2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ay canım inşallahhhh dualarınızı eksik etmeyin nolur inşallah ilk denemede tutar ...

çooook uzun zaman oldu buraya uğramayalı..

inşallah hepiniz iyisinizdir.

gözüme takılan BİKERE_SEVDİM in hamileliği:) Çok çok tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin, sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

bizler iyiyiz çok şükür. Kızım konuşmayı sökmeye çalışıyor, bebiş içerde sessiz sedasız Allah'ın izniyle büyüyor..

Eşim işten ayrıldı şu ara iş bakıyor.

Böyle işte..

Hepinizi çook çok öpüyorum..

[TABLE="class: grid"][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td]ISIM[/td][td]YAS[/td][td]BAT[/td][td]SONUC[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]migi[/td][td] 29 [/td][td] 2 Agustos [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td]leplepi [/td][td] 21 [/td][td] 28 Agustos[/td][td] -[/td][/tr]
[tr][td][/td][td]bikere_sevdim [/td][td] ?? [/td][td] 1 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] _arzum_ [/td][td] 26 [/td][td] 12 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] srdrhly [/td][td] 21 [/td][td] 18 Eylul [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] Masumiyet [/td][td] 33 [/td][td] 19 Eylul [/td][td] Ekime Insallah[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] wifeofdemon [/td][td] 29 [/td][td] 29 Eylul [/td][td] Bekliyoruz[/td][/tr]
[tr][td][/td][td] derya78_40 [/td][td] 29 [/td][td] 6 Ekim [/td][td] TEBRIKLER! [/td][/tr]
[tr][td][/td][td] hly7 [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] menbeta [/td][td] 23 [/td][td] 1 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] sila38 [/td][td] 23 [/td][td] 6 Kasim[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] azra3434 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] nihanca [/td][td] 25 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td] kardaiz81 [/td][td] 30 [/td][td] --[/td][td][/td][/tr]
[tr][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][td][/td][/tr]
[/TABLE]

hulyacimmmmmmmmmmmmm, sen listeyi istemistinnn... gondercektim, sonra unuttum bu saate kadar kusura bakma canimmmmm..

bnmkide 19 aralık iyiyim cnm nasıl oliim işte idare ediorum dünden beri gene midem bulanıo öle işte bi rahat edemedim anliican inş siz hamileliinizde hiçbişi anlamassınız

Bnmde 23 Aralık doğum günüm :) 27 Aralıkta evlilik yıldönümüm :) Hlycımm ve bershkacımmm ınsallah doğum gunu hedıyelerınızz meleklerınız olur yaaa valla bundan guzel hedıye olamaz heraldee :)

tuğçe tatlımmmmm sende dikkat et hayatım bu havalarda kendine. anneciğinde ne kadar heyecanlıdır şimdi kutsal topraklara gidicek. Allahım yolunu açık etsin. bizler içinde dua etsin olur mu

cnmmm sormaa annecıgım heycanlı ve çokta telaşlı haftaya salı gıdıcek Allahın ıznıyle... Darısı bizlere inşallah :)Buarada hanı kabeyi gördüğünde ne dua edersen olurmuş dıyolar yaa annem pratik bi çözüm bulmuş :) Allahım bundan snra edıcegım duaları kabul et diycekmiş artık gelincee listeyi veririm eline annemın :) Şu arkadaşlara bebek, şu arkadaşlara iş, şu arkadaslara ev araba fln dıye :)

ohh ıyı yapmışsınn bnde bayılırımm kocama süprizler yapmayıı ama hamıle kaldıgımdan beri kendımı hıc seksi bulmadığım için kocacığımda bu ara seksi süprizlerden uzak kalıyo :)) Bende bgn temızlıgımı butun işimi yaptımmmm bıttı , bitek çamaşırlarım kuruyunca ütü yapıcam onuda hafta içi bi gün yaparım artık :)
Buarada cumartesı gunu bı aksılık cıkmazsa gelıcemm Allahın ıznıylee... Valla cuma gunu arkadasımın kınasına gıdıcemmm, cumartesı sızınleyım, pazar arkadasımın dugunu varrr kocişim isyan bayragını cekıcek galıba :)

inşallah canım yaaa inşallahhh ben bağırcamm sana breshka kaçç tüp patlıyor diyeeeeeeee ama sen diceksinn ki hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben seni bırakmammmmmmmmm elimi tutup bana destek olcannn dimi kuzummm

hulyacimmm, bende senin gibi dusunuyorummm..
Bu arada HulyaM nasil yaptircann ki anlamadim ben.. yuzuge mi yaptircan...:44:

canım kolye yüzük değil... isimli kolyeler oluyor ya .. HülyaM yazdırdım.. H&M baş harflerimiz oldu.. hemde kocamdan bana ithafen hülyam olduuu nasıl güzel dimi yarın resmini çeker koyarımm.. ben çok beğendim valla

gogooooooooooommmm nirdesuuunnn???

kizlar ben kacar. oh ne güzel cogunuz islerinizi bitirmissiniz. bende islerimihalledeyim bari.

hülyam güzel fikir cokta yakisir sana. güle güle kullan sekerim
byeee

ayy canım hoşgeldin öncelikle :)

teşekkür ederimm valla ben çok beğendim kocacımda beğendiii e sizde beğenirsiniz bnce

ayy canım ne kusuru saolasınn benim için yollamışsın teşekkür ederim fıstığımmmm

ayy tuğçecimm valla bnde çok severim sıksık da yaparımmm süprizler

ama sen yannış düşünüyosun kuzum yaaa ni demek seksi bulmuyorum.. asıl tam tersi kocacın seni öyle gördükçe daha da çok mutlu oluyordur ne güzel hem karım hem kızım anımda diye

bu arada sendeki bu temizlik furyası ne ayol.. aaaaaaaaaa kızıyorum sana kendini çok yoruyosun kuzum yavaş yavaş yapsanaaa hepsini birden yapıosun öyle ağır işler de yapma bak

ayy ben varya cumartesiyi nasıl iple çekiyorum nasıl heycanla bekliorum anlatamam size bir an önce gelsin buluşalım kaynaşalım kaynatalımm

Seksilik konusundada hamılelık hormonlarından mı bılmıyorumm hergun mesela catlamıyım dıye bebe yagı sürüyorum yaa karnım falan cıkmışş kendımı cırkın hıssedıyorummm hatta eşime bazen bakma bana dıyorummm oda dıyokı nasıl bakmam bu halinle daha tatlısn fln dıyoo ama düşüncem değişmiyo işte buarada annemde bgn söyleniyoo yeter temızlık dıyede bitti artık yapmıycam bısey ztn :) Haftada bir temızlık yapıcam tamammmm ... Ztn bgn zorla yaptımm hava kapalı yaa boylee miskinlik yapasım geldi ama persembeden pazara kadar fullüm o yüzden yapayım cıksın aradan dedım :)

Cumartesiiii inşallah herkez gelebılır yaaa kadroda eksik olsun ıstemıyorumm hepınızı cook merak edıyroum :) Persembe gunude havalar düzeliyomuş şansımıza :)

herkese iyiakşmlar

bershkacım ile hlycımı çok sevndim. Rabbim yolunuzu açık etsin dualarımız sizinle sağlıklı hayırlı evlatlarınız göbeğinize konsun inş. ve sağlıkla kucağınıza alırsınız dilerim arkadaşlar..ben şimdi kaçıyım kızlar geçmişi okuyamıycam çok acayip uykum var kaçırdığım bi haber varsa nolur kusura bakmayın..

Allaha emanet olun..

ayy canım benim yaa normal tabi aslında böle düşünmen göbüşün çıktı belki toton çıktı kendini öle görünce garip hissediyosundur seksi gelmiiyosundur normal olarak.. ama bak kocacında demiş ya çok tatlı gözüküyosun diye bende öle düşünüyorumm görmedim ama olsun düşünüyom ay çok güldüm töbe töbeeeeeeeeeeeee

ama şu temizlik mevzusunu aparttın canım snde gerçekten kendine ve en önemlisi meleğine kuzuna dikkat etmelisin taaamm mııııııııııı

cumartesi kadro eksik canım malesef... imreal gelmiyor..renewal gelmiyor..

sen ben azra kardaiz kesin... breshka - bikere_sevdim yüksek ihtimal... bu kadarrrrrrrrrrrrrr işte

canımmm çok saolasın Allah razı olsn .. inşallah dualarımız kabul olur bizde sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.. bershkacımlan
sen nasılsın asıl ? bi yazsaydın iyiydi valla :) kendine ve bebeğine dikkat et canım :)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr...
bgn çook kötüyüm hakkarıde şehit haberlerini duymuşsunuzdurr ...Bnm kaynımda çukurcada asker ve haber alamıyoruz nolur dua edin nereyi arıyosan haber yoook internettekı haberlere bakıyorum tv bakıyorum haber yok....Bi yandanda kayınvalıdem duymasın dıye cabalıyorummm offf

CİDDİMİsin canım yaaaa ? bende şimdi o haberleri takip ediodum işyerinden kkkkkkkkkkkkkkkkler 26 şehit var daa hala 1 tane pkklı öldürülmemiş nasıl oluo anlamıorum gerçekten... canım bnm iidir inş Allaha emanet olsunlar bişiyi yoktur üzme sen kendni Rabbim onları korur

CİDDİMİsin canım yaaaa ? bende şimdi o haberleri takip ediodum işyerinden kkkkkkkkkkkkkkkkler 26 şehit var daa hala 1 tane pkklı öldürülmemiş nasıl oluo anlamıorum gerçekten... canım bnm iidir inş Allaha emanet olsunlar bişiyi yoktur üzme sen kendni Rabbim onları korur

hulyacimmmmmmm, bir ara resmini koy merak ettim... eminim cok guzel olmustur canim...

tugcecimmmmm, insallah bisi yoktur canimm, hemen kotu seyler dusunme... Insallah guzel haberler alirsiniz canim...

tugcecimmmmm, insallah bisi yoktur canimm, hemen kotu seyler dusunme... Insallah guzel haberler alirsiniz canim...

Kızlarrr sımdı haber aldık çok şükür iyiymiş ama sabaha kadar her taraf aydınlıktı çok kötüydü ve cok kalabalıklardı herseyı gördük diyorr... Bizimkisi geyiktepede nöbetteymiş karakola bugun inecekti ama inememişler cok sukur... Allah dıger sehıt aılelerıne sabır versınn valla öldük öldük dirildik cok kötü bişey

Cok sukur tugcecimmmm, Allah diger ailelere sabir versin...

2 gündür netim yoktu sonunda geldi geçmişi okumaya gidecem ama önce tuğçecim çok geçmişler olsun Allah korusun bütün askerlerimizi inşallah dualarımız onlarla....

kardaiz81,hülya,azra canım arkadaşlarım alıntı yapamadım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim hayırlısıyla cuma günü keseyi görseydim ozaman sevinebileceğim kalbim küt küt atıyor bayılmazsam iyidir ogün heyecandan eşimde yanımda olacak inşallah Rabbim ogün güzel haberler almayı ve güzel şeyler almayı nasip eder :))))

polyana çok tşk ederim canım inşallah keseyi görürsem ozaman sevinebilcem :)))

Cumartesi günü için eşim ogün gelsin bakarız dedi inşallah bir aksilik çıkmazda bende gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…