- Konu Sahibi screamaway
- #12.441
canım sırf cumartesi gecesi olsaaa keşke, biz dündeee sabahladıkkk tatlicadim ilehiccc dimeeeeeekuppecim senin nasi gecti ctesi gecen
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sırf cumartesi gecesi olsaaa keşke, biz dündeee sabahladıkkk tatlicadim ilehiccc dimeeeeeekuppecim senin nasi gecti ctesi gecen
![]()
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben kacirdim :82:canım sırf cumartesi gecesi olsaaa keşke, biz dündeee sabahladıkkk tatlicadim ile![]()
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ben kacirdim :82:
hamile olunca 9 ay bende saltanat surcemçalışmanın zorlukları işte napacaksın
accık nisbet yapayımm![]()
hamile olunca 9 ay bende saltanat surcem![]()
tuğçecimm canımm yaa sana o kadar sevindimkii valla![]()
canımm çok haklısın öyle hissetmektee bizde ne kadar uraşıyoruzz biliyoruz nasıl bi süreçte olduğunu ve bizde nasıl hamile birini görünce acayip hissediyorzz oda aynı şekildedir ama bu şekilde kendini üzme harab etme canımm..inşallahh o bayanında bizimde en yakın zamanda bebişimiz olurrrrr![]()
Ben bir basimayim silacimmm, kimse yok burda... hersey bana kaliyor malesef...canim Allah yardimcin olsun gercektentek basina buislerin altindan kallkmak bilirimmm... amasagolsun benim kaynana ve mikser gorumce var el atarlarrr![]()
ha sunuda demeden gecemicemm ekkotu karar kararsizliktan iidir derler canim kim demis bilmiorum ama .... cok fazla sIkma canini zaten bissuru SIkInti var....
tamma canım bekleriz. bir sonraki cmt kesin yine muhabbet olur uzun uzun diye düşünüyorum![]()
canım sırf cumartesi gecesi olsaaa keşke, biz dündeee sabahladıkkk tatlicadim ile![]()
cok sevindim tatlim gonlunden geceni vermis rabbim allah kucaginada almayi nasip etsin insallahSelam kızlar nasılsınız?Uzun zaman koptum topicten ama bugün sizinle güzel bir haber paylaşmak için tekrar girdim.
Bugün dr. kontrolüm vardı ve kuzumun cinsiyetini öğrendik.Kuzum güzel bir kızmış.Çok sevindim.Kalbimden geçen oldu.
Sizler nasılsınz.Umarım yeni hamişlerimiz vardır.Eğer varsa onları tebrik ediyorum.Yola devam edenlere de en kısa zamanda kuzularına kavuşmaları için dua ediyorum.Öpüyorum hepinizi.![]()
herseyden konustuk screamawaycim cok keyifliydi gulmekten artik herbiryerlerime agrilar girdi uzun zamandir boyle guzel bi muhabbet yakalayamamistim gercektenBen bir basimayim silacimmm, kimse yok burda... hersey bana kaliyor malesef...
kizlar merakkk etttimmm.. ne konustunuzzz o kadar:26::26:...
Sağol tatlım.Darısı hepinizin başına.Sizleri bekliyorum ki bebişlerimiz hakkında konuşalım.Aslında başka topicler var bu konularda ama ne bileyim oralara yorum yapamıyorum.Sizleri sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim o yüzden de sizleri de sabırsızlıkla bekliyorum.cok sevindim tatlim gonlunden geceni vermis rabbim allah kucaginada almayi nasip etsin insallah![]()
napiim canımm yaa yok işte ne yimirta ne bişi kissten başka bişi yok
ben taşınmaya karar verdimm bu ay onlarla ilgilencemm biraz mekan değişikliği farklı şeylerle uğraşma ii gelcek bana çok daraldım çünküü her ay negatiff her ay başa dönn sıkıldımmmm tatile falan gidelimm biraz değişiklik yapalım o sırada akışına bırakıcam bekle beklee daha kötüüü![]()
kizlar merakkk etttimmm.. ne konustunuzzz o kadar:26::26:...
herseyden konustuk screamawaycim cok keyifliydi gulmekten artik herbiryerlerime agrilar girdi uzun zamandir boyle guzel bi muhabbet yakalayamamistim gercekten![]()
bende belirti melirti yok... bu ay da tutmadi galibaa..:26:
Selam kızlar nasılsınız?Uzun zaman koptum topicten ama bugün sizinle güzel bir haber paylaşmak için tekrar girdim.
Bugün dr. kontrolüm vardı ve kuzumun cinsiyetini öğrendik.Kuzum güzel bir kızmış.Çok sevindim.Kalbimden geçen oldu.
Sizler nasılsınz.Umarım yeni hamişlerimiz vardır.Eğer varsa onları tebrik ediyorum.Yola devam edenlere de en kısa zamanda kuzularına kavuşmaları için dua ediyorum.Öpüyorum hepinizi.![]()
Selam kızlar nasılsınız?Uzun zaman koptum topicten ama bugün sizinle güzel bir haber paylaşmak için tekrar girdim.
herseyden konustuk screamawaycim cok keyifliydi gulmekten artik herbiryerlerime agrilar girdi uzun zamandir boyle guzel bi muhabbet yakalayamamistim gercekten![]()
öyle uzaktan ne konuştunuz demekle olmuyor şekercim.. gelirsin bi gün görürsün. eklemiştim ben seni zamanında
aynen. çokk zaman olmuştu böyle güzel muhabbet etmeyeli.
bi ara karnım ve ağzım cidden acıdı gülmekten.. onları tutayım derken yazı yazamadıydım![]()
cnm bndede belirti yoktu ama idrar testinde pozitifi gordugum gun goguslerimin ucu acidigini farkettim oda idrar testinde pozitifi gorunce inanamayip belirti aramaya basladigim icin :) insallah bebisin yerlesmeye calisiyodur sana tatlimm
evet tatlım unutmuyorum sizleri.Hamile kalmaya çalışırken yanımda siz vardınız şimdi ben hamile kalınca sizi unutsam olur mu hiç.mavibebekcimmmmm, cok sevindimmm canim... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin... Ara ara gelip bizimle deneyimlerini paylasiyorsun, ne guzel...Sen topigi unutmayan hamilelerimizdensin...
![]()
canım çok güzel haber. demek kız..sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım.. zorluk çekmeden rahatlıkla doğumunuda yaparsın inşallahh
![]()