2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

breshkacım,

dediğim gibi burda bunu konuşmayalım ve hepimiz birbirimizin görüşlerine saygı gösterelim yanlış anlaşılmalara mahal vermeyelim olur mu

ayrıca tabiki seni aramızda görmek isteriz o nasıl laf öyle.. bi dahaki görüşmeyi de fazla uzatmayız zaten hemencecik görüşürüz yine

inşallah tedavim hayırlısıyla başlar ve hayırlısıyla hamile kalırım inşallahhhhhhhhhhhhh

kizlaaaarrrr yarin kiz istemeye gidiyoruz kardesime
cok heyecanli kardesim .
abla beni gelmem gerekiyormu diye soruyor.

bizde ilk defa kiz istemeye gidiyoruz. annemde cok heyecanli cicek cikolata baska ne götürülür??
ilk gidisimiz hemen kizimi isteyecegiz peki??
annem önce konusalim diyor. oglum bidahaki sefer gelsin diyor. bende uzatmiyalim oglan kiz birbirini taniyor hemen isteyelim aileninde haberi var zaten gelecegimizin sebebini biliyor.

ayyyyy ne tattli telas almistir sizi simdi.. Hayirli olsun kuzucum her iki taraf icinde insallah sende haklisin nasil olsa gencler taniyorlarsa birbirlerini gerek yok protokollere. Ama annenle kizin annesi bi kez gorusup kizin annesinden isteme icin gun alma gibi bisey yapadabilir size bagli oda olur oda olur tatlim

ayy ne güzel canım yaaaaaaaa.. şimdiden Allah tamamına erdirsin inşallah :)

bizim şöyle oldu ilk önce kaynanam yengesi ve ablası 3 kadın görüşmeye geldiler annemle tanışmaya.. sonra biz annem dedem teyzemler gittik onlarla görüşmeye.. orda kararlaştırdılar 29 nisan da gelcez diye.. geldiler muhabbet istediler sonra o gün sözüm oldu.. sonra o gün nişana karar verildi 19 mayıs dendi.. o zamnda nişanım oldu 1yıl sonra 24 mayıstada düğünüm :)

ben derim ki önce bi gidin sonra onlar gelsin sonra istemeye gidin bence yaniiiiii

bide kaynanamlar bana 41 gül demeti.. bi tepsi çikolata.. benim söz kıyafetim ayakkabım ve de bana kolye takmışlardı

siz bilirsiniz tabi bunlar bende olanlar

evet gercekten tatli bir telas icindeyiz.
annem kizin annesiyle görüstü tabi yarina gün aldik.
babamla kizin dayisi ortak oda kizin babasiyla görüsmüs.
bizde yarin gidecegiz Insaallah. kiziimiz daha kücük 19 yasinda gerci ama minyon tipli.
41tane cicek woooowww.
bende öyle dedim anneme kizi yarin isteriz daha sonra söz olur ve o günde nisan tarihini ayarlariz.
Haydi Bismillah
Insaallah Hayirli olur. Rabbim herkezi yuvasinda mutlu etsin.

sonunda kardesimin dedigi olacak galiba:"Abla sen beni dayi edene kadar ben seni Hala ederim sen merak etme":26:

41 kere masallah canımmm 41 güll benimkinde once sadece annesi geldi hem tanistilar hem annemlerden gün istedi soz nisan bir arada yapilma karari alindi tabi o gun icinde. Daha sonra nisanim oldu biz biraz aceleye getirmisiz galiba işleri

23. tanisma
26. isteme söz
11 Nisan Nisan
Haziran 26 Nikah
20Temmuz Dügün Türkiyede
1Kasim Almanyada dügün
Hay masallah hepsini 1yilin icine sigdirdik

evet 41 çiçek bide onu aranjman düşününnn çok kocaman dı çiçeğim valla :89::89:

inşallah herşey güzel olur cnm... o iş belli olmaz canım hemen düğün olcak mı ki ayrıca :26: yok yok sen önce dayı yaparsın

41 kere masallah canımmm 41 güll benimkinde once sadece annesi geldi hem tanistilar hem annemlerden gün istedi soz nisan bir arada yapilma karari alindi tabi o gun icinde. Daha sonra nisanim oldu biz biraz aceleye getirmisiz galiba işleri

saolasın canımmm evet koca bir demet 41 gülüm vardı sizinki harbiden biraz aceleye gelmiş yafu azcık naz yapaydın sana da bişiler yapsalarmıştı ii olumuştu yani

Bizimkilerde cicek cikolata getirmislerdi ama... 41 gul cokkkkk supermisssssss... kayinvaliden cok dusunceliymisssss hulyacimmmm..
nartanesi, canim cok heyecanlisinizdir simdi...
Bizim de azralarinki gibi olmustu... Daha once tanismaya geldi annesi... Sonra soz tarihi kararlastirilip soz oldu hemen... Ama nisani ayirmistik biz sozden...

evet canim heyecan var ama en cok kardesim heyecanli vallaha.
dügün hemen olmaz cünkü kizin annesi ben kizimi 4yil vermeyi düsünmüyordum demisti sonra annemle konusunca fikrini degistirdi 1-2 seneye düstü. e anca ozamana bi birikimleri olur.
ben kaciyorum kizlar öptüm hepinizi is beni bekler

ayy canım çok mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilk söz nişan olduğu için özen vardı tabi.. ama bi oakadar da acemilik

saolsunlar güzel almışlardı.. kolyem de çok güzeldi

kocacim daha fazla dayanamadi senelerce beni bekledi garibim. soz nisan paketini kullandik biz kayinvalidem fikir sundu bizimkilerde geri cevirmediler nisanda herseyimi yaptilar ayrica unuttum kayinvalidem geldikten sonra annesi babasi kardesleri cikolata ve cicekle geldiler istediler babamdan ama yuzuk takilmadi sadece... bi ay sonra nisanda yuzuk taktik. Nisanda ne yapilmasi gerekiyosa herseyi yaptilar simdi allah icin. vay be ne cabuk gecmis seneler bunlari anlatirken yeni olmus gibi geldi ama koskoca 2 sene gecmis

1-2 sene bile uzun canimmm.. bence o kadar uzatmayin...

ayy canım çok mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ilk söz nişan olduğu için özen vardı tabi.. ama bi oakadar da acemilik
saolsunlar güzel almışlardı.. kolyem de çok güzeldi

41 gulu bir kenari yazimmmm bennnn mustakbel oglan annesi olarak...

2 sene..? yine iyiymis azracimmm.. ben nerdeyse 6.5 sene oncesini anlatiyorum... biz yuzugu filan sozde taktik.... nisan yapip yapmayacagimiza karar vermemistik... tarihlere sonradan karar verildi...

aa ne kadar bekledi kocan kuzum merak ettim bak

ayy benim nişanımda çok aksilikler olmuştu şimdi o geldi aklıma valla ne çabuk geçmiş zamanlar.. 2007 de nişanlandım 2008 de evlendim ben vay beeeeeeeeee ne kadar olmuş harbiden

1-2 sene bile uzun canimmm.. bence o kadar uzatmayin...
41 gulu bir kenari yazimmmm bennnn mustakbel oglan annesi olarak...

bncede canımmm sen bunu yazz ama her ihtimale karşı yazmış olasın bide sennde kızın gelirse damat adayındn en az 41 gül istersin

sılacımmmmmm nassın canım nerelerdesin iyimisin? ev durumları nasıl? hemenceik cvp verirmisin :d çünkü çıkıcam seni görünce kaldım :)

kızlar bnde muhabbete giriim bari bende 2009 ocak ayında eşim işte evlenme teklif etti bi anda hiç beklemiodum daa yeni işe girmişti çünkü.. sora ailesi tanışmaya geldi önce bi hafta sorada istemeye geldiler ama bnm söz biraz kalabalıktı 70 kişi fln hiçbi kuzenimi ve arkadaşımı çaarmamama rağmen :/ gelirken söz bohçası ve set almışlardı ilk defa onlarda gördüm ben sözde bohça ve set olayını... bide işte yapma bir çiçekle çikolata tepsisi... hatta çiçek hala evimde şuan duruo salonda :) öle işte istediler söz oldu yaza nişan yapcaktık ama ailelerin ısrarıyla düğüne döndük yoksa ben 2010 yazında evlenmek istiodum ama işte yaş 27 olmuş bide millet çok ısrar edince o sene eylülde evlendim 4 ay içinde aldık evlilik kararını üstelik bi çöpüm bile yoktu baya hızlı bi şekilde aldık ettik evlendik şükür biraz stresli oldu ama :d

sılacımmmmmm nassın canım nerelerdesin iyimisin? ev durumları nasıl? hemenceik cvp verirmisin :d çünkü çıkıcam seni görünce kaldım :)

haber sitelerine girmemek icin mucadele ediyorum kendimle canim cunku gozlerim yaniyo artik..........
caniimm benim Allah razi olsun iyiyim.. dun bi eve daha gittik bakmaya feciydi.... simdilik yeni ilanlar beklioz kuzum...seninde gunun az kalmis hadi insallaholsun dileklerin
....

hakikaten o kadar kisa surede ev düzenlemek cok kolay bisey degil ama siz basarmisiniz stresi her turlu var canım ama simdi gulumseyerek hatirliyorum o streslerimizi hersey mükemmel olmali diye boyle kendimi nasida kasmisim ne gereksizmis evin icinede girince oluyormus hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…