- Konu Sahibi screamaway
- #12.681
benim regenimi ikizimi cicegimi gulumu balimi kuzumuuuu kim uzmuste boyle depresife baglamis... gel annem gel hele senn anlat yavruu.... film muhabbeti bitti zatiiii baska bi konuya gececem esrarengizzz...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi buldu fistigiiiii..........
canim ok benzesmiyor aslindaa esim hafiften murat yildirimi andirirrrr
yok yavru ceylanim, anlatcak öyle büyük bir sey yok... dedigim gibi bekleme süreci stresi sanirim ya da ben öyle yorumluyorum :44::44::44: siz konusun ben okurum yaa..![]()
kızlar bu gece benden bu kadar.. eşimin pantalonu kalmamış hiçen azından 1 tane ütüleyeyimm... yarın grşrz:80:
Hayırlı geceler arkadaşlar, hepiniz iyisinizdir inşallah
Screamaway canım beni 2 temmuz olarak yazarmısın listeye. durumum belirsiz kalmasın hiç değilse..
Sizleri özledim, günceli bilmiyorum ama bi süre uzak kalmak inşallah iyi gelecek![]()
kızlar bu gece benden bu kadar.. eşimin pantalonu kalmamış hiçen azından 1 tane ütüleyeyimm... yarın grşrz:80:
benim regenimi ikizimi cicegimi gulumu balimi kuzumuuuu kim uzmuste boyle depresife baglamis... gel annem gel hele senn anlat yavruu.... film muhabbeti bitti zatiiii baska bi konuya gececem esrarengizzz...![]()
hele bide cocuk olsunnnn..biz de cok izlerdikk, ama artik haftada bir bile izlemeye firsat bulamiyoruzzz... :26::26:
aha benden bitane dahaa.... sepet dolapta bekliyor taksit taksit yapiyorum guya evdeyimmm... bura daha eglenceliiikızlar bu gece benden bu kadar.. eşimin pantalonu kalmamış hiçen azından 1 tane ütüleyeyimm... yarın grşrz:80:
ayyy neden ben kimseyi tanimiyorummmm, her soylediginiz ismi internetten aratippp, sonunda hee buymus oluyorum....![]()
benim regenimi ikizimi cicegimi gulumu balimi kuzumuuuu kim uzmuste boyle depresife baglamis... gel annem gel hele senn anlat yavruu.... film muhabbeti bitti zatiiii baska bi konuya gececem esrarengizzz...![]()
regencimmm, 15iymis batin.. 15ine cokkk varrr.. simdiden kendini bu kadar sIkma bence...birak bebek rahat rahat tutunsun... stres yapma...
esaretin bedeli cok tavsiye edilmisss... arattim ingilizce ismini buldummm sonunda...
evet bu film de guzeldi... ama fazla depresif degil miydi?:26:
bu arada 500 days of summer benim cokkkk begendigim baska bir filmdir... ve great expectations... psikolojik filmlerden gidiyorum sanirim...:26::26:
gec bakalimmmmmmmmmmmmm.....![]()
iyiyim canlarim cok sagolun ilgilendiginiz icin.. bu arada havalr pek bi kötü burda yaa... yapis yapis.. evet ayin 15ine de pek bi cok var... ne konusalim yaa ne istersiniz.. benim bugün aklima oek bir sey gelmiyor.. :44::44::44::44::44::44::44:
iyiyim canlarim cok sagolun ilgilendiginiz icin.. bu arada havalr pek bi kötü burda yaa... yapis yapis.. evet ayin 15ine de pek bi cok var... ne konusalim yaa ne istersiniz.. benim bugün aklima oek bir sey gelmiyor.. :44::44::44::44::44::44::44:
ha gecmeden once eddy murphy ibegenir misinizz??? ii gelior yaaa gulmeyi seviyorum norbiti ilk ikisinda izlemistik esimle ve izletmistik herkese tabi fransizca.... turkce dublajli filmerdenzevk almiyorumm eminim screamawayda oleee
kızlar bnde yatıyorummm başıma feci bir ağrı girdi...iyi geceler hoş sohbetlerrr:80::80:
kizlarr suan uykunun baskisi altindayim:) ben kaciyorum yrn gorusuruz cnm arkadaslarim hepinizi opuyorummm
buarada nihancimmm sabah test sonucunu hemen yaz bizeee insallah pozitif cikarrr Allahim duy sesimiziiii