersiz hemde 7 kişi... bu kadar zor duruma duseceğimi hiç dusunmemıstım.. bu aksam kocam işten gelınce alısverıse gıdıcektık.. evde bısey kalmadı sıvıyagdan tutun caya sekere kadar.. azcık vardı.. bunlar gelınce ınanın ne yapacagımı sasırdım.. ac degıllermıs ama bos cayla gondermek olmazdı tabı.. onları evde bırakıp caddeye ındım cayının yanına bıseyler aldım eve dondum. kocamda ısten gelecek hadi bizbize tamam yabancılar varken ne yaparım.. neyse cay yanına karısık kızartma kıymalı omlet felan yaptım. borek kızartmadım yag kalmadı.. kahvaltılık, aldıklarımdanda koydum. aman yedirdim gittiler. aksam kahvaltısı yaptırdım onlaramutfagı ve ortalıgı topladım. şimcikte yazdıklarını okuyup yorum yapam dedimmm...
kardaizcim ben de napayim, benim adam ise basladi ya yine erken geldigi haftalarda da uyumalari basladi.. ben de o vakti makale felan okuyarak geciriyorum.. basim agridi okumaktan heee
menbetaaaaaaaaaaaaa naaaabiyosun yavvv????
günaydın canikolarrrrrrrrrrrrr
offffffffffffff sonunda geldiniz sıkıldım ayollll
Günaydın kızlarrr dün çok yoğundu burası sadece okuyup kaçtım
Kardaiz canım evlilik yıldönmün kutlu olsun nice senelere inşallah 2.ci evladınla girersin
Aklımda kalanlar bunlar kızlar kusura bakmayın hala adet olmadım hormon testlerimdede bi sorun yokmuş ama ben patlayacak gibiyim ve çok stresliyim :26:
sanada günaydın canımmm, çok teşekkür ederim aminnnnn cümlemiz inşallah.,
e canım doktor bişey demedi mi? muayene olmadın mı ki ???
canım aslında çalışmakla çalışmamak arasında kalıyorum çünkü bende çalışan bir annenin çocuğuydum biliyorum nasıl zorlukları olduğunu ama Allah nasip ederse benim çocuğum bu konuda benden şanslı olacak çalışırsam çünkü büyük ihtimal babaannesi bakar ve evimiz çok yakın babası da erken gelir eve eşim 3-4 gibi işten çıkıyor. bende öylemiydi ben teyzemde kalırdım h.sonları annemle buluşurdum öyle olunca çok zor oluyor bide işin maddi yönü var sonuçta eşim ne kadar kazanırsa kazansın bi çocuğun geleceğini hazırlamak kolay değil o zamanlar anneme kızıyordum benimle vakit geçiremiyor diye ama her istediğimi de yaparlardı Allah razı olsun hişbirşeyimi eksik bırakmadılar ben aslında şanslı bir çocuktum hiçbir istediğim için beklemek zorunda kalmadım (ceza aldığım zamanlar hariç ) sonra kendi hayatları için de önemli çalışmak mesela annemde babamda emekli şuan çalışma dertleri yok çok şükür evlerini de aldılar şimdi hayatın tadını çıkarma zamanı ...Bide bende evde duramam heralde alışmışım çalışmaya ...insAllah canım.. calısma konusuna gelınce bazı ınsanlar evde durmaya deılde calısma hayatına fena halde alısırlarmıs ve evde durmak onları bogarmıs. bır nevı dogru demek ki.. sende calısmaya alısmıssın sanırım.. hayırlısı olsun canımm..
sende miiiiioh ne guzell.. bari calısmalarımızın sonuclarını alsak.. bos gecmese dımı...
pollyanna canımm kızında sende hasta olmussunuz.. coook gecmıs olsun. dıkkat et kendıne..
sempatiğim ya ben o soruyu sana sormamıstım. breshkaya sormustum. sen nıye ustune alındın ki :90::90::90:
ah kızlar benım basıma gelen.. aksam üstü 6 da misafirlerim geldi.. habersiz hemde 7 kişi... bu kadar zor duruma duseceğimi hiç dusunmemıstım.. bu aksam kocam işten gelınce alısverıse gıdıcektık.. evde bısey kalmadı sıvıyagdan tutun caya sekere kadar.. azcık vardı.. bunlar gelınce ınanın ne yapacagımı sasırdım.. ac degıllermıs ama bos cayla gondermek olmazdı tabı.. onları evde bırakıp caddeye ındım cayının yanına bıseyler aldım eve dondum. kocamda ısten gelecek hadi bizbize tamam yabancılar varken ne yaparım.. neyse cay yanına karısık kızartma kıymalı omlet felan yaptım. borek kızartmadım yag kalmadı.. kahvaltılık, aldıklarımdanda koydum. aman yedirdim gittiler. aksam kahvaltısı yaptırdım onlaramutfagı ve ortalıgı topladım. şimcikte yazdıklarını okuyup yorum yapam dedimmm...
Günaydın canımmm iş kadını oldun erkenden topictesin maşallah gerçi normalde de erken kalkıyordun sengünaydın canikolarrrrrrrrrrrrr
sıkılma canım. kaçta geldin ki sen işe bakim ???
canım aslında çalışmakla çalışmamak arasında kalıyorum çünkü bende çalışan bir annenin çocuğuydum biliyorum nasıl zorlukları olduğunu ama Allah nasip ederse benim çocuğum bu konuda benden şanslı olacak çalışırsam çünkü büyük ihtimal babaannesi bakar ve evimiz çok yakın babası da erken gelir eve eşim 3-4 gibi işten çıkıyor. bende öylemiydi ben teyzemde kalırdım h.sonları annemle buluşurdum öyle olunca çok zor oluyor bide işin maddi yönü var sonuçta eşim ne kadar kazanırsa kazansın bi çocuğun geleceğini hazırlamak kolay değil o zamanlar anneme kızıyordum benimle vakit geçiremiyor diye ama her istediğimi de yaparlardı Allah razı olsun hişbirşeyimi eksik bırakmadılar ben aslında şanslı bir çocuktum hiçbir istediğim için beklemek zorunda kalmadım (ceza aldığım zamanlar hariç ) sonra kendi hayatları için de önemli çalışmak mesela annemde babamda emekli şuan çalışma dertleri yok çok şükür evlerini de aldılar şimdi hayatın tadını çıkarma zamanı ...Bide bende evde duramam heralde alışmışım çalışmaya ...
Günaydın canımmm iş kadını oldun erkenden topictesin maşallah gerçi normalde de erken kalkıyordun sen
bugün evdeyim canikommm evde iş yapcamofiste eleman var bugün gitmedim o yüzden
canikom valla hep erken kalkıorum ben bekle bekle yoksunuz.. bugün de evdeyim işe gitmedim... ay cumayı iple çekiorum yahu çok heycanlıyımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?