• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sağol gülüm ya allah razı olsun bende bekliyorumm zaten daha gelen giden yok belki dediğin gibi canım geç döllenle olmuştur ondan daha belli değildir :44::44::44::44::44:

tak umudum adetimin gelmemiş olması bi hayalle bekliyorum işte :25::25::25::25::25::25:

nihancacimmmm, bugun senin icin dusunuyordum da, eger hamileysen, gec dollenme filan olmussa, ve degerlerin az oldugundan testte cikmamissa, sen bugun bebegini cokkkkkkk uzdunnnn....:20::20::20:

sen bir sure testte negatif cikti diye hiccc dusunme tatlim... bekle bakalim gelecek mi kirmizilar, yoksa gelmeyecek mi?:16::16::16::16:

en guzel ornek tugce iste... iki ay sonra testte belirginlesmeye basladi... yani ne olacagi belli olmuyor tatlim...

:53::53: vıyy ilk duyuyorum bunuda. o benim saçımı boyuyormuki ben onun ensesini traşlimm :52:
sen niye yapıyrsunki tatlım gitsin kendi beceremiyorsa berbere yaptırsın..
hiç işim olmaz valla, oda istemez zaten. pimpiriklidir biraz...
bi masaj sevdası var benim kocişin onuda binbir zahmetle yapıyorum çünkü hergün istiyor ses çıkarmazsam...

bilmiyorum canimcim yaaa ne derse yaparim ben.. o da öyle benim görevimmis gibi yaptirmaz.. rica minnet gelir yanima.. istemezsem yapmiyorum zaten..gerci sonra küsüyor..ben de o yüzden kiyamiyorum.. bana da zevk veriyor aslinda ugrasmasi.. tabii isimin ortasinda degil :1::1::1::1:

2 olmak üzere azcık kaldı. ama 5 yıldır burnumun dibinde kocam o yüzden daha eski gibi bizim evlilik:61:

canımm ben 3ü doldurdumm 4ten gitmeye başladımmm:26::26::26: toplamda da kocacığımlaa 6 yıl bitiii:nazar::nazar::69::70:

benim 6 sene oldu kizlar evlilikkk zaten hepiniz biliyorsunuz.... ondan once de 2 sene filan taniyordum...
bu arada bu pazarrr evlilik yildonumumuzzzz...:16::16::16::16:

azracimmmm, hosgeldinnn, girebildin demek topige sonundaa...:81::81::81::81:

evet tatlim ya hic sorma noluyo benim safariye hic anlamiyorum sunucu yanit vermiyor diyor bi tek kk ya girmiyo diger butun sitelere giriyo. Evdende işyerindende...
Ama bugun işler yuzunden giremedim nete yanlislarim baya cogaldi dikkatimi hic toplayamiyorum aklim hep burda buraya biseyler yazmaktan elimden iş cikmiyordu resmen...Biraz toparlamam lazimdi islerimi sabah girebildim sadece. Ama bu foruma girememe yani netten kaynakli girememe sorunuma canim cok sikiliyo niye yapiyo bunu ara ara acaba canım fikrin varmi?:26:

evet tatlim ya hic sorma noluyo benim safariye hic anlamiyorum sunucu yanit vermiyor diyor bi tek kk ya girmiyo diger butun sitelere giriyo. Evdende işyerindende...
Ama bugun işler yuzunden giremedim nete yanlislarim baya cogaldi dikkatimi hic toplayamiyorum aklim hep burda buraya biseyler yazmaktan elimden iş cikmiyordu resmen...Biraz toparlamam lazimdi islerimi sabah girebildim sadece. Ama bu foruma girememe yani netten kaynakli girememe sorunuma canim cok sikiliyo niye yapiyo bunu ara ara acaba canım fikrin varmi?:26:

safariden giriyorum demissin ya canim, belki safari uyumlu degildir site... ben firefox kullaniyorum...
bu arada temp dosyalari ve cookieleri filan silip dene istersen....

evettt canimmm, hadi yapalimmmmm..:66::66::66::66::66: ama sen basla once anlatmayaaaa... seninkini cokk merak ettimmm...:16::16:

simdi canim kuzum, benim salonum siyah beyaz ve lila... morun tonlarini dekorasyon amacli, yani hali perde gibi, kullandim koltugum koyu gri ama cok tatli bi kumasi var öyle mat degil... tv ünitesi beyaz camlari ve cekmeceleri siyah.. sonracima takimi dolap var iste sideboard, türkcesi neydi sen bilirsin... ayna, orta sehpasi ve tabiki dügün resmim...duvarlar kagit vitrinin arkasi desenli.. ama onlari degistircem.. bi duvari koyu renge boyayim vitrinin yerini degistircem..desenli duvar kagidini da yenilicem...ay o zaman daha güzel olucak...

nihancacimmmm, bugun senin icin dusunuyordum da, eger hamileysen, gec dollenme filan olmussa, ve degerlerin az oldugundan testte cikmamissa, sen bugun bebegini cokkkkkkk uzdunnnn....:20::20::20:

sen bir sure testte negatif cikti diye hiccc dusunme tatlim... bekle bakalim gelecek mi kirmizilar, yoksa gelmeyecek mi?:16::16::16::16:

en guzel ornek tugce iste... iki ay sonra testte belirginlesmeye basladi... yani ne olacagi belli olmuyor tatlim...

evet bitanem ya çok haklısın ama işte elimde olmuyo üzülmemek stress yapmamak belki de daha çok yeni ve test için çok erken davrandım :16::16::16::16:

tuğçe bizim için bi mucize örneği rabbim yeter ki nasip etsi ol de olsun herşey allahtan gülüm

ama eğer bebeişim varsa kendimi hiçç affetmem :20::20::57::57:

safariden giriyorum demissin ya canim, belki safari uyumlu degildir site... ben firefox kullaniyorum...
bu arada temp dosyalari ve cookieleri filan silip dene istersen....
hep safari kullandim boyle yapmamisti su an duzgun bakalim yine yaparsa belki firefox yuklerim onuda cok kullandim ama en rahat bana safari gelio bilmiorum neden:1: evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim simdiden daha nice 6 seneler devirin insallah bebislerinizle birlikte:16:

simdi canim kuzum, benim salonum siyah beyaz ve lila... morun tonlarini dekorasyon amacli, yani hali perde gibi, kullandim koltugum koyu gri ama cok tatli bi kumasi var öyle mat degil... tv ünitesi beyaz camlari ve cekmeceleri siyah.. sonracima takimi dolap var iste sideboard, türkcesi neydi sen bilirsin... ayna, orta sehpasi ve tabiki dügün resmim...duvarlar kagit vitrinin arkasi desenli.. ama onlari degistircem.. bi duvari koyu renge boyayim vitrinin yerini degistircem..desenli duvar kagidini da yenilicem...ay o zaman daha güzel olucak...
benim sanal hayal gucum hic iyi değildir he okuyorum ya gozumde hic canlanmiyo mesela:17: resim yuklesen keske daha güzel olurdu gozumuz gonlumuz acilirdi tatlim:16:

hep safari kullandim boyle yapmamisti su an duzgun bakalim yine yaparsa belki firefox yuklerim onuda cok kullandim ama en rahat bana safari gelio bilmiorum neden:1: evlilik yildonumunuz kutlu olsun tatlim simdiden daha nice 6 seneler devirin insallah bebislerinizle birlikte:16:

benim sanal hayal gucum hic iyi değildir he okuyorum ya gozumde hic canlanmiyo mesela:17: resim yuklesen keske daha güzel olurdu gozumuz gonlumuz acilirdi tatlim:16:

aslinda aklima gelmedi degil :1::1::1::1: ama simdi toparlamam lazim... bir de daha tam istedigim gibi degfil... o yüzden pek canim istemedi... yanileyim zaten hemencecik yetistircem size ayipsiniz :66::66::66::66:

regencimm tatlımm konumuzz evimizinn dekorumu ??

regencimm tatlımm konumuzz evimizinn dekorumu ??

evet tatlim gecengün konusacaktik screamaway yasakladi... bugün de epeyce kalabaligiz.. o zamanda dikkat cekmisti konu.. bugün konusalim dedik... buyrun kizlar anlatin sira sizlerde...

Aman canım ne güzel. varmı bi plan program..
şimdiden kutlim ben.. Allah mutluluğunuzu bozmasın,nice güzel senelere:16::16::16:

tesekkurler tatlicadicimm, plan yok canimmm, hic uzerine de konusmadik, ne yapsak ki bilmem.. haftasonu evle de mesgul olcaz, ama degisik birseyler yapsak iyi olurdu.. burda da ne yapilabilir ki zaten, pek bisi aklima gelmiyor... :97::97:

sizede maşallahh canımmm:nazar: Allah daim etsin mutluluğunuzu katlayarak arttırsınn inşallahhh :))

cok tesekkurler hulyacimmmm....

benim 6 sene oldu kizlar evlilikkk zaten hepiniz biliyorsunuz.... ondan once de 2 sene filan taniyordum...
bu arada bu pazarrr evlilik yildonumumuzzzz...:16::16::16::16:

ayyy canım maşallha maşallah :nazar::nazar: nice yıllara sağlıkla mutlulukla ağız tadıyla allah nasip ederse avlatlarınızla kutlarsınız inşallah gülüm :16::16::16::16::16:

screamaway'cığımın evlilik yıldönümü için :69::69:

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::

Back
X