• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Hamiş olmayanlar hadi kendinize şööyle güzel bir keyif kahvesi yapın,bi süreliğine atalım kafamızdan yumurtaydı,Bat tı vs,içelim güzelleşelimmmm:129::68::7:

Selam kızlar nasılsınız?Uzun zaman koptum topicten ama bugün sizinle güzel bir haber paylaşmak için tekrar girdim.
Bugün dr. kontrolüm vardı ve kuzumun cinsiyetini öğrendik.Kuzum güzel bir kızmış.Çok sevindim.Kalbimden geçen oldu.
Sizler nasılsınz.Umarım yeni hamişlerimiz vardır.Eğer varsa onları tebrik ediyorum.Yola devam edenlere de en kısa zamanda kuzularına kavuşmaları için dua ediyorum.Öpüyorum hepinizi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tuğçecimm canımm yaa sana o kadar sevindimkii valla :nazar:
canımm çok haklısın öyle hissetmektee bizde ne kadar uraşıyoruzz biliyoruz nasıl bi süreçte olduğunu ve bizde nasıl hamile birini görünce acayip hissediyorzz oda aynı şekildedir ama bu şekilde kendini üzme harab etme canımm..inşallahh o bayanında bizimde en yakın zamanda bebişimiz olurrrrr:14::14::14:

aminn insallah hulyacim yaa:) valla en kisa zmnda teyze olmak istiyorum ona goree guzel haberleri izi bekliyorum tatlim :)

canim Allah yardimcin olsun gercektentek basina buislerin altindan kallkmak bilirimmm... amasagolsun benim kaynana ve mikser gorumce var el atarlarrr:21::21::21:
ha sunuda demeden gecemicemm ekkotu karar kararsizliktan iidir derler canim kim demis bilmiorum ama .... cok fazla sIkma canini zaten bissuru SIkInti var....
Ben bir basimayim silacimmm, kimse yok burda... hersey bana kaliyor malesef...:5:

tamma canım bekleriz. bir sonraki cmt kesin yine muhabbet olur uzun uzun diye düşünüyorum:1:

canım sırf cumartesi gecesi olsaaa keşke, biz dündeee sabahladıkkk tatlicadim ile :52::52::52:

kizlar merakkk etttimmm.. ne konustunuzzz o kadar:26::26:...

Selam kızlar nasılsınız?Uzun zaman koptum topicten ama bugün sizinle güzel bir haber paylaşmak için tekrar girdim.
Bugün dr. kontrolüm vardı ve kuzumun cinsiyetini öğrendik.Kuzum güzel bir kızmış.Çok sevindim.Kalbimden geçen oldu.
Sizler nasılsınz.Umarım yeni hamişlerimiz vardır.Eğer varsa onları tebrik ediyorum.Yola devam edenlere de en kısa zamanda kuzularına kavuşmaları için dua ediyorum.Öpüyorum hepinizi.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
cok sevindim tatlim gonlunden geceni vermis rabbim allah kucaginada almayi nasip etsin insallah:16:

Ben bir basimayim silacimmm, kimse yok burda... hersey bana kaliyor malesef...:5:

herseyden konustuk screamawaycim cok keyifliydi gulmekten artik herbiryerlerime agrilar girdi uzun zamandir boyle guzel bi muhabbet yakalayamamistim gercekten:16:

cok sevindim tatlim gonlunden geceni vermis rabbim allah kucaginada almayi nasip etsin insallah:16:
Sağol tatlım.Darısı hepinizin başına.Sizleri bekliyorum ki bebişlerimiz hakkında konuşalım.Aslında başka topicler var bu konularda ama ne bileyim oralara yorum yapamıyorum.Sizleri sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim o yüzden de sizleri de sabırsızlıkla bekliyorum.

napiim canımm yaa yok işte ne yimirta ne bişi kissten başka bişi yok:14::14:
ben taşınmaya karar verdimm bu ay onlarla ilgilencemm biraz mekan değişikliği farklı şeylerle uğraşma ii gelcek bana çok daraldım çünküü her ay negatiff her ay başa dönn sıkıldımmmm tatile falan gidelimm biraz değişiklik yapalım o sırada akışına bırakıcam bekle beklee daha kötüüü:14:

daralma cnm bnm yaa düşünme o zaman,söylediğin gibi dikkatini başka şeylere yönlendir çocuğu düşünme hayatına bak sen gezmene eğlenmene işine gücüne ,çocuk zaten zamanı geldiğinde gelicek

öyle uzaktan ne konuştunuz demekle olmuyor şekercim.. gelirsin bi gün görürsün. eklemiştim ben seni zamanında:34:

herseyden konustuk screamawaycim cok keyifliydi gulmekten artik herbiryerlerime agrilar girdi uzun zamandir boyle guzel bi muhabbet yakalayamamistim gercekten:16:

aynen. çokk zaman olmuştu böyle güzel muhabbet etmeyeli.
bi ara karnım ve ağzım cidden acıdı gülmekten.. onları tutayım derken yazı yazamadıydım :9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:

mavibebekcimmmmm, cok sevindimmm canim... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin... Ara ara gelip bizimle deneyimlerini paylasiyorsun, ne guzel...:16::16::16: Sen topigi unutmayan hamilelerimizdensin...:16::16::16::16::16::16:

canım çok güzel haber. demek kız..:16: sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım.. zorluk çekmeden rahatlıkla doğumunuda yaparsın inşallahh:16::16::16:

öyle uzaktan ne konuştunuz demekle olmuyor şekercim.. gelirsin bi gün görürsün. eklemiştim ben seni zamanında:34:
aynen. çokk zaman olmuştu böyle güzel muhabbet etmeyeli.
bi ara karnım ve ağzım cidden acıdı gülmekten.. onları tutayım derken yazı yazamadıydım :9::9::9::9::9::9:

kizlarrr illa msne gitmemiz gerekmiyorr kiii, burda da konusalimmmm....:21::21::21::21::21::21::21:

cnm bndede belirti yoktu ama idrar testinde pozitifi gordugum gun goguslerimin ucu acidigini farkettim oda idrar testinde pozitifi gorunce inanamayip belirti aramaya basladigim icin :) insallah bebisin yerlesmeye calisiyodur sana tatlimm

insallah tugcecimmmm...:16::16::16:

kizlarr bgn dr a gittm... aslinda kan testi yaptiracaktim tekrar gidishat nornalmi diye ama drada gideyim dedim:) dra hamile oldgumu soyleyince aaaa gercektenmi dedi ve cok sasirdi:) vaj.ultrasonla noktami gosterdi ama daha kese bebek fln yok tabi :) sadece dollenen yumurtayi gosterdi nokta kadardi boyutu 0,38 mm mis :)) kan testi yaptirmana gerek yok ultrasonda gorduk dedi haftaya keseyi gormeye gel dedi:nazar: Allah nasip ederse 9,10 subat olacakmis dogum. vee bebek 20 mayista falan olusmus diyor(tahminen) darisi sizlere insallah kizlarr icimde bi heycan var yaa sanki bu hafta bol hamisimiz olacak :)

mavibebekcimmmmm, cok sevindimmm canim... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin... Ara ara gelip bizimle deneyimlerini paylasiyorsun, ne guzel...:16::16::16: Sen topigi unutmayan hamilelerimizdensin...:16::16::16::16::16::16:
evet tatlım unutmuyorum sizleri.Hamile kalmaya çalışırken yanımda siz vardınız şimdi ben hamile kalınca sizi unutsam olur mu hiç.

canım çok güzel haber. demek kız..:16: sağlıkla gelsin bebeğin inşallah canım.. zorluk çekmeden rahatlıkla doğumunuda yaparsın inşallahh:16::16::16:

Teşekkür ederim canım.Umarım bakalım günler hızla geçiyor 4 aylık oldu bile.Allah isteyen herkese-tabi sizlere de- versin inşallah.

Back
X