• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım inşallah bebeğin seninledir.
sabırla beklicez seninle beraber :16::16:

canım battatşım ne güzel olumlu şeyler yazmışsn valla çook sevindim herşeyin güzel yolunda gitmesine gülüm inş içine doğan olmuştur tatlım :71::71::71:

Kızlar yalnız eğer hamileysem belirtilerim çook erken başladı,hatta şöyle söyleyebilirimki adetten sonra ilk ilişkiden 5-6 gün sonra az önce saydığım belirtilerin nerdeyse hepsi vardı bende ve çok fazla idrara çıkıyorum onu yazmayı unutmuşum,bu kadar erken belirtiler çıkarmıki kızlar ya???

kızlar bende çıkıyorum acayip bi uyku bastırdı size bol muhabbetler :71::71::71::71::71:

allahın selameti üzerine olsun tekrar kandiliniz mübarek olsun :16::16::16::16::16:

öptüm kızlarr :38::38::38::38::38::38::38::38::38::38:

canım çalışmalara ara verdik bi gecelik. zaten daha yumurtlamıyorum sanırım. dün bi şüphelendim ama ateşim değişmediği için daha bişi yok..
sen neden hasta olmadın ya:26: üff çok zor biliyorum. canım mayonuz sapı kaynatıp iç sıla demişti söktürücüymüş.. :97::97:
cnm ben icemiyom oyle seyler yaa :( sokturucuyu ictim bitirdim 3 gun oldu bitireli ama hala tik yok:(

kızlar ben çıkıyorum, kızım biraz rahatsız kalktı onunla ilgilenmem lazım :31:
Allah herkesin duasını kabul etsin.
iyi geceler....:79::79:

Kızlar yalnız eğer hamileysem belirtilerim çook erken başladı,hatta şöyle söyleyebilirimki adetten sonra ilk ilişkiden 5-6 gün sonra az önce saydığım belirtilerin nerdeyse hepsi vardı bende ve çok fazla idrara çıkıyorum onu yazmayı unutmuşum,bu kadar erken belirtiler çıkarmıki kızlar ya???

canım valla hiç bilmiyorum ama biraz belirti için erken değil mi gülüm :26::26::26:

bende de kısmen aynı belirtiler var göğüslerim taş gibi oldular ateş gibiler ve sağ göğsüm de bahsettiğin damardan var bi de bugün sol kasığıma batmalar oldu çok az da belim ağrıyo hayırlıara vesile olsun rabbbim yüzümüz kara çıkarmasın güldürsün :71::71::71::71:

benim bata yakın çok fena karın ağrım olurdu maşallah :nazar::nazar: oda hiççç yok

kızlar ben çıkıyorum, kızım biraz rahatsız kalktı onunla ilgilenmem lazım :31:
Allah herkesin duasını kabul etsin.
iyi geceler....:79::79:

iyi geceler canım. :80: Allah kızına şifa versin inşallah...:29:

:60::60: ayy insallah cnm yaa :) bide bakmissin senide kutluyorumm ama hatayla dgil bilerek ve isteyerek :)

tatlım oda olacak ben inanıyorum.. burdaki herkes kısa sürede hamiş kalacak:16::16:

sen ne durumdasın tatlım :26::26::26:

beni sorma nihancim yaaa bgn tam 60. gunum ama kirmizilarida goremedim... en son 10 gun once test yaptirdim negatif cikti dr ultrasonla bakti hic bisey yok sokturucu verdi ictim gene gelmedi bnm kirmizi hazretleri :( buaralar gelir heralde bakalim...

insallah sende hamissindir tatlim merakla bekliyorum sonucunu:)

valla canım bilemiyorumki.. belkide bebiş var hiç belli olmaz Allahın işine. geç yumurtlamış olabilirsin. sen test yaparken belkide yumurtluyordun:26:
inşallah kısa zamanda bi sonuca ulaşırsın ya muallakta olmak çok kötüü:50:

hic sorma tatlim ya ilk defa boyle oldu...3 secenek varr; ya bnm yumurtalar tembel, ya stresten olamiyorum yada hamileyim ( cok dusuk bi ihtimal)

beni sorma nihancim yaaa bgn tam 60. gunum ama kirmizilarida goremedim... en son 10 gun once test yaptirdim negatif cikti dr ultrasonla bakti hic bisey yok sokturucu verdi ictim gene gelmedi bnm kirmizi hazretleri :( buaralar gelir heralde bakalim...

insallah sende hamissindir tatlim merakla bekliyorum sonucunu:)

off canım ya inş senin de durumun bi an önce netleşir gülüm sen de önüne bakarsın hayırlısıyla :16::16::16::16::16:

inş bitanem ya tuttmuştur bu ay yakalamışızdır bu kez:69::69: rabbim neyse hakımız da onu nasip etsin gülüm :16::16::16::16:

Back
X