- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.641
Selam kızlar valla açtım ama bakamadım daha şimdi bakıorum geçmişide okuyamadım havadis varmı bikeresevdim tatlım naptın sen hastalandın mı? Soramadım uzun zamandır
aynen öyle canım ya içime sokasım geliyo sıpayı severken ağladığında da canımdan can gidiyo valla 4 tane bende hepsini ayrı ayrı ama aynı seviyede çok seviyorumm hele bunun ablası var adı sueda halaa artık sizde de bebek olsun bitane gelince oynarız diyo kuzumm benim.
Imreal canım yazdığını sonradan gördüm :)))
Tuğçecim canım tebrik ederim oğluşunun tekmeleri başlamış bundan sonrası onu hissederek geçecek Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah isim araştırıyorsun sanırım bende önermek isterim Batın Allahın ismi tek başına koyulması ağır gelebilir ELBER BATIN koyabilirsin ben oğlum olsa YUSUF HAMZA yada ÖMER HAMZA düşünüyorum şunu söylim isimlerde karakterleri etkiliyor bence aklımıza gelirse yazariz yine :)))
Arzumcanım gözünaydın olsun darısı başımıza olsun inşallah :))))
Sıla yok bu aralar gözükmüyor?
Srcreamawaycanımmmmmm benim az kaldı cinsiyeti öğrenmene heyecan dorukta bakalım
tugcecigim sen 62 gün boyunca sen hic test yapmismiydin??
hicbir belirtin varmiydi canim. hatirladigim kadariyla kanda baktirmistin dimi??
cnmm ıdrar testlerını zaten hıc soylemıyımm sureklı ıdrar testı yaptım evde cıkmadı... 2 kere kan testı yaptırdım cıkmadı, doktora gıttım söktürücü verdi içtim söktürücü bitti 3 gun geçti yine olmadımm sonra ıdrar testı yaptım hamıleymişimmm
evet cok ilginc. bende her ay test yaptim ama adetim gelmisti ama son 2 aydir sadece en fazla 2gün oluyorum yani 1.gün acik pembe leke 2.gün tam 3.gün yine leke ve bitiyor. anlam veremedim. tanidiklarim büyükler hamile olabilirsin diyorlar üstüne görmüs olabilirsin diyorlar. ama kanda baktirmistim en son adetime 4gün kala ve 0 cikti. ama ben kilo aldim göbecigim var ve kalcamda büyüdü anlam veremedim. ov.test aldim ama 12.gün baslamadim 15.gün basladim gecmis olabilir. erken yumurtlamista olabilirim. aaaaaaaaa biiilmiyorum ya bakacaz görecez. cok sinirliyim ya asabilestimmmmmmmmmm
sendede işler karışmış bnm gıbı desene... İnşallah belirsizliğin sonucunda bnm gıbı mutlu haberı alırsın canım :) Sen yınede 2 gunde bır çalışş boş geçme nolurrr noolmaz :)
bal böceğemmmmmm iiyim sen nassın ? nerelerdesin özledim seniiii
ayyyy canınınnn sultanı yer seniiiiiiiiiii kankitolarınnnn valide sultanıtabi canımm herkeşler sölesin kaplumbağaya isim no problem benim için ayy olabilirr daha fazla dayanamayıp intihar etmiştir belki zavallıcık
sempatiğimmmm hangi soruyu bana sormamıştın pardonnnn :44::44::44: ayy kafam karıştıı sempatiğim neden bana bu kadar fazla yükleniyorsun bakiim aşk olsunn
ayrıca bu misafir olayları güzel de seninki harbiden biraz fazla ya ...Allah kolaylık versin sana sempatiğimmm
hımmm nasıl yani ne gibi makale okuyosun. e sen işe gitmeden önce uğrardın, uğramıcan mı ??
günaydın hayatımmmm
Slm kizlarrrrrrrrrrr ben geldim nasilsiniz
Eşim bugun ameliyat oluyordu haftaya saliya ertelendi uzatmalari oynuyoruzBugun bizim evlilik yildonumumuz bugune yakismazdi zaten ameliyat değilmiii
cnm tebrik ederim. bende bu sene evlilik yıldönümümüzde histeroskopi olmuştum. kötü bir gündü yani. eşin için hayırlısı olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.
evet canım onun biraz daha ilersi. evetttt gel yaa mutlaka bi gün. yada patronun olmadığı şehir dıiına çıktığı bir günde haber veririm daha fazla kalırım yanında.
yok tatlım yatar mı yaaa. önümğzdeki cumartesi sayım var şirkette akşama kadar işte olucam. ama pazar müsaitim. ve ondan sonraki hafta cumartesi pazar müsaitim.
hem bu aralar azracım da yok piyasada haberi olan varmı naptı bu kız merak ettim.
evet evet öyle daha ii olur patron olmasın daha güzel olur o zamn :)
ya bnde tam azrayı yazıyordum naaptı acaba ? nerelerde iyidir inşallahhhhhh :18::18:
valla ayarlayalım artık havalar iice bozmadan ne diosunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ???
buralarda degilim kuzum, coooook uzaklardayim ben.. isteyimyaaa hic vaktim olmuyor canim urayamiyorum.. iste kafam dagiliyor yaa cok sükür.. sen napiyorsun?? bi ara özele gel de dedikodu yapalim..
dini makaleler okuyorum canim sardim bu aralar iyice, ucucam ben ucucambugün kurstaki araplarla konustum siz kurani okuyunca anliyor musunuz diye, evet dediler, hatta sasirdilar neden böyle bir sey sordum diye.. ama ben duymustum ki, kuran dili eski arapca oldugu icin günümüzde tercüme edilmesi gerekiyor diye.. ama öyle degilmis, beni keklemisler yani demekki arapca bilince daha dogrusu gercekten anlayinca insan tercüme kitaplara yani aracilara ihtiyac duymuyormus sanirim arapca ögrenebilir gibiyim cümleye bak....
bugün ugrayamadim kuzum, sabahlari taze anne arkadasimla birlikte bebisi gezdiriyoruz henüz havalar güzelken, daha dogrusu zavalli araba uyuyor biz de daha rahat dedikodu yapiyoruzyoksa zilli cok agliyor hele de uyurken felan, hic rahat vermiyor..
sen nasilsin?? yeni egitim yiliniz nasil gidiyor??
Eşim bugun ameliyat oluyordu haftaya saliya ertelendi uzatmalari oynuyoruzBugun bizim evlilik yildonumumuz bugune yakismazdi zaten ameliyat değilmiii
kardaizcim buralardayim ama forumda pek aktif olamiyorum bu ara. Bi aciyorum yazamadan aksam kapiyorum cok yogunuz bu haftaBu sali olcakti ameliyatini haftaya saliya atildi. ilkten canimiz sıkıldı cok hazirdik simdi yeniden geri sayiyiruz işte
İyiyim bitanem siz nasilsiniz gecmisi cok iyi okuyamadim sizleri merak ettim hep. Breshka napti sen naptin? Baska yeni havadis neler var kizlar? Bikere sevdim doktora gitmissin canim bisey cikmamis cok sevindim senin adina
Çocukların duası kabul olurmuşşş dua et halacım deseydın :) Benımde 2 yıgenım varr 3. de yolda ablamla aramızda 2 ay varr ve bnm kız yıgenımın adıda süeda :)
canımm cok saol darısı başınıza inşallah... Buarada senın sonuclarda normal cıkmışşş bnm hamıs kalma hıkayemı bılıosun gecıkmemın 62 gununde hamıle oldugumu ogrenmıstımm o yuzden calısmalarınıza ara verme sakın bu aralar yıne yumurtluyo olabılırsınde... Bızım tanıdıga sordum hafız kendısı ama hocasına sorucakk.... Kuranda geçen ısımlerden koymak gerekıyomuş zaten dedı vee Allahın ısımlerınden bı kaçtanesını koymamak gerekıyo benım bıldıgım dedı sorup bana haber verıcek ve hemen sıze yazıcam cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?