• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kızlarrrrrrrr, adetine bir kaç gün önce test yapıp negatifi görüpte hamile kalan var mıydı?
illa bi ümit arıycaz ha..çok komiğim..gülüyorum kendimeee..illa kırmızı görülcek ki umut kesilsinn..tam umut bitti diyorum, kafama bişi takılıyo, ümitleniyorum :9::9::9::9:
inş canım kuppecim bi mucize örneğini de sende görürüz gülüm ya hayat beklenmedik süprizlerle dolu belli mi olur :16::16::16::16:
keşke benimkisi de prasa gibi olsa ama nerdeeee

eminim canım senin de dalgalıdır ne güzel keşke benim de birazcık dalga olsaydı :37::37::37:

internette böle yazıyo soru ve cevaplı bi şekilde...

MR çektirmek mümkün müdür?

Gebelikde
MR çekimi oldukça yararlıdır, çünkü bebek üzerinde zararlı etkileri
bulunan iyonize radyasyon kullanılmamaktadır MR`ın insan üzerinde
herhangi bir zararlı etkisi rapor edilmemektedir MR tetkiki gerekli
görülmüşse gebeliğin herhangi bir evresinde uygulanabilmektedir

inş canım kuppecim bi mucize örneğini de sende görürüz gülüm ya hayat beklenmedik süprizlerle dolu belli mi olur :16::16::16::16:

eminim canım senin de dalgalıdır ne güzel keşke benim de birazcık dalga olsaydı :37::37::37:

evet malesef dalgalı saçlarımı düzleştirmekten saçlarım yıprandı gitti.ne olurdu sanki dümdüz olsaydı...

canım rabbim seni ve bebeğini korusun allahım sana bağışlasın :16::16:

yat dinlen canım keyfini tadını çıkar bebeğin için heşeye değer :21::21::21: inş yarın dr güzel haberler veririsin bize :69:

teşekkür ederim canım aminnn.benim gibi hareketli biri başka türlü yatamazdı zaten.bebeğim için nekadar gerekiyosa okadar yatarım.inşallah yarın güzel haberlerimizi ve ultrason görüntümüzü getiririm

Allah razi tsin olsun canim.. insallah kabul etsin rabbimm...

nihanim oncelikle dune nazaran iyi olmana coook sevindimm...canim benim iyi ol hep...

ayrica eminim cok yakisacaksaclarin hem yapturdiktan sona fotonu koyarsanmerakimizi gidermis olursun...

sağol gülüm ya allah razı olsun sayeniz de iyi oldum toparlandım şoku atlattım geçti artık :16::16:

tabi ki bitanem yaptırayım resim koyarım canım görürsünüz :98::98::98:

hatta bazen çalı gibi oluyo saçlarım elektrik çarpmış gibi:60::60::60::60::60:
eşim kaç volt diye sorar arada:60::60::60::60::60:
dalga geçer benle bende hemen düzleştirmeye giderim...

evet malesef dalgalı saçlarımı düzleştirmekten saçlarım yıprandı gitti.ne olurdu sanki dümdüz olsaydı...

niye öye diyok kızz :19::19:

benim dalgalı olsun diye kaç kez elimi yüzümü maşayla yaktım :14: hatta yanağım da iz bile kaldı imzasını attı bana :1::1::1::1:

hep zaten tam tersi olur düz isteyenler kıvırcık , kıvırcık istyenler düz ister :27::27::27::27::37::37:

ya doktor korunun diye bişi demedi kaynanam dedi onu hamile kalırsan bebeğe zarar verir falan dedi korktum bende ondan size sordum zaten

canım ben doktor söyledi zannettim.
valla kafam karıştı. en yakın zamanda doktora giden varsa veya bi doktordan daha bilgi almakta yarar var diye düşünüyorum. bu hastalığına göre bölgesel olarak da değişebilir.

internette böle yazıyo soru ve cevaplı bi şekilde...

MR çektirmek mümkün müdür?

Gebelikde
MR çekimi oldukça yararlıdır, çünkü bebek üzerinde zararlı etkileri
bulunan iyonize radyasyon kullanılmamaktadır MR`ın insan üzerinde
herhangi bir zararlı etkisi rapor edilmemektedir MR tetkiki gerekli
görülmüşse gebeliğin herhangi bir evresinde uygulanabilmektedir

bu doğru mu acaba ya kafama çok takıldı..:26::26:

canım ben doktor söyledi zannettim.
valla kafam karıştı. en yakın zamanda doktora giden varsa veya bi doktordan daha bilgi almakta yarar var diye düşünüyorum. bu hastalığına göre bölgesel olarak da değişebilir.

benimde kafan çok karıştı.:26::26: bide şöle bişi var emar benim kafamdan çekildi.

benimde kafan çok karıştı.:26::26: bide şöle bişi var emar benim kafamdan çekildi.

amam bitanem sonuçta o odaya girince zaten radyasyonu alıyosun:26::26::53: hatta görevliler bile üstlerine değişik bi kıyafet giyiyolar etklenmesinler diye ve odada senden başka kimse kalamıyo :44::44::44::44:

kızlarrrrrrrr, adetine bir kaç gün önce test yapıp negatifi görüpte hamile kalan var mıydı?
illa bi ümit arıycaz ha..çok komiğim..gülüyorum kendimeee..illa kırmızı görülcek ki umut kesilsinn..tam umut bitti diyorum, kafama bişi takılıyo, ümitleniyorum :9::9::9::9:

canım benim bildiğim örnek tuğçe
idrarda çıktı ama kanda çıkmamıştı. belki de senin kanda çıkar :53::53:
Allahtan hakkında hayırlısı neyse o olsun tabi ama işte kırmızılar gelmeden ümit gitmiyorrr:71:

evt yaaaa ben varım burda bennn kapı gıbı , heykel gıbı ben :)))

Kızlarr sımdı aklıma ne geldı bılıomsnuzzz... Hanı ben cok sılık .cızgıyı görmüştüm snra kan testınde negatıf cıkmıştı hatırlıyomusunuz ? O ara acaba ben yumurtluyodumda o yuzdenmı cok sılık bı cızgı cıktı ne dersınız ? Cunku bebek tam o sırada yerleşmeye başlamıss doktor ole soledı

amam bitanem sonuçta o odaya girince zaten radyasyonu alıyosun:26::26::53: hatta görevliler bile üstlerine değişik bi kıyafet giyiyolar etklenmesinler diye ve odada senden başka kimse kalamıyo :44::44::44::44:

ve kapıda şöle bir tabela
hamilelerin girmesi yasaktır
bence iyi bir doktora daha sormakta yarar varrrrrrr

uf ya neyse beklicez gari 1 ay yapcak bişi yok.:26:

kızlarrrr hıc bıseye takılmayın ... mr tomografı vs... Neden dersenız soyle anlatayım ... Geçen bı hamıle kadınla karşılaştım demıstım yaa o zmn ben hamiş oldugumu bılmıyodm. Söktürücü içtiğimi söledımm hıc takma dedı ,düşseydı benım bebegım duserdı nıye dersenızz... rahımden amelıyat olucakmıs kan testı negatıf cıkmısss neyse bu narkoz almıs,amelıyat olmuş sonra antıbıyotıkler ıcmıs fln ama hıc hamıle oldugunu düşünmüyomuşşş sonra bı bakmışki hamileee

hlycim canim benim..masallah canli ve renkli bir kisiligin var... Allah neseni bozmasin canimmm...

sılacımmm çok mersii canımmm:70::70::70::70:

beni tanıyan herkess öyle olduğumu söylerr...Aminnnn inşallahh...Allah cümlemizin neşesini bozmasın...şunu söyleyebilirim kii içimde fırtına bilee kopsaa kısa süreer ben hemenn neşeli halime geri dönerimmm..ne olursa olsun n gülerim güldürürmm yaniii:nazar:

kızlarrrr hıc bıseye takılmayın ... mr tomografı vs... Neden dersenız soyle anlatayım ... Geçen bı hamıle kadınla karşılaştım demıstım yaa o zmn ben hamiş oldugumu bılmıyodm. Söktürücü içtiğimi söledımm hıc takma dedı ,düşseydı benım bebegım duserdı nıye dersenızz... rahımden amelıyat olucakmıs kan testı negatıf cıkmısss neyse bu narkoz almıs,amelıyat olmuş sonra antıbıyotıkler ıcmıs fln ama hıc hamıle oldugunu düşünmüyomuşşş sonra bı bakmışki hamileee

gerçekten pes yani allahın hikmeti işte :53::53::53:

yorumsuz :122::122::122::122::122:

Back
X