- Konu Sahibi screamaway
- #11.341
tatlicadicim neseli kizin postuna cvp yazarken seninkinide alinti yapmisimm yookksaaa bu bi belirtimi yoksaaa sendemi hamissin:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlicadicim neseli kizin postuna cvp yazarken seninkinide alinti yapmisimm yookksaaa bu bi belirtimi yoksaaa sendemi hamissin:)
canım inşallah bebeğin seninledir.
sabırla beklicez seninle beraber![]()
canım battatşım ne güzel olumlu şeyler yazmışsn valla çook sevindim herşeyin güzel yolunda gitmesine gülüm inş içine doğan olmuştur tatlım![]()
cnm ben icemiyom oyle seyler yaacanım çalışmalara ara verdik bi gecelik. zaten daha yumurtlamıyorum sanırım. dün bi şüphelendim ama ateşim değişmediği için daha bişi yok..
sen neden hasta olmadın ya:26: üff çok zor biliyorum. canım mayonuz sapı kaynatıp iç sıla demişti söktürücüymüş.. :97::97:
yok gülüm yumurtlamadım daha.. ondan sonra bekliyorum senden böyle güzel hatalarrr
![]()
cnm ben icemiyom oyle seyler yaasokturucuyu ictim bitirdim 3 gun oldu bitireli ama hala tik yok
![]()
Kızlar yalnız eğer hamileysem belirtilerim çook erken başladı,hatta şöyle söyleyebilirimki adetten sonra ilk ilişkiden 5-6 gün sonra az önce saydığım belirtilerin nerdeyse hepsi vardı bende ve çok fazla idrara çıkıyorum onu yazmayı unutmuşum,bu kadar erken belirtiler çıkarmıki kızlar ya???
bekle bakalım 1 hafta geçmemiş üstünden daha gelir belki bugün yarın.. :26: belirti varmı hiç?? ağrın sızın falan
kızlar ben çıkıyorum, kızım biraz rahatsız kalktı onunla ilgilenmem lazım
Allah herkesin duasını kabul etsin.
iyi geceler....:79::79:
ayy insallah cnm yaa :) bide bakmissin senide kutluyorumm ama hatayla dgil bilerek ve isteyerek :)
kızlar ben çıkıyorum, kızım biraz rahatsız kalktı onunla ilgilenmem lazım
Allah herkesin duasını kabul etsin.
iyi geceler....:79::79:
gogus uclarim belirginlesti ve aciyo cnm baskada bisey yok
iyi geceler canım. :80: Allah kızına şifa versin inşallah...
tatlım oda olacak ben inanıyorum.. burdaki herkes kısa sürede hamiş kalacak![]()
gogus uclarim belirginlesti ve aciyo cnm baskada bisey yok
sen ne durumdasın tatlım :26::26::26:
tatlıcadım ağzın bal yesin gülüm o güzel duanı bu mübarek gece de rabbim kabul etsin tez günde gerçekleştirsin
aminnnnnn![]()
valla canım bilemiyorumki.. belkide bebiş var hiç belli olmaz Allahın işine. geç yumurtlamış olabilirsin. sen test yaparken belkide yumurtluyordun:26:
inşallah kısa zamanda bi sonuca ulaşırsın ya muallakta olmak çok kötüü![]()
beni sorma nihancim yaaa bgn tam 60. gunum ama kirmizilarida goremedim... en son 10 gun once test yaptirdim negatif cikti dr ultrasonla bakti hic bisey yok sokturucu verdi ictim gene gelmedi bnm kirmizi hazretleribuaralar gelir heralde bakalim...
insallah sende hamissindir tatlim merakla bekliyorum sonucunu:)