- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.441
sağol canım ... evet canım yaa görüşemiyoruz ne face de ne burda kimseyle buluşamıyorum bu ara ben gelince kimse olmuyor genelde hoş bende çok gelemiyorum.Valla şekerim iğneyi kendime çuvaldızı kocacığıma batırıyorumbreshkacımm canım başınnız saolsun.. görüşemedik senle ne zamandır.. iğnelerin ne alemde ne vuruluyosun? acı varmı acıkendin mi vuruyosun.. ay bi ayrıntılı yaz ayol
breshkacim basiniz saolsun. allah yattigi yerden utandirmasin tatlim.
sağol canım ... evet canım yaa görüşemiyoruz ne face de ne burda kimseyle buluşamıyorum bu ara ben gelince kimse olmuyor genelde hoş bende çok gelemiyorum.Valla şekerim iğneyi kendime çuvaldızı kocacığıma batırıyorumDoktor Lucrin verdi canım 10 gün onu kullanıcam kendim yapıyorum cuma günü kontrolüm var içinde 14 tane var sen 10 tane kullan cuma kontrol edelim gerekirse kalanları da kullanırsın dedi bu arada 4 tane daha doğum kontrol hapı kullandım c.tesi hapta bitti şimdi regli olmayı bekliyorum iğnemde 3 tane kaldı bakalım gelsin yeni iğneler sonrada bebişimmmm inşallah .
Sen ne yaptın yeni bat ne zamandı canım ? Bu arada bütün bir h.sonumu o yazlık kışlık değişimi ile geçirdim bide bende bi huy var hepsi güzel kokacak yer sıkıntısından dolayı vakumlu poşetlere koymuştum çoğu şeyi malum orda havasız kalıyor hepsini tekrar bi yumuşatıcıyla duruluyorum sonra ütüle yerleştir off öldüm yani hala kurumayı bekleyenler var bu sayede kurutma makinası almaya karar verdim
bnde bu aralar iş güç ama elimden geldiğince girip yazıorumayyy senin işler tıkırında valla canım maşallah iyi gidiyor herşey ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok feci heycan bastı bana yaaa hem senin için hem benim için.. bnde kasım topiği kurdum kendime ordan yazıyom kızlarlan
benim bugün itibarıyla 15 günüm kaldı canım adet olmak için olunca 2-3 kasım da başlıcaz iğnelere inşallahkısa protokol ya zati.. sonra bayramdan sonraki hafta biter iğneler opu olur bi sonraki hafta da transfer sonra kasım sonuna test günümüzü bekleriz ayyy 5 aralıkta doğum günümmmm inşallahhhhhhhhh en güzel hediyeyi meleğim verirrrrrrrrrrrrrrr
vaaaaaaay demek topic kurdun
şaka bi yana valla bende çok heyecanlıyım canım inşallah bundan sonra da bi sıkıntı olmaz da bebeğim geliverir büyük bir sabırsızlıkla bekliyorumHadi bakalım seninde az kaldı seninki 17-18 günde biter gene hemen hemen aynı zamana denk gelicez inşallah ilk denemede tuttururuz ya şuan tek duam bu güzel bir habere o kadar ihtiyacım varki bu ara doktor işimiz toplam 1 ay sürecek dedi sanırım transfer zamanı bayrama denk gelecek cuma günü tam detaylı konuşacağız bayramdan sonrada ikinci bayram olur inşallah seninde inşallah doğum günü hediyen gelir bitanem bu arada benim doğum günümde 10 aralık
canım yaa senin bu kız çok çektiriyor valla şimdiden neyse ama eskisi kadar değilsin en azından .. Sana bişey diyimmi valla büyük konuşmak istemiyorum mide bulantısına bile razıyım yeterki gelsin meleğim hem bu sayede belki kilo da veririmbnmkide 19 aralıkiyiyim cnm nasıl oliim işte idare ediorum dünden beri gene midem bulanıo öle işte bi rahat edemedim anliican inş siz hamileliinizde hiçbişi anlamassınız
amann büyük ol canımhe valla kurdum topiği düşün ona rağmen hepinize yetiyorum
inşallah canım güzel geçecek herşey ii olacak inanıyorum umutluyum ben senin ve kendim adına
bizimde yumurta takipleri bayrama gelcek o yüzden burdayız ... kapadokya planımız vardı yattı .. ama hiçççççççççççççç umurumda değilllllll
heyoooooooo ben senden 5 gün büyüğüm(yılları katmazsak tabi ) inşallah hediyelerimizi verirler meleklerimiz
kuzum c.tesi geliosun bak dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ahh benim ucuzum yaaaaaaaaaaaaaa sen de olmazsan ne yapardik valla topici ozet gecmissin..... iiki varsin beee......... bi ara yoktunya inan nasil uzuluyordum... benden iyilik havalar sogudu hastaliklar artti.. oglumda kac gundur diyare biraz ona canim sIkkIn.. arti ev muhabbetimiz aynen devam....oyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy oyyyyyy çok yoruldummm .. bu yazlık kışlık devri beni mahvetti... anca bitti.. şimdide mutfağa geçecem akşam market alışverişi yaptık kuru erzaklar kaldı yerleşecek.. bulaşık var azcık makinaya yerleşcek.. sonra süpür sonra yemek anammmmmmmmmmmmmmmmmm
breshkacımm canım başınnız saolsun.. görüşemedik senle ne zamandır.. iğnelerin ne alemde ne vuruluyosun? acı varmı acıkendin mi vuruyosun.. ay bi ayrıntılı yaz ayol
sılacım canım ucuzum valla çok yoruldumm yaa.. en rahatı sen valla oh indir kaldır yok.. ben kaldırdım çıkardıklarımdan da ütülencek var.. ütü oda dağ gibi oldu
imreal canım sende inzivaya çekilmişsinn tatlım.. iyi dinlen.. sen c.tesi günü gelcen mi görüşmeeye... ay gelsen ya ne ii olur snde kafanı dağıtmış olursun
bikere_Sevdim canımm cuma günü inşallah güzel haberlerle gelcen sakin ol stres yapma olurmu? bebeğin iyi ve seninle Rabbimin izniyle.. cumartesi de bizlesinnnnnn
screamaway canım benim inşallah test sonucun iyi geçer.. kaynanan gelmiş sılanın dediği gibi saolsun almış.. ama fazla hadtane çıkışı göz çıkarmaz gerçekten sende git istediğine göre al.. ayrıca hastane çıkışı eltim 2 tane almıştı çok lazım oluyor..işyerindeki mevzu da zor gerçekten Allah kolaylık versin canım.. insaf ama sen orda hamilesin resmen yüklenmişler üzerinden iş alacakları yerdee !
renewallllllllllllll ayol sen neden sölemiosun senin oğluşun pipisi gitmiş kızınınn tıtısı gelmiş diye
sempatiğim nerdesin ayol ?
regen hanımmm regen hanımm kızıyorum size amaabiz alınmıyoruz kızmıyoruz sen alınıp kızıp gidiosun hemen böyle olmazki ama hemen dön gel bakiim aaaaaaaaaaa
kankitommm sana da iş yerinde çok yüklenmişler ya yazık ama aaaaaaapis patronlar bak bugün 1 kere geldin sadece.. hele bundan sonra daha az gelecekmişsin naapcaz bizzzzz
tatlıcadıııııııııım & kuppecimmm nerdesiniz ayol siz? bi kayboldunuz gelmiyosunuz? iyisinizdir inşallah
azracımm canım nerelerdesin bakiim sen
tuğçecann sende yoksunn anneciğinin işleriyle mi uğraşıyorsunuz acep :26:
bu aradaaaaa screamaway canım bi ara listeyi yollar mısın ? tşk ederim
hadi ben kaçtımm mutfağa dalıyorumm sizidehoşçakalınnnnnnnnnnnnn
gunaydin canim masallah bize gunayddin yolladigin saatte pireler ucusuyordu bizim biyerlerimizde ayol:))))GÜNAYDINNNNNNNNNNN
canikolar nassınızzzzzz? kimsecikler uğramamışşu anda da kimsecikler yok ben kendi kendime günaydınnn deedimm ve gidiyorummm
canım burda dil feyste yazmıştım 3 4 gün nete giremedim hülya biliodu zaten bi bide ordakiler okudu buraya yazmadım hiç... bnmki erkekti ewt ama zehrlenmeden sora doktora gittiğimde kız olduğunu örendimbu sefer kesin % 100 dedi doktor daa dönmez dedi ama bakalım kısmet... bnmkinin pipisi düştü anliican :)
oyyy kankitommmmmmmmmm senin işin başından aşmış valla... Allah kolaylık versin canım benim :) ama beni habersiz bırakma bakkkkkkkkkkk arada msjlaşalımmm bakkkkkkkkkk
kardaizcim gorusemiyoruz ozlettin kendini is dagiliminizmi değisti cok yogunsun gecici bir durumdur insallahhh:44:
hulyacim bi turlu karsilasamadik seninle ne islerin var bakimmmm merak ettim simdi bak:44:
tesekkur ederim silacimmmm...
evett, bu arada ben varimmmm insallahhh da degismezzz.. ayy silacim kayinvalidem bizi ziyarete geldi bu arada... bisssuru sey almis gelmisss, hastane cikisini bile almisss... oysaki ben alcaktimmm...
yaaaaaaaaaaaa inanmiyoruuuuummmmmmm demek kayinvaliden geldi.... kalacakmi doguma kadar... cok sagolsun amaa yaa neden dusunmezlerki gelinin ilk cocugu herseyini kendi zevkine gore yapmak etmek ister die...... ahh ahhh.... eminim iyi niyetlidir oda cuyuk heycanla almistir ama iste napacan!!! ama sen yinede al fazla cikis takimi goz cikarmazzz....!!!
ayrica bazi konularda simdi daha anlasiliyorum sanirim dimi?
alıntı yapamıyorum yaaa
H.sonu gelemedim netim yoktu olsada vaktim yoktu zetenc.tesi bütün gün ev işiyle uğraştım pazar günü de eşimin bi akrabası vefat etti oraya gittik
Sizler nasılsınız ?
screamaway canım benim inşallah test sonucun iyi geçer.. kaynanan gelmiş sılanın dediği gibi saolsun almış.. ama fazla hadtane çıkışı göz çıkarmaz gerçekten sende git istediğine göre al.. ayrıca hastane çıkışı eltim 2 tane almıştı çok lazım oluyor..işyerindeki mevzu da zor gerçekten Allah kolaylık versin canım.. insaf ama sen orda hamilesin resmen yüklenmişler üzerinden iş alacakları yerdee !
bu aradaaaaa screamaway canım bi ara listeyi yollar mısın ? tşk ederim
hadi ben kaçtımm mutfağa dalıyorumm sizidehoşçakalınnnnnnnnnnnnn
canım ilk defa duyuyorum bunu ama insallah suphelendikleri sey değildir nur topu gibi oldugundandir
offff su gorev dagilimi degisince bende cok huzursuz oluyorum alismak ayri bi zaman kulfet gibi geliyo bana fazladan yuklenilen isiznin nezaman canım?
canım burda dil feyste yazmıştım 3 4 gün nete giremedim hülya biliodu zaten bi bide ordakiler okudu buraya yazmadım hiç... bnmki erkekti ewt ama zehrlenmeden sora doktora gittiğimde kız olduğunu örendimbu sefer kesin % 100 dedi doktor daa dönmez dedi ama bakalım kısmet... bnmkinin pipisi düştü anliican :)
ahh benim ucuzum yaaaaaaaaaaaaaa sen de olmazsan ne yapardik valla topici ozet gecmissin..... iiki varsin beee......... bi ara yoktunya inan nasil uzuluyordum... benden iyilik havalar sogudu hastaliklar artti.. oglumda kac gundur diyare biraz ona canim sIkkIn.. arti ev muhabbetimiz aynen devam....
gunaydin canim masallah bize gunayddin yolladigin saatte pireler ucusuyordu bizim biyerlerimizde ayol:))))
aaaaa ya face de yazan senmiydin.. ben seni arzum varya o zannettim yaaa isim benzerligi olabilirmi??? hayir yani bide diorumki onun cinsiyeti ogrenmesi icin erken nasil oldu bu ? demek senmissin... hay Allah feci karistirmisim!!!!!
sağol canım Allah razı olsun . Valla çok soğuk üşütüp de sorun çıkarmamak için elindem geleni yapıyorum ama yeni yerimiz çok soğuk yaaa donuyorum resmen klimalar yetersiz kalıyor yeni klimalar da h.sonu gelecek baya büyük bi alan ısınması zor oluyor üşüyorummmmmmmmbreshka canım cenazeniz varmış başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin. canım iğneleride oluyosun herşey düzgün bişekilde ilerliyo, bende sizin kadar heyecanlıyım valla. bu arada kendine de dikkat et havalar soğuk üşütme.
silacimmmmm, yok uzun kalmayacak insallah... 10 gun civarinda kalcak... ya bir abartmis gorceksin, bir suru kiyafet almis, iste hastane cikisi almis, bana lohusalikta giymeye pijamalar almisss... ya ilk torun da diil, ne bu heyecan anlamadim.....
ben alcam zaten, herseyi kendi istedigime gore yapcam... ben de ozeniyorum sonucta.... hem baska da dusunmuyorum... :26:
breshkacimmmmm, basin saolsun tatlim....
canım yaa senin bu kız çok çektiriyor valla şimdiden neyse ama eskisi kadar değilsin en azından .. Sana bişey diyimmi valla büyük konuşmak istemiyorum mide bulantısına bile razıyım yeterki gelsin meleğim hem bu sayede belki kilo da veririm
amann büyük ol canımişime gelir
valla bırak gezmeyi tozmayı seneye bebişinle gezersin inşallahay dün işyerindeki arkadaşım için bebek alışverişi yaptık biraz iş çıkışında minicik minicik kıyafetler çok tatlıydı ya tam 1,5 karış pantolon boyu yaa valla tutmasaydım kendimi bende alacaktım cumartesi günü doktor bidaha çağırmazsa gelicem inşallah canım cuma akşamı belli olacak
öle deme öle deme ... başına gelince insanın öle kolay olmuo heleki senn bnm gibi çalışanlar için.. evde olan için daa kolay yine rahatsızsan yatarsın dinlenirsin yada yaparsn kafana göre bişi yersin ama işyerinde o şansın yok.. o yüzden Allah hepinize rahat hamilelikler nasip etsin inşallah :)
kardaizcim öle valla nazlı mı olcak nedir anlamadım inş geldikten sora huysuz bi bebek olmazda o zaman rahat ederim bari
sılacım bu arada feyste arzu benim ama bide arzum varsa onu bilmiorum
breshkacimmmmm, basin saolsun tatlim....
hulyacimmmmm, alcam ben de insallahh... 2 tane gerekiyorsa 2 tane alirim...illa onunkini giydirmicemmm yaniii... napimm begenmedim..
ben de ilk bir ise baslayacakken cok rahatsiz oluyorum azracimm.. biraz fazla mukemmeliyetciyim sanirim.. oyle apar topar baslayamiyorum, once herseyi bilmem, ogrenmem gerekiyor... onun icin biraz sancili oluyor basta... izni en erken aralikta alabiliyorum.. ama ocak gibi dusunuyorum... bebekle fazla vakit gecirebilmek icin...
hihhhh, face'de yazdin demekkkkk... oole olsun bakalimmmm... bu arada renewalcimmm, sevindim kiz olmasina.. sen de oyle istiyordun bildigim kadariyla... insallah benimkisi kiza donmez...:26:
silacimmmmmmmmmmmm, sen de mi face'e takilmaya basladinnnn... :26::26::26::26:
kizlar 2012 subat anneleri topikine takiliyorum arada... orda ara sira birisi gelip, face'de gurup kurduk Subat anneleri icin, ona da takilin diye mesaj atiyor... ve topikin tepkisini cekiyor... kizlar "2012 ocak anneleri face grubu yuzunden dagildi, oraya gitmeyecegiz" filan yaziyorladi... aklima geldi paylasiiim dedim..
sorma tatlımmm görüşemiyoruz inan çok özlüyorum burayı ve sizleri, sizlerle sohbet etmeyi baya baya alışmışım sizlere yaa bunu farkettim. depoya da gidilcek haftada birkaç gün işdağılı var önümüz bi kaç ay daha sonra komple yerimden ayrılıp satışla ve tekliflerle uğraşıcam. patronum muhasebede en fazla finansman müdürü olursun dedi ama burda herşey olabilir önün açık dedi. ingiliz bi bayan gelicek ingilizce öğretcek bize hafta sonları. yoğun bi döneme giriyoruz ama fırsatları kaçırmıcam buraya gelmeye çalışıcam yaniii.
kayınvaliden gelmiş hoşgelmiş boş gelmemiş. hislerini tahmin edebiliyorum canım ama bunun için kendini sıkıntıya sokma sen de git al canın ne istiyosa kadında heves edip almış demekki. doğuma kadar mı kalıcak acaba orası bana uymaz ama sen iyi anlaşabiliyosan sana yardımcı olur belki. iş konusuna gelince isyan edip istifayı basmassam bu sene iyidir. gerçi patronum çok iyi bizlerin bi yerlere gelmesi için herşeyi yapıyonapalım çalışcaz artık. paşanın tekmelerini yerim heee canım benim. herkeslerde kız oluyo bi sen kaldın galiba paşalı. Allah banada nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?