- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.661
hey günaydin hanimlarrr yaaaaa
nerdesiniz bugün??? aldim kahvemi oturuyorum ohh mis gibi, birazdan da yürüyüse cikcamordan da gelip cantami hazirlayip ise gitcem calis calis calis yapcam dünyayi kurtarcam ay biri su camasirlari toplasa benim yerime.. ama önce yemegi yapayim o daha önemli...
azraaa fistik esinin ameliyati ertelenmis, ama simdiden gecmis olsun diyeyim ben sana.. carcabuk iyilasir insallah hemencecik bi bebis gelir yuvaniza
bikere_sevdim sen naparsin gii??? kimselerle karsilasamaz oldumbabacin nasil oldu??
hly is kadini oldun artik oh oh iyi oldu, katildin calisanlar kervanina tebrik ederimartik kocise ev isleri yaptirabilirsin gerci hos diyorum ama benimki tabagini alsa masadan bardagini koyar.. halen alistiramadim.. neyse kaynanam duymasin gizli planlarimi
menbetaaa kuzum turlarin nasil gidiyor??? gecen yazdigimda cikmissin, kocise dogru yol almissinoh oh devam edin böyle masallah ben artik senin neden cok sIk turlara ciktigini anliyorum biliyor musun?? gecen is yerinde geldi de aklima, dedimki kendi kendime; e bu kiz ev bosken zamani degerlendirmezse sonra olmazki.. zaten evi yatili misafir dolup tasiyor ortam uygun olmuyor.. aslinda en iyisini yapiyor
ah canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah seneye 3 kişi kutlarsınız canımmmkardaizcim buralardayim ama forumda pek aktif olamiyorum bu ara. Bi aciyorum yazamadan aksam kapiyorum cok yogunuz bu haftaBu sali olcakti ameliyatini haftaya saliya atildi. ilkten canimiz sıkıldı cok hazirdik simdi yeniden geri sayiyiruz işte
İyiyim bitanem siz nasilsiniz gecmisi cok iyi okuyamadim sizleri merak ettim hep. Breshka napti sen naptin? Baska yeni havadis neler var kizlar? Bikere sevdim doktora gitmissin canim bisey cikmamis cok sevindim senin adina
eveeet canım yaa normalde arabayla 10 dk da geleceğimiz yolu 45-50 dk da geliyorum sinir olmamak elde değilOkullar tekrar tatil olsa ya her yer dolu işkence gibi işe gelmek(
Canım babam iyi çok şükür bende napim bekliyorum öle ilk defa adet olmayı bukadar istedim :))) Ahhh şu kaynanlar tatlım bizde kaynana olacaz inşallah ilerde acaba böyle olurmuyuz gelinlerde bizi şikayet eder
canım biz senle ne zamandır karşılaşamıyoruz yaanasılsın hayatım ?
canikommm benim özlettin ama kendini çok ara verme bizede vakit ayır :) ben de iş kadını oldum ama aksatmıyorum burayı :) ayrıca ben özeldeyim sen yoksunnn taamm mıııııı
azracımmmm canımmmmmmmmmm seni merak edince girip profiline baktım canımyazmışsın ameliyatın önce bugün olacağını sonra haftaya erteleneceğini bnde kızlarla paylaştımm sen gelmeyince napalımm kendi çabalarımızla öğrendik nasıl olduğunu naaptığını
canikom ben cuma günü breshka da c.tesi günü gidiyoruz bakalım nolcak Allah tan hayırlısı...
canımmmmmmmmmmmmm evlilk yıldönümünüz de kutlu olsun... nica sağlıklı aşklı bebekli yıllarınız olsun inşallahhhhhh
Hoşgeldin canım bizde seni merak etmiştik Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Rabbim bu mutlu yuvanıza mis kokulu bir melek göndersin tez zamanda inşallah
Herşeyde bi hayır vardır canım inşallah Rabbim ameliyattan kısa bir zaman sonra göndersin yavrunu
Çok şükür bir şey çıkmadı canım ama ben hala adet olmadımhayırlısı Mevlam görelim ne eyler,ne eylerse güzel eyler
ah canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah seneye 3 kişi kutlarsınız canımmmHülyacım yazmış gerçi birimiz cuma ve c.tesi bize doktor günü dualarınızı eksik etmeyin bizler için çoook ihtiyacımız var inşallah ikimizde hayırlı sonuçlarımızı veririz sizlere
eveeet canım yaa normalde arabayla 10 dk da geleceğimiz yolu 45-50 dk da geliyorum sinir olmamak elde değilBide toplu taşıma araçlarını kullansam iki vesait yapmam gerekir ondanda 1,5 saate anca gelirim sanırım
zaman çabuk geçiyor canım inşallah hiç strese gerek kalmaz bu dinlenme iyi gelirde korunmasız ilk çalışmanızda hamiş kalırsın sendeoy kuzum hakkaten yaa... ben de tam gidiyordum..
iyilik diyelim öyle olsun fistik yaa.. iyiyim iste kirmizilar gecikmiyor iki aydir ona seviniyorumsu iki ay da gecsin sonra yine stres yapmam insallah diyorum..
seni sormali sen nasilsin??
Aminn canım çok sağolSaolasin kuzucum amin canimisteyen her kim varsa insallah 3. fertlerine kavustursun. Dualarim sizinle tatlim. Hangi hastanede yapiyorsunuz ikinizde ayni yerdemi yoksam. Sizden iyi haberler bekliyorum benide yureklendirin banada umud olun insallahhhhhhh
ayy azracımm seni görünce ayrı bi seviniorum ben yaaaa
inşallahh hakkınızda hayırlısı olsun kuzummm ... akşam naaptınız bi atraksiyon varmıydı romantizm falann ii gelirdi
ben umut tüp bebeğe gidicem Allah ın izniyle breshkacım da IVI tüp bebeğe o karşıda ben burda yani keşke beraber olsaydık ama olsunnn hayırlısıyla bebişlerimizi alalım da gönüllerimiz bir
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
azracım hayırlısı olsun canım ameliyat ertelenmiş en azından yıldönümünüz güzel geçmiştir :)
senin gönlünü yirimmm benne yaptın canım bütün testlerini yaptırdınmı az kaldı cumaya
ah canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah seneye 3 kişi kutlarsınız canımmmHülyacım yazmış gerçi birimiz cuma ve c.tesi bize doktor günü dualarınızı eksik etmeyin bizler için çoook ihtiyacımız var inşallah ikimizde hayırlı sonuçlarımızı veririz sizlere
eveeet canım yaa normalde arabayla 10 dk da geleceğimiz yolu 45-50 dk da geliyorum sinir olmamak elde değilBide toplu taşıma araçlarını kullansam iki vesait yapmam gerekir ondanda 1,5 saate anca gelirim sanırım
anaaamm renewall süper bi güne başlamış ne güzell Allah daim etsin :)
yok kuzumm yarın yaptırcamm yarın 21. günüm.. onuda yaptırdımmı cuma 4 de hayırlısıyla iyi haberler alıcam inşallahh...
ay rüyamda adet olduğumu görüodumm diorumki erken geldi olamazzz kocama diorum kalk gidioz hastaneye ulun beye hemen gidelim belki tedaviyi başaltır hemen geç kalmış sayılmayız diye
ay manyadım ya yımırtalar görüorumm uçuşan sonra iğneler doktor falann garip garipcuma olana kadar böyle devam eder herhalde
kuzum senink, kısa protokolmuydu sormuş olabilirim mazur gör kafam yerinde değiluzun protokol daha iiyimis diye duydumm bilgin var mı ,?
ay bilmiyorum yaa :26::26::26::26::26: ama benim ayni evde oturmucam kesin... simdi olaylari yeni yeni yasadigimiz icin, ben diyorumki kesinlikle böyle olmayiz.. ama o zaman gelir de degisirsek onu bilemem iste. insallah degisme olmaz canim yaa.. baksana aklima geldikce cok sinirleniyorum onlara.. gelin de bana aynisini düsünsün istemem dogrusuhem de hicc..
baban icin de cok sevindim canim.. zor valla her seyin yerine baskasini koyuyorsun da, anne-baba ve (sanirim) cocugun yerine hic bir sey konmuyor.. insallah Allah bize evlat sevgisini de tattiri da biliriz nasil bir sey oldugunu...
tesekkur ederim canım benimHayirlisi olsun canım benim ikinizede allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallahhhh dualarim sizinle
Cok tesekkur ederim canımamin insallah canim. İnsallah kirmizilarin güzel bir sebepten gelmiyordur kuzucum bu ay olmasa bile daha oncede soyledigim gibi onumuzdeki ay icin yumurtlama gunlerinizi sakin aksatma rahim kendini hazirliyor derler eskiler kim bilir bu ay olmassa onumuzdeki ay insallahhhhhh
Saolasin kuzucum amin canimisteyen her kim varsa insallah 3. fertlerine kavustursun. Dualarim sizinle tatlim. Hangi hastanede yapiyorsunuz ikinizde ayni yerdemi yoksam. Sizden iyi haberler bekliyorum benide yureklendirin banada umud olun insallahhhhhhh
yok canım yaa bugün pek süper başlamadım valla ... uff biran önce 8 aylık olsamda şu işten kurtulsam evde otursam keşke onu bekliyorum... ayy kızlar yaa ben bile heyecanlandım sizin yerinize heebakalım nolcak bide 3üz fln oluomuş gör o zaman sen meydanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?