- Konu Sahibi screamaway
- #11.921
günaydın kızlaaaar
kociş mesai yapmaya gitti bende ev temizlicem ama çok gözümd büyüyooo yaa ,hafta sonu ev temizlemekten nefret ediorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlaaaarkociş mesai yapmaya gitti bende ev temizlicem ama çok gözümd büyüyooo yaa ,hafta sonu ev temizlemekten nefret ediorum
![]()
amin,teşekkür ederin menbeta.
aynen senide bekletmesin bebişin,inşallah 1-2 güe çift çizgiyi görür bizide sevindirirsin
genelde korkuyorlar kuzum ya onun gözlerden![]()
sende kedileri seviyorsun yanibigün bana gelince seversin bol bol kızımıııı
![]()
genelde benimde kucuklukten kalma kara kedilere karsi bi korkum endisem olmadi desem yalan olurama nebilim cok sevimli geldi seninki bana. Kedileri uzaktan sevebiliyorum tatlim ben hayvan bakimi hakkinda en ufak bi fikrim yok o yuzden hic dusunemedim bi kedim kopegim olsun vs diye.. Bence hayvan sevgisi ailede basliyo bizimkilerin muhabbet kusu ve baliktan baska bisey besledigini gormedim dolayisiyla bende onlarin yolunda gidiyorum sanirim.
![]()
çocuktan çocuğada değişebilir ama genelde dediğin gibi aileden geliyor. o yüzden diyorumki çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılayalım... kendimiz korksak bile onun cesaretlendirelim hayvanlara karşı..
bende sarılamadığım hayvanlara karşı pek sıcak değilim şahsen. şöle alıp eline mıcıklıyacaksın sevgini sarılıp öpüp gösterebileceksin falan
her kediyi sevmeme rağmen kara kedilere bende hiç sıcak bakmamıştım yani öyle sevimli gelmiyorlardı,hep böyle beyaz olsun mavi gözleri olsun uzun tüyleri olsun falan derdin... ama tabi bu kara böcük elime doğana kadar. kendisinin ebeliiğini yaptım. doğum yapmak onlar için bile çok zoray ne kötüydü ya. bağırıyor karnı kasılıyor nefes alamıyordu hayvan. ve bunu üstüste birçok yavru doğurarak tekrar tekrar yaşıyor..
![]()
evet ya onlar bide pes pese cogul doguruyorlar dimii...valla ne güzel bi doguma sahit olmussun sen kedi bile olsaalmanyada yasarken onlarin evindede vardi bi kaplan cinsi kedileri mubarek aslan gibiydi ya cok buyuk biseydi hep korktum ben okediden. ve hic sevemedim oda anladi ondan korktugumu hep tenhada sikistirdi beni en son evden ayrilmama bi hafta kala deri cantami tirnaklariyla parcaladi hayvan ya ne uzulmustum. anliyorlar bide sevildiklerini sevilmediklerini:90:
tatlicadi1+,
menbeta+,
azra3434+,
renewal
slm güzellikler iyi haftasonları olsun hepimize
![]()
tenhada sıkıştırırdı heeay çok güldüm azra
yazık olmuş çantanada ama deriye alerjileri var onları hiç affetmiyorlar. yasaklamak gerekirse biraz tartaklamak gerekiyor deriden uzak tutmak için...
anlıyorlar. bizimki eve ondan hoşlanmayan biri gelince hiçç istifini bozmadan havalı havalı gider uzak bir köşeye yatar. muhattap almaz gelen misafiri
herşeyi anlıyorlar. kızdığını,sevindiğini.. mesela ne zaman ağlasam yanıma gelir. mırk mırk diye sesler çıkarıp yamacımda bir yere ayrılmaz.![]()
tatlicadi1+,
menbeta+,
azra3434+,
renewal
![]()
canım kocişinii göndermişsin allah kavuştursun sağ sağlim evine sana gelmeyi nasip etsingünaydın kızlar...
kocamı yolculadım az önce.
pazar gecesi yada pzt sabaha karşı falan geri döner sanırım
yani 2 gün boyunca yalnızım.. umarım burası kalabalik olurda canım sıkılmaz![]()
hoşgeldin canım![]()
tatlicadi1+,
menbeta+,
azra3434+,
renewal
![]()
saol tatlim hepimize iyilikler güzellikler getirsin haftasonu insallah![]()
nese ben evimi temizlemeye gidiim bari,böle duruncada kendi kendine temizlenmiogörüşürüz kızlaar fazla dedikodu yapmayın
![]()
canım kocişinii göndermişsin allah kavuştursun sağ sağlim evine sana gelmeyi nasip etsinbu akşam benim ki de yok desene bu gece topiği beraber bekelyeceğiz
hoşbulduk bitanem![]()