2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Gözün aydın arzucum :)

Aminnnn canım inşallah o günleri konuşacağımız zaman da gelir yaramaz seniiiii tuğçem maşallah seninkide pek bi hareketli şimdiden o zaman doğunca uğraştırcak seni

Amınn ınsallah bershkacımm... Valla sormaa hemsıre kadında oyle dedı ama bende şaşırdımm normalde eşim elini koyunca 1 kez bıle oynamıyoo ama hemsıreyı tekmeledı durdu :) Cihazı bıraz fazla bastırdı o yuzden olabılır dıye düşünüyorumm, inşallah yaramaz olmazz

şimdiden çapkın desene sen şuna aman adını koyarken iyi seçin bazı isimler gerçekten kişiliklerine yansıyor örnekler vereyim sana mesela bizim bi komşu vardı kadında adamda kısa boylu çocuklarına bülent adını koydular çocuk sırık gibi oldu büyünce arada bi kadın diyordu adam benden şüphe etmeye başlayacak bukadar boymu olur diye sonra benim yeğenimin adı da enes gerçi anlamıyla değil ama bütün enes adında tanıdığım çocuklar çok aktif hareketli bişey oluyo

evet yaa bende inanıyorum isim olayına :)
Biz isim olarak Mustafa Batın düşünüyoruz ama değişik isimlerede yıne bakıyorum ... Mustafa eşimin ismii babasına benzesın cok ıstıyorummm küçük aşkım olsun istiyorum :) Batın 'da Allahın 99 isminden biri.

Kızlarr oylamalarınızı beklıyorum buarada :)

canım Mustafa ismi çok güzel bende erkek olursa Mustafa düşünüyorum. Batın da anlamı güzel ama telafuzu zor gibi. Ben hep şey düşünüyorum. İşe başladığında zorlanır mı okulda zorlanır mı. Batın ı anlatmak biraz zor olabilir. Ama anlamı güzel..

hmmm Mustafalar mülayim görünüşlüdür ama küsme huyları olabiliyor benim babamın adı da Mustafa şeker gibi bi adamdır ama küsme huyu var işte ... Batın güzelmiş ilk kez duydum hatta ...

Allah nasip ederse ben oğlum olursa Efe koymak istiyorum adını gerçi Efeler de yaramaz oluyor ama Dur bakalım sana ne bulalım şimdi :44: Duyulmamış bişey mi istiyorsun ? Anlamı güzel olsun herkeste olan olsa da olur mu diyorsun ? ona göre bakalım şekerim

Duyulmamış bi isim istiyoruz ama anlamının güzel olmasıda cok onemlıymıss bebegınn :) Valla önerılerın olursa super olur bershkacımmm

bende erkek isim aramaya başladım şimdiden ama ne koyarım bilmiorum bitane okunan bi tane orjinal isim istiorum ama anlamlarıda güzel olucak tabi bulabilirsem Allahın isimlerini koymanın sakıncalı olduğunu duydum ben çünkü nasıl insan çocuğuna Allah ismini koymaya cesaret edemiorsa dierleride aynı şekilde olmalıymış sadece başlarına Abdul yani kul anlamında abdul getirilirse anca o şekilde konabilirmiş... Ben bildiğimi söliimde siz yine araştırın kızlar :) Dün eşim berke olabilir dedi aslında eski bi isim ama güzel anlamı pek bişi ifade etmio gerçi ama hiç bilmiorum ne koyucam bu arada efe ismide çok var şuan bu aralarda kuzey ismi modaymış

evet cnm bende kuzey ismini duydummm ama cook kişi koyuyo ya o yuzden ıstemıyoruz farklı olsun ıstıyoruz illa... Batın isminide söylentılere ıstınaden bı hocaya sorucam bende ama etrafımda Allahın ısımlerını kullananlar var ve koymayın dıyenlerın aksine koy hıc bısey olmaz dıyenler varr o yuzden tam karar veremedımm yoksa kesın mustafa batın olucak :)

evet canim bende duydum renewalin dedigi gibi Allahin 99 isimlerinden birini ek olarak yani sadece batin ismi koylmazmis basina Abdul, Abd koyulmasi sartmis.
hem canim bu isimler cocuklar icin cok agir isimler. kendi sahsi fikrim. benimde hosuma giden isimleri sayayim gerci ben bekarkende cok hosuma giden isimleri arastirmistim sayiyorum
Hamza
Basri
ömer
mert
emin
yigit
benim oglum olursa ben Muhammed yusuf koymak istiyorum
cünkü Hz. yusuf cok yakisikli bir insanmis. onun gibi güler yüzlü temiz pak olsun diye.
tanidigim tüm yusuf amcalar cok yakisikli sekerler

Bnmde hayalımde hep batın vardı ama koyamıyorum işte ıyıce araştırmam lazım Insallah ogluşun olurr ve Hz yusuf kdr yakısıklı olur cnm bnm :)

Duyulmamış bi isim istiyoruz ama anlamının güzel olmasıda cok onemlıymıss bebegınn :) Valla önerılerın olursa super olur bershkacımmm

düşünmek lazım şekerim :44: duyulmuş ama dur bikaç tane beğendiğim isimleri yazayım ;

OĞUZ: Doğru ve iyi adam, sağlam, güçlü

ATA: Baba, ced, Ecdat, Büyükbaba, Bilge

BARLAS: Kahraman

BATUHAN: Güçlü Kuvvetli

BURAK: Hz. Muhammed'in Miraç'ta bindiği efsanevi ata verilen isim. (çok severim )

ERDEM: Fazilet, insanın insan yapan değerleri

METE: Büyük Hun imparatoru

ULAÇ: Cennette ölümsüzlüğe kavuşan

devamı gelecek ....

Bnmde hayalımde hep batın vardı ama koyamıyorum işte ıyıce araştırmam lazım Insallah ogluşun olurr ve Hz yusuf kdr yakısıklı olur cnm bnm :)

ay Insaallah hayirlisi olsun hepimiz icin canim. Batin cok güzel anlam tasiyor. kulagada hos geliyor. arastir canim saglam kaynaklar olsun bizede söylersin.

mete ve burak isimleride cok hos

mete ve burak isimleride cok hos
benimde çok hoşuma gidiyor Efe ile Burak arasında kalıyorum daha hamile kalmadan ama kızım olursa adı kesin Elif olacak önce Ecrin istiyordum ama Çok genç yaşta kaybettiğim bir teyzem vardı o rüyamda kızımın adının Elif olduğunu söyledi onun için Elif istiyorum kızım olursa ..

ay Insaallah hayirlisi olsun hepimiz icin canim. Batin cok güzel anlam tasiyor. kulagada hos geliyor. arastir canim saglam kaynaklar olsun bizede söylersin.

hımm guzel ısımler bulmuşsun bershacımmm :) Şİmdi bende hafız bı aıle dostumuz var onu aradım hocasına sorup bana haber verıcekk bende hemen sıze yazarım şu Allahın ısımlerıyle ılgılı olan tezin dogrulugunu :)

ben yeğenimin adını da çok severim Asım Bera miniğimin adı yemiş onu halasıııı oyy özledim

Asım : Günahtan, haramdan çekinen. 3. İffetli, afif, ismetli, perhizkar. Asım b. Umeyr: (749). İslam komutanlarından. Maveraünnehir fethine katıldı ve yiğitliğiyle ün saldı.

Bera : 1. Fazilet. 2. Seçkin olma vasfı. 3. Olgunluk. el-Bera' b. Azib: Ashabdandır. (Küfe-691). Bedir gazası dışında bütün savaşlara katıldı. Rey ve Kazvin'i fethetti. Kufe'de vefat etti

ikiside mübarek sahabe adları ...

Son düzenleme:

Bera ismide degısıkmıs bak hıc duymamıştım :) Öp bızım yerımıze onu halası :)

Bera ismide degısıkmıs bak hıc duymamıştım :) Öp bızım yerımıze onu halası :)

ah keşke öpebilsem canımmm kuzum Antalya'da çok özlüyorum 1,5 yaşında konuşmalarını tahmin ediyosunuzdur o kadar şekerki kurban olmuş halası onu yaratana ... anne de babada öğretmen tayinleri oraya çıktı abimlerin anca tatillerde görebiliyorum bide netten konuşuyoruz alaaa ben budayımmm diyo velet kamerayı görünce

oyy ben yerım onun hala demesını :) Ben de teyzeyım ve ablam fransada yasıyoo bızde sızın gıbı tatillerde görüşebılıyoruzz o yuzden ozlemını cook ıyı anlıyorum Yıgen duygusu cok baska bıseyyy kendı cocugum olsa bu kadar severım heraldeee

aynen öyle canım ya içime sokasım geliyo sıpayı severken ağladığında da canımdan can gidiyo valla 4 tane bende hepsini ayrı ayrı ama aynı seviyede çok seviyorumm hele bunun ablası var adı sueda halaa artık sizde de bebek olsun bitane gelince oynarız diyo kuzumm benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…