2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Selam kızlar valla açtım ama bakamadım daha şimdi bakıorum geçmişide okuyamadım havadis varmı bikeresevdim tatlım naptın sen hastalandın mı? Soramadım uzun zamandır

Canım gittim doktora bi sorun yokmuş daha doğrusu aradım sordum sonuçlar normalmiş bekliycez mevsimsel yada strese dayalı olabilir dedi bakalım nezaman gelecek kırmızılar :)))

Imreal canım yazdığını sonradan gördüm :)))
Tuğçecim canım tebrik ederim oğluşunun tekmeleri başlamış bundan sonrası onu hissederek geçecek Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah isim araştırıyorsun sanırım bende önermek isterim Batın Allahın ismi tek başına koyulması ağır gelebilir ELBER BATIN koyabilirsin ben oğlum olsa YUSUF HAMZA yada ÖMER HAMZA düşünüyorum şunu söylim isimlerde karakterleri etkiliyor bence aklımıza gelirse yazariz yine :)))
Arzumcanım gözünaydın olsun darısı başımıza olsun inşallah :))))
Sıla yok bu aralar gözükmüyor?
Srcreamawaycanımmmmmm benim az kaldı cinsiyeti öğrenmene heyecan dorukta bakalım

Çocukların duası kabul olurmuşşş dua et halacım deseydın :) Benımde 2 yıgenım varr 3. de yolda ablamla aramızda 2 ay varr ve bnm kız yıgenımın adıda süeda :)

canımm cok saol darısı başınıza inşallah... Buarada senın sonuclarda normal cıkmışşş bnm hamıs kalma hıkayemı bılıosun gecıkmemın 62 gununde hamıle oldugumu ogrenmıstımm o yuzden calısmalarınıza ara verme sakın bu aralar yıne yumurtluyo olabılırsınde... Bızım tanıdıga sordum hafız kendısı ama hocasına sorucakk.... Kuranda geçen ısımlerden koymak gerekıyomuş zaten dedı vee Allahın ısımlerınden bı kaçtanesını koymamak gerekıyo benım bıldıgım dedı sorup bana haber verıcek ve hemen sıze yazıcam cnm :)

tugcecigim sen 62 gün boyunca sen hic test yapmismiydin??
hicbir belirtin varmiydi canim. hatirladigim kadariyla kanda baktirmistin dimi??

tugcecigim sen 62 gün boyunca sen hic test yapmismiydin??
hicbir belirtin varmiydi canim. hatirladigim kadariyla kanda baktirmistin dimi??

cnmm ıdrar testlerını zaten hıc soylemıyımm sureklı ıdrar testı yaptım evde cıkmadı... 2 kere kan testı yaptırdım cıkmadı, doktora gıttım söktürücü verdi içtim söktürücü bitti 3 gun geçti yine olmadımm sonra ıdrar testı yaptım hamıleymişimmm

evet cok ilginc. bende her ay test yaptim ama adetim gelmisti ama son 2 aydir sadece en fazla 2gün oluyorum yani 1.gün acik pembe leke 2.gün tam 3.gün yine leke ve bitiyor. anlam veremedim. tanidiklarim büyükler hamile olabilirsin diyorlar üstüne görmüs olabilirsin diyorlar. ama kanda baktirmistim en son adetime 4gün kala ve 0 cikti. ama ben kilo aldim göbecigim var ve kalcamda büyüdü anlam veremedim. ov.test aldim ama 12.gün baslamadim 15.gün basladim gecmis olabilir. erken yumurtlamista olabilirim. aaaaaaaaa biiilmiyorum ya bakacaz görecez. cok sinirliyim ya asabilestimmmmmmmmmm

sendede işler karışmış bnm gıbı desene... İnşallah belirsizliğin sonucunda bnm gıbı mutlu haberı alırsın canım :) Sen yınede 2 gunde bır çalışş boş geçme nolurrr noolmaz :)

az önce esim aradi bende nasil ciktiysam tel.e alooooo diye bagirmisim. hayirdir sinirlisin dedi. adam bile anladi ya ruhum daraliyor. Hayirdir insaallah

sendede işler karışmış bnm gıbı desene... İnşallah belirsizliğin sonucunda bnm gıbı mutlu haberı alırsın canım :) Sen yınede 2 gunde bır çalışş boş geçme nolurrr noolmaz :)

ah canim ya gecen ay adetime yakin kala gün asiri calisma oldu. bu ay ov.teste göre ayarlamaya calisiyorum ama yinede cizgiye göremedigim icin calismalara aravermiyoz her ihtimale karsi.
Insaallah canim güzel hayirli haberlerle gelirim. önümüzdeki ay doktora gidiyorum bakalim hayirlisi dua edin

güzel dileklerin icin sagol canim. hersey gönlün gibi güzel olur insaallah. ben cikiyorum canim Allaha emanet ol. pasanada dikkat et

tuğçecannn canım gözünaydın oğluşunn iyice kendini hissettiriyor artık :)

arzumcum seninde hayırlı olsun gözünaydın Allah tamamına erdirsin... :)

şekerlerr napıyorsunuz ne var ne yok dicem ama kimsecikler yok

buralarda degilim kuzum, coooook uzaklardayim ben.. isteyim yaaa hic vaktim olmuyor canim urayamiyorum.. iste kafam dagiliyor yaa cok sükür.. sen napiyorsun?? bi ara özele gel de dedikodu yapalim..

hımmm nasıl yani ne gibi makale okuyosun. e sen işe gitmeden önce uğrardın, uğramıcan mı ??

günaydın hayatımmmm

dini makaleler okuyorum canim sardim bu aralar iyice, ucucam ben ucucam bugün kurstaki araplarla konustum siz kurani okuyunca anliyor musunuz diye, evet dediler, hatta sasirdilar neden böyle bir sey sordum diye.. ama ben duymustum ki, kuran dili eski arapca oldugu icin günümüzde tercüme edilmesi gerekiyor diye.. ama öyle degilmis, beni keklemisler yani demekki arapca bilince daha dogrusu gercekten anlayinca insan tercüme kitaplara yani aracilara ihtiyac duymuyormus sanirim arapca ögrenebilir gibiyim cümleye bak....

bugün ugrayamadim kuzum, sabahlari taze anne arkadasimla birlikte bebisi gezdiriyoruz henüz havalar güzelken, daha dogrusu zavalli araba uyuyor biz de daha rahat dedikodu yapiyoruz yoksa zilli cok agliyor hele de uyurken felan, hic rahat vermiyor..

sen nasilsin?? yeni egitim yiliniz nasil gidiyor??

Slm kizlarrrrrrrrrrr ben geldim nasilsiniz

Eşim bugun ameliyat oluyordu haftaya saliya ertelendi uzatmalari oynuyoruz Bugun bizim evlilik yildonumumuz bugune yakismazdi zaten ameliyat değilmiii

Eşim bugun ameliyat oluyordu haftaya saliya ertelendi uzatmalari oynuyoruz Bugun bizim evlilik yildonumumuz bugune yakismazdi zaten ameliyat değilmiii

cnm tebrik ederim. bende bu sene evlilik yıldönümümüzde histeroskopi olmuştum. kötü bir gündü yani. eşin için hayırlısı olsun. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.

kardaizcim buralardayim ama forumda pek aktif olamiyorum bu ara. Bi aciyorum yazamadan aksam kapiyorum cok yogunuz bu hafta Bu sali olcakti ameliyatini haftaya saliya atildi. ilkten canimiz sıkıldı cok hazirdik simdi yeniden geri sayiyiruz işte

İyiyim bitanem siz nasilsiniz gecmisi cok iyi okuyamadim sizleri merak ettim hep. Breshka napti sen naptin? Baska yeni havadis neler var kizlar? Bikere sevdim doktora gitmissin canim bisey cikmamis cok sevindim senin adina

canikommm benim özlettin ama kendini çok ara verme bizede vakit ayır :) ben de iş kadını oldum ama aksatmıyorum burayı :) ayrıca ben özeldeyim sen yoksunnn taamm mıııııı

azracımmmm canımmmmmmmmmm seni merak edince girip profiline baktım canım yazmışsın ameliyatın önce bugün olacağını sonra haftaya erteleneceğini bnde kızlarla paylaştımm sen gelmeyince napalımm kendi çabalarımızla öğrendik nasıl olduğunu naaptığını

canikom ben cuma günü breshka da c.tesi günü gidiyoruz bakalım nolcak Allah tan hayırlısı...

canımmmmmmmmmmmmm evlilk yıldönümünüz de kutlu olsun... nica sağlıklı aşklı bebekli yıllarınız olsun inşallahhhhhh

Canım benim bizim durumlar belli olmadı diye pek bi çalışma yapamdık açıkcası keşke birazcık çalışsaymışız
Hayırlısı inşallah canım pek bir umudum yok ama bari adet olsaydım yumurta takibinede başlayamadık bi türlü geçen sene hamile kaldığım günlere az kaldı tam 1 sene olacak çok üzülüyorum stres yapıyorum içimdeki bu acıyı ancak tekrar hamile kalarak,sağlıklı bir hamilelik yaşayıp bebeğime kavuşunca atalacam sanırım (( dua et bana canım öpüyorum ikinizide :)

Hoşgeldin canım bizde seni merak etmiştik Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim bu mutlu yuvanıza mis kokulu bir melek göndersin tez zamanda inşallah
Herşeyde bi hayır vardır canım inşallah Rabbim ameliyattan kısa bir zaman sonra göndersin yavrunu
Çok şükür bir şey çıkmadı canım ama ben hala adet olmadım hayırlısı Mevlam görelim ne eyler,ne eylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…