2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

geçer geçer canım sabrett gelince totosunu ısırırsınn snde

valla beni düşün bide nasıl heycan var

Allah ım hayırlısını nasip eylesin ne diim...

bikere_sevdim naber şekerim... kaynının c.tesi düğünü var ne giycen kıs

Canım benim iyiyim çok şükür iş güç uğraşıyoruz nasıl gidiyor iş hayatı tatlım :))) canım kaynımın nişanı var ben düğünmü yazmışım Rizeli eltim olacak çok mutluyım çok seviyorum karadenizi ve insanalrını gidip gezecem bahaneyle canım ne giyceğime karar veremdim cumaya kadar halletmem lazım çünkü haftasonu rizede olacaz inşallah çok mutluyum önerilerini beklerim şekerim

canım yaa hayırlısıyla bi atlatsaydık şu evreleri bizi stres mahvediyor ... normalde yaşa bağlı olarak seçiliyormuş protokol ama kadında yada erkekte önemli olan durumlar varsa kısa protokol uygulanıyormuş bizde de çok şükür bende bi problem yoktu şu progeteronun yüksek çıkması hariç eşimde birden sperm değerlerinde düşüş oldu ama bu durum olmasada bize kısa protokol uygulayacaktı doktor çünkü uzunda 1 ay öncesinden d.kontol hapı kullanmak gerekiyor gerçi şimdi bende 10 gün kullanıcam bundan sonra ne olacak bilmiyorum ama kısa da olsa uzunda olsa önemli olan embriyo günü bizimkisinde 5.gün embriyosu transfer edilecek normal şartlarda en azla 6 gün bekletiliyor 2.günde de bölünme başlasıysa transfer yapılabiliyormuş ama 5.gün olması daha sağlıklı ve garantili diye düşünüyorlar bunu sadece benim doktorum değil diğer görüştüğüm doktorlarda tavsiye etti . Şimdi sende yarın 21.günün madem testini yaptır hayırlısıyla reglin gelsin 2.yada 3.güne hiçbir aksilik çıkmazsa iğnelere başlanıyor kısa da ama uzunda hap veriyorlar ikinci adetinde iğneye başlıyorsun

hadi yaa bizimki tembel tenekeye benzio biras :d belkide hareket etmez üşengeçtir babası gibi anca yatar

Dur canım yeğenimize iftira atma hemen daha küçük annesi zamanı gelsin sen bize diyeceksin oğlum tekme attı diye hele doğsun altarın açarken bile tekmeliyorlar benim yeğenim 10 aylık altını değiştirirken bi tekmeleyişi var ayaklarını yerim ben onun :))))

birkere sevdım canım havalar soguk.. ona gore yanınada bıseyler al.. ve senı sıcak tutacak bıseyler gıymeye calıs.. evde mi olacak nişan salonda mı?? rizenin neresine geliyorsunuz.. rize de felaketti bu aralar..

regencim cok dogru bır tahmınde bulunmussun.. ayrıca benı dusunmenede sevındım.. evi bos bulunca adamı yataga atıyorum oda 25 gunluk dongude 19 gun temiz pak oluyorum.. yatlılar haric adamla ancak 8-9 gun beraber olabılıyoruzz.. bu gıdısle cocugumuz olmaz bızım..

diğer kızlar, breshka, hly, imreal, kardaiz(kan bagısı vardı sanırım,ruyamdada gordum)sıla sizler ne yapıyorsunuz???

ortak işten hiç hoşlanmıyorum bende helede araba olursa madem siz ödüyorsunuz kendinize alın kuzum boşverin milleti mal sahibi yapıyorsunuz
canım senin adına sevindim ne zamandır hep kötüydün inşallah bundan sonra bi sıkıntın kalmaz ... Sen bide bizi düşün nasıl bi heyecan oluyor gerçi bu ara bende pek heyecan yok ama o gün gelince olur heralde .. Artık çoğul gebelik şansı yok canım yaa 35 yaş altındaysan devlet yasaklamış birden fazla embriyo transferi yapılmıyor ancak tek yumurta ikizi olursa yani Allahtan gelen bişey olursa ama o da çok düşük bi ihtimal çünkü yumurtalar dışarda döllendiği için böyle bir ihtimalde çok az

Son düzenleme:

:d valla bilmem en son muayenede baya gösterdi tembelliiğini :) çok garip bişi kızlar yaa şuan onu hissetmiorum ama ne bilim kalp atışlarını dinldim ilk defa c.tsi günü içinde başka bi kalbin daa atması geerçekten çok garip mucize resmen yaaa Allahımmmmm en kısa zamanda sizede duyuracak o minik kalpleri inşaallah :)

menbetacım merak etme :d o konuda ben ve eşim kadar başarılı kimse olamaz kızlarda bilio :d ayda 3 5 defa ya oluodu ya olmuodu heleki hamile kaldığım ay 2 keremi 3 kere mi ne oldu ama işte gel görki hangi ara tuttuysa tutmuş :)

Canım zaten pardesü giyen biriyim o olacak yanımda şalda alırım :))) evlerinin önü kocaman açık alanmış canım kır nişanı olacak sanırım oyunlu falan olacakmış ben karşılama bilirim bitek artık diğer eltimle kös kös otururuz en iyisi ben pantalon-tunik tarzı bişey alayım hemde üşümem :)))
Sen nasılsın tatlım bu aralar fazla giremedim

hala aynıyım hayatım bulantılar fln devam hatta akşam isyan ettim artık ama yapcak bişi yok... sıkıldım bu durumdan çünkü 24 saat bulantı gerçekten rahatsızlık verici bişi.. ama boazlarım fln hastalıım düzelmek üzere öksürüğüm azaldı şükür... ben bilmiodum artık birden fazla embriyonun yasaklandığını ama olsun belli olmaz herşey kısmet.... gerçi sende çalışan bir anne olucaaan için ikiz olmaması daa ii :) yani ben kendi adıma ikiz istemedim hiç şahsen çünkü bnm anne tarafımda var vurma ihtimali vardı olmasın die çok dua ettim zor yaa ikiz büyütmek tekini bile büyütmek zor bu devirde

ortak işten hiç hoşlanmıyorum bende helede araba olursa madem siz ödüyorsunuz kendinize alın kuzum boşverin milleti mal sahibi yapıyorsunuz

Sorma canım ya eşim kandırdı beni araba çoğunlukla bizde olacak diye gel görki aldık hemen başladı annesi(kaynımla beraber oturuyor) şuraya gitmemiz gerek buaraya gitmemeiz gerek k.pederin arabası var büyük servis minibüsü koca arabayımı çıkaralım muhabbeti başladı bizde verdik en sonunda peşlerinde kuyruk olduk napalım valla iş yerine gelince ağladım sinirden zaten kaç zamandır canımı sıkıyordu bu konu belkide ondan adetim gecikiyor okadar stresliyimki kasıklarım ağrıdı otobüsten dikilmekten bizim oturduğumuz yerde fazla vasıta yok eziyet çekiyoruz diye araba aldık ev krediside ödüyüruz diye birazını kardeşinden aldı çoğunu yine biz ödüyoruz offfffff neyse canım çok dertliyim bugün keyfinizi kaçırmim :))) güzel şeylerden bahsedelim

İnşallah canım benim :))))

dediğin gibi sizin kadar basarılı kimse olamaz.. benim misafirlerim gelmek için en uygun zamanı beklıyorlar.. ya adetten cıktıgım gibi. ya da ovulasyon gunlerımm.. hatta tedavi gorurken bıle, kimse gelmesin diye duyurduk.. doktor bugunlerıniz onemli mutlaka calısın dedi. o gunlerde duyurdugumza ragmen geldıler diğer ayda beni cagırdılar.. helal olsun dıyorummm..

bilemiyorum Allah hayırlısını nasip etsin canımm.. sen napıyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…