• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

başımdan dolayı girdim emara daha geçen hafta baş ağrılarım vardı da benim doktor migren dedi.evet radyasyondan dolayı.şimdi ben bu ay çalışma yapamıcakmıyım yaaa..:84::84::84::84:

hımmmmmmmmmmmmm çok geçmiş olsun canım amaaaa
radyasyonda çok tehlikeli olur bu gibi durumlarda. çocuğun özürlü olmasına sebebiyet verebilir.
temkinli olmakta fayda canım üzülme geç olsun güç olmasın:29:

hımmmmmmmmmmmmm çok geçmiş olsun canım amaaaa
radyasyonda çok tehlikeli olur bu gibi durumlarda. çocuğun özürlü olmasına sebebiyet verebilir.
temkinli olmakta fayda canım üzülme geç olsun güç olmasın:29:

evet tehlikeli olduğu için 2ay falan beklicem yeter ki sağlıklı olsun...

geldimmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.....

eylucum geçmiş olsunnn...bu havalarr tam hastalık havası aslında dikkat etmek gerek....canımm ayrıca 2 ay beklemek zor geliyor olabilirr ama onun sonrasını düşünmek lazım...sağlıklı sıhhatli olsunda bebişlerimizz varsın geç gelsinlerr napalımmm alılştıkkk beklemeyeee:31::31::31::31::31:

başımdan dolayı girdim emara daha geçen hafta baş ağrılarım vardı da benim doktor migren dedi.evet radyasyondan dolayı.şimdi ben bu ay çalışma yapamıcakmıyım yaaa..:84::84::84::84:

anladım canım o adı batasıca migren bende de var:20: canım lanet olsun ona bi tuttu mu hayatımı kabusa çeviriyo :47::47::47:

ben 2 kez bayılmıştım canım emar sırasında korkunç bişey resmen tabut öldüm öldün dirildim çekilene kadar ayy aklıma geldikçe tüylerim dikiliyo resmen :50::50::36::36:

canım bence korun bitanem sonra keşke demektense önlemini al canım :69::69::69:

eylucum geçmiş olsunnn...bu havalarr tam hastalık havası aslında dikkat etmek gerek....canımm ayrıca 2 ay beklemek zor geliyor olabilirr ama onun sonrasını düşünmek lazım...sağlıklı sıhhatli olsunda bebişlerimizz varsın geç gelsinlerr napalımmm alılştıkkk beklemeyeee:31::31::31::31::31:

hoşgeldin canımm :71::71::71::71::71::70::70::70::70::70::70::70:

hoşgeldin yavrimuuuuuuu :29:

evet haklısın bende öle düşünüyorum zaten

kızlar bunalımdan çıkmak için yarın gidip saçlarıma biaform yaptırıcam:82::82: biraz dalgalı olsun tıpkı benim ruh halim gibi galga dalga :62::62::62::62::62::62::62:

anladım canım o adı batasıca migren bende de var:20: canım lanet olsun ona bi tuttu mu hayatımı kabusa çeviriyo :47::47::47:

ben 2 kez bayılmıştım canım emar sırasında korkunç bişey resmen tabut öldüm öldün dirildim çekilene kadar ayy aklıma geldikçe tüylerim dikiliyo resmen :50::50::36::36:

canım bence korun bitanem sonra keşke demektense önlemini al canım :69::69::69:

evet çok kötü bişi yaa koruncaz zaten ne var ya sunun surası 2ay diyorum ama nasıl geçcek bilmiyorummm...

kızlar ben emara girdim bebek için 2ay falan ara vermek mi gerekiyo bana öle dediler de

canım ben tomografiye girdim o daha tehlikeli, daha sonra da mr çektirdim, bana kimse böyle birşey dememiştiii..Allahımmmmmmmmmmm belki de o yüzden bana nasip etmediiiii bebişşş...ya ben demiyo muyum, Allahım verdiklerine de şükür, vermediklerine diyee..şuanda fizik tedavi görüyorum, belime bişi takıyolar elektrik veriyo uyuşturuyoo resmen, onu sordum ama hiçbir zararı yok dediler..

evet çok iyi yaparsın canım. biraz değişiklik iyi gelicektir.
ammaaaa şu hayallerim yıkıldı bitti yazısında da biraz değişiklik yapsan :34:

evet bitanem ya biraz değişiklik iyi gelecek :16::16::16:

aman gülüm seni mi kırıcam bek sen istersen onu yacızam hadi bul bişey de yazayım :69::69:

ayoll biaform ne demekkk:26::26::26::26:

bnde gidipp kocamınnn isteği doğrultusundaa 3. kez perma yaptırcammmmmm:32::32::32::32:

gülüm biaform permanın daha iri dalgalısı kıvır kıvır değil yani şekerim :78::78::78:

canım bende perma yaptırmıştım oda çok güzel olmuştu doğal bukle gibi duruyodu :89::89:

şimdiki saçım pırasa gibi hiç bi kıvrımı yok :52::52::52:

Back
X