- 7 Ocak 2011
- 844
- 60
- 323
- Konu Sahibi screamaway
- #13.321
insallah olur artik bekletmeden canim...
baska doktora gidip, 1 yil oldugunu filan soyle bence...![]()
ewet canım istedgm drun randewuları doluymus beklıorum bakalım off

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah olur artik bekletmeden canim...
baska doktora gidip, 1 yil oldugunu filan soyle bence...![]()
ivit ivit ivit... bize her yol mübah...
aslında gun saymıyorumm.. 30 gunun 28 ınde calısıyoruz.. ama tutmuyor anammm... askerler hedefi bulup kıstıramıyorlar...![]()
ne yapalim canim iste![]()
akisina biraksakaslinda ilk aydan olcak belki iste... ya biraz bunyede rol oynuyor ben gec hamile kaliyorum mesela oglumda ilaci biraktim 6ay deneme oldu ama ozamanlar tabi ne ovune test ne akinti falan bi bilgimyoktu rastgele...tutturamadik.. neyse ben geri ilaca baslayim dedim ve baslamistimki o ay geldi kuzuu.....
bununda zamani geldi biiznillah bekliyorummm...
sende SIklastirsan calismlariartacak sanki yuzden!!!!
bak yasinda gencecikmis .. insallah yakalarsiniz canimm.. aslinda belli bir sorunda yok.. duymussundurda gerci tatlim sogan kuru ve inciri sana siddetle tavsiye ederim.. ozellikleincire dikkat et...22 yaşındayım tatlım hyr pko yok sadece adet olamadım 3 4 ay duzensız gıttı neden oldgunuda bılmıolar sadece ılk drum yumurtalıkların yavas demıstı....
tatlim hamile iken muayene durumunumu soruyorsun... sayet o ise sordugun evet ben her ay kontrolunde gordum... Allah a sukur ben rahat bi gebelik gecirdim ve aydan aya kontrol kafiydi ve drun muayanesinde vardi ultrason.. buyuk testler icide1 kere hastaneye gitmistim..silacimmm, burda da dogru durust ultrasona giremiyoruz biz mesela... turkiyede ne guzel... her muayenede ultrason nerdeyse... adim adim gelisimi goruyorsun...
ben cok isterdim boyle takip edebilmek...
burda maximum 2-3 kez gorursun herhalde... orda nasil ki silacimmm...
tatlim hamile iken muayene durumunumu soruyorsun... sayet o ise sordugun evet ben her ay kontrolunde gordum... Allah a sukur ben rahat bi gebelik gecirdim ve aydan aya kontrol kafiydi ve drun muayanesinde vardi ultrason.. buyuk testler icide1 kere hastaneye gitmistim..
kizlar evet bu ay son olsun artik... bende sIkIldimmm... sizin kadar degil ama bende bu ay baya calistim...kendime gore baya yani...
hepimiz icin son olsun insallahhhhh...
zaten birer birer eksiliyoruz... bize de sira gelecek insallahh....![]()
azracimmmmm, senin pozitif gordugun yere cizgisini cekmissss.. valla akilli su ff baya...![]()
her ay muayenede gordun muuu?aaa orasi da iyimis o zaman... burasi dedigim gibi maximum 3 kez sokuyorlar ultrasona... anca her muayenede kalp atisi dinletiyorlar....:26::26:
pozitif gordugum gunden bir sonraki gune cekmisama hic umudum yok bu ayda benim nedense.. senin atesin masallah sabitlenmis hic duscege benzemiyo bence senden güzel haberler alcaz bu ay
yeni haberler varmi kizlar gecmise bakamadim cok gozumde buyuyor acayip uykum var
kuppecim napti test zamani yaklasti onunda:26:
her ay muayenede gordun muuu?aaa orasi da iyimis o zaman... burasi dedigim gibi maximum 3 kez sokuyorlar ultrasona... anca her muayenede kalp atisi dinletiyorlar....:26::26:
evettt zaten muayenin en zevkli kismi orasiii..... ayy Allahim bak 3 yiloncesine uzandimmmm simdii...
biliyomusun ilk muayeneden geldim esimle deil gorumcemle gitmistim... esim aradi hemen muayeneden sonra "oglan mi , erkek mi"..???? die sordu
1.henuz ilk muayene de sordugu soru!!!
2.hemde sordugu seyin ayni olmasi...
Allah gonlumuze gore verdi ... insallah herkese versin Rabbim gonlunun muradini....
pozitif gordugum gunden bir sonraki gune cekmisama hic umudum yok bu ayda benim nedense.. senin atesin masallah sabitlenmis hic duscege benzemiyo bence senden güzel haberler alcaz bu ay
yeni haberler varmi kizlar gecmise bakamadim cok gozumde buyuyor acayip uykum var
kuppecim napti test zamani yaklasti onunda:26:
canim ultrason isisi bebege coz zararli bunu biliyormuydun:26: bilmem kac saniyeden sonra o isi bebege geciyo ve zarar veriyomus bi bak istersen nette. Bende bunu duydugumdan beri karsiyim her muayenede ultrasona![]()
hayirlisi olsun canimm ama kendimizide boyle aksi duruma hazirlayincada sonunda yikim cok siddetli olmuyor... yine de ferah tut icini..
ates isinden anlamam ama ayyy insallah screamawaycimm dusmediyse zaten batta yaklastiiii amanniinnn... insallahhhh
kuppecim bu sabah yine test yapmisti ve negatiftiii...... son bildigim buuuu...![]()
bunu bende duydum ve acaba sreamwaylarin orda ondanmi seyrek bakiyolar acaba die dusundum lakin 3 dkkadan falan fazla durmazdim ben .. hatta daha bakmak isterdim bitirirdi dr muayeneyi...canim ultrason isisi bebege coz zararli bunu biliyormuydun:26: bilmem kac saniyeden sonra o isi bebege geciyo ve zarar veriyomus bi bak istersen nette. Bende bunu duydugumdan beri karsiyim her muayenede ultrasona![]()
resmen ne istedigi sorusunda belli zaten... Allah gonlunuze gore vermis ne guzel silacimmmm... Ben de erkek istiyorummmm...:26::26:
ultrason meselesi burda cok kotu... ben o zevki yasamayacagim...:26::26::26:
aslinda biran once hamile kalsam da, tr'ye dugun icin gittigimde doktora da gitsemmm...![]()
evet, duymustum bunu azracim... ama sonucta cok zararli olsa tr;de dikkat ederler di mi? :26::26::26:
ama cokk guzel olurdu zamanla bebegin gelisimini gormek...![]()
bizim bi tanidigin bebegi tavsan dudak dogdu ultrason isinlarindan oldugunu soylemis doktoru sanirim. saniyesi cok muhimmis atiyorum 5 saniye tutunca birsey olmuyo 30-40 saniye tutarsa o zaman doku kaybi olusuyormus bebekte bunu doktoru soylemis o kisinin:26: