• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hürrem.. çok seviyorum onu ben ya. acayip tatlı bişey,tam bir kadın.. işvesi cilvesi plancılığı... acayip oturmuş bi karakter bence. ama tavşan muhabbetinde haklısın. maşallahı var. bide diziyi hızlı ilerletiyorlar oda bizim gözümüze daha bi batmasını sağlıyor.

hemde ne datluuu... bendee gülüsüne bitiyorummm... ayy onunn gibii gülebilsemm baska bişi istememm... enfes bi ses tınısı varr... analarr nelerr doguruyooo:1::1::1:

bende aynı hürrem cemile fatmagül adını feriha koydum yoksa zaman nasıl geçecek :1::1::1:

bu ara da hürrem yine doğuracak yine erkek ben kitabini okumuştum :52::52::52:

ya kadın da öyle bi ihtiras öyle hırs var ki osmanlıyı ele geçirip o yönetecek belli bi ara ne kadınmış beeee :1::1::1:

valla canım hürrem aslında bakma dizi göstermiyor ama çok zeki bir kadın. bugünün temelleri tee o zamandan atmış hatun.
bugün mesela başımızda cumhurbaşkanı olmasada devlet hiçç bir şekilde etkilenmeden yoluna devam edebilir ya o düzeni hürrem kurmuş meğersem. dizide sadece entrikaan bahsediyor ama gerçekte hürrem başka bi hürrem

tamam canım o zaman dediğinmi yap sen. hiç bişey kaybetmezsin sonuçta. bende bugün içeceğim. benimde pko var. soğan içtim ama sanırım pek faydası olmadı biraz gecikmeyle bugün incir içeceğim bende... sende iç hazır kontrole gidecekmişin bakalım faydasını görecekmisin

canımm şimdii hangisini yapiim ben kafam karıştıı inciri mii havucumu ikisini mi??

bide şöyle mi yapılıyorr 1 bardak suyu kaynatıosun inciri 2-3 bölüp atıosun 10-15 dk da öyle kaynatıosun sonra ılıştırıp süzüp içiosunn öyle mii:26::26::26:

valla canım hürrem aslında bakma dizi göstermiyor ama çok zeki bir kadın. bugünün temelleri tee o zamandan atmış hatun.
bugün mesela başımızda cumhurbaşkanı olmasada devlet hiçç bir şekilde etkilenmeden yoluna devam edebilir ya o düzeni hürrem kurmuş meğersem. dizide sadece entrikaan bahsediyor ama gerçekte hürrem başka bi hürrem

evtt cok akıllı bi kadınmısss.. sülüman da onu aldatmamısss hiç diolardıı amaa bu bıcaktann sonraa yatmayı bırakcak heraldee.. sadıkaya bakısını hiçç unutmucamm sapık sapıkk.. sadıkaya da yazık olduuu kim vurdu ya gittiii:60::60::60::60::60::60: planda tutmadıı:60::60::60::60::60::60: selim dee leo dan diee düsünülüomuss emmmeeee hadii hayırlsıı günahıı boynuna hatunun:1::1::1::1:

canım gitseydin keşke acile. dış gebelikte baskı oluyormuş sanırım ve ağrı oluyormuş. banada burda söylediler çok emin değilim ama yinede ihmal etme bence.:26:
ayyy canım ya keşke gitseydim ya eşim de bşin pişman oldu yaptığına ama oldu bi kere yine herzaman olduğu gibi kadınlara oldu off valla ya :5::5:
cnmm hamileyim diee tutturmadan önceki ilişkimde olmustu benimmm.. gece devam etmedi amaaa .. cok zorlanmıstımm korkuncc bi sancıydııı... :61:

ya aynen canım öyle bi ağrının tarifi yok yani resmen zırıl zırıl ağladım öldüm bittim ağrıdan :59::59::59:

zaten bizim de devam edemedi artık acıdan bağırmaya başladım yani o kadar :17::17::17::17:

gebelikle bi alakası olabilir mi :26::26:

ayyy canım ya keşke gitseydim ya eşim de bşin pişman oldu yaptığına ama oldu bi kere yine herzaman olduğu gibi kadınlara oldu off valla ya :5::5:

ya aynen canım öyle bi ağrının tarifi yok yani resmen zırıl zırıl ağladım öldüm bittim ağrıdan :59::59::59:

zaten bizim de devam edemedi artık acıdan bağırmaya başladım yani o kadar :17::17::17::17:

amaa gece devam etmedi benimm yanlıss yönlendirmiimm görün bi doktoraaa.. zatenn daha sonraa yani 3_4 gün sonraa lekelenmemm olduyduu.. en iisi doktorr.. doktorlardaa burundan kıl aldırmıyoo gerci iisini bulmak lazımmm:44::44:

canımm şimdii hangisini yapiim ben kafam karıştıı inciri mii havucumu ikisini mi??

bide şöyle mi yapılıyorr 1 bardak suyu kaynatıosun inciri 2-3 bölüp atıosun 10-15 dk da öyle kaynatıosun sonra ılıştırıp süzüp içiosunn öyle mii:26::26::26:

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

aynen canım kadın osmalıyı yönetmiş yani düşün artık zaten o tarihte ilk resmi nikahı kıydıran da yine hürem olmuş süleymeni dize getirmiş o kadar güzel bi kadın değilmiş ama çok ama çk zekiymiş :69:

maçtan haberim bile yoktu kuzum benim.. :59: ne kadar uzak kalmışım futbola eskiden baya izlerdim ama benim kocam sevmiyor futbolu onunla beraber bende tamamen sildim futbolu hayatımdan sanırım..:26:
hiiiii.. bende evlenmeden once fanatiktimmm simdi takim bile tutumuyorum... ama tr maci baska helede belcikaylaaa... evlenince insan esineayak uyduruyo isteee....
hemde ne datluuu... bendee gülüsüne bitiyorummm... ayy onunn gibii gülebilsemm baska bişi istememm... enfes bi ses tınısı varr... analarr nelerr doguruyooo:1::1::1:
aynenn benide o gumus ve ses tonu vuruyo cok sempaaa

ahh guzelimm kiyamam ben sana... donem donem bendede oldugu oluor bu agrinin.. lakin bende bilmiyorum neden oldugunu... hani adete yakin rahimasagi iner diolarya benim aklima o geliodu ondan supheleniyordum.. cunku degiyor gibi oluyo sonra tarif ettigin agrilarr...

kızlar bu arada bnde çok koyuu beren saat hayranıyımm oyunculuğuna bitiyorumm bütün projelerinii izledimm beğendimm bittimm gerçektenn yetenek b udur bncee :) bnde bi fatmagülü ve muhtaşem yüzyılı kaçırmam o kadaa başka izlemiyorumm

amaa gece devam etmedi benimm yanlıss yönlendirmiimm görün bi doktoraaa.. zatenn daha sonraa yani 3_4 gün sonraa lekelenmemm olduyduu.. en iisi doktorr.. doktorlardaa burundan kıl aldırmıyoo gerci iisini bulmak lazımmm:44::44:

biizm de devam edemedi zaten canım bırakmak zorunda kaldık:26: zaten benim bat dündü geçeli 1gün oldu bu beliriszlik te insanın kafasnı karıştırmaya yeter zaten :25::25::25:

bakalım canım olmazsa pazartesi bi dr giderim artık :68:

slm arkadaşım kuru incir kürünü adetinle başlayabilirisn sabah akşam aç karnına bir bardak içersin taze olarak hazırlarsın hergün 11 güne kadar incir kürü 11 gününden itibarende havucu kaynatıp içebilirsin
incir yumurta kalitesi için faydalı havuçta yumurtalar çatlasın diye bol şans yinede ibrahim saraçoglunun istesine girip bakabilirisn

bu şekildede yapabilirsin hly.. ben sadece incir deneyecem zaten geç kaldım maksat destek olsun benimki ama sen geç kalmamışın sanırım direk uygulamaua başla bence

Son düzenleme:
biizm de devam edemedi zaten canım bırakmak zorunda kaldık:26: zaten benim bat dündü geçeli 1gün oldu bu beliriszlik te insanın kafasnı karıştırmaya yeter zaten :25::25::25:

bakalım canım olmazsa pazartesi bi dr giderim artık :68:

benimm hiç öle bişi olmamıstııı.. ilk kez o gün olduu kendimi cok sıktımm sonrada.. cnmm cok yandıı nedenn acabaa dedigimii hatırlıyorummm:1::1::1::1: hadi insallah cnmmm hayırlısıylaaa

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya onbeş-onaltı adet kuru inciri ilave ediniz ve yirmi dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Yirmi dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karına içilir. Bu kürün uygulaması,

2×21U+7A

U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası var ise, soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

bu şekildede yapabilirsin hly.. ben sadece incir deneyecem zaten geç kaldım maksat destek olsun benimki ama sen geç kalmamışın sanırım direk uygulamaua başla bence

çok teşekkür ederim tatlıcadımm Allah razı olsun desteğin içinnn:70::70::70: ben şimdi adetin 11. günüdeyimm bugün başliim o zaman benn çok saol canım tekrar..perşembeye kadar faydasını görürümm inşalllahh :nazar:

benimm hiç öle bişi olmamıstııı.. ilk kez o gün olduu kendimi cok sıktımm sonrada.. cnmm cok yandıı nedenn acabaa dedigimii hatırlıyorummm:1::1::1::1: hadi insallah cnmmm hayırlısıylaaa

öyle tabi canım herşeyin hayırlıısı ama yine de tırsıyorum :18::18::18:

hani diğer arkadaşlarım da diyolar ya rahim aşağıya düşüp ondan böyle oluyo diye ama ben bu zaman kadar hep adet gördüm olsa geçen ay veya ondan önceki aylar da olurdu :53::53::53:

offf bende bilemedim ki bu durumu
ne olduğu bi belli olsaydı bende önüme bakardım :19::19:

ayyy tuğçeeeeeeeee gelmişşş canım çabukk söle çatladımm merakımdann doktora gttin dimiiiiii:32::32::32:

hulyacim daha gidemedim ya sabahtan beri kostuuyorum :( 4 de bi arkadasin nikahina gidicem o zmna kdr gitmye calisiyorum:( yada nikahtan snraya kalicak

Son düzenleme:
ahhhh gülüm ya ne dir bu kadınların çektiği böyle hep olan bize oluyo valla :5::5:

ama canım rahim aşağıya inse geçen ayda ben adet gördüm o zaman hiçç böyle olmadı ondan bana tuhaf geliyo ya işte benim de anlamadığım bu keşke bi ebe arkadaşım olsaydı ne güzel sorardım bugün haftasonu has.kapalı :26::26::26::26::26:

Back
X