- Konu Sahibi screamaway
-
- #28.561
bncede canımmm sen bunu yazzama her ihtimale karşı yazmış olasın bide sennde kızın gelirse damat adayındn en az 41 gül istersin
haber sitelerine girmemek icin mucadele ediyorum kendimle canim cunku gozlerim yaniyo artik..........
caniimm benim Allah razi olsun iyiyim.. dun bi eve daha gittik bakmaya feciydi.... simdilik yeni ilanlar beklioz kuzum...seninde gunun az kalmis hadi insallaholsun dileklerin
....
hulyaaaaaaaaaaaaaaaaaa acil yardim etmen lazimmmkızlar bnde muhabbete giriim baribende 2009 ocak ayında eşim işte evlenme teklif etti bi anda hiç beklemiodum daa yeni işe girmişti çünkü.. sora ailesi tanışmaya geldi önce bi hafta sorada istemeye geldiler ama bnm söz biraz kalabalıktı 70 kişi fln hiçbi kuzenimi ve arkadaşımı çaarmamama rağmen :/ gelirken söz bohçası ve set almışlardı ilk defa onlarda gördüm ben sözde bohça ve set olayını... bide işte yapma bir çiçekle çikolata tepsisi... hatta çiçek hala evimde şuan duruo salonda :) öle işte istediler söz oldu yaza nişan yapcaktık ama ailelerin ısrarıyla düğüne döndük yoksa ben 2010 yazında evlenmek istiodum ama işte yaş 27 olmuş bide millet çok ısrar edince o sene eylülde evlendim 4 ay içinde aldık evlilik kararını üstelik bi çöpüm bile yoktu baya hızlı bi şekilde aldık ettik evlendik şükür biraz stresli oldu ama :d
haber sitelerine girmemek icin mucadele ediyorum kendimle canim cunku gozlerim yaniyo artik..........
caniimm benim Allah razi olsun iyiyim.. dun bi eve daha gittik bakmaya feciydi.... simdilik yeni ilanlar beklioz kuzum...seninde gunun az kalmis hadi insallaholsun dileklerin
....
ayyy yok degismesinn yaaa.. oyle deme canim.. korkuyorum zaten....
silacimmmmm, sizin ev isi baya uzadi... :26: insallah yakinda bulursunuz gonlunuze gore bisi canim... sadece internetten mi bakiyorsunuz? yoksa gidip emlakcilara da soruyormusunuz? burda cunku bazi evler internete bile konulmadan kiralaniyor.. Ondan diyorum....
canim her turlusunden bakiyoruz... bos evlerin camlarinda falan illaki yaziyo zaten kiralik die nette olmasa bile... ama geneli nette....emlakcilar zaten koyuyolar nete sahsi kiraliklarinda dedigim gibi camlarinda var yazi... valla cok cok uzadi......ayyy yok degismesinn yaaa.. oyle deme canim.. korkuyorum zaten....
silacimmmmm, sizin ev isi baya uzadi... :26: insallah yakinda bulursunuz gonlunuze gore bisi canim... sadece internetten mi bakiyorsunuz? yoksa gidip emlakcilara da soruyormusunuz? burda cunku bazi evler internete bile konulmadan kiralaniyor.. Ondan diyorum....
canım benim inşallah içine sinen bi ev tutarsınız artık zaman iice daraldı çok az kaldı kasıma 10 gün :18::18:
valla benimde az kaldı bakalım son 10 gün adetime inşallah herşey güzel olurrrrrrrrr çok heycanlıyım :18:
ayy canım benim öyle deme ama.. sağlıklı sıhhatli olsun da kız erkek nolcak... ama genelde erkeklerde yanılma payı yüksek oluyor... kordonu pipisi zannediyolar çünküyani Allah gönlüne göre versin tabi ama öle korkuyorum falan deme kıs ...
canim her turlusunden bakiyoruz... bos evlerin camlarinda falan illaki yaziyo zaten kiralik die nette olmasa bile... ama geneli nette....emlakcilar zaten koyuyolar nete sahsi kiraliklarinda dedigim gibi camlarinda var yazi... valla cok cok uzadi......
ahh kuzum sorma yaaa kasimin sonu bizim cikis bir ay kaldi dielim.. valla okadar kilpayi durumlarla karsilastimkibu ev olayinda artik uzerimizde bisey oldugunu dusunmuyorum desem yeridir...... Alllahdan yardim istiyoruminsallah buluruz ii bi hyer artikin....
ayrica kizlar ozledim sizi yaa valla sole bi denklessekte dertlessek.....
hlyacim topicin muhtari olarak sorarim sana ikizim regen nerelerde, sempatigin nerelerde.?????????????????............................................. daha cok fremiz var ama cok gozume batan bu iki hanim... onlari gorursen sole yap
inşallah canım benimm yaa hakkınızda hayırlısı olsun.. hayırlı ise beri hayırsızsa geri diyelim...
amin bitanem.... hadi bakalim tatlim bekliyorrum...
amin bitanem.... Hadi bakalim tatlim bekliyorrum...
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır ... Bende bebek isteyipte bir türlü olmayan biriyim şimdi dr geliyorum bir yıgın tahlil yaptırdık gene ve bu seferde estradiol yüksek fillikül düşük çıktı ... Dr çatlama omuyor diyor artık dr görmekten bıktım moralim çok bozuk hiç birşey beni mutlu etmiyor hastanede bebek gördükçe ağlıyorudum umarım hepiniz istediginiz bebeginize kavuşur biran önce kucagınıza alırsınz....
hoşgeldin canım aramıza :)
hikayeni anlatır mısın biraz? ne zamandır uğraşıyorsunuz ne tedavisi gördünüz ? eşinize bakıldı mı ?
kusura bkma fazla oldu ama yardımcı olabiilmek adına bildiğimiz bişi varsa söyleyelim diye canım :)
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım sayılır ... Bende bebek isteyipte bir türlü olmayan biriyim şimdi dr geliyorum bir yıgın tahlil yaptırdık gene ve bu seferde estradiol yüksek fillikül düşük çıktı ... Dr çatlama omuyor diyor artık dr görmekten bıktım moralim çok bozuk hiç birşey beni mutlu etmiyor hastanede bebek gördükçe ağlıyorudum umarım hepiniz istediginiz bebeginize kavuşur biran önce kucagınıza alırsınz....
tşk ederim cnm ...
ben şubat ayında evlendim ve mayıs ayında miyom ve kist ameliyatı oldum dr 3 ay önce herşeyin yolunda oldugunu ve artık bir bebek olması gerektigini söyledi gerekli tahliller yapıldı sorun yok dedi sevindik tabiki sadece sag yumurtalık kisten dolayı küçük oldugunu ve sol yumurtalıkta sorun yok dedi yeterli olacak dedi buna göre çalışmalar başladı bu ay 4 gün adet geçikmesi yaşadım sevindim ama dün gene adet oldum bugün dr gittim ve sol yumurtalıktada kist oluşmuş ve bir tane miyom daha olmuş ayrıca estradiol e2v değerim yüksek fillikü değerim düşük çıktı bu yüzdende çatlama olmuyormuş vucud bir şekilde kirli kanı atıyormuş vucudtan eşimin tekrar tahillleri istendi ve onun sonuçlarına göre tekrardan bir tedavi sürecine başlamamız gerektigini söyledi anlıyacagınız ben gene dr tan gözler şiş bir şekilde çıktım
oh oh ohh istemeler yapilicakmiss valla enguzel heycanlarr :) Hayirli ugurlu olsun insallah nartanesi :)
bnde anlatiyim hikayemii ; bnm mecburen acele oldu cunku babam kanser oodugu icin isteme nisa. dugun hepsi 6 ayda oldu...ztn dugunden 4 ay snra babami kaybettikk son 1 ayi agirlasmisti iyice
tanismada ayni diger kizlar gibi onlar geldi, biz gittik sonra isteme tarihi kararlastirildi. soz nisandan tutun dugun yeri evle ilgili herseyi esimle birlikte aldikk ne esimin ailesinden nede bnm ailemden 1 kisi bile hic biseyi onceden gormemislerdi... davetiyemizi bile biz tasarlamistik cunku farkli seylere bayiliriz cift olarak :) neysee sözde tek tasimm, elbisem, cikolata cicek ve esimle bnm sevgiliylen surekli yedigimiz gelin bohcasi diye bi tatlidan almislardi 1 tepsi ( bizim icin anlami buyuk tatli :))
Ayyy kizlarrr iyiki yasamisim o gunleriiii yaa cok sukur rabbimeee cunku esime ilk gunki gbi asigimmmmm
buaradaa ben grip oldum birazcikk sabahtan beri yatiyorumm pc bile acmak istemiyorum yaa yrna kdr iyilesmem lazimmm(
Hlyaaaa cnm geriye sayim baslamisss son 10 gun heee hadi bakalim gelsin bebislerrrrr
tşk ederim cnm ...
ben şubat ayında evlendim ve mayıs ayında miyom ve kist ameliyatı oldum dr 3 ay önce herşeyin yolunda oldugunu ve artık bir bebek olması gerektigini söyledi gerekli tahliller yapıldı sorun yok dedi sevindik tabiki sadece sag yumurtalık kisten dolayı küçük oldugunu ve sol yumurtalıkta sorun yok dedi yeterli olacak dedi buna göre çalışmalar başladı bu ay 4 gün adet geçikmesi yaşadım sevindim ama dün gene adet oldum bugün dr gittim ve sol yumurtalıktada kist oluşmuş ve bir tane miyom daha olmuş ayrıca estradiol e2v değerim yüksek fillikü değerim düşük çıktı bu yüzdende çatlama olmuyormuş vucud bir şekilde kirli kanı atıyormuş vucudtan eşimin tekrar tahillleri istendi ve onun sonuçlarına göre tekrardan bir tedavi sürecine başlamamız gerektigini söyledi anlıyacagınız ben gene dr tan gözler şiş bir şekilde çıktım
ayrica kizlar ozledim sizi yaa valla sole bi denklessekte dertlessek.....
hlyacim topicin muhtari olarak sorarim sana ikizim regen nerelerde, sempatigin nerelerde.?????????????????............................................. daha cok fremiz var ama cok gozume batan bu iki hanim... onlari gorursen sole yap
hallettim canım bak
ayyy nartanesicimmm canim ben hic havamda olmadigimdan tebrik etmeyi unuttum canim hayirli olsun gelin aliyonuz gorumce oluyon inssallah.... hayirliolsun...oh oh ohh istemeler yapilicakmiss valla enguzel heycanlarr :) Hayirli ugurlu olsun insallah nartanesi :)
bnde anlatiyim hikayemii ; bnm mecburen acele oldu cunku babam kanser oodugu icin isteme nisa. dugun hepsi 6 ayda oldu...ztn dugunden 4 ay snra babami kaybettikk son 1 ayi agirlasmisti iyice
tanismada ayni diger kizlar gibi onlar geldi, biz gittik sonra isteme tarihi kararlastirildi. soz nisandan tutun dugun yeri evle ilgili herseyi esimle birlikte aldikk ne esimin ailesinden nede bnm ailemden 1 kisi bile hic biseyi onceden gormemislerdi... davetiyemizi bile biz tasarlamistik cunku farkli seylere bayiliriz cift olarak :) neysee sözde tek tasimm, elbisem, cikolata cicek ve esimle bnm sevgiliylen surekli yedigimiz gelin bohcasi diye bi tatlidan almislardi 1 tepsi ( bizim icin anlami buyuk tatli :))
Ayyy kizlarrr iyiki yasamisim o gunleriiii yaa cok sukur rabbimeee cunku esime ilk gunki gbi asigimmmmm
buaradaa ben grip oldum birazcikk sabahtan beri yatiyorumm pc bile acmak istemiyorum yaa yrna kdr iyilesmem lazimmm(
Hlyaaaa cnm geriye sayim baslamisss son 10 gun heee hadi bakalim gelsin bebislerrrrr
tşk ederim cnm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?