- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.521
hepinize günaydın kızlar
dünkü haberi hepiniz biliyorsunuz. sözün bittiği yer sölicek kelime bulamıyorum. babamın kuzeninin çocuğuda çukurcada asker ve ondan haber alana kadar canım çıktı. Allaha şükürler olsun ki telefonla kendisine ulaşabildik daha doğrusu arattırdık çocuğa kendimizi. kendisinin iyi olduğunu fakat hastaneye yaralı taşıdıklarını söledi ve çok konuşamadık. Allah ölenlerin ailesine sabır versin resmen içimin yandığını hissettim.
cumartesi günkü buluşmaya gelince evet breshkacığıma katılıyorum eger öle bir yürüyüş varsa bende katılmak istiyorum. olmadı nerde varsa o eylem yürüyüş pazar günü de giderim. acım büyük öfkem çokkk ama ne yazıkki yapıcak çok şey varken hiç bişey yok
kuzum aynı öfke ve üzüntü hepimizde var... yalnız şunnu diyeyim..eğer sen gelmezsen breshka gelmezse e zaten ben azra kaldı tuğçenin durumuda tam belli değil... yani ya erteleyelim bunu yada başka çözüm önerin..
canımın içi benim için hiç problem değil, ben nerde varsa oraya giderim. ama bencede ortaköy iyi olur buluşulcaksa ben gelirim. ertelemeyelimmmm
kızlar kusura bakmayın ama böyle bir zamanda ben yürüyüşe gitmeyi tercih edeceğim ... Yüzünü görmediğimiz sesini duymadığımız , varlığını şehit haberiyle öğrendiğimiz bizler için bu ülke için can veren kardeşlerimizin bir isyanı olmalı bu ülke bişeyler yapmalı artık oturduğumuz yerden tv izlemekle üzülüp sızlanmakla bişeyler olmuyor .... İsraile bakın ya 1 askeri için 1062 filistinliyi serbest bıraktı... Bizim içimize bu kor ateşi atan pisliklere bakın imralıda beslediğimiz köpekleri için heryeri yakıp yıktılar biz neden hala yerimizde duruyoruz kendi ülkemiz için kendi insanımız için neden sessiz kalıyoruz .... Ülkenin yas ilan etmesi gereken bir zamanında başımızdaki kuklanın görevini yapıyorlar demesiyle sinirlerim alt üst oldu bizlerde görevimizi yapalım sesimizi duyuralım istiyorum. Bence bu görüşme işini erteleyelim elbette bende istiyorum buluşup görüşmeyi ama böyle bir durumdayken bu iş için uygun bir zaman olduğunu düşünmüyorum.
Katiliyorummm.. Bizim sehitlerimizin mekani cennet olcak insallah o pisliklerin cogunun mezari bile belli değilbreshkacigim bu konuda azracigima katiliyorum bende bu tür yürüyüsleri faydali bulmuyorum. düsman bunlari görüp daha zevk aliyordur bence. yürüyüse cikmak isyan etmek gibi geliyor bana. isyan yerine sehitlerimize ve yakinlarina dua etmek lazim diye düsünüyorum. düsmanlari anca dua ile karsilik verebiliriz baska yapacak bi durumumuz yok
breshkacim senin icindeki ofkenin x2 katini hissediyorum. Ama imraliyla alakasi yok bu olanlarin bi cok cok iyi biliyorum. Bazi kopeklerin kaos ortami yaratip ulkeye zarar vermek istemeleridir bunlarin sebebi. basimizda kukla oldugunada inanmiyorum su an eskiden vardi o başka. oraya yurumemiz birseyi değistireceğinede acikcasi inanmiyorum onlarin amaca zaten halki isyan ettirmek su anki hukumete kin duyulmasi vs vs cozum bu değil bana kalirsa cozum bizi aşar diye dusunuyorum.
Azracım bu konuda senle aynı fikirde değilim ortalık karıştırmak isteyenler elbette var zaten onların kullanmasıyla kürt-Türk sorunu çıkmadımı ki öyle bir sorunda yok aslında sorun terör sorunuydu benim birçok kürt arkadaşım var ve hepsi kardeşim gibidir ve hepsi de Türk bayrağı altında yaşamaktan gurur duyuyor çünkü bi önce Türküz diyorlar. Başımızdaki ise gerçekten kukla ... Ya dün haberleri izliyorum mecliste o pisliklerin partisinden bir kadın müsvettesi ölen leşlerini savunuyor başımızdaki adam da açıklama yaparken görevlerini yapıyor diyor ... Karanfillerle dağdan indirdik üstüne para verdik karşılığını bize şehit kanlarıyla ödediler ve bu hükümet hala sabrediyoruz diyor nasıl kin duyulmasın .... Hükümetimiz Bekleyeceğiz Sabrımız gerçekten taştı ama bekleyeceğiz
diyor neyi bekliyorsun kendiliğinden durulmalarını mı yoksa başka bişey mi .... Bence de gitsinler artık doldurdular yeteri kadar ceplerini ... Düne kadar tamam adam yiyor ama çalışıyor da diyordum ama çalışmasını da istemiyorum artık ....
ımmmmmmmm pardonn kızlar ama bu muhabbeti burda uzatmayalım bence... çünkü herkesin siyaasi düşüncesi farklıdır.. burasıda onun yeri değil yanlış anlaşılmasın olur mu ?
hadi başka bişiden konuşalım... meselaaaaaaaaaaaaa ben son 11 günümmmmmmmmmmmmmmmm
cok az kalmissssssss hulyacimmm kisa protokolmuydu seninde ayyyyyyy hadi insallahhhh + gorcez ve sevincten deliricez insallahhhh
breshkacigim bu konuda azracigima katiliyorum bende bu tür yürüyüsleri faydali bulmuyorum. düsman bunlari görüp daha zevk aliyordur bence. yürüyüse cikmak isyan etmek gibi geliyor bana. isyan yerine sehitlerimize ve yakinlarina dua etmek lazim diye düsünüyorum. düsmanlari anca dua ile karsilik verebiliriz baska yapacak bi durumumuz yok
Türkiyenin ustunde cok buyuk oyunlar donuyo hicbirimizin haberi yok medyadan duyduklarimiza inaniyoruz. Senin o bu sandiginin altinda aslinda neler yatiyo bilseniz akliniz durur olan bizim mehmetciklerimize oluyo ama o kopekler kendi kanlarinda bogulcaklar elbet ben buna inaniyorum
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm
breshkacım ben de yürüyüşe katılıp ülkem içim bişi yapmak isterim ama bu yürüyüş eğer burda ollursa .. ben taksimde ve kadıköyde olan yürüyüşlere katılmam çok tehlikeli çünkü... ayrıca sakın üzerine alınma canım sakın...
ben bu faceden ordan burdan şehit olunca yazı yazmaya yürüyüş yapmaya falan çok anlamsız buluyorum.. yani şehit verilince mi akla gelmeli ülkenin durumu.. o yüzden yanlış anlama ama eğer görüşmeye gelemiceksen senle başka zaman görüşürüz... ben azracım ve gelen diğer başka arkadaşlarla görüşürüz..
Katiliyorummm.. Bizim sehitlerimizin mekani cennet olcak insallah o pisliklerin cogunun mezari bile belli değilama ben bu kanin durcagina en ufak bi yarari olcagina inanmiyorum bu yuruyuslerin. Tam tersi oturduklari koltuktan işte budur amacimiza ulasiyoruz diycekler
goruslerine saygi duyuyorum ama sana katilmiyorum tatlim. Bu devletin basina one minute diyebilcek bi adam daha gelmedi bi tek diyen oldu dahada kimse diyemez!zaten terurun basi bu pislik israil amerika... hukumet onlarin karsisinda oldugu icin bunlar oluyo. Politika senin benim harcim değil. Siyaset farkli bisey bundan anlamak bile bizim harcimiz değil. Konusmalar baska olur icraatler icerden baska olur bunu anlamak lazim anlamak icin arastirmak lazim on yargi cok kotu bisey
Herkesin bildiği kendine doğrudur ben bu konuda isyan etmek istiyorum isyanım Allaha değilki korkayım elbette duamı ediyorum. Görüşlerinize saygı duyarım ben bişeyler yapabileceksek eğer sessiz kalmamakla başlamak istiyorum. Burda bu konuları da konuşmak uygun değil ama face de paylaşımlarım var evet sadece kendim için değil bütün paylaşan arkadaşlarım için alındığımı söyleyebilirim paylaşımlarımın hepsinde duyduğumuz üzüntü var hergün şehit haberi almıyoruz ki bundan sonra hiç almayız inşallah insan sevincini nasıl paylaşıyorsa üzüntüsünü de paylaşıyor. hergün bu konuları paylaşsan provakatör ilan edilirsin ...
Neyse arkadaşkar yeteri kadar gerildim kimseninde laflarımı yanlış anlayarak alınmasını istemem bu güne kadar hiç bu kadar tepkili olmamıştım belki bunun gerdinliği var kırıcı yada yanlış anlaşılan kelimelerim olduysa kusuruma bakmayın.
Görüşmenizde büyük ihtimal ben olmayacağım inşallah başka bir görüşmede beni de aranızda görmek isterseniz ona katılırım.
azraa 10dk da bir mesaj atmak yani beklemek beni SIKIYOR burdan yazayim. tesekkür ederim Insaallah Rabbim herkezin gönlüne göre Bebis verir.
breshkacigim seni anliyorum canim. üzüntünüde anliyorum. o sehitlerin yerine kendi kardeslerimi ve yakinlarimi koyunca zaten insani tüyleri ürperiyor.
Öfkeyle kalkan zararla otorur diye düsünüyorum. cok saglam bir Basbakana sahip oldugumuz icinde sükretmeliyiz. inancli, basarili, hirsli. benim oturdugum yerde kundaklama ciktiginda anteplilerin evi hatirlarsaniz. orda yurtdisinda gurbetcilerin yanliz olmadiini gösterdi. suan almanya tr. basbakani nasil seiyor anlatilmaz baska ülkelerde öyle. türklere bakis acilari degisti. peki nasil?? sabir, dua, basari. bu insanlar bos durmuyorku. muhsin yaziciogluna yapilanlari ortaya cikariyor misal.
neyse kapatiyorum ben bu konuyu. senin son tedavin nezaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?