2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

napiyorsunuz kizlaaarrr??? gerci pekk kimselerin olmadigi bi saatte geldim ben yine ama olsun

kardaizcim evlilik yildönümünüz kutlu olsun ciceklerin de pek bi güzelmis

Son düzenleme:

canım benimmmmm. benim canımın sultanı çokkk teşekkür ederim hayatım amaaaa bak kaplumbacık topiğin oldu herkes fikrini sölesin demi canım benim.
senin kaplumbağ ismini beğenmediğinden ölmüş olmasın şaka şaka canımın içi arkadaşlarda fikir versin hep beraber karar veririz.

sorma canım yaaa bugün ayaklarım yere basmadı resmen. çok teşekkür ederim canımmmm :))
he iş yerinde bi kıdem daha aldım satışda yapıcakmışım. joker eleman oldum valla.

napiyorsunuz kizlaaarrr??? gerci pekk kimselerin olmadigi bi saatte geldim ben yine ama olsun

kardaizcim evlilik yildönümünüz kutlu olsun ciceklerin de pek bi güzelmis

canım benim çok teşekkür ederim. hem sen bugün nerelerdeydin bakimmmm???

insAllah canım.. calısma konusuna gelınce bazı ınsanlar evde durmaya deılde calısma hayatına fena halde alısırlarmıs ve evde durmak onları bogarmıs. bır nevı dogru demek ki.. sende calısmaya alısmıssın sanırım.. hayırlısı olsun canımm..

3 tur heee!!!!!!! sende bendensin desene........

canim insallah cok leziz olurr tursunn.. rica ederimm guzelim..onemsizz.....
sende miiiii oh ne guzell.. bari calısmalarımızın sonuclarını alsak.. bos gecmese dımı...

pollyanna canımm kızında sende hasta olmussunuz.. coook gecmıs olsun. dıkkat et kendıne..

sempatiğim ya ben o soruyu sana sormamıstım. breshkaya sormustum. sen nıye ustune alındın ki :90::90::90:

ah kızlar benım basıma gelen.. aksam üstü 6 da misafirlerim geldi.. habersiz hemde 7 kişi... bu kadar zor duruma duseceğimi hiç dusunmemıstım.. bu aksam kocam işten gelınce alısverıse gıdıcektık.. evde bısey kalmadı sıvıyagdan tutun caya sekere kadar.. azcık vardı.. bunlar gelınce ınanın ne yapacagımı sasırdım.. ac degıllermıs ama bos cayla gondermek olmazdı tabı.. onları evde bırakıp caddeye ındım cayının yanına bıseyler aldım eve dondum. kocamda ısten gelecek hadi bizbize tamam yabancılar varken ne yaparım.. neyse cay yanına karısık kızartma kıymalı omlet felan yaptım. borek kızartmadım yag kalmadı.. kahvaltılık, aldıklarımdanda koydum. aman yedirdim gittiler. aksam kahvaltısı yaptırdım onlara mutfagı ve ortalıgı topladım. şimcikte yazdıklarını okuyup yorum yapam dedimmm...

kardaizcim ben de napayim, benim adam ise basladi ya yine erken geldigi haftalarda da uyumalari basladi.. ben de o vakti makale felan okuyarak geciriyorum.. basim agridi okumaktan heee

menbetaaaaaaaaaaaaa naaaabiyosun yavvv????

hly giiiii nassin yavrum??

bal böceğemmmmmm iiyim sen nassın ? nerelerdesin özledim seniiii

ayyyy canınınnn sultanı yer seniiiiiiiiiii kankitolarınnnn valide sultanı tabi canımm herkeşler sölesin kaplumbağaya isim no problem benim için ayy olabilirr daha fazla dayanamayıp intihar etmiştir belki zavallıcık

sempatiğimmmm hangi soruyu bana sormamıştın pardonnnn :44::44::44: ayy kafam karıştıı sempatiğim neden bana bu kadar fazla yükleniyorsun bakiim aşk olsunn

ayrıca bu misafir olayları güzel de seninki harbiden biraz fazla ya ...Allah kolaylık versin sana sempatiğimmm

kardaizcim ben de napayim, benim adam ise basladi ya yine erken geldigi haftalarda da uyumalari basladi.. ben de o vakti makale felan okuyarak geciriyorum.. basim agridi okumaktan heee

menbetaaaaaaaaaaaaa naaaabiyosun yavvv????

hımmm nasıl yani ne gibi makale okuyosun. e sen işe gitmeden önce uğrardın, uğramıcan mı ??

günaydın canikolarrrrrrrrrrrrr

günaydın hayatımmmm

Günaydın kızlarrr dün çok yoğundu burası sadece okuyup kaçtım

Kardaiz canım evlilik yıldönmün kutlu olsun nice senelere inşallah 2.ci evladınla girersin

Aklımda kalanlar bunlar kızlar kusura bakmayın hala adet olmadım hormon testlerimdede bi sorun yokmuş ama ben patlayacak gibiyim ve çok stresliyim :26:

sanada günaydın canımmm, çok teşekkür ederim aminnnnn cümlemiz inşallah.,
e canım doktor bişey demedi mi? muayene olmadın mı ki ???

sanada günaydın canımmm, çok teşekkür ederim aminnnnn cümlemiz inşallah.,
e canım doktor bişey demedi mi? muayene olmadın mı ki ???

Muayene oldum canım çok şükür kist falan yok hormon testlerine bi bakalım dedi aradım biraz önce iyi dedi değerler normal dedi zaten stresten,mevsimsel olabilir dedi gecikmesi için zaten cumartesi 2.ci adet döngüm geliyor ozaman tekrar gidecem bakalım ne diyecek kadın olmak ne kadar zor gerçekten :95:

canım aslında çalışmakla çalışmamak arasında kalıyorum çünkü bende çalışan bir annenin çocuğuydum biliyorum nasıl zorlukları olduğunu ama Allah nasip ederse benim çocuğum bu konuda benden şanslı olacak çalışırsam çünkü büyük ihtimal babaannesi bakar ve evimiz çok yakın babası da erken gelir eve eşim 3-4 gibi işten çıkıyor. bende öylemiydi ben teyzemde kalırdım h.sonları annemle buluşurdum öyle olunca çok zor oluyor bide işin maddi yönü var sonuçta eşim ne kadar kazanırsa kazansın bi çocuğun geleceğini hazırlamak kolay değil o zamanlar anneme kızıyordum benimle vakit geçiremiyor diye ama her istediğimi de yaparlardı Allah razı olsun hişbirşeyimi eksik bırakmadılar ben aslında şanslı bir çocuktum hiçbir istediğim için beklemek zorunda kalmadım (ceza aldığım zamanlar hariç ) sonra kendi hayatları için de önemli çalışmak mesela annemde babamda emekli şuan çalışma dertleri yok çok şükür evlerini de aldılar şimdi hayatın tadını çıkarma zamanı ...Bide bende evde duramam heralde alışmışım çalışmaya ...

günaydın canikolarrrrrrrrrrrrr
Günaydın canımmm iş kadını oldun erkenden topictesin maşallah gerçi normalde de erken kalkıyordun sen

Son düzenleme:
geçmiş olsun dileklerini ileten tüüüüümmm canım arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim...

dünkü yiyip içtiklerim şükürler olsun bugüne fayda etmiş Allah'ın izniyle.
çok ağır değilim. orta halli geçiyor. çok şükür.

pollyanna canım geçmiş olsun havalar kötü dikkat et canım boğazın ağrıyorsa zencefilli balın yanında elma kabuğu ve ıhlamuru kaynat iç akşamları yatarkende ısırganotu ve balı karıştırıp ye üzerine de bir bardak sıcak süt iyi gelir canım

ay kızlar ya bir ara bizim topice gelen bir arkadaş vardı lindo diye hatırladınız mı bilmiyorum onunda oğlu olacak sıpa hiç durmuyo maşallah sürekli tekme atıp duruyo dün annesinin karnına elimi koydum pıt diye bi tekme attı velet anammmmmmmm onda bile nasıl heyecanlandım kendimde olursa nasıl bir duygudur acaba çok merak ediyorum

sıkılma canım. kaçta geldin ki sen işe bakim ???

bugün evdeyim canikommm evde iş yapcam ofiste eleman var bugün gitmedim o yüzden

canikom valla hep erken kalkıorum ben bekle bekle yoksunuz.. bugün de evdeyim işe gitmedim... ay cumayı iple çekiorum yahu çok heycanlıyımm :)

canım benim vallahi senin içinde çok dua ediyorum inşallah Rabbim biran önce nasip eder heyecanını çok iyi anlıyorum Allahım gönlündekini tez zamanda kucağına versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…