- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.681
yok canım yaa bugün pek süper başlamadım valla ... uff biran önce 8 aylık olsamda şu işten kurtulsam evde otursam keşke onu bekliyorum... ayy kızlar yaa ben bile heyecanlandım sizin yerinize heebakalım nolcak bide 3üz fln oluomuş gör o zaman sen meydanı
inş yaa tekme olayı bana garip gelio diorumya sanki duysamda hissetmem gbibakalım bi o zamanalr glsin
geçer geçer canım sabrettgelince totosunu ısırırsınn snde
valla beni düşün bide nasıl heycan var
Allah ım hayırlısını nasip eylesin ne diim...
bikere_sevdim naber şekerim... kaynının c.tesi düğünü var ne giycen kıs
anaaamm renewall süper bi güne başlamış ne güzell Allah daim etsin :)
yok kuzumm yarın yaptırcamm yarın 21. günüm.. onuda yaptırdımmı cuma 4 de hayırlısıyla iyi haberler alıcam inşallahh...
ay rüyamda adet olduğumu görüodumm diorumki erken geldi olamazzz kocama diorum kalk gidioz hastaneye ulun beye hemen gidelim belki tedaviyi başaltır hemen geç kalmış sayılmayız diye
ay manyadım ya yımırtalar görüorumm uçuşan sonra iğneler doktor falann garip garipcuma olana kadar böyle devam eder herhalde
kuzum senink, kısa protokolmuydu sormuş olabilirim mazur gör kafam yerinde değiluzun protokol daha iiyimis diye duydumm bilgin var mı ,?
hadi yaabizimki tembel tenekeye benzio biras :d belkide hareket etmez üşengeçtir babası gibi anca yatar
ortak işten hiç hoşlanmıyorum bende helede araba olursa madem siz ödüyorsunuz kendinize alın kuzum boşverin milleti mal sahibi yapıyorsunuzSorma canım ya bizim araba kaynımla ortak onlardaydı araba işe gelirken ilk işim eşimi arayıp fırça atmak oldu gitsin tek başına alsın hiç sevmem ortak işleri zaten borcun büyük kısmını biz ödüyoruz yinede araba en çok onlarda bizde salaklık zaten
canım senin adına sevindim ne zamandır hep kötüydün inşallah bundan sonra bi sıkıntın kalmaz ... Sen bide bizi düşün nasıl bi heyecan oluyor gerçi bu ara bende pek heyecan yok ama o gün gelince olur heralde .. Artık çoğul gebelik şansı yok canım yaa 35 yaş altındaysan devlet yasaklamış birden fazla embriyo transferi yapılmıyor ancak tek yumurta ikizi olursa yani Allahtan gelen bişey olursa ama o da çok düşük bi ihtimal çünkü yumurtalar dışarda döllendiği için böyle bir ihtimalde çok azyok canım yaa bugün pek süper başlamadım valla ... uff biran önce 8 aylık olsamda şu işten kurtulsam evde otursam keşke onu bekliyorum... ayy kızlar yaa ben bile heyecanlandım sizin yerinize heebakalım nolcak bide 3üz fln oluomuş gör o zaman sen meydanı
Dur canım yeğenimize iftira atma hemendaha küçük annesi zamanı gelsin sen bize diyeceksin oğlum tekme attı diye hele doğsun altarın açarken bile tekmeliyorlar benim yeğenim 10 aylık altını değiştirirken bi tekmeleyişi var ayaklarını yerim ben onun :))))
birkere sevdım canım havalar soguk.. ona gore yanınada bıseyler al.. ve senı sıcak tutacak bıseyler gıymeye calıs.. evde mi olacak nişan salonda mı?? rizenin neresine geliyorsunuz.. rize de felaketti bu aralar..
regencim cok dogru bır tahmınde bulunmussun.. ayrıca benı dusunmenede sevındım.. evi bos bulunca adamı yataga atıyorum oda 25 gunluk dongude 19 gun temiz pak oluyorum.. yatlılar haric adamla ancak 8-9 gun beraber olabılıyoruzz.. bu gıdısle cocugumuz olmaz bızım..
diğer kızlar, breshka, hly, imreal, kardaiz(kan bagısı vardı sanırım,ruyamdada gordum)sıla sizler ne yapıyorsunuz???
birkere sevdım canım havalar soguk.. ona gore yanınada bıseyler al.. ve senı sıcak tutacak bıseyler gıymeye calıs.. evde mi olacak nişan salonda mı?? rizenin neresine geliyorsunuz.. rize de felaketti bu aralar..
regencim cok dogru bır tahmınde bulunmussun.. ayrıca benı dusunmenede sevındım.. evi bos bulunca adamı yataga atıyorum oda 25 gunluk dongude 19 gun temiz pak oluyorum.. yatlılar haric adamla ancak 8-9 gun beraber olabılıyoruzz.. bu gıdısle cocugumuz olmaz bızım..
diğer kızlar, breshka, hly, imreal, kardaiz(kan bagısı vardı sanırım,ruyamdada gordum)sıla sizler ne yapıyorsunuz???
ortak işten hiç hoşlanmıyorum bende helede araba olursa madem siz ödüyorsunuz kendinize alın kuzum boşverin milleti mal sahibi yapıyorsunuz
canım senin adına sevindim ne zamandır hep kötüydün inşallah bundan sonra bi sıkıntın kalmaz ... Sen bide bizi düşün nasıl bi heyecan oluyor gerçi bu ara bende pek heyecan yok ama o gün gelince olur heralde .. Artık çoğul gebelik şansı yok canım yaa 35 yaş altındaysan devlet yasaklamış birden fazla embriyo transferi yapılmıyor ancak tek yumurta ikizi olursa yani Allahtan gelen bişey olursa ama o da çok düşük bi ihtimal çünkü yumurtalar dışarda döllendiği için böyle bir ihtimalde çok az
ortak işten hiç hoşlanmıyorum bende helede araba olursa madem siz ödüyorsunuz kendinize alın kuzum boşverin milleti mal sahibi yapıyorsunuz
menbetaaaa fıstığım hoş geldin
:d valla bilmem en son muayenede baya gösterdi tembelliiğini :) çok garip bişi kızlar yaa şuan onu hissetmiorum ama ne bilim kalp atışlarını dinldim ilk defa c.tsi günü içinde başka bi kalbin daa atması geerçekten çok garip mucize resmen yaaaAllahımmmmm en kısa zamanda sizede duyuracak o minik kalpleri inşaallah :)
menbetacım merak etme :d o konuda ben ve eşim kadar başarılı kimse olamaz kızlarda bilio :d ayda 3 5 defa ya oluodu ya olmuodu heleki hamile kaldığım ay 2 keremi 3 kere mi ne oldu ama işte gel görki hangi ara tuttuysa tutmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?