2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Ne kadar güzel topigimizi tekrar boyle kalabalik gormek
Nasilsiniz kizlarrrr
demli guzelimm!! neguzel oluyo bole..aslinda zaman zaman oluyo bu hani seyreklesiyo topic ama artik endise duymuyorum ben cunku anladimki is yogunlugundan ve anladimki kimse burdan kopamiyorbenim gibi tipki.... insallah daha paylasacak coook seylerimiz olur....

tamam canim demek o hatun sensin... bizim arzumada benzettim fotonu..nese feci karistirmisim... tekrar hayirli olsun canim kizimiz!!!

evet hlyanin sempatigi benim findik kurdum nerde???? iyimidir... facede ondan haber alan varmi??

nartaneside annesinde kalacakti sanirim ondan su aralar yok!!! leplepimizi napti acaba??? ve kuppe de kayboldu hersey yolundadir ins. hele tatlicadi sirra kadem basti???

breshkacım canım başın saolsun bu arada şimdi gördüm iletiyi.. Allah geride kalanlara sabır versin... inş doğumgününe kadarda güzel haberler alırsın hep birlkte kutlarız burda :)

canım valla ben yazarken gelmiş seninki farkında değildim demekki kalpkalbe karşıymış o anda yaniiiiiiii

bastır canım diret yaniii ben çokkkk üşüyorummmm diye söylen dur taktırsınlar klimalayı. teyzesi yesin onu canım benim.

yok valla geç buldum burayı bide gazeteden buldum. hani gelen gideni aratır derler yaaa hiç önceli iş yerlerini aramadım buraya hep şükrettim. aaaaaaaaaaa ben bide dün patronumla eşim için konuştum kırdım şeytanın bacağını. eşimin ingilizcesini sordu o da var onda dedim. not aldı baya ajandasına. Allahtan ümit kesilmez hayırsı olur inşallah.
evet canımmm yaa eger hamile kalırsam bende işte kalabildiğim kadar kalmak istiyorum bebekle daha fazla kalabilmek için. gerçi işe devam edebilirmiyim bilmiyorum şimdiden karar vermek istemiyorum.

azracımmmmmm günaydınnnnnn

breshkacimmmm, neden sinirleneyimmm, sen de kendi dusuncelerini yazmissin... herkesin kayinvalidesi farkli farkli... anne ile kayinvalidenin yeri de cok farkli... benim annem mesela 2 tane minik penye almisti bebek icin.. hicbisi almayacaksin, ben ozeniyorum ben yapcam dedim.. simdi kayinvalidem gelirken annem de bana elbise filan yollamis onunla.. ama bebege hicbisi yok.. ben oyle dedigim/uyardigim icin... bazilarina bu cok garip gelebilir.. yani birak alsinlar diye dusunebilirsin... ben gerek olmadigini dusundum...
zaten ben kayinvalidem hicbirseye karismasin demiyorum... torunu, tabiki birseyler alacak.. sadece abartilmasi beni biraz rahatsiz etti.. yani bana emzirme sutyenine kadar alinmasina gerek yoktu... bazilarina bu cok normal gelebilir.. hatta hosuna bile gidebilir.. bilmem.. belkide yanlis dusunuyorum.. benim bu abarti hosuma gitmedi... ama yine de soyluyorum, kesinlikle kotu niyetli filan demek degil dedigim.. ama bir insan birseyleri iyi niyetle yapsada hoslanmama hakkim var dimi..
bu arada breshkacimmm, yazdigin ornegi anlamadimm ben... :26: 'telefon açıyor annenin getirdiklerinden bana da ayır diyor üstüne bide para istiyor' bunu yazmisin ya, ne demek istedin anlamadim...:26:

renewalcimmm, insallah degismez.. valla topikte nerdeyse butun erkek olanlar degisti.. benimki de degisecek diye korkuyorum... evet ben 20. haftadan sonra ogrendim...

kardaizcimmmm, insallah esin de gelir yanina.. beraber calisirsinizz..
ben de esimle beraber calismistim bir sure.. gayet de guzel gecmisti...

ben ise devam etmeyi dusunuyorum.. tabi dogumdan sonra kararim degisirmi bilmem.. ama ara verirsem, yeniden is bulmam sIkIntIli olur diye korkuyorum... :26:

inşallah canım benimmm bizde de ona göre bi açık var aslında.
işte bende onu düşünüyorum sonradan pişman olmak istemem. doğumdan sonra ya çalışmak istersemmm ??? o yüzden zamana bıraktım bakalım

tabiki haklısın canım benim herkes önce kendi istekleri yerine gelsin ister ben sadece onu da mazur gör diye yazdım .
anlamadığın yere gelince ; şimdi kız istanbulda yaşıyor kızın annesi ankarada ama amasyalılar kayınvalidesi de rizede şuan annesi doğum için kızının yanına gelirken memleketten bişeyler getirecek muhakkak elma ceviz vs. onlardan bana da ayır mutlaka diyor ama kıza bi ihtiyacın varmı benim yapmam gereken bişey varmı diye sormuyor bile bide üstüne bana para gönderin burda paraya ihtiyacım var diyor ki kadın senenin yarısını istanbulda yarısını rizede geçiriyor emeklisi var kendi evi var rahat bi durumda . yani ilgi alaka yok üstüne bide kendisiyle ilgilenilmesini istiyor böyle insanlar da var onu anlatmak istedim .
Bende senin tam tersini düşünürüm yani hoşuma gider inşallah benim kayınvalidem de benim emzirme sütyenime kadar düşünür yani almasa bile düşünmesi de hoşuma gider amaaaan benim meleğim gelsinde kimse bişey almasa da olur

Son düzenleme:
nasilsiniz hanimlarrrrrr

silacigim beni sormussun canim sagol varligimi belli ettigin icin. evet evde degildim nette yoktu giremedim. oh be evimi özlemisim. sen nasilsin güzelim

breshkacigim basiniz sagolsun

kardaizcigimde beni anmis cok sevindim. yogunmussun Allah yardimcin olsun.calismak güzeldir. kiymetini bilin kizlar.

breshkacım canım başın saolsun bu arada şimdi gördüm iletiyi.. Allah geride kalanlara sabır versin... inş doğumgününe kadarda güzel haberler alırsın hep birlkte kutlarız burda :)

Sağol canım benim teşekkür ederim.
Ayyyy ne güzel olur valla yaa inşallah gelsinde bi bir sürü teyzesi olacak hepberaber kutlarız

bastır canım diret yaniii ben çokkkk üşüyorummmm diye söylen dur taktırsınlar klimalayı. teyzesi yesin onu canım benim.

valla yaşlı teyzeler gibi dizimde şalla oturuyorum şuan bastırdık bakalım bide hamilemiz var o kızcağız da üşüyor ... amannnn teyzesi bol bol çağırın meleğimi dualarınızla da biran önce gelsin artık :)

bu arada inşallah eşinin işi de olur canım yaa ne güzel olur beraber olursunuz gerçi aynı işyerinde çalışmak bazen sıkıntı oluyor ama departmanınız farklı olur ve en azından Türkiye de olur yanıbaşınızda sonrada ikinci bebişi yaparsınız

hoşgeldin canım Teşekkür ederim Allah razı olsun

hoşgeldin canım Teşekkür ederim Allah razı olsun

Allah cümlemizden razi olsun.
senin doktor calismalarin baslamiz ne güzel. Simdi sen tüp bebek yaptiriyordun degilmi?
yoksa asilamamiydi? ben kacirdim oaralarida kusuruma bakma canim.

Allah kalbine göre versin Insaallah hersey güzel sonuclanir ve melegin kollarinda olur

bıraktı kuzum zaten dedim ya hiçde umrumda değil diye ayy bnde bazen netten bakıorum ne güzel şeyler var yaaa inşallah almak da nasip olur ... kuzumm sen ne dedin c.tesi doktordan sonra gelirim taksim olursa çabucak gelirim şiişlide dedin doktorum.. yani c.tesi gitsen bile dr. başka bişi olmazsa geleceksinnn öle dedin valla ben bilemme

buyrun benimm mersi canım mersii biliyorum ben olmazsam siz beni çok ararsınız bensiz yapamazsınız.. ben olmasam çok üzülürsün neşeniz olmaz vs. yani bunların hepsini biliorum ama yinede sölediğin ii oldu :89::89::89::89::89::89:

ya bnde baya erkenciyim ya sabah kocamı işe gönderirken hava daha karanlık yeni aydınlanmaya başlıyo.. gönderdikten sonra perdeleri açıyorum aydınlık olsun diye ama lambayı açıyorum yinede

ahh canım biraz zor yoğun olcak ama sonra mükafatını alcan bitanem.. bak ingilizce falan öğrencen işinde yükselcen falan ohhhhhh daha ne olsunnn

hulyacimmmmm, alcam ben de insallahh... 2 tane gerekiyorsa 2 tane alirim... illa onunkini giydirmicemmm yaniii... napimm begenmedim..

al kuzumm all tabii hangisini istiyosan.. ama kaynanan da harbiden abartmış yani emzirme sütyeni falan

Ne kadar güzel topigimizi tekrar boyle kalabalik gormek
Nasilsiniz kizlarrrr

kuzummmmmm hoşgeldinn .. maşallah diyelim ne güzel

ay ben evimi süpürme ve silme işini gelinceye bırakıyorumm şimdi annemle çarşıya gidicez...yüzüklerimle ne yaptırcağımı buldumm onun siparişini vermeye gidecemmmmm

öpüyorum siziiiiiiiii

Maşallahhhhh maşallah Sende hoşgeldin hulyacim ne alcaksin yazmadan gitmissin merak ederim ben simdii:44:

Son düzenleme:
Aminnn canım. Tüp bebek için tedaviye başladık hayatım ne kusuru aşkolsun hülyacımla beraber önümüzdeki ay size bi tüp patlatıcaz Allah izin verirse

Gelcem canım hatta geç kalabilirim belki dedim ama saati kaça verir onu bilemiyorum mesela cuma günü 4 te gidicem yine öyle bi saat derse 3-4 gibi yani gelmemle gitmem bir olur inşallah daha erken bi saate çağırır da rahat rahat gelirim bende o yüzden cuma akşamı belli olacak dedim hayatım kızma :26:

Maşallahhhhh maşallah Sende hoşgeldin hulyacim ne alcaksin yazmadan gitmissin merak ederim ben simdii:44:

hoşbuldumm Allahaısmarladıkk

senin cevabını bekledim canım ondan çıkmadım :) ay söleyim bari şöyle olcak aynen HülyaM kolye... H ve M kocacımlan baş harflerimiz olcak aynı zamanda da hülyam olcak aklıma geldi kocamda onayladı şimdi yaptırmaya gidiorum nasıl snce ii fikir mi ?

patlatcaz dimi canımmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh

yok kuzumm kızarmıyım aşk olsun.. yani demem o ki doktoruna işim var ya erken ver yada geç ver de randevuyu olar mı :)

hadi ben kaçtımm mucx :)

patlatcaz dimi canımmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh

yok kuzumm kızarmıyım aşk olsun.. yani demem o ki doktoruna işim var ya erken ver yada geç ver de randevuyu olar mı :)

hadi ben kaçtımm mucx :)
Patlatcaz tabiki canımmm Allahın izniyle inşallah yüzümüz gülecek
valla eşim bu konuda çok titiz davranıyor işyerinden bazen çıkmam sıkıntı oluyor gerekirse işi bırak doktor hangi saatte derse o saatte gideceğiz diyor büyük ihtimal eşimde bende gelcek çünkü o da sperm testi yaptıracak ... inşallah bi sıkıntı olmazda gelirim kuzum yaa çok istiyorum gelmeyi inan

breshkacimmmmmm, tup bebek denemesine de basliyorsun zaten yakinda... insallah hemen tutar ve isteklerin de olur, kayinvaliden ve annen sana guzel hazirliklar yapar...
herkesin diyalogu farkli farkli sonucta... benim bir arkadasim vardi mesela.. kayinvalidesinle acaip samimiydi... daha evlenmeden bir de... gittigimde kucagina oturuyorum filan diyordu.. :26:

hulyacimmm, bende senin gibi dusunuyorummm..
Bu arada HulyaM nasil yaptircann ki anlamadim ben.. yuzuge mi yaptircan...:44:

gogooooooooooommmm nirdesuuunnn???

kizlar ben kacar. oh ne güzel cogunuz islerinizi bitirmissiniz. bende islerimihalledeyim bari.

hülyam güzel fikir cokta yakisir sana. güle güle kullan sekerim
byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…