• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ayyy valla en son hangi filme gittiğimi hatırlamıyorummm:26::26::26::26:

ama hayatımda 2 filmi çok severimm ve bıkmadan defalarca izlemişimdir...

TİTANİC ve ESARETİN BEDELİİ :16::16:

canim benim ne güzel bir hikaye.... benimkini biliyor musun sen??? cok degisik bir sey.. görücü usulüüü :60::60::60::60::60::60: aslinda tam öyle degil ama olsun, öyle deyip gecistiriyorum... ben öyle seyler yasadim ki maalesef, kocamla nasil tanistigimin bile heyecani, mutlulugu kalmadi :44::44::44::44::44::44: ama böyle güzel hikayeler duydukca mutlu oluyorum yaaa :66::66::66::66:
bebegimm anlat dinleyelimmmmm
vayyyyyy cokk guzelmis senin hikayen silacimmmmm....:16::16::16::16:
annenin kuzeni seni kandirmayi basardi yaniii... sen de cok guzel anlatmissin, okurken gozumde canlandi..:1::1::1: hizli ilerlemis hersey anladigim kadariyla... ne guzel.. simdi cokk mutlusunn, ve minik bir oglun var... Allah ikincisini de versin insallah en kisa zamanda...:16::16::16:
senin esinin fotosu yoktu dimi koydugun resimler arasinda... aklima gelmedi...:26::26: seni bu kadar carpmis ya, merak ettim...:1::1::1:
esimle zaman zaman konusuruz o bana der sen beni tavladin die ben ona...Allah a sukur gecinip gidiyoruzz RAbbim kimsenin yuvasini bozmasin ve herkese yavrular versin icinde bizlere....
esiminfotosu yoktu canim... kiyamadim koymaya bir ara bakarimmm

ay bende her konuya atladım bu akşam. ama çok kararsızız bi dikiş tutturamadım

hly senin konuyu almamıştım onuda yazim heme buraya. ip atladım,yakan top oynadım,sek sek...vs bu böyle sürer gider. :27: herbşeyi yaptım yani:8:

bende regencimmm nerde diyordummm... regencimm, konuya bi katillll sen de... bea...:19::19::19:

ben bugün dinlemede kalsam... zaten begendigim biri de yok... aslinda var ama aktör degil... o yüzden bosverelim.. eski bi arkadasimdi cok begenirdim.. ama erkek güzeli diye ona denir yani... boydan postan degil, sadece yüz yapisindan bahsediyorum ben.. ben bugünlerde cok kopuyorum yaaa.... ne yapsam da kendimi canlandirsam... belkide beklemeye gectigim icindir bu durgunluk... :44::44::44::44::44:

ayyy valla en son hangi filme gittiğimi hatırlamıyorummm:26::26::26::26:

ama hayatımda 2 filmi çok severimm ve bıkmadan defalarca izlemişimdir...

TİTANİC ve ESARETİN BEDELİİ :16::16:

aynen canım titanıc zaten unutulmaz bi kalasik :69::69:

ben çok avatar ve 2012 yi çok beğenmiştim :21::21:

bebegimm anlat dinleyelimmmmm

esimle zaman zaman konusuruz o bana der sen beni tavladin die ben ona...Allah a sukur gecinip gidiyoruzz RAbbim kimsenin yuvasini bozmasin ve herkese yavrular versin icinde bizlere....
esiminfotosu yoktu canim... kiyamadim koymaya bir ara bakarimmm

resmen o tavlamisss canimmm....
bu arada ben senin esini artik o gonderdigin resimdeki kisiye benzer diye dusunuyorum...:1::1::1:

ay bende her konuya atladım bu akşam. ama çok kararsızız bi dikiş tutturamadım

hly senin konuyu almamıştım onuda yazim heme buraya. ip atladım,yakan top oynadım,sek sek...vs bu böyle sürer gider. :27: herbşeyi yaptım yani:8:

canımm benim konu sadece oyun üzrine anlaşılmışş ama neyseee:26::26: ben çocukluğumuzdaki anılardann yaşadıklarımızdan 1.sınıftaki arkadaşlarımızdan vs..demek istedimm ama nyseee dikkat çekici değildii:26::26: bu arada ben ilkokul arkadaşlarımla hala görüşürümm:32::32:

evet canimmm.. johny depp ve brad pitt... sevmeyen yoktur herhalde... heee bir de beckham'i da sayalim...:1::1::1:

ben en son evde the ugly truth'u izledimmm... cok komikti...:1::1::1:

ahh beckham ahhh... benim bi ara gözümü kör etmişti ama artık yaşlandı oda,ilgimi çekmiyor eskisi gibi...:9:
brad pittte severim ama asla ilk 10 a girmedi bende. acayipim ben biraz sanırım:57:

ben film izlemeyi pek sevmiyorum nedense yaa :) sayisi az , ender kisilerdenim heralde :) arada bir esim izlemek istiyorsa eslik ederim o kdr... sinema vs ozurlusuyum anliycaginiz ama konserlerede bayilirimmmm... heleki istanbulun konserleri bi baskadirrr

ee aktorlerden basladik, filmlerden devam edelimmm mii? en son ne izlediniz..:16::16::16:
biz evlendigimuizde 2yil boyunca surekli film izlerdikkkk.. geceleri artik bizi dr a gotureceklerdiii.... sanirim yasladikkkk... arayi actikk biraz...
bende... silacimmm bozulmasin diye soolemedimmm, ama simdi senin arkana saklanip sooleyebilirimmm...:1::1::1::1:

kizlarrr komiksiniz vallaa sanki herif benimmi ayolllll... nediye bozuliimmm

sanki ben sizin sarisinlarinizi begendimmi bakin hic yorum yapmismiyimmmm..... aaaaa

karizmaa..aklima gelsin varda yazarim onlariiii

aynen canım titanıc zaten unutulmaz bi kalasik :69::69:

ben çok avatar ve 2012 yi çok beğenmiştim :21::21:

ayy nihancacımm avatarıı unutmuşumm evettt o filmde beni çok etkilemiştiiiiii:26::26:

bu arada kızlar esaretin bedeli filmi gerçektenn harika izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ederim....hayatla ilgili çok güzel mesajlar var içinde:34::34::34:

ben bugün dinlemede kalsam... zaten begendigim biri de yok... aslinda var ama aktör degil... o yüzden bosverelim.. eski bi arkadasimdi cok begenirdim.. ama erkek güzeli diye ona denir yani... boydan postan degil, sadece yüz yapisindan bahsediyorum ben.. ben bugünlerde cok kopuyorum yaaa.... ne yapsam da kendimi canlandirsam... belkide beklemeye gectigim icindir bu durgunluk... :44::44::44::44::44:

yok dinlemede kalma regencimmmm, senin canini sIkan birsey mi var..?. durgunsun senin de dedigin gibi bu gunlerde... anlat acilirsin... illa konu hakkinda birsey yazman gerekmiyor hem...

canımm benim konu sadece oyun üzrine anlaşılmışş ama neyseee:26::26: ben çocukluğumuzdaki anılardann yaşadıklarımızdan 1.sınıftaki arkadaşlarımızdan vs..demek istedimm ama nyseee dikkat çekici değildii:26::26: bu arada ben ilkokul arkadaşlarımla hala görüşürümm:32::32:

ohooo... bende hikaye çok ve ben ilkokul arkadaşlarımla(15-20 kişilik bi grubuz) hala görüşüyorum. ama hepsi ist da o yüzden uzak kaldık epey bi...
hikayelere gelince onlarda çok ama şimdi konuyu karıştırmayayım. benim hafızam fil hafızasına benzer ondan sanırım hikayeler çok:1::1:

biz evlendigimuizde 2yil boyunca surekli film izlerdikkkk.. geceleri artik bizi dr a gotureceklerdiii.... sanirim yasladikkkk... arayi actikk biraz...
kizlarrr komiksiniz vallaa sanki herif benimmi ayolllll... nediye bozuliimmm

sanki ben sizin sarisinlarinizi begendimmi bakin hic yorum yapmismiyimmmm..... aaaaa

karizmaa..aklima gelsin varda yazarim onlariiii

biz de cok izlerdikk, ama artik haftada bir bile izlemeye firsat bulamiyoruzzz... :26::26:

ohooo... bende hikaye çok ve ben ilkokul arkadaşlarımla(15-20 kişilik bi grubuz) hala görüşüyorum. ama hepsi ist da o yüzden uzak kaldık epey bi...
hikayelere gelince onlarda çok ama şimdi konuyu karıştırmayayım. benim hafızam fil hafızasına benzer ondan sanırım hikayeler çok:1::1:

bizde ilokuldan sadece 3kişi kaldık aktif olarak görüşenn:16::16::16: bnde de hikaye çokturr komiklikk falan ne arasan vardır..ama asıl hikayeler lise yıllarındaaaaaa:32::32::32: nysee madem öle dağıtmayalım konuyuu:34::34:

yok dinlemede kalma regencimmmm, senin canini sIkan birsey mi var..?. durgunsun senin de dedigin gibi bu gunlerde... anlat acilirsin... illa konu hakkinda birsey yazman gerekmiyor hem...

yok yavru ceylanim, anlatcak öyle büyük bir sey yok... dedigim gibi bekleme süreci stresi sanirim ya da ben öyle yorumluyorum :44::44::44: siz konusun ben okurum yaa.. :1::1::1::1::1:

esaretin bedeli cok tavsiye edilmisss... arattim ingilizce ismini buldummm sonunda...:1::1::1:

evet bu film de guzeldi... ama fazla depresif degil miydi?:26:

bu arada 500 days of summer benim cokkkk begendigim baska bir filmdir... ve great expectations... psikolojik filmlerden gidiyorum sanirim...:26::26:

Son düzenleme:
Back
X