- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.461
demli guzelimm!! neguzel oluyo bole..aslinda zaman zaman oluyo bu hani seyreklesiyo topic ama artik endise duymuyorum ben cunku anladimki is yogunlugundan ve anladimki kimse burdan kopamiyorbenim gibi tipki.... insallah daha paylasacak coook seylerimiz olur....Ne kadar güzel topigimizi tekrar boyle kalabalik gormek
Nasilsiniz kizlarrrr
öle deme öle deme ... başına gelince insanın öle kolay olmuo heleki senn bnm gibi çalışanlar için.. evde olan için daa kolay yine rahatsızsan yatarsın dinlenirsin yada yaparsn kafana göre bişi yersin ama işyerinde o şansın yok.. o yüzden Allah hepinize rahat hamilelikler nasip etsin inşallah :)
kardaizcim öle valla nazlı mı olcak nedir anlamadım inş geldikten sora huysuz bi bebek olmazda o zaman rahat ederim bari
sılacım bu arada feyste arzu benim ama bide arzum varsa onu bilmiorum
kardaizzz caniimmm hemen postunun ustundeki postumda yazdimyaaaa sanada kuzucummm seni cok ozledim is tempon azalir umarim falan didiiimmmm.... olmazzz pas gecermiyim seni seker???
screamaway canim valla sor kizlara kac kez face de online oldum!! benim face donuk.. kizlari ekledim listeme ve dondurdum geri hesabimi olaki burdan koparsak hiiicc kopmamak icin... yola burdan devam yani.... cok face ci deilim ben zaten!!!
ama regencim buraya gelmio sanirim kizlar onu gorurse facede slmimi solesinler((((((
sağol canım Allah razı olsun . Valla çok soğuk üşütüp de sorun çıkarmamak için elindem geleni yapıyorum ama yeni yerimiz çok soğuk yaaa donuyorum resmen klimalar yetersiz kalıyor yeni klimalar da h.sonu gelecek baya büyük bi alan ısınması zor oluyor üşüyorummmmmmmm:2: İnşallah bi sorun olmadan önümüzdeki aya güzel haberler veririz teyzesi
amaan canım taktığın şeye bak kadıncağız da heves etmiş almış işte sonuçta senin ilk çocuğun onun ilk torunu olmasada sizin için de heyecanlanıyor demekki bu güzel bişey bence bunu bulamayanlar var bi arkadaşımda isyan ediyor kayınvalidesi hiçbişey yapmıyor diye hatta kadın rize de kız istanbulda annesi doğum için kızının yanına gelecek kadın rizeden telefon açıyor annenin getirdiklerinden bana da ayır diyor üstüne bide para istiyor ... Sende canın ne istiyorsa al mesela hastane çıkışını kendi istediğini giydir eve gelince de kayınvalidenin aldığını giydir kalpler kırılmasın ilerde sende kayınvalide olacaksın ... Annemden biliyorum evlat fındıksa torun fındık içi daha bi tatlı oluyor herşeyi yapmak istiyorum der hep ki benim annemde nerdeyse bi çeyiz dizdi her torunu için Allah var yukarda gelinlerimizde hep memnun oldular ( banada yapsalar o kadar şeyi bende memnun olurum ) Annem üstüne her torunda gelinlere birer yüzük bilezik ne bilim bi altın taktı bana torun verdin diye uzun lafın kısası anneanne ve babaanne için torunlar çokkk farklı seni de anlıyorum seninde ilk heyecanın ama o kadıncağızı da anla bak senin için taa nerelere gelmişKendi heveslerinden vazgeçme tabi istediğini yap kadının gönlü kalmasın diye onunkileri de kullan Kızdırdıysam afedersin ama sinirlenme diye yazdım
kardaizcimmmm, sizin patron baya iyiymisss.. ingilizce dersleri filan.. sizi gelistirmeye calisiyor baya... bizi anca somuruyorlar...
seni cok iyi anlayabiliyorum... mesela ben ocakta izne ayrilcam insallahh.. ama zaman zaman ocaga kadar dayanabilcekmiyim, istifami verip ciksam diye dusunuyorum... ama simdi yeni birseylere basladigimiz icin sancili zamanlar bunlar... zamanla daha rahatlicaktir insallah..
kayinvalidem doguma kadar kalmayacak ... sadece 10 gun filan... cok uzun kalmayacak... bana da uymazzz yani..cok iyi bir gelin oldugum soylenemez... doguma kadar idare edemezdim herhalde... ehhh simdi oglan annesi olcammm, butun bunlar benim basima gelecek ilerde... bakalim...
amaan canım taktığın şeye bak kadıncağız da heves etmiş almış işte sonuçta senin ilk çocuğun onun ilk torunu olmasada sizin için de heyecanlanıyor demekki bu güzel bişey bence bunu bulamayanlar var bi arkadaşımda isyan ediyor kayınvalidesi hiçbişey yapmıyor diye hatta kadın rize de kız istanbulda annesi doğum için kızının yanına gelecek kadın rizeden telefon açıyor annenin getirdiklerinden bana da ayır diyor üstüne bide para istiyor ... Sende canın ne istiyorsa al mesela hastane çıkışını kendi istediğini giydir eve gelince de kayınvalidenin aldığını giydir kalpler kırılmasın ilerde sende kayınvalide olacaksın ... Annemden biliyorum evlat fındıksa torun fındık içi daha bi tatlı oluyor herşeyi yapmak istiyorum der hep ki benim annemde nerdeyse bi çeyiz dizdi her torunu için Allah var yukarda gelinlerimizde hep memnun oldular ( banada yapsalar o kadar şeyi bende memnun olurum ) Annem üstüne her torunda gelinlere birer yüzük bilezik ne bilim bi altın taktı bana torun verdin diye uzun lafın kısası anneanne ve babaanne için torunlar çokkk farklı seni de anlıyorum seninde ilk heyecanın ama o kadıncağızı da anla bak senin için taa nerelere gelmişKendi heveslerinden vazgeçme tabi istediğini yap kadının gönlü kalmasın diye onunkileri de kullan Kızdırdıysam afedersin ama sinirlenme diye yazdım
ewt cnm bende kız istiodum ama eşim biraz üzüldü tabi ilk duyduundabaya hazırlık yapmıştı kafasında dün konuşuoruzda hala erkek olması için ümidi varmış :) ii dedim sen ümidini sakla bakarsın olur Allahın işi belli olmaz :) seninkide artık dönmez heralde zaten 20. haftada örenmedinmi sen gerçi yinede belli olmaz ama dönmez bence senin oğluşun olcak :)
Kızlar bu arada işyerinden feyse giremiorum yine ip.yi bulmuşlar kapattılar haberiniz olsun oraıda akşam takip ederim artık
yok valla geç buldum burayı bide gazeteden buldum. hani gelen gideni aratır derler yaaa hiç önceli iş yerlerini aramadım buraya hep şükrettim. aaaaaaaaaaa ben bide dün patronumla eşim için konuştum kırdım şeytanın bacağını. eşimin ingilizcesini sordu o da var onda dedim. not aldı baya ajandasına. Allahtan ümit kesilmez hayırsı olur inşallah.
evet canımmm yaa eger hamile kalırsam bende işte kalabildiğim kadar kalmak istiyorum bebekle daha fazla kalabilmek için. gerçi işe devam edebilirmiyim bilmiyorum şimdiden karar vermek istemiyorum.
kardaizcimmmm, insallah esin de gelir yanina.. beraber calisirsinizz..
ben de esimle beraber calismistim bir sure.. gayet de guzel gecmisti...
ben ise devam etmeyi dusunuyorum.. tabi dogumdan sonra kararim degisirmi bilmem.. ama ara verirsem, yeniden is bulmam sIkIntIli olur diye korkuyorum... :26:
tabiki haklısın canım benim herkes önce kendi istekleri yerine gelsin ister ben sadece onu da mazur gör diye yazdım .breshkacimmmm, neden sinirleneyimmm, sen de kendi dusuncelerini yazmissin... herkesin kayinvalidesi farkli farkli... anne ile kayinvalidenin yeri de cok farkli... benim annem mesela 2 tane minik penye almisti bebek icin.. hicbisi almayacaksin, ben ozeniyorum ben yapcam dedim.. simdi kayinvalidem gelirken annem de bana elbise filan yollamis onunla.. ama bebege hicbisi yok.. ben oyle dedigim/uyardigim icin... bazilarina bu cok garip gelebilir.. yani birak alsinlar diye dusunebilirsin... ben gerek olmadigini dusundum...
zaten ben kayinvalidem hicbirseye karismasin demiyorum... torunu, tabiki birseyler alacak.. sadece abartilmasi beni biraz rahatsiz etti.. yani bana emzirme sutyenine kadar alinmasina gerek yoktu... bazilarina bu cok normal gelebilir.. hatta hosuna bile gidebilir.. bilmem.. belkide yanlis dusunuyorum.. benim bu abarti hosuma gitmedi... ama yine de soyluyorum, kesinlikle kotu niyetli filan demek degil dedigim.. ama bir insan birseyleri iyi niyetle yapsada hoslanmama hakkim var dimi..
bu arada breshkacimmm, yazdigin ornegi anlamadimm ben... :26: 'telefon açıyor annenin getirdiklerinden bana da ayır diyor üstüne bide para istiyor' bunu yazmisin ya, ne demek istedin anlamadim...:26:
renewalcimmm, insallah degismez.. valla topikte nerdeyse butun erkek olanlar degisti.. benimki de degisecek diye korkuyorum... evet ben 20. haftadan sonra ogrendim...
breshkacım canım başın saolsun bu arada şimdi gördüm iletiyi.. Allah geride kalanlara sabır versin... inş doğumgününe kadarda güzel haberler alırsın hep birlkte kutlarız burda :)
bastır canım diret yaniii ben çokkkk üşüyorummmm diye söylen dur taktırsınlar klimalayı. teyzesi yesin onu canım benim.
nasilsiniz hanimlarrrrrr
silacigim beni sormussun canim sagol varligimi belli ettigin icin. evet evde degildim nette yoktu giremedim. oh be evimi özlemisim. sen nasilsin güzelim
breshkacigim basiniz sagolsun
kardaizcigimde beni anmis cok sevindim. yogunmussun Allah yardimcin olsun.calismak güzeldir. kiymetini bilin kizlar.
hoşgeldin canımTeşekkür ederim Allah razı olsun
canım yaa senin bu kız çok çektiriyor valla şimdiden neyse ama eskisi kadar değilsin en azından .. Sana bişey diyimmi valla büyük konuşmak istemiyorum mide bulantısına bile razıyım yeterki gelsin meleğim hem bu sayede belki kilo da veririm
amann büyük ol canımişime gelir
valla bırak gezmeyi tozmayı seneye bebişinle gezersin inşallahay dün işyerindeki arkadaşım için bebek alışverişi yaptık biraz iş çıkışında minicik minicik kıyafetler çok tatlıydı ya tam 1,5 karış pantolon boyu yaa valla tutmasaydım kendimi bende alacaktım cumartesi günü doktor bidaha çağırmazsa gelicem inşallah canım cuma akşamı belli olacak
ahh benim ucuzum yaaaaaaaaaaaaaa sen de olmazsan ne yapardik valla topici ozet gecmissin..... iiki varsin beee......... bi ara yoktunya inan nasil uzuluyordum... benden iyilik havalar sogudu hastaliklar artti.. oglumda kac gundur diyare biraz ona canim sIkkIn.. arti ev muhabbetimiz aynen devam....
gunaydin canim masallah bize gunayddin yolladigin saatte pireler ucusuyordu bizim biyerlerimizde ayol:))))
kankitosunun bi tanesi sorma valla dün çok kötüydü. kocacım msj attı bana ona bile şu an çok yoğunum iş çıkışı yazsam olur mu dedim adama. kaldı ki 10 gündür görüşmemiştim. yetiştirmem şarttı yanii.
hulyacimmmmm, alcam ben de insallahh... 2 tane gerekiyorsa 2 tane alirim...illa onunkini giydirmicemmm yaniii... napimm begenmedim..
Ne kadar güzel topigimizi tekrar boyle kalabalik gormek
Nasilsiniz kizlarrrr
kuzummmmmm hoşgeldinn .. maşallah diyelim ne güzel
ay ben evimi süpürme ve silme işini gelinceye bırakıyorumm şimdi annemle çarşıya gidicez...yüzüklerimle ne yaptırcağımı buldummonun siparişini vermeye gidecemmmmm
öpüyorum siziiiiiiiii
Aminnn canım. Tüp bebek için tedaviye başladık hayatım ne kusuru aşkolsun hülyacımla beraber önümüzdeki ay size bi tüp patlatıcazAllah cümlemizden razi olsun.
senin doktor calismalarin baslamiz ne güzel. Simdi sen tüp bebek yaptiriyordun degilmi?
yoksa asilamamiydi? ben kacirdim oaralarida kusuruma bakma canim.
Allah kalbine göre versin Insaallah hersey güzel sonuclanir ve melegin kollarinda olur
bıraktı kuzum zaten dedim ya hiçde umrumda değil diyeayy bnde bazen netten bakıorum ne güzel şeyler var yaaa inşallah almak da nasip olur ... kuzumm sen ne dedin c.tesi doktordan sonra gelirim taksim olursa çabucak gelirim şiişlide dedin doktorum.. yani c.tesi gitsen bile dr. başka bişi olmazsa geleceksinnn öle dedin valla ben bilemme
Maşallahhhhh maşallahSende hoşgeldin hulyacim ne alcaksin yazmadan gitmissin merak ederim ben simdii:44:
Aminnn canım. Tüp bebek için tedaviye başladık hayatım ne kusuru aşkolsun hülyacımla beraber önümüzdeki ay size bi tüp patlatıcazAllah izin verirse
Gelcem canım hatta geç kalabilirim belki dedim ama saati kaça verir onu bilemiyorum mesela cuma günü 4 te gidicem yine öyle bi saat derse 3-4 gibi yani gelmemle gitmem bir olur inşallah daha erken bi saate çağırır da rahat rahat gelirim bende o yüzden cuma akşamı belli olacak dedim hayatım kızma :26:
Patlatcaz tabiki canımmm Allahın izniyle inşallah yüzümüz gülecekpatlatcaz dimi canımmmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhhhh
yok kuzumm kızarmıyım aşk olsun.. yani demem o ki doktoruna işim var ya erken ver yada geç ver de randevuyuolar mı :)
hadi ben kaçtımm mucx :)
tabiki haklısın canım benim herkes önce kendi istekleri yerine gelsin ister ben sadece onu da mazur gör diye yazdım .
anlamadığın yere gelince; şimdi kız istanbulda yaşıyor kızın annesi ankarada ama amasyalılar kayınvalidesi de rizede şuan annesi doğum için kızının yanına gelirken memleketten bişeyler getirecek muhakkak elma ceviz vs. onlardan bana da ayır mutlaka diyor ama kıza bi ihtiyacın varmı benim yapmam gereken bişey varmı diye sormuyor bile bide üstüne bana para gönderin burda paraya ihtiyacım var diyor ki kadın senenin yarısını istanbulda yarısını rizede geçiriyor emeklisi var kendi evi var rahat bi durumda . yani ilgi alaka yok üstüne bide kendisiyle ilgilenilmesini istiyor böyle insanlar da var onu anlatmak istedim .
Bende senin tam tersini düşünürüm yani hoşuma gider inşallah benim kayınvalidem de benim emzirme sütyenime kadar düşünür yani almasa bile düşünmesi de hoşuma gideramaaaan benim meleğim gelsinde kimse bişey almasa da olur
bıraktı kuzum zaten dedim ya hiçde umrumda değil diyeayy bnde bazen netten bakıorum ne güzel şeyler var yaaa inşallah almak da nasip olur ... kuzumm sen ne dedin c.tesi doktordan sonra gelirim taksim olursa çabucak gelirim şiişlide dedin doktorum.. yani c.tesi gitsen bile dr. başka bişi olmazsa geleceksinnn öle dedin valla ben bilemme
buyrun benimmmersi canım mersii biliyorum ben olmazsam siz beni çok ararsınız bensiz yapamazsınız.. ben olmasam çok üzülürsün neşeniz olmaz vs. yani bunların hepsini biliorum ama yinede sölediğin ii oldu :89::89::89::89::89::89:
ya bnde baya erkenciyim ya sabah kocamı işe gönderirken hava daha karanlık yeni aydınlanmaya başlıyo.. gönderdikten sonra perdeleri açıyorum aydınlık olsun diye ama lambayı açıyorum yinede
ahh canım biraz zor yoğun olcak ama sonra mükafatını alcan bitanem.. bak ingilizce falan öğrencen işinde yükselcen falan ohhhhhh daha ne olsunnn
al kuzumm all tabii hangisini istiyosan.. ama kaynanan da harbiden abartmış yani emzirme sütyeni falan
kuzummmmmm hoşgeldinn .. maşallah diyelim ne güzel
ay ben evimi süpürme ve silme işini gelinceye bırakıyorumm şimdi annemle çarşıya gidicez...yüzüklerimle ne yaptırcağımı buldummonun siparişini vermeye gidecemmmmm
öpüyorum siziiiiiiiii
hoşbuldumm Allahaısmarladıkk
senin cevabını bekledim canım ondan çıkmadım :) ay söleyim bari şöyle olcak aynen HülyaM kolye... H ve M kocacımlan baş harflerimiz olcak aynı zamanda da hülyam olcak aklıma geldi kocamda onayladı şimdi yaptırmaya gidiorumnasıl snce ii fikir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?