2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hey günaydin hanimlarrr yaaaaa

nerdesiniz bugün??? aldim kahvemi oturuyorum ohh mis gibi, birazdan da yürüyüse cikcam ordan da gelip cantami hazirlayip ise gitcem calis calis calis yapcam dünyayi kurtarcam ay biri su camasirlari toplasa benim yerime.. ama önce yemegi yapayim o daha önemli...

azraaa fistik esinin ameliyati ertelenmis, ama simdiden gecmis olsun diyeyim ben sana.. carcabuk iyilasir insallah hemencecik bi bebis gelir yuvaniza

bikere_sevdim sen naparsin gii??? kimselerle karsilasamaz oldum babacin nasil oldu??

hly is kadini oldun artik oh oh iyi oldu, katildin calisanlar kervanina tebrik ederim artik kocise ev isleri yaptirabilirsin gerci hos diyorum ama benimki tabagini alsa masadan bardagini koyar.. halen alistiramadim.. neyse kaynanam duymasin gizli planlarimi

menbetaaa kuzum turlarin nasil gidiyor??? gecen yazdigimda cikmissin, kocise dogru yol almissin oh oh devam edin böyle masallah ben artik senin neden cok sIk turlara ciktigini anliyorum biliyor musun?? gecen is yerinde geldi de aklima, dedimki kendi kendime; e bu kiz ev bosken zamani degerlendirmezse sonra olmazki.. zaten evi yatili misafir dolup tasiyor ortam uygun olmuyor.. aslinda en iyisini yapiyor

Canım babam iyi çok şükür bende napim bekliyorum öle ilk defa adet olmayı bukadar istedim :))) Ahhh şu kaynanlar tatlım bizde kaynana olacaz inşallah ilerde acaba böyle olurmuyuz gelinlerde bizi şikayet eder

ah canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun inşallah seneye 3 kişi kutlarsınız canımmm Hülyacım yazmış gerçi birimiz cuma ve c.tesi bize doktor günü dualarınızı eksik etmeyin bizler için çoook ihtiyacımız var inşallah ikimizde hayırlı sonuçlarımızı veririz sizlere
Okullar tekrar tatil olsa ya her yer dolu işkence gibi işe gelmek (
eveeet canım yaa normalde arabayla 10 dk da geleceğimiz yolu 45-50 dk da geliyorum sinir olmamak elde değil Bide toplu taşıma araçlarını kullansam iki vesait yapmam gerekir ondanda 1,5 saate anca gelirim sanırım

Canım babam iyi çok şükür bende napim bekliyorum öle ilk defa adet olmayı bukadar istedim :))) Ahhh şu kaynanlar tatlım bizde kaynana olacaz inşallah ilerde acaba böyle olurmuyuz gelinlerde bizi şikayet eder

ay bilmiyorum yaa :26::26::26::26::26: ama benim ayni evde oturmucam kesin... simdi olaylari yeni yeni yasadigimiz icin, ben diyorumki kesinlikle böyle olmayiz.. ama o zaman gelir de degisirsek onu bilemem iste. insallah degisme olmaz canim yaa.. baksana aklima geldikce cok sinirleniyorum onlara.. gelin de bana aynisini düsünsün istemem dogrusu hem de hicc..

baban icin de cok sevindim canim.. zor valla her seyin yerine baskasini koyuyorsun da, anne-baba ve (sanirim) cocugun yerine hic bir sey konmuyor.. insallah Allah bize evlat sevgisini de tattiri da biliriz nasil bir sey oldugunu...

canım biz senle ne zamandır karşılaşamıyoruz yaa nasılsın hayatım ?

oy kuzum hakkaten yaa... ben de tam gidiyordum..

iyilik diyelim öyle olsun fistik yaa.. iyiyim iste kirmizilar gecikmiyor iki aydir ona seviniyorum su iki ay da gecsin sonra yine stres yapmam insallah diyorum..

seni sormali sen nasilsin??

tesekkur ederim canım benim Hayirlisi olsun canım benim ikinizede allah emeklerinizi bosa cikarmasin insallahhhh dualarim sizinle

Cok tesekkur ederim canım amin insallah canim. İnsallah kirmizilarin güzel bir sebepten gelmiyordur kuzucum bu ay olmasa bile daha oncede soyledigim gibi onumuzdeki ay icin yumurtlama gunlerinizi sakin aksatma rahim kendini hazirliyor derler eskiler kim bilir bu ay olmassa onumuzdeki ay insallahhhhhh

Saolasin kuzucum amin canim isteyen her kim varsa insallah 3. fertlerine kavustursun. Dualarim sizinle tatlim. Hangi hastanede yapiyorsunuz ikinizde ayni yerdemi yoksam. Sizden iyi haberler bekliyorum benide yureklendirin banada umud olun insallahhhhhhh

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

azracım hayırlısı olsun canım ameliyat ertelenmiş en azından yıldönümünüz güzel geçmiştir :)

oy kuzum hakkaten yaa... ben de tam gidiyordum..

iyilik diyelim öyle olsun fistik yaa.. iyiyim iste kirmizilar gecikmiyor iki aydir ona seviniyorum su iki ay da gecsin sonra yine stres yapmam insallah diyorum..

seni sormali sen nasilsin??
zaman çabuk geçiyor canım inşallah hiç strese gerek kalmaz bu dinlenme iyi gelirde korunmasız ilk çalışmanızda hamiş kalırsın sende bende ne yapayım hapların bitmesini bekliyorum c.tesi doktora gideceğim ya inşallah güzel sonuçlar alırım bu kez ...

Aminn canım çok sağol yok hayaım hülya anadolu yakasında biyere gidiyor bende avrupa yakasında inşallah ikimiz içinde doğru yerlerdir. İnşallah senin bu yollara hiç ihtiyacın kalmaz canım kocacığın bi ameliyatını olsun bak göre herşey yoluna girecek

Son düzenleme:
ayy azracımm seni görünce ayrı bi seviniorum ben yaaaa

inşallahh hakkınızda hayırlısı olsun kuzummm ... akşam naaptınız bi atraksiyon varmıydı romantizm falann ii gelirdi

ben umut tüp bebeğe gidicem Allah ın izniyle breshkacım da IVI tüp bebeğe o karşıda ben burda yani keşke beraber olsaydık ama olsunnn hayırlısıyla bebişlerimizi alalım da gönüllerimiz bir

senin gönlünü yirimmm ben ne yaptın canım bütün testlerini yaptırdınmı az kaldı cumaya

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

azracım hayırlısı olsun canım ameliyat ertelenmiş en azından yıldönümünüz güzel geçmiştir :)

anaaamm renewall süper bi güne başlamış ne güzell Allah daim etsin :)

senin gönlünü yirimmm ben ne yaptın canım bütün testlerini yaptırdınmı az kaldı cumaya

yok kuzumm yarın yaptırcamm yarın 21. günüm.. onuda yaptırdımmı cuma 4 de hayırlısıyla iyi haberler alıcam inşallahh...

ay rüyamda adet olduğumu görüodumm diorumki erken geldi olamazzz kocama diorum kalk gidioz hastaneye ulun beye hemen gidelim belki tedaviyi başaltır hemen geç kalmış sayılmayız diye

ay manyadım ya yımırtalar görüorumm uçuşan sonra iğneler doktor falann garip garip cuma olana kadar böyle devam eder herhalde

kuzum senink, kısa protokolmuydu sormuş olabilirim mazur gör kafam yerinde değil uzun protokol daha iiyimis diye duydumm bilgin var mı ,?

Son düzenleme:

Sorma canım ya bizim araba kaynımla ortak onlardaydı araba işe gelirken ilk işim eşimi arayıp fırça atmak oldu gitsin tek başına alsın hiç sevmem ortak işleri zaten borcun büyük kısmını biz ödüyoruz yinede araba en çok onlarda bizde salaklık zaten

yok canım yaa bugün pek süper başlamadım valla ... uff biran önce 8 aylık olsamda şu işten kurtulsam evde otursam keşke onu bekliyorum... ayy kızlar yaa ben bile heyecanlandım sizin yerinize hee bakalım nolcak bide 3üz fln oluomuş gör o zaman sen meydanı

CAnım bence o karakterle ilgili bir durum benim anneannem eskinin kadınıdır ama gelinlerinin gözünü gözler oğullarına asla gelinleriyle ilgili tek laf etmez biz öyle olmayız emin ol ben Allah nasip ederde kaynana olursam gelinimin yerine kararlar vermiycem ((( Tatlım bizim şansıma böyle biz olmamak için böyle elimizden geleni yaparız

Anne baba kıymetini evlennice daha iyi anladım biraz daha yanlarında yaşasaymışımda diyorum Allah başımızdan eksik etmesin... İnşallah canım ya bizde ogüzel günleri görürüz burda çocuklarımızın yaramazlıklarından bahsederiz

Canım yaaa senin geçtiğimiz aylarda reglin bayağı bir gecikmişti tam olarak kaç gündü birde sen hormon testi yaptırmışmıydın benim 52.ci günüm bugün gerçi hormon testlerinde bişi çıkmadı ama en doğru sonuç adetin 3.günü yapılanmış yinede tedirginim işte :18:

Canımmmmmm benim inşallah güzel bir sebebtir inşallahhhhhh.... Zaten reglim bi gelsin yumurta takibi yaptırcam çünkü bu gecemi bu gecemi diye diye eşimi çıldırttım adam dalga geçiyor benimle her gecemi yumurtluyosun diye
HAyırlısı olsun be tatlım hepimiz için inşallahhh

Canım benim geçer zaman bir an önce anlamazsın bile hele bi tekmeelrini hisset tuğçe gibi zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın doğunca tekmelerini özlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…