• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

önce oraya üye ol zaten fazla bi vaktini almiyor... sonra atesini ölctükce o günün tarihi üzerine gel tikla cikan kutuda yeri var oraya yazarsin... ama baslican tarih de önemli... azracim gelsin o daha iyi biliyor..sabahlari da 6-8 arasin dil altindan ölc... hep ayni saatte imis.. ne gec ne de erken..ben tam düzgün yapamadim sanirim.. :1::1::1::1::1:

Canım yazılar ingilizce ya anlamadım tam olarak neyse saol canım ben kaçıyorum iyi geceler malum mübarek gece bol bol bebiş isteyelim Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah :16::16::16:

kızlarr bi geldim bakiim ne var ne yok dedim ama kimsecikler uğramamış buralara :26::26::26:

bnde çıkıyorummm iyi geceler...Allah dualarımızı kabul eylesin inşallahhh:49::49::49:
:70::70::70::70::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

iyiyim canım.. sen nasılsın?
gittim namazımı kıldım hepiciğinize dua ettim arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakma dedim. İnşallah bu mübarek gecede dualarımız kabul olur:16::16::16:

iyiym canım bende kızım biraz ateşlendi, boğazlarından. şimdi uyudu bende bakim ne var yok dedim topic de.
Canım benim duaların için teşekkür ederim. ben müsait değilim bişey yapamadım şans işte.
aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah kabul olur.:16:

Son düzenleme:
neşelikızcım hoşgeldin..? ne durumdasın??

Canım hoşbuldum,bekleme aşamasındayım canım,kanama bida olmadı,kasık bel ağrılarım var,ve midem acayip derecede şiş,çok şişkinlik var,çok halsizim falan,göğüslerde şiş ve damarlı,ve ben müthiş derecede hamile olduğumdan şüphe ediyorum ama bilerek bekliyorum,günüm geçsin öyle test yapıcam.
Bu arada Kandiliniz mübarek olsun kızlar,inşallah bütün dualarımız kabul olur.

hayırlı gecelr olsun kardeşlerimin allahım ettiğimiz istediğimiz bütün dualarımız kabul etsin dualarımız dileklerimiz göklere ulaşsın tez vakitte kabul olsun rabbim amin :71::71::71::71:

bende duşumu aldım yasin okudum allahım kabul etsin ve hepimize bağışladım :16::16::16:

,
tatlicadi1+,
kardaiz81+,
xtuqcex+,
neşelikız+,
cicek2154

canımm hoşgeldinn..
Amin canım inşallah Allah dualarımızı kabul eder:61:

Canım hoşbuldum,bekleme aşamasındayım canım,kanama bida olmadı,kasık bel ağrılarım var,ve midem acayip derecede şiş,çok şişkinlik var,çok halsizim falan,göğüslerde şiş ve damarlı,ve ben müthiş derecede hamile olduğumdan şüphe ediyorum ama bilerek bekliyorum,günüm geçsin öyle test yapıcam.
ayy tatlim hissediyosan hamilesin demektir :) insallah geliyor bebisinn:nazar::emir_bebek:

canım battatşım ne güzel olumlu şeyler yazmışsn valla çook sevindim herşeyin güzel yolunda gitmesine gülüm inş içine doğan olmuştur tatlım :71::71::71:

canım inşallah bebeğin seninledir.
sabırla beklicez seninle beraber :16::16:

inşallah hamilesindir canım. banada öyle geliyor senden bekliyorum:29:

hosbulduk tatlim nasilsin?
calismalar nasil gidiyoo? ben hala regl olmadim biliomsun :(

canım çalışmalara ara verdik bi gecelik. zaten daha yumurtlamıyorum sanırım. dün bi şüphelendim ama ateşim değişmediği için daha bişi yok..
sen neden hasta olmadın ya:26: üff çok zor biliyorum. canım mayonuz sapı kaynatıp iç sıla demişti söktürücüymüş..

hayırlı gecelr olsun kardeşlerimin allahım ettiğimiz istediğimiz bütün dualarımız kabul etsin dualarımız dileklerimiz göklere ulaşsın tez vakitte kabul olsun rabbim amin :71::71::71::71:

bende duşumu aldım yasin okudum allahım kabul etsin ve hepimize bağışladım :16::16::16:

,
tatlicadi1+,
kardaiz81+,
xtuqcex+,
neşelikız+,
cicek2154

Allah kabul etsin canım. duaların kabul olsun inşallahhhhh:16::16::16::16:
bende arapçayı unutmuşum okuyamadım...:59:
türkçeside yok en yakın zamanda alacam bi tane... :97::97:

Son düzenleme:

,
tatlicadi1+,
kardaiz81+,
xtuqcex+,
neşelikız+,
cicek2154

hayırlı geceler canım amin allahım kabul etsin

Back
X