- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.621
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
azracımın eşi pazartesi ameliyat olacakmış galiba. Şifalar diliyorum...
Çok emin değilim ama yanlış sa düzeltin. HLY ve bershka da tüp bebeğe başlıyormuş.. Ayyy ne güzel inş hemencicik gelir minik kuzular...
bende cumartesi dr gittim. bu sefer sabırla bekleyip kan testi bile yaptırmadım. Allaha çok şükür gittiğimzde keseği bebişi gördük. kalp atışlarını da dinledim. Allah hepimize nasip etsin bu duyguyu...
benden bu kadar.
Kendinize çok çok iyi bakın...
Aminnnn canım inşallah o günleri konuşacağımız zaman da geliryaramaz seniiiii tuğçem maşallah seninkide pek bi hareketli şimdiden o zaman doğunca uğraştırcak seni
şimdiden çapkın desene sen şunaGözün aydın arzucum :)
Amınn ınsallah bershkacımm... Valla sormaa hemsıre kadında oyle dedı ama bende şaşırdımm normalde eşim elini koyunca 1 kez bıle oynamıyoo ama hemsıreyı tekmeledı durdu :) Cihazı bıraz fazla bastırdı o yuzden olabılır dıye düşünüyorumm, inşallah yaramaz olmazz
şimdiden çapkın desene sen şunaaman adını koyarken iyi seçin bazı isimler gerçekten kişiliklerine yansıyor örnekler vereyim sana mesela bizim bi komşu vardı kadında adamda kısa boylu çocuklarına bülent adını koydular çocuk sırık gibi oldu büyünce arada bi kadın diyordu adam benden şüphe etmeye başlayacak bukadar boymu olur diye sonra benim yeğenimin adı da enes gerçi anlamıyla değil ama bütün enes adında tanıdığım çocuklar çok aktif hareketli bişey oluyo
evet yaa bende inanıyorum isim olayına :)
Biz isim olarak Mustafa Batın düşünüyoruz ama değişik isimlerede yıne bakıyorum ... Mustafa eşimin ismii babasına benzesın cok ıstıyorummm küçük aşkım olsun istiyorum :) Batın 'da Allahın 99 isminden biri.
Kızlarr oylamalarınızı beklıyorum buarada :)
hmmm Mustafalar mülayim görünüşlüdür ama küsme huyları olabiliyor benim babamın adı da Mustafa şeker gibi bi adamdır ama küsme huyu var işte ... Batın güzelmiş ilk kez duydum hatta ...
Allah nasip ederse ben oğlum olursa Efe koymak istiyorum adını gerçi Efeler de yaramaz oluyor amaDur bakalım sana ne bulalım şimdi :44: Duyulmamış bişey mi istiyorsun ? Anlamı güzel olsun herkeste olan olsa da olur mu diyorsun ? ona göre bakalım şekerim
bende erkek isim aramaya başladım şimdiden ama ne koyarım bilmiorum bitane okunan bi tane orjinal isim istiorum ama anlamlarıda güzel olucak tabi bulabilirsemAllahın isimlerini koymanın sakıncalı olduğunu duydum ben çünkü nasıl insan çocuğuna Allah ismini koymaya cesaret edemiorsa dierleride aynı şekilde olmalıymış sadece başlarına Abdul yani kul anlamında abdul getirilirse anca o şekilde konabilirmiş... Ben bildiğimi söliimde siz yine araştırın kızlar :) Dün eşim berke olabilir dedi aslında eski bi isim ama güzel anlamı pek bişi ifade etmio gerçi ama hiç bilmiorum ne koyucam bu arada efe ismide çok var şuan bu aralarda kuzey ismi modaymış
evet canim bende duydum renewalin dedigi gibi Allahin 99 isimlerinden birini ek olarak yani sadece batin ismi koylmazmis basina Abdul, Abd koyulmasi sartmis.
hem canim bu isimler cocuklar icin cok agir isimler. kendi sahsi fikrim. benimde hosuma giden isimleri sayayim gerci ben bekarkende cok hosuma giden isimleri arastirmistim sayiyorum
Hamza
Basri
ömer
mert
emin
yigit
benim oglum olursa ben Muhammed yusuf koymak istiyorum
cünkü Hz. yusuf cok yakisikli bir insanmis. onun gibi güler yüzlü temiz pak olsun diye.
tanidigim tüm yusuf amcalar cok yakisiklisekerler
Duyulmamış bi isim istiyoruz ama anlamının güzel olmasıda cok onemlıymıss bebegınn :) Valla önerılerın olursa super olur bershkacımmm
Bnmde hayalımde hep batın vardı ama koyamıyorum işte ıyıce araştırmam lazımInsallah ogluşun olurr ve Hz yusuf kdr yakısıklı olur cnm bnm :)
düşünmek lazım şekerim :44: duyulmuş ama dur bikaç tane beğendiğim isimleri yazayım ;
OĞUZ: Doğru ve iyi adam, sağlam, güçlü
ATA: Baba, ced, Ecdat, Büyükbaba, Bilge
BARLAS: Kahraman
BATUHAN: Güçlü Kuvvetli
BURAK: Hz. Muhammed'in Miraç'ta bindiği efsanevi ata verilen isim. (çok severim )
ERDEM: Fazilet, insanın insan yapan değerleri
METE: Büyük Hun imparatoru
ULAÇ: Cennette ölümsüzlüğe kavuşan
devamı gelecek ....
benimde çok hoşuma gidiyor Efe ile Burak arasında kalıyorum daha hamile kalmadanmete ve burak isimleride cok hos
ay Insaallah hayirlisi olsun hepimiz icin canim. Batin cok güzel anlam tasiyor. kulagada hos geliyor. arastir canim saglam kaynaklar olsun bizede söylersin.
düşünmek lazım şekerim :44: duyulmuş ama dur bikaç tane beğendiğim isimleri yazayım ;
OĞUZ: Doğru ve iyi adam, sağlam, güçlü
ATA: Baba, ced, Ecdat, Büyükbaba, Bilge
BARLAS: Kahraman
BATUHAN: Güçlü Kuvvetli
BURAK: Hz. Muhammed'in Miraç'ta bindiği efsanevi ata verilen isim. (çok severim )
ERDEM: Fazilet, insanın insan yapan değerleri
METE: Büyük Hun imparatoru
ULAÇ: Cennette ölümsüzlüğe kavuşan
devamı gelecek ....
ben yeğenimin adını da çok severim Asım Bera miniğimin adı yemiş onu halasıııı oyy özledimhımm guzel ısımler bulmuşsun bershacımmm :) Şİmdi bende hafız bı aıle dostumuz var onu aradım hocasına sorup bana haber verıcekk bende hemen sıze yazarım şu Allahın ısımlerıyle ılgılı olan tezin dogrulugunu :)
ay Insaallah hayirlisi olsun hepimiz icin canim. Batin cok güzel anlam tasiyor. kulagada hos geliyor. arastir canim saglam kaynaklar olsun bizede söylersin.
ben yeğenimin adını da çok severim Asım Bera miniğimin adı yemiş onu halasıııı oyy özledim
Asım : Günahtan, haramdan çekinen. 3. İffetli, afif, ismetli, perhizkar. Asım b. Umeyr: (749). İslam komutanlarından. Maveraünnehir fethine katıldı ve yiğitliğiyle ün saldı.
Bera : 1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti
ikiside mübarek sahabe adları ...
Bera ismide degısıkmıs bak hıc duymamıştım :) Öp bızım yerımıze onu halası :)
ah keşke öpebilsem canımmm kuzum Antalya'da çok özlüyorum 1,5 yaşında konuşmalarını tahmin ediyosunuzdur o kadar şekerki kurban olmuş halası onu yaratana ... anne de babada öğretmen tayinleri oraya çıktı abimlerin anca tatillerde görebiliyorum bide netten konuşuyoruz alaaa ben budayımmm diyo velet kamerayı görünce
oyy ben yerım onun hala demesını :) Ben de teyzeyım ve ablam fransada yasıyoo bızde sızın gıbı tatillerde görüşebılıyoruzz o yuzden ozlemını cook ıyı anlıyorumYıgen duygusu cok baska bıseyyy kendı cocugum olsa bu kadar severım heraldeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?