• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:66::66::66::66:

azracım,renewalcım,tatlicadımve nihancacımmm:71::71::71::71:

nasılsınızz güzell bi haftasonu geçirmek dileğiyle başlıyorumm :16::16::16:

geçmişi okudum anca geldimm güncele...ttalıcadım çok güzel kedin gözlerine bnde bayıldım maşallahh canım...ben de hayvanları severim yemek koyarım elimden geldiğğince kapıının önündekilere ama evde kedi köpek bana zor gelir..ama bahçeli evim olursaa bigün inşallahh en büyükkk isteğim ve hayalimm sibirya kurdu almakk..bayılıyorum o köpekleree gözlerinden çok etkileniyorumm inşallah bnimde olur b igünn :))) bu arada Allah kavuştursun canım cocana :))
azracım canım ben jeli kullanmaya başladımm ii geldii açıkçasıı:17::17::17: acaba diorumm ben ovulasyon testlerini ne zamn yapayım çünküü malumm yimirtam büyümedi biri de büyük çatlamamış kist de olabi,lir bilmiyorumm ama doktor bugün yarın p.tesi 12-14. gün yani çalışın dedi..bugün yapiim mi testi napiim karaar veremedim dün canımın sıkıntısıından doktora hiçbişi soramadım valla:50::50::50

nihancacım sen nasılsın canımmm..gelen giden yokturr inşallahhh:69::69:

aynen canım en ara hamile kalıyolar valla anlamadım gitti :53::53::53:

en çok ta lale devrinde abartmışlar herkes hamile orda :37::37:

onu izlemiyorum..
3 tane devamlı dizim var
cemile,hürrem,fatmagül.. şuanda ikisinde hamile var,hürrem zaten 3 tane yaptı yeteri kadar hızlıca:37:
aldığım haberlere göre başka dizilerde aynı böyle.. sormak gerek nasıl kalıyorlar diye.. hiç bacaklarını havaya kaldırdıklarını görmedim:9::9::9:

geçmişi okudum anca geldimm güncele...ttalıcadım çok güzel kedin gözlerine bnde bayıldım maşallahh canım...ben de hayvanları severim yemek koyarım elimden geldiğğince kapıının önündekilere ama evde kedi köpek bana zor gelir..ama bahçeli evim olursaa bigün inşallahh en büyükkk isteğim ve hayalimm sibirya kurdu almakk..bayılıyorum o köpekleree gözlerinden çok etkileniyorumm inşallah bnimde olur b igünn :))) bu arada Allah kavuştursun canım cocana :))
azracım canım ben jeli kullanmaya başladımm ii geldii açıkçasıı:17::17::17: acaba diorumm ben ovulasyon testlerini ne zamn yapayım çünküü malumm yimirtam büyümedi biri de büyük çatlamamış kist de olabi,lir bilmiyorumm ama doktor bugün yarın p.tesi 12-14. gün yani çalışın dedi..bugün yapiim mi testi napiim karaar veremedim dün canımın sıkıntısıından doktora hiçbişi soramadım valla:50::50::50

hoşgeldin canımm sana da iyi haftasonları olur inş :16::16::16:

yok canım ne gelen var ne giden var :69::69:

bu belirsizlik beni öldürecek :47::47:

onu izlemiyorum..
3 tane devamlı dizim var
cemile,hürrem,fatmagül.. şuanda ikisinde hamile var,hürrem zaten 3 tane yaptı yeteri kadar hızlıca:37:
aldığım haberlere göre başka dizilerde aynı böyle.. sormak gerek nasıl kalıyorlar diye.. hiç bacaklarını havaya kaldırdıklarını görmedim:9::9::9:

hürrem tavsann cinsii azcıkkk... sülümann parmagını degdirse hamile kalıo:60::60::60::60: cimile dee öleee o kadarr zamannn yapmadıı bi yaptıı hemidee zorlaa olduuu... yatıı amaa cemileee 1 saat kendine gelemedi yaa spertolarr atamadı kendini dısarıı:60::60::60::60::60::60::60:

nasilsinizz kizlar dun tr belcika maci dolayisiyla aranizda deildim ucmussunuz masallahh.. kiz bakmadinizmi maca?? zaten irezil oldukkkkk... cok kotu performanstii...

ayy bruksel cok karisikti dun gece neseki sagsaglim evimize girdikkk... kazansalardi varyaaaa neguzel duygu oluyor yaaa burda onu yasamak..nese artikkkkk gicik belcikalilarin dalgasi oldukkkk:47::47::47:

canım yumurtanı büyütmeyemi çalışıyorsunn
hemen git kuru incir al.
onu bir güzel kaynat sabah akşam suyunu iç. eğer aynı zamanda çatlaması gereken yumurtan varsada incir havuç kürlerini birlikte uygula. internette araştır bulursun zaten. bulamazsan ben sana bulurum..

kedişim için teşekkür ederiz canım,inşallah seninde hayalin gerçek olur. gerçekten çok güzel köpekler...

onu izlemiyorum..
3 tane devamlı dizim var
al bende de o kadar bacım ya bi öpüşseler gebe kalıyolar herifler ceketi bıraksa onda da kalacaklar :52::52::52::52::52::52::52:
a s guzelimm.. nasilsin bakalim daha iicemisinn.. yokturinsallah kizmizi ziyaretcilerinnnn

sende hoşgeldin gülüm :71::71::71:

iyim biraz bitanem ya sağolasın yok canım gelen giden hain kırmızılar :47::47:

nasilsinizz kizlar dun tr belcika maci dolayisiyla aranizda deildim ucmussunuz masallahh.. kiz bakmadinizmi maca?? zaten irezil oldukkkkk... cok kotu performanstii...

ayy bruksel cok karisikti dun gece neseki sagsaglim evimize girdikkk... kazansalardi varyaaaa neguzel duygu oluyor yaaa burda onu yasamak..nese artikkkkk gicik belcikalilarin dalgasi oldukkkk:47::47::47:

maçtan haberim bile yoktu kuzum benim.. :59: ne kadar uzak kalmışım futbola eskiden baya izlerdim ama benim kocam sevmiyor futbolu onunla beraber bende tamamen sildim futbolu hayatımdan sanırım..:26:

canım yumurtanı büyütmeyemi çalışıyorsunn
hemen git kuru incir al.
onu bir güzel kaynat sabah akşam suyunu iç. eğer aynı zamanda çatlaması gereken yumurtan varsada incir havuç kürlerini birlikte uygula. internette araştır bulursun zaten. bulamazsan ben sana bulurum..

kedişim için teşekkür ederiz canım,inşallah seninde hayalin gerçek olur. gerçekten çok güzel köpekler...

canım işte dün doktora gittim yaa ben bu hafta klomen kullandım sol da yumurtalıkta 3.5 cm lik bişi varr o ya patlamamışş yumurta yada yine pko :((( sağ yumurtalıkta da 5-6 tane oluşmuş ama büyümemiş küçücük küçücük içi dolu fıçıcıkkkk ayy sinirlerim bozuldu yineeee:37::37::37:

ayy canımm hoşgeldin öncelikle...maçıda izledimm ve inan hep aklıma sen geldinn acaba sılacım orda mıdır falan diyeee valla bakk :32::32::32: ayrıca sormaa çok kötü oynadıkk valla rezil oldukk yani bize hiç yakışmadıı :20::20::20:

hoşgeldin canımm sana da iyi haftasonları olur inş :16::16::16:

yok canım ne gelen var ne giden var :69::69:

bu belirsizlik beni öldürecek :47::47:

canım benimm sabırr inşallahh sabrının sonunda mucizeye kavuşacaksın senddeee:70::70:

hürrem tavsann cinsii azcıkkk... sülümann parmagını degdirse hamile kalıo:60::60::60::60: cimile dee öleee o kadarr zamannn yapmadıı bi yaptıı hemidee zorlaa olduuu... yatıı amaa cemileee 1 saat kendine gelemedi yaa spertolarr atamadı kendini dısarıı:60::60::60::60::60::60::60:

hürrem.. çok seviyorum onu ben ya. acayip tatlı bişey,tam bir kadın.. işvesi cilvesi plancılığı... acayip oturmuş bi karakter bence. ama tavşan muhabbetinde haklısın. maşallahı var. bide diziyi hızlı ilerletiyorlar oda bizim gözümüze daha bi batmasını sağlıyor.

kızlarr bana bi akıl verin çok zor durumdayım :36::36::36:

ilişki öncesi ve sonrası benim hayatım şu 3 gündür resmen kabusa döndü :50::50: iliiki sırasında bi baskı ve sonrasın acayip kramp girmesi ve çok şiddetli ağrı dün gece geberdim ağrıdan acile gitmeye de utandım ama böyle bi ağrı ne yaşadım ne gördüm mahvetti beni gece 5 kadar eşimde bende hiç uyumadık ağrıdan iki büklüm oldum :5::5::5::5::5:

niya böyle oluyo kızlarr allah korusun kötü bişey olmasından çoook korkuyorum :50::50::50::50:

ilişki öncesi ve sonrası benim hayatım şu 3 gündür resmen kabusa döndü :50::50: iliiki sırasında bi baskı ve sonrasın acayip kramp girmesi ve çok şiddetli ağrı dün gece geberdim ağrıdan acile gitmeye de utandım ama böyle bi ağrı ne yaşadım ne gördüm mahvetti beni gece 5 kadar eşimde bende hiç uyumadık ağrıdan iki büklüm oldum :5::5::5::5::5:

niya böyle oluyo kızlarr allah korusun kötü bişey olmasından çoook korkuyorum :50::50::50::50:

canımm bnde de o oluyoo bazenn ama sebebini bilmeiyorummm :(( sanki bıçak saplanıyomuş gibi oluyorr:50::50::50:

canım işte dün doktora gittim yaa ben bu hafta klomen kullandım sol da yumurtalıkta 3.5 cm lik bişi varr o ya patlamamışş yumurta yada yine pko :((( sağ yumurtalıkta da 5-6 tane oluşmuş ama büyümemiş küçücük küçücük içi dolu fıçıcıkkkk ayy sinirlerim bozuldu yineeee:37::37::37:

tamam canım o zaman dediğinmi yap sen. hiç bişey kaybetmezsin sonuçta. bende bugün içeceğim. benimde pko var. soğan içtim ama sanırım pek faydası olmadı biraz gecikmeyle bugün incir içeceğim bende... sende iç hazır kontrole gidecekmişin bakalım faydasını görecekmisin

onu izlemiyorum..
3 tane devamlı dizim var

bende aynı hürrem cemile fatmagül adını feriha koydum yoksa zaman nasıl geçecek :1::1::1:

bu ara da hürrem yine doğuracak yine erkek ben kitabini okumuştum :52::52::52:

ya kadın da öyle bi ihtiras öyle hırs var ki osmanlıyı ele geçirip o yönetecek belli bi ara ne kadınmış beeee :1::1::1:

cnmm hamileyim diee tutturmadan önceki ilişkimde olmustu benimmm.. gece devam etmedi amaaa .. cok zorlanmıstımm korkuncc bi sancıydııı... :61:

canım gitseydin keşke acile. dış gebelikte baskı oluyormuş sanırım ve ağrı oluyormuş. banada burda söylediler çok emin değilim ama yinede ihmal etme bence.:26:

Back
X