- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.521
bugün kesemizi gördük allahım minicik birşey ya
cumartesi kalp atışlarını duyucaz inşş
canım bugün bende de bi durgunluk var aslında birazdan çıkıcam havalardan herhalde bide dünden çok yorgunum misafirleri gezdirdik biraz adalar falan yoruldummmm bide bugün iş var biran önce eve gitmek istiyorum ama yine dinlenemiycem neysse bugünde geçsinde yarın dinlenirim inşallahaslında sizlere bişeyler yazmak istiyorum ama yazamıyorum.. bugun leyla gibiyimmm..
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin kucağına alacağın günlerde gelsin inşallahbugün kesemizi gördük allahım minicik birşey ya
ne güzel canım iştee maşallah Allah bozmasın daim etsin...Allah korusun kocişiniii ...
kıyamam yaa taa oralarda aklındasın işte ne güzel bi mutluluk yaşatmış sana allah daim etsin inşallah amin
ayyyy cicekler bana gelmiş kadar sevındım :)) ne romantikkk.. Allah bozmasınn.. taaa oralardan yetişti kocacıgı.. masallah.. benım agzım kulaklarımda walla...
bende 2 kere yıldonumu gecırdım, 1.sinde yoldaydık2. sinde ailemin yanındaydık. oyle kaynadı gıttı.. bakalım bu sefer ne olacak :26::26:
ay kızlar cat kapı misafirim geldi az once gitti.. bi sizlere bakayım dedimm. hic kaynatmıyorsunuz ask olsun
kocama gore ben fenerlı sayılıyormusum zaten.. ama ben tutmuyorum işte :97::97:
renewal canım evlilik yıldönümün kutlu olsundemek oğlun olacak hee maşallah Allah hayırlısını versin sıkıntıların bitsin de ne olursa olsun çok sevindim ...
Kardaiz canım seninde evlilik yıldönümünmüş tebrik ederimbak kocacığın unutmamış taaa oralardan yetişmiş sana Allah bu huzurunuzu aşkınızı daim etsin canım
kızlarrr ben çıkıyorummm hoşçakalınnnn öptümmm :80::80::80:
hadi güle güle canım :79:kızlarrr ben çıkıyorummm hoşçakalınnnn öptümmm :80::80::80:
valla cnm ben anlatim sana ne yaptım böle kocaman hazır kutulardan aldım sonra bi fenerli olarak kartal yuvasına gittim forma eşofman çay kupası bikaç ufak şey aldım bide ayakkabıya ihtiyacı vardı onuda aldım hepsini ayrı ayrı paketledim. Sonra kutunun içine koydum. Onuda kudeleyle sardım. Paketi gördüğünde bana arabamı aldın demişti ve her paketi açarken yüzünü izlemek çok zevkliydi.hayırlısı olsun cnm inşallah... Peki geçmişse ki geçmiştir inşallah ne olacak başlayacak mısın tedaviye ?
Bizde bakalımm ön görüşmeye gidicez haftaya da adetim gelir başlarız inşallahhhhhhhhhhhhhhhh :18::18::18::18:
Ayy kocişimin c.tesi doğum günü onu düşünüyorum ne yapsam falan diye
Cumartesi kalp atışlarını duyucaz inşş
kızlarrr ben çıkıyorummm hoşçakalınnnn öptümmm :80::80::80:
canım bugün bende de bi durgunluk var aslında birazdan çıkıcam havalardan herhalde bide dünden çok yorgunum misafirleri gezdirdik biraz adalar falan yoruldummmm bide bugün iş var biran önce eve gitmek istiyorum ama yine dinlenemiycem neysse bugünde geçsinde yarın dinlenirim inşallah
Maşallah canım Allah tamamına erdirsin kucağına alacağın günlerde gelsin inşallah
hem gezdınız hem gezdırdınız ohhh ne guzell.. en azından mısafırın gelınce benım gıbı eve kapanmıs ve sureklı yemek yapmakla ve ortalık toplamakta olmuyorsuun.. sanırım yarın gıdıyorlar.. ondan sonra işten eve gıttıgın gunlerde dınlen yavrummm...
kız bısey sorcam sen hamıle kalınca calısmayı dusunuyor musun ???????????
anladim canim yine kosusturmacayla gecmis desene... su kaplumbagalariya napcanizz hayatimmmiyilik güzellik bi tanem hafta sonu cumartesi işteydim burdaydım yaniii, 3 te çıktım eve gittim büyük odayı temizledim ardından da hazırlandım koştur koştur gittim arkadaşın düğününe. ahhhh canım benim ardahanlının düğünü nasıl olur, takı merasimine bile ara verdiler horon tepmek için. yanyana sıkışıyolar silkeleniyorlar müzik de ağar geldi bana. ya bide başıma ne geldi kayınvalide aradı bende dudullu tarafında bi düğündeyim beni ordan gel al diye. ümraniyeleride hiç bilmem karışık gelir bana sora sora buldum orayı ama aziyet gibiydi. saat 12 de eve geldim ama stresi yetti yani. pazar günüde evin geri kalan kısımlarını temizledik sonra gittik 3 tane su kaplumbağsı aldık kız çok istedi. isimlerini bile koyduk ama 1 tanesine bulamadık. biri osman biri güldan diğeri isimsiz kaldı. :)))))
seninde hafta sonun güzel geçmiş. heyyyy bu turşu tarifi iyi oldu hayatım bende yapıtım bari 5 kg bi kavanoza. Annenden Allah razı olsun hayatım. şuraya bak yaa biz tr deyiz kız nerden annesini arıyo tarif alıyo bize sölüyo
3 tur heee!!!!!!! sende bendensin desene........bizimde aynı. dun kocam evdeydı ama hava cook yagmurluydu.. hıcbısey yapamadık.. evdeydık butun gunu yatarak gecırdık. ayıptır soylemesı 3 kez turladık
ay canım sen calısan kadınsın. bak yavrum ıslerıne..
ay canım benııım coook saol, cok tesekkur ederım. not edıyorum hemen.. az bıraz boyle oldugunu dusunuyordum. sımdı tam emıncık oldum. boyle yapıcam ıns. canım burda ufak bır bas 10 lira.. biraz düşsün fiyatlar alıcam ve yapıcam kısmetse.. tekrar cook saol kuzumm..
valla tatlim hava gunesliyse zaten bizim burda, bu biseylerin guzel olmasi icin yeterli sebep zaten... ama cumartertesi bizim burdaki shoppingde eglene gibi biseyler vardi rio karnavali gibiydi..sılcaımm hayırdır canımm haftasonu ne oldu da güzell geçtii maşallahhh diim de
bnde nolsun c.tesi annemde pazar da kaynanamlardaydık işte öle geçti ... şimdi de işteyim işim bitti öğle arasındayım artık yemek yiyebilirimevet yaklaşık 2 hafta daha b urdayım :)
canim benim insallah guzel haberler alirsin dr dan.. Allah gonlune gore versinn... ilk deneme de gulsunyuzun...kızlarr ben yemeğe gidiyorumm sizleride öpüyorummm...
ben de FENERBAHÇELİYİMMMMMMMMMMM ! bu arada bayaaaaaaa koyu hmde ! sonraa bide cuma günü tüp bebekçi doktora gidiyorumm onuda söleyim dedimsonra bide hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnn:79::79::79:
super yaaa.... cidden sevindim bitanem.. gule gule soldur cieklerini.. eminim kuruduklarinda da atmazsin onlar..uzerinde not yokmuyduuu????Allahhhh kızlarrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmm
Kocacımm bana çiçek göndertmişşşşşşş arkadaşı çiçekçidir de unutmamış arabistandan aramış. Ay kocacım benimmmmm
çiçeklerin resmini çektim bluetooth la yükledim. paylaşıyım istedim
Eki Görüntüle 263281 Eki Görüntüle 263282
valla bebeemm hersey ayni ev mevzunda yeni bi haber yok...... ve cok stresse yapiyo bizde..pooff...ne mütevazi kızsın..
evet aynen oyle.. sıla ne yaptı acaba ev konusunda, merak içindeyim....
sen zaten iş kadını modundasınbisey diyemıyorumm..bu arada cuma doktora gıdıyormussun canımcım.. hadi bismillah.. hayırlısı canım..
bitanem bu hafta sonu deil,gelecek hafta sonu ii haberler alirim insallah dedim.. batim ya o sebepten yanee....aaa ne mütevasızlığımı gördün sempatiğimm aaaaaaaa şok oldumm yanii
sılacım geldi sabah haftasonu ii haberler aldım dedi ben cvp yazana kadar gitmiş noldu merak ettim bnde :26::26:
mersii canım saolasınnn inşallah hayırlısı olur hakkımızda...
breshka canım naaptın ne var ne yok ? doktora ne zaman gitcen bi daha ?
hadii bakalim..hayirli ugurlu olsun.. hersey yoludnda gitsin insallah sonuna kadar...bugün kesemizi gördük allahım minicik birşey ya
leylaaaaaaaaa hanım leylaaaaaaa hanımmmm sizi ancak mecnun paklarrrrrrrrrrrr
biz sarmıyoruz tabi sizi
imreallciimm..tatlimm yaa sen yine hafta sonunu kabus gibi gecirmissin...ve cook yogun gecmiss... Insallah haftaya diledigin gibiolur.. Sende calisiyorsun yanii biraz anlayiss olmali demi
anladim canim yine kosusturmacayla gecmis desene... Su kaplumbagalariya napcanizz hayatimmmIsimleride ayri bi guzelmis... Ucuncusude guzel bi isim dusunelim ozaman... Tursu tarifini de he valla sordum anacimda zevkle anlatti.. Yap yap canim bende yapcam insallah... Iyi oluyor...
3 tur heee!!!!!!! Sende bendensin desene........
Canim insallah cok leziz olurr tursunn.. Rica ederimm guzelim..onemsizz.....
Valla tatlim hava gunesliyse zaten bizim burda, bu biseylerin guzel olmasi icin yeterli sebep zaten... Ama cumartertesi bizim burdaki shoppingde eglene gibi biseyler vardi rio karnavali gibiydi..Pazarda kocisle beraberdik gezintiledik....... Beni mutlu etmeye yetecek sebepler bunlar...boyle yani
canim benim insallah guzel haberler alirsin dr dan.. Allah gonlune gore versinn... Ilk deneme de gulsunyuzun...
Super yaaa.... Cidden sevindim bitanem.. Gule gule soldur cieklerini.. Eminim kuruduklarinda da atmazsin onlar..uzerinde not yokmuyduuu????
Valla bebeemm hersey ayni ev mevzunda yeni bi haber yok...... Ve cok stresse yapiyo bizde..pooff...
Bitanem bu hafta sonu deil,gelecek hafta sonu ii haberler alirim insallah dedim.. Batim ya o sebepten yanee....
Hadii bakalim..hayirli ugurlu olsun.. Hersey yoludnda gitsin insallah sonuna kadar...
Ayy bu yorum superrrrrr
tabbii ben upuuzun bi post yollayana kadar herkesler gittii..... aasam olduu tabi.. bende gideyim barii...
merhaba arkdaşlar...
kızım hastalanmıştı cuma günü tam onun hafifledi derken bugünde ben hastalandım. üzerinizden çooook uzak olsun boğazım çok fena.. sabahtan beri nane-limon, papatya içtim. limon yedim..zencefilli bal yedim .. yok yok yok.. düzelmeye hiç niyeti yok. bugünü hafif atlatıyorum ama yarın çok ağır olucam eminim((
SILACIM turşu tarifini gördüm canım çekti. bende salatalık turşusuyla idare etcem artık:)) bu sene bende niyetliyim turşu kurmaya. kayınvalidem sağolsun hiç güzel kuramıyor. eşim bile beğenmiyor:))) ama annem bi turşu kurmuş hımmm enfes.
KARDAİZcim canım çiçekler muhteşem. güzel jest yapmış enişte.
Hepinize saygılar sevgiler.. öpücük gönderemiyorumhastayım ( :2: :2: :2: :2:
merhaba arkdaşlar...
kızım hastalanmıştı cuma günü tam onun hafifledi derken bugünde ben hastalandım. üzerinizden çooook uzak olsun boğazım çok fena.. sabahtan beri nane-limon, papatya içtim. limon yedim..zencefilli bal yedim .. yok yok yok.. düzelmeye hiç niyeti yok. bugünü hafif atlatıyorum ama yarın çok ağır olucam eminim((
SILACIM turşu tarifini gördüm canım çekti. bende salatalık turşusuyla idare etcem artık:)) bu sene bende niyetliyim turşu kurmaya. kayınvalidem sağolsun hiç güzel kuramıyor. eşim bile beğenmiyor:))) ama annem bi turşu kurmuş hımmm enfes.
canım arkadaşlarım benim hepinizden Allah razı olsun, Allah o güzel dualarınızı kabul etsin.
Allah hepimizin kocasını korusun ve bizlere sevdiklerine bağışlasın. işin aslı benim hala ağzım kulaklarımda
an önce geminin telinden aradı beni cocacımmm ohhh sesini de duydum artık bana birkaç ay yeter.
iyi güzel de nereye gidiyon bakim.
valla cnm ben anlatim sana ne yaptım böle kocaman hazır kutulardan aldım sonra bi fenerli olarak kartal yuvasına gittim forma eşofman çay kupası bikaç ufak şey aldım bide ayakkabıya ihtiyacı vardı onuda aldım hepsini ayrı ayrı paketledim. Sonra kutunun içine koydum. Onuda kudeleyle sardım. Paketi gördüğünde bana arabamı aldın demişti ve her paketi açarken yüzünü izlemek çok zevkliydi.
Biraz tuzlu gelio ama değer...
hayırlısı canım allah kucağına almayıda nasip etsin
Allah tamamına erdirsin canımm... ne sevınclısınızdır kimbilir.. Allah herkese tattırsın bu duyguları..
gule gulee. dıkkat et yollarda kendine.. diğer mesajını alıntı yapmıstım ama gozukmemıs.. ask olsun canım.. breshkanın dedıgı gıbı havardan herhalde... opuyom senııı fıstıkooom..
hem gezdınız hem gezdırdınız ohhh ne guzell.. en azından mısafırın gelınce benım gıbı eve kapanmıs ve sureklı yemek yapmakla ve ortalık toplamakta olmuyorsuun.. sanırım yarın gıdıyorlar.. ondan sonra işten eve gıttıgın gunlerde dınlen yavrummm...
kız bısey sorcam sen hamıle kalınca calısmayı dusunuyor musun ???????????
kardaiz dileklerine aminnnn diyorumm.. sesinide duymussun..daha bir sevınmıssındır..
valla tatlim hava gunesliyse zaten bizim burda, bu biseylerin guzel olmasi icin yeterli sebep zaten... ama cumartertesi bizim burdaki shoppingde eglene gibi biseyler vardi rio karnavali gibiydi..pazarda kocisle beraberdik gezintiledik....... beni mutlu etmeye yetecek sebepler bunlar...boyle yani
canim benim insallah guzel haberler alirsin dr dan.. Allah gonlune gore versinn... ilk deneme de gulsunyuzun...
bitanem bu hafta sonu deil,gelecek hafta sonu ii haberler alirim insallah dedim.. batim ya o sebepten yanee....
ayy bu yorum superrrrrr
merhaba arkdaşlar...
CANIM BENİMMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM
ay büyük harf olmuş yineeeeee.
he kız cocam bide beni iştelinden aradı. buyrun nerden arıyosunuz dedim, sudiarabistan açıklarından arıyoruyorum dedi canım yaa aklım çıktı birden. gittiğinden beri ilk defa aradı. evetttttttt çiçekte not vardııııııııı. dur yazıyım SENİNLE BİR ÖMÜR BOYU BERABERLİĞİMİZE, SENİ SEVİYORUM.... Allahhhhh canım kocacımmm. ah burda olsa ne doğum günleri kutlardık, ne depremler olurdu, ne taşlar kırılırdııııı. neyse....
canım valla aldık kaplumbağları ama üçüncüsüne hala bi isim bulamadık. yardımlarınızı beklerim bu konuda...
senin de hafta sonu güzelmiş ohh gezmişsiniz, karnaval harikadır eminim.
oohh kuzum yaaa nasi uzuldugumu inan anlatamam cunku cocukla hasta olmanin ne demek oldugunu biliyorum... Allah acil sifalar versin bitanem... yapilacak tum naturleri yemis icmissin ama nafile iste.. adacayida icebilirsen ii olur dogal antibiyotiktir ama hamilelikte kullaniliyormu bilmiyorum dr a sormaklazim...merhaba arkdaşlar...
CANIM BENİMMMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMMMM
ay büyük harf olmuş yineeeeee.
he kız cocam bide beni iştelinden aradı. buyrun nerden arıyosunuz dedim, sudiarabistan açıklarından arıyoruyorum dedi canım yaa aklım çıktı birden. gittiğinden beri ilk defa aradı. evetttttttt çiçekte not vardııııııııı. dur yazıyım SENİNLE BİR ÖMÜR BOYU BERABERLİĞİMİZE, SENİ SEVİYORUM.... Allahhhhh canım kocacımmm. ah burda olsa ne doğum günleri kutlardık, ne depremler olurdu, ne taşlar kırılırdııııı. neyse....
canım valla aldık kaplumbağları ama üçüncüsüne hala bi isim bulamadık. yardımlarınızı beklerim bu konuda...
senin de hafta sonu güzelmiş ohh gezmişsiniz, karnaval harikadır eminim.
hlyacilmmm.. ve bu yorumn gelecegine adim gibi biliyordummm...... benim hangi yorumum süper değil sıla hanımmmmmmmmmmm........
valla canimhaftasonuna guzelhaberi almayi cok cok isterdim ama benim goguscukler basladilar ufaktan acismaya... artik bunun bende neye isaret oldugunu biliyor tum topic ahalisiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?