2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bncede canımmm sen bunu yazz ama her ihtimale karşı yazmış olasın bide sennde kızın gelirse damat adayındn en az 41 gül istersin

ayyy yok degismesinn yaaa.. oyle deme canim.. korkuyorum zaten....

silacimmmmm, sizin ev isi baya uzadi... :26: insallah yakinda bulursunuz gonlunuze gore bisi canim... sadece internetten mi bakiyorsunuz? yoksa gidip emlakcilara da soruyormusunuz? burda cunku bazi evler internete bile konulmadan kiralaniyor.. Ondan diyorum....

hulyaaaaaaaaaaaaaaaaaa acil yardim etmen lazimmm ben bu face in msjlasma kissmini annamadimmmmm nereye yazcam bennnnnnn

canım benim inşallah içine sinen bi ev tutarsınız artık zaman iice daraldı çok az kaldı kasıma 10 gün :18::18:

valla benimde az kaldı bakalım son 10 gün adetime inşallah herşey güzel olurrrrrrrrr çok heycanlıyım :18:

ayy canım benim öyle deme ama.. sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek nolcak... ama genelde erkeklerde yanılma payı yüksek oluyor... kordonu pipisi zannediyolar çünkü yani Allah gönlüne göre versin tabi ama öle korkuyorum falan deme kıs ...

canim her turlusunden bakiyoruz... bos evlerin camlarinda falan illaki yaziyo zaten kiralik die nette olmasa bile... ama geneli nette....emlakcilar zaten koyuyolar nete sahsi kiraliklarinda dedigim gibi camlarinda var yazi... valla cok cok uzadi......

ahh kuzum sorma yaaa kasimin sonu bizim cikis bir ay kaldi dielim.. valla okadar kilpayi durumlarla karsilastimkibu ev olayinda artik uzerimizde bisey oldugunu dusunuyorum desem yeridir...... Alllahdan yardim istiyoruminsallah buluruz ii bi hyer artikin....

Son düzenleme:

inşallah canım benimm yaa hakkınızda hayırlısı olsun.. hayırlı ise beri hayırsızsa geri diyelim...

Son düzenleme:
ayrica kizlar ozledim sizi yaa valla sole bi denklessekte dertlessek.....

hlyacim topicin muhtari olarak sorarim sana ikizim regen nerelerde, sempatigin nerelerde.?????????????????............................................. daha cok fremiz var ama cok gozume batan bu iki hanim... onlari gorursen sole yap

aynen kuzum bnde özlemekteyimmm... menbetayı bnde merak ediyorum kaç gün oldu face de de yok

regen hanımı da bilmiyorum kendini hazır hissedince gelir herhalde

amin bitanem.... Hadi bakalim tatlim bekliyorrum...

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır ... Bende bebek isteyipte bir türlü olmayan biriyim şimdi dr geliyorum bir yıgın tahlil yaptırdık gene ve bu seferde estradiol yüksek fillikül düşük çıktı ... Dr çatlama omuyor diyor artık dr görmekten bıktım moralim çok bozuk hiç birşey beni mutlu etmiyor hastanede bebek gördükçe ağlıyorudum umarım hepiniz istediginiz bebeginize kavuşur biran önce kucagınıza alırsınz....

hoşgeldin canım aramıza :)

hikayeni anlatır mısın biraz? ne zamandır uğraşıyorsunuz ne tedavisi gördünüz ? eşinize bakıldı mı ?

kusura bkma fazla oldu ama yardımcı olabiilmek adına bildiğimiz bişi varsa söyleyelim diye canım :)

oh oh ohh istemeler yapilicakmiss valla enguzel heycanlarr :) Hayirli ugurlu olsun insallah nartanesi :)

bnde anlatiyim hikayemii ; bnm mecburen acele oldu cunku babam kanser oodugu icin isteme nisa. dugun hepsi 6 ayda oldu...ztn dugunden 4 ay snra babami kaybettikk son 1 ayi agirlasmisti iyice

tanismada ayni diger kizlar gibi onlar geldi, biz gittik sonra isteme tarihi kararlastirildi. soz nisandan tutun dugun yeri evle ilgili herseyi esimle birlikte aldikk ne esimin ailesinden nede bnm ailemden 1 kisi bile hic biseyi onceden gormemislerdi... davetiyemizi bile biz tasarlamistik cunku farkli seylere bayiliriz cift olarak :) neysee sözde tek tasimm, elbisem, cikolata cicek ve esimle bnm sevgiliylen surekli yedigimiz gelin bohcasi diye bi tatlidan almislardi 1 tepsi ( bizim icin anlami buyuk tatli :))

Ayyy kizlarrr iyiki yasamisim o gunleriiii yaa cok sukur rabbimeee cunku esime ilk gunki gbi asigimmmmm

buaradaa ben grip oldum birazcikk sabahtan beri yatiyorumm pc bile acmak istemiyorum yaa yrna kdr iyilesmem lazimmm(

Hlyaaaa cnm geriye sayim baslamisss son 10 gun heee hadi bakalim gelsin bebislerrrrr

tşk ederim cnm ...
ben şubat ayında evlendim ve mayıs ayında miyom ve kist ameliyatı oldum dr 3 ay önce herşeyin yolunda oldugunu ve artık bir bebek olması gerektigini söyledi gerekli tahliller yapıldı sorun yok dedi sevindik tabiki sadece sag yumurtalık kisten dolayı küçük oldugunu ve sol yumurtalıkta sorun yok dedi yeterli olacak dedi buna göre çalışmalar başladı bu ay 4 gün adet geçikmesi yaşadım sevindim ama dün gene adet oldum bugün dr gittim ve sol yumurtalıktada kist oluşmuş ve bir tane miyom daha olmuş ayrıca estradiol e2v değerim yüksek fillikü değerim düşük çıktı bu yüzdende çatlama olmuyormuş vucud bir şekilde kirli kanı atıyormuş vucudtan eşimin tekrar tahillleri istendi ve onun sonuçlarına göre tekrardan bir tedavi sürecine başlamamız gerektigini söyledi anlıyacagınız ben gene dr tan gözler şiş bir şekilde çıktım

slm aramiza hosgeldin arkadasim... cook gecmis olsun onceliklle Allah gonlune gore versin.seni anlayabiliyorum insallah Allah yardimcin olsun hlycim sormus zaten sorulari.. eger catlamiyorsa yumurtalar catlama igneleri bunun icin deilmi?? bilgim yok bu konularda anca arkadaslarimla duydugum kadariyla.. dualarinin kabul olmasi dilegiyle arkadasim insallahbebegine kavusursun biran once.....

Aramıza hoşgeldın cnm... Üzülme falan diyemiyorum çünkü hepimiz bu yollardan geçtik/ geçiyoruz... Rabbim tez zmnda bebişine kavuşmayı nasip etsin arkadasımmmm

ayy canım yaa seninde alelacele olmuş biraz ama iyiki olmuş :)

biliomusun tuğçecimm bnde kocama ilk hissettiğim heyecanı mutluluğu aşkı herşeyi hissediyorum hatta fazlasını onu alıp içime sokasım geliyo severken

evet bata az kaldıı inşallah tedavim hayırlısıyla başlar bebek haberleriyle neşelenir

canım çok geçmiş olsun öncelikle...yalnız senin yumurtanın çatlamadığı yeni belli oldu.. yani sonuçta çatlatma iğnesi var ben kullandım mesela yumurta takibi yaptırdık yeterince büyüdüüğünde iğneyi vurduk 36 saat içinde ilişki oldu gittik kontrole çatlamış yumurta spermlede buluşmuş ama rahim tutmamış malesef yani sana da bu iğnelerden versinler.. kist için de ilaç verirler .. inşallah sağlıkla hamile kalırsın canım.. bak mesela ben 1.5 senedir uğraşıodum olmadı.. 10 gün sonraki adetimde inşallah tüpe başlıcaz.. inşallah senin böyle şeylere gerek kalmaz canım

yaaa valla. regencimmm nerdee... hani gelsin soyle bir konu ortaya atsin konusalimmmm... zaten isi de saldim bu aralarr...

hallettim canım bak

neyi hallettinnnn noluyooo...

ayyy nartanesicimmm canim ben hic havamda olmadigimdan tebrik etmeyi unuttum canim hayirli olsun gelin aliyonuz gorumce oluyon inssallah.... hayirliolsun...

benimde isteme soz nisan bi anda cikti aradan ertesi gun esim turkiyeden ayrilacakti ve bigunde hersey oldu hic bi prosodur olmadan... cicegimi,gumuslugu cikolatayi kaynim almisti zaten kraba oldugumuz icin tugcemin dedigi gibi sukurki insan ogunleri aninca gulumsuyo ici cosuyo....

daha basindasin sayilir canim.... insallah tedavin sonuc verir sende bebegine kavusursun hayirlisiyla.... ama sadece duruma yardimci olmak acisindan biliyorum zor ama daha sakin olmaya ve kendini bu sekilde uzmemeye calismalisin.. hersey bitmedi canim yeni basliyor aksine.... butun bunlaragerek kalmaz insallah dedigim gibi bebegin gelir sana...

kizlaaarrrrr kocisime atki ormek istiyoruuummmm amaben ki bu yasima kadar eline ne sis ne igne almis biriyim.. heveslendim gecenleri sis ve ip aldim.... hadi bana yardim edin.....internette baktim, nasil baslandigini duz ve ters orguleri biliyorum henuzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…