2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

breshkacımm canım başınnız saolsun.. görüşemedik senle ne zamandır.. iğnelerin ne alemde ne vuruluyosun? acı varmı acı kendin mi vuruyosun.. ay bi ayrıntılı yaz ayol
sağol canım ... evet canım yaa görüşemiyoruz ne face de ne burda kimseyle buluşamıyorum bu ara ben gelince kimse olmuyor genelde hoş bende çok gelemiyorum.Valla şekerim iğneyi kendime çuvaldızı kocacığıma batırıyorum Doktor Lucrin verdi canım 10 gün onu kullanıcam kendim yapıyorum cuma günü kontrolüm var içinde 14 tane var sen 10 tane kullan cuma kontrol edelim gerekirse kalanları da kullanırsın dedi bu arada 4 tane daha doğum kontrol hapı kullandım c.tesi hapta bitti şimdi regli olmayı bekliyorum iğnemde 3 tane kaldı bakalım gelsin yeni iğneler sonrada bebişimmmm inşallah .
Sen ne yaptın yeni bat ne zamandı canım ? Bu arada bütün bir h.sonumu o yazlık kışlık değişimi ile geçirdim bide bende bi huy var hepsi güzel kokacak yer sıkıntısından dolayı vakumlu poşetlere koymuştum çoğu şeyi malum orda havasız kalıyor hepsini tekrar bi yumuşatıcıyla duruluyorum sonra ütüle yerleştir off öldüm yani hala kurumayı bekleyenler var bu sayede kurutma makinası almaya karar verdim

breshkacim basiniz saolsun. allah yattigi yerden utandirmasin tatlim.

sağol canım benim Allah razı olsun ... Ya bu arada dünki postlarından gördüm de senin saçlar şuan platin sarı mı yaaa bende rengimi değiştirmek istiyordum benim saç şuan inci siyahı kuaför açmak zor olur dedi benim saçlarda oriele gelmiyor çabuk yıpranıyor hatta kopuyor doktorada sordum yeteri kadar hormon alıyorsun fazla kimyasal almanı tavsiye etmem dedi mecbur aynı rengimde kaldım ...

bnde bu aralar iş güç ama elimden geldiğince girip yazıorum ayyy senin işler tıkırında valla canım maşallah iyi gidiyor herşey ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok feci heycan bastı bana yaaa hem senin için hem benim için.. bnde kasım topiği kurdum kendime ordan yazıyom kızlarlan

benim bugün itibarıyla 15 günüm kaldı canım adet olmak için olunca 2-3 kasım da başlıcaz iğnelere inşallah kısa protokol ya zati.. sonra bayramdan sonraki hafta biter iğneler opu olur bi sonraki hafta da transfer sonra kasım sonuna test günümüzü bekleriz ayyy 5 aralıkta doğum günümmmm inşallahhhhhhhhh en güzel hediyeyi meleğim verirrrrrrrrrrrrrrr

vaaaaaaay demek topic kurdun

şaka bi yana valla bende çok heyecanlıyım canım inşallah bundan sonra da bi sıkıntı olmaz da bebeğim geliverir büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum Hadi bakalım seninde az kaldı seninki 17-18 günde biter gene hemen hemen aynı zamana denk gelicez inşallah ilk denemede tuttururuz ya şuan tek duam bu güzel bir habere o kadar ihtiyacım varki bu ara doktor işimiz toplam 1 ay sürecek dedi sanırım transfer zamanı bayrama denk gelecek cuma günü tam detaylı konuşacağız bayramdan sonrada ikinci bayram olur inşallah seninde inşallah doğum günü hediyen gelir bitanem bu arada benim doğum günümde 10 aralık

bnmkide 19 aralık iyiyim cnm nasıl oliim işte idare ediorum dünden beri gene midem bulanıo öle işte bi rahat edemedim anliican inş siz hamileliinizde hiçbişi anlamassınız

he valla kurdum topiği düşün ona rağmen hepinize yetiyorum

inşallah canım güzel geçecek herşey ii olacak inanıyorum umutluyum ben senin ve kendim adına

bizimde yumurta takipleri bayrama gelcek o yüzden burdayız ... kapadokya planımız vardı yattı .. ama hiçççççççççççççç umurumda değilllllll

heyoooooooo ben senden 5 gün büyüğüm (yılları katmazsak tabi ) inşallah hediyelerimizi verirler meleklerimiz

kuzum c.tesi geliosun bak dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bnmkide 19 aralık iyiyim cnm nasıl oliim işte idare ediorum dünden beri gene midem bulanıo öle işte bi rahat edemedim anliican inş siz hamileliinizde hiçbişi anlamassınız
canım yaa senin bu kız çok çektiriyor valla şimdiden neyse ama eskisi kadar değilsin en azından .. Sana bişey diyimmi valla büyük konuşmak istemiyorum mide bulantısına bile razıyım yeterki gelsin meleğim hem bu sayede belki kilo da veririm
amann büyük ol canım işime gelir

valla bırak gezmeyi tozmayı seneye bebişinle gezersin inşallah ay dün işyerindeki arkadaşım için bebek alışverişi yaptık biraz iş çıkışında minicik minicik kıyafetler çok tatlıydı ya tam 1,5 karış pantolon boyu yaa valla tutmasaydım kendimi bende alacaktım cumartesi günü doktor bidaha çağırmazsa gelicem inşallah canım cuma akşamı belli olacak

ahh benim ucuzum yaaaaaaaaaaaaaa sen de olmazsan ne yapardik valla topici ozet gecmissin..... iiki varsin beee......... bi ara yoktunya inan nasil uzuluyordum... benden iyilik havalar sogudu hastaliklar artti.. oglumda kac gundur diyare biraz ona canim sIkkIn.. arti ev muhabbetimiz aynen devam....
GÜNAYDINNNNNNNNNNN

canikolar nassınızzzzzz? kimsecikler uğramamış şu anda da kimsecikler yok ben kendi kendime günaydınnn deedimm ve gidiyorummm
gunaydin canim masallah bize gunayddin yolladigin saatte pireler ucusuyordu bizim biyerlerimizde ayol:))))

aaaaa ya face de yazan senmiydin.. ben seni arzum varya o zannettim yaaa isim benzerligi olabilirmi??? hayir yani bide diorumki onun cinsiyeti ogrenmesi icin erken nasil oldu bu ? demek senmissin... hay Allah feci karistirmisim!!!!!

kardaizcim
yaaaa bu temponuz hiic hoosuma gitmiyor senin ve screamawayin.... yazi size yaa canim benim insallah bian ince daha mantikli bi yol bulunur hem ozluyoz seni burda....

azracimmm tatlim haklisin bende seyreklestirdim su aralar ama ilk ve kucuk firsatlari bile kacirmiyorum buraya gelmek icin!!! ilk firsatta hemen sizdeyim yani... valla yaz geldi diyoduk bi kac zaman once simdi kis geldi diyoruz zaman ne kadar acimasiz olmus deilmi??? senin durumunicinde cok seviniyorum sahalara donmus olmaniza insallah bundan sonraki ay bekliyoruz Allahin izniyle cift cizgiyi...

oyyy kankitommmmmmmmmm senin işin başından aşmış valla... Allah kolaylık versin canım benim :) ama beni habersiz bırakma bakkkkkkkkkkk arada msjlaşalımmm bakkkkkkkkkk

kankitosunun bi tanesi sorma valla dün çok kötüydü. kocacım msj attı bana ona bile şu an çok yoğunum iş çıkışı yazsam olur mu dedim adama. kaldı ki 10 gündür görüşmemiştim. yetiştirmem şarttı yanii.

kardaizcim gorusemiyoruz ozlettin kendini is dagiliminizmi değisti cok yogunsun gecici bir durumdur insallahhh:44:
hulyacim bi turlu karsilasamadik seninle ne islerin var bakimmmm merak ettim simdi bak:44:

sorma tatlımmm görüşemiyoruz inan çok özlüyorum burayı ve sizleri, sizlerle sohbet etmeyi baya baya alışmışım sizlere yaa bunu farkettim. depoya da gidilcek haftada birkaç gün işdağılı var önümüz bi kaç ay daha sonra komple yerimden ayrılıp satışla ve tekliflerle uğraşıcam. patronum muhasebede en fazla finansman müdürü olursun dedi ama burda herşey olabilir önün açık dedi. ingiliz bi bayan gelicek ingilizce öğretcek bize hafta sonları. yoğun bi döneme giriyoruz ama fırsatları kaçırmıcam buraya gelmeye çalışıcam yaniii.

tesekkur ederim silacimmmm...

evett, bu arada ben varimmmm insallahhh da degismezzz.. ayy silacim kayinvalidem bizi ziyarete geldi bu arada... bisssuru sey almis gelmisss, hastane cikisini bile almisss... oysaki ben alcaktimmm...

kayınvaliden gelmiş hoşgelmiş boş gelmemiş. hislerini tahmin edebiliyorum canım ama bunun için kendini sıkıntıya sokma sen de git al canın ne istiyosa kadında heves edip almış demekki. doğuma kadar mı kalıcak acaba orası bana uymaz ama sen iyi anlaşabiliyosan sana yardımcı olur belki. iş konusuna gelince isyan edip istifayı basmassam bu sene iyidir. gerçi patronum çok iyi bizlerin bi yerlere gelmesi için herşeyi yapıyonapalım çalışcaz artık. paşanın tekmelerini yerim heee canım benim. herkeslerde kız oluyo bi sen kaldın galiba paşalı. Allah banada nasip etsin inşallah.

breshka canım cenazeniz varmış başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin. canım iğneleride oluyosun herşey düzgün bişekilde ilerliyo, bende sizin kadar heyecanlıyım valla. bu arada kendine de dikkat et havalar soğuk üşütme.

azracımmmm yeni tel hayırlı olsun ama sanırım eşinin telini sen kullanıcan. ah canım hlycımla benim tel aynı nokıanın eskiiiiiiii bir modeli.olsun işimi görüyo.

renewal tatlım vallahi sağsalim doğuma gir valla çekmediğin eziyet kalmadı. neyse hayatım buna da şükür. inşallah baş ağrında çabuk geçer. bak zilliye yaa çok nazlı olcak sanki bu kızan. ay canım benim.

sılacımmmm bana hiiiiiçççççç bişey yazmamışşşşşşş

tuğçe tatlımmmmm sende dikkat et hayatım bu havalarda kendine. anneciğinde ne kadar heyecanlıdır şimdi kutsal topraklara gidicek. Allahım yolunu açık etsin. bizler içinde dua etsin olur mu

menbetaaaaa hayatımmmmm seni göremedimmm nerdesinnnnnnn :44::44::44:

imrealcimmmm ohhh valla evde olmanın keyfini çıkar hayatımmmm

birkere_sevdim canım seni bende çok merak ediyorum ve senin için dua ediyorum canım. sen gönlünü ferah tut Allahın izniyle güzel haberlerini getirceksin bize.

regencimmmm sanırım biraz bebek mevzusundan uzak kalmak istiyo gibime geldi ama gelsin sohbet edelim güzel oluyodu. bak bende bırakmadım burayı sende gel hayatımmmm

eviittttt kızler adını anmadıklarım nihancacım, kuppecim, tatlıcadıcım, windefcum, nartanesi, pollyannacım, veeee diğer arkadaşlarımmmm hepiciğinizi çokkkk öpüyorummmm. Allah hakkınızda hayırlısını versin.

silacimmmmm, yok uzun kalmayacak insallah... 10 gun civarinda kalcak... ya bir abartmis gorceksin, bir suru kiyafet almis, iste hastane cikisi almis, bana lohusalikta giymeye pijamalar almisss... ya ilk torun da diil, ne bu heyecan anlamadim.....

ben alcam zaten, herseyi kendi istedigime gore yapcam... ben de ozeniyorum sonucta.... hem baska da dusunmuyorum... :26:

kuzumm nasıl oldun iyileştinmi yaa yoksun bugün merak ediyorum bak... Bu arada doktor sana bi ilaç vermiş ya monodoks onu bizede vermişlerdi bendeki akıntı geçsin diye bide eşimdeki enfeksiyon için ama progesteron hakkında yorum yapamayacağım canım

alıntı yapamıyorum yaaa
H.sonu gelemedim netim yoktu olsada vaktim yoktu zeten c.tesi bütün gün ev işiyle uğraştım pazar günü de eşimin bi akrabası vefat etti oraya gittik
Sizler nasılsınız ?

breshkacimmmmm, basin saolsun tatlim....

hulyacimmmmm, alcam ben de insallahh... 2 tane gerekiyorsa 2 tane alirim... illa onunkini giydirmicemmm yaniii... napimm begenmedim..

ben de ilk bir ise baslayacakken cok rahatsiz oluyorum azracimm.. biraz fazla mukemmeliyetciyim sanirim.. oyle apar topar baslayamiyorum, once herseyi bilmem, ogrenmem gerekiyor... onun icin biraz sancili oluyor basta... izni en erken aralikta alabiliyorum.. ama ocak gibi dusunuyorum... bebekle fazla vakit gecirebilmek icin...

hihhhh, face'de yazdin demekkkkk... oole olsun bakalimmmm... bu arada renewalcimmm, sevindim kiz olmasina.. sen de oyle istiyordun bildigim kadariyla... insallah benimkisi kiza donmez...:26:

silacimmmmmmmmmmmm, sen de mi face'e takilmaya basladinnnn... :26::26::26::26:

kizlar 2012 subat anneleri topikine takiliyorum arada... orda ara sira birisi gelip, face'de gurup kurduk Subat anneleri icin, ona da takilin diye mesaj atiyor... ve topikin tepkisini cekiyor... kizlar "2012 ocak anneleri face grubu yuzunden dagildi, oraya gitmeyecegiz" filan yaziyorladi... aklima geldi paylasiiim dedim..

Ne kadar güzel topigimizi tekrar boyle kalabalik gormek
Nasilsiniz kizlarrrr

sağol canım Allah razı olsun . Valla çok soğuk üşütüp de sorun çıkarmamak için elindem geleni yapıyorum ama yeni yerimiz çok soğuk yaaa donuyorum resmen klimalar yetersiz kalıyor yeni klimalar da h.sonu gelecek baya büyük bi alan ısınması zor oluyor üşüyorummmmmmmm:2: İnşallah bi sorun olmadan önümüzdeki aya güzel haberler veririz teyzesi

amaan canım taktığın şeye bak kadıncağız da heves etmiş almış işte sonuçta senin ilk çocuğun onun ilk torunu olmasada sizin için de heyecanlanıyor demekki bu güzel bişey bence bunu bulamayanlar var bi arkadaşımda isyan ediyor kayınvalidesi hiçbişey yapmıyor diye hatta kadın rize de kız istanbulda annesi doğum için kızının yanına gelecek kadın rizeden telefon açıyor annenin getirdiklerinden bana da ayır diyor üstüne bide para istiyor ... Sende canın ne istiyorsa al mesela hastane çıkışını kendi istediğini giydir eve gelince de kayınvalidenin aldığını giydir kalpler kırılmasın ilerde sende kayınvalide olacaksın ... Annemden biliyorum evlat fındıksa torun fındık içi daha bi tatlı oluyor herşeyi yapmak istiyorum der hep ki benim annemde nerdeyse bi çeyiz dizdi her torunu için Allah var yukarda gelinlerimizde hep memnun oldular ( banada yapsalar o kadar şeyi bende memnun olurum ) Annem üstüne her torunda gelinlere birer yüzük bilezik ne bilim bi altın taktı bana torun verdin diye uzun lafın kısası anneanne ve babaanne için torunlar çokkk farklı seni de anlıyorum seninde ilk heyecanın ama o kadıncağızı da anla bak senin için taa nerelere gelmiş Kendi heveslerinden vazgeçme tabi istediğini yap kadının gönlü kalmasın diye onunkileri de kullan Kızdırdıysam afedersin ama sinirlenme diye yazdım

öle deme öle deme ... başına gelince insanın öle kolay olmuo heleki senn bnm gibi çalışanlar için.. evde olan için daa kolay yine rahatsızsan yatarsın dinlenirsin yada yaparsn kafana göre bişi yersin ama işyerinde o şansın yok.. o yüzden Allah hepinize rahat hamilelikler nasip etsin inşallah :)

kardaizcim öle valla nazlı mı olcak nedir anlamadım inş geldikten sora huysuz bi bebek olmazda o zaman rahat ederim bari

sılacım bu arada feyste arzu benim ama bide arzum varsa onu bilmiorum

kardaizzz caniimmm hemen postunun ustundeki postumda yazdimyaaaa sanada kuzucummm seni cok ozledim is tempon azalir umarim falan didiiimmmm.... olmazzz pas gecermiyim seni seker???

screamaway canim valla sor kizlara kac kez face de online oldum!! benim face donuk.. kizlari ekledim listeme ve dondurdum geri hesabimi olaki burdan koparsak hiiicc kopmamak icin... yola burdan devam yani.... cok face ci deilim ben zaten!!!

ama regencim buraya gelmio sanirim kizlar onu gorurse facede slmimi solesinler((((((

Aslında haklısın canım çalışınca zor oluyor ay ne bilim heyecan yapıyorum kıssss

ewt cnm bende kız istiodum ama eşim biraz üzüldü tabi ilk duyduunda baya hazırlık yapmıştı kafasında dün konuşuoruzda hala erkek olması için ümidi varmış :) ii dedim sen ümidini sakla bakarsın olur Allahın işi belli olmaz :) seninkide artık dönmez heralde zaten 20. haftada örenmedinmi sen gerçi yinede belli olmaz ama dönmez bence senin oğluşun olcak :)

Kızlar bu arada işyerinden feyse giremiorum yine ip.yi bulmuşlar kapattılar haberiniz olsun oraıda akşam takip ederim artık

kardaizcimmmm, sizin patron baya iyiymisss.. ingilizce dersleri filan.. sizi gelistirmeye calisiyor baya... bizi anca somuruyorlar...
seni cok iyi anlayabiliyorum... mesela ben ocakta izne ayrilcam insallahh.. ama zaman zaman ocaga kadar dayanabilcekmiyim, istifami verip ciksam diye dusunuyorum... ama simdi yeni birseylere basladigimiz icin sancili zamanlar bunlar... zamanla daha rahatlicaktir insallah..
kayinvalidem doguma kadar kalmayacak ... sadece 10 gun filan... cok uzun kalmayacak... bana da uymazzz yani.. cok iyi bir gelin oldugum soylenemez... doguma kadar idare edemezdim herhalde... ehhh simdi oglan annesi olcammm, butun bunlar benim basima gelecek ilerde... bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…