kızlarr ben geldim teyzemdeyim şu anda..
doktoru acayip çok sevdim..merkezide aynı şekilde.. çok güzel anlattı ilgilendi ve dinledi...sonuçlar şöyle,
1. romatizma hastası olduğum için kullandığım ilaçlar bende yumurta rezervimde azalma ve kalitesiz yumurta olmasına sebep oluyomuş ama aynı zamanda pko olduğu için bnde yumurtalarım rezerv açısından dengeleniyormuş,
2. bana şeker dengeleyici ve de yumurta kalitesini artırıcı ilaç ve de yüksek doz folik asit verdi...
3. ben yumurtlamışım bu ay evet ama kist yumurtlamışım.. yani hevesim boşunaymış sol tarafta kist var,
4.şimdii doktor aslında yaştan dolayı falan ilk önce aşılama deneyelim 1 kez olmazsa tüpe başlarız dedi.. ama önce spermiogram istedi ona bakacak sonuçlara göre aşılama yada tüp dedi..
5.aşılamada tutma oranı %15 olduğundan ve de 1500tl olduğundan bize çok cazip gelmedi..kocişimle yolda konuştuk gelirken bnce direk tüp yapalım dedi hem oran düşük hem boşa para vermeyelim dedi..bnde öyle düşünüyorum..
6. ayrıca bndeki romatizma artmaya başladı ve gittikçe ağrılarım dayanılmaz olup sosyal hayatımı etkileeye başladı tekrardan hiç değilse tüp de oran yüksek olduğu için bncede tüp deneyelimm..
7. şimdi kocam p.tesi test yaptırcak sonra adetin 2.günü başlıcaz.. tüp istediğimizi sölicez hayırlısıyla önümüzdeki 10 gün içinde başlıcaz yani...
bnde haberler bunlar kızlar... görüşmeye giderken çok stresli ve gergindim.. görüşmeni sonund gözlerim doldu doktor ne oldu demesine kalmadan ben bi başladım ağlamaya

kendimi çok sıkmışım bırakıp rahatlayınca tutamadım valla ağladım doktor da peçete uzattıağla ağla rahatlarsın dedi

öyle yani.. kendimi ii hissediorum umutluyum inşallah tüple bebeğim gelcek Allah ın izniyle... şimdi öpüyorum sizi.. hoşçakalınn gece eve gidince yazarım size :)