- Konu Sahibi screamaway
- #13.601
bence iyi yapmissinizz silacimmm.. arada uzunnn uzun konusmak guzel oluyor...
ben batini ve yasini vermismiydin ki tatlimmm?:26:
bilmiyorum ama vermiş olmam lazım dı sankiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin tatlimmm.... nasilsin?
sagol canim iyim. sen nasilsin???
bende sabah beri size yaziyim yaziyim dedim once yazmak sana kismetmiss..
bugunku google pek eelenceli dieee.. huhuuuuuuuuuuuuuuu![]()
damlalar, daha kirmizilari gormeden umudunu yitirmemen gerek zaten... belli olmuyor ne olacagi... insallah hamile cikarsinnn.. merakla bekliyorummm...![]()
cok kotu bir video izledim az once internette... cok moralim bozulduuuu....![]()
ayy kizlar, tr'de haberlerde filan gostermislerdir belki.. biliyorsunuzdur siz.. bakirkoy devlet hastanesinde akil hastalarindan birisi gece odadaki diger arkadasinin gozlerini kor etmis ya... onu izledim saf gibi yaaa...bir de bunu internete koyuyorlar yani....:84::84::84::84:
e yaniii bir yerde frenlenmez iseler alir basini giderler ..devam et tatlim sen hatta tecrubelerini de paylasorneklerimiz cogalsinnn..
hayirli aksamlar olsun insallah canimmm...Hayirli aksamlar kizlar![]()
seninki orda mi yetismis silacim...?:26:
aynen oyle, daha once de demistimmm, bazen ben benimkine oturup uzuldugum birsey varsa anlatiyorum, her zaman anlamiyor..anlayana kadar anlatiyorum...
kadin olmak sabir isi....
ya bu arada hurrem murrem diyorsunuz, bu gidisle bende baslicamm izlemeye... kadinlik dersi ogreniim bende...![]()
Eylucummm, yine ver, ekliyim hemen seni...![]()
iyiyim canim.... ptesiyi bekliyorum sabirsizlikla....![]()
istisnam benim...![]()
kimse kalmamis ya??
neselikiz ben 14. günde baslaniyor saniyordum ama doktorlar zaten 10.günden baslayin diyorlar
Evet canım yani adet bitimindeki günleride iyi değerlendirin bence kızlar,benden size ufak bir tavsiye![]()
Nasılsın nartanesi???
sagol güzelim cok iyiyim. sizin gibi hamileleri buralarda görünce daha iyi oluyorum. kendimi sizlerden biri olarak görüyorum![]()
sagol güzelim cok iyiyim. sizin gibi hamileleri buralarda görünce daha iyi oluyorum. kendimi sizlerden biri olarak görüyorum![]()
sen nasilsin? bebisin nasil?? kacinci hafta?
Canım benim inşallah sen de hamile olacaksın hayırlısıyla tabii ve burdaki tüm kızlar![]()
![]()
![]()
Böyle olacakkkk...
Batın ne zaman?????
benim bat 23 haziran. bu son iki günüm cok önemli ama rahat degiliz. sanki calisma olarak görüyoruz yani mecburmusuz gibi. böyle rahat olamiyoruz bir türlü
ilk hamiligimde cok rahattim hatta bukadar cabk ilk seferde tutacagini tahmin etmedim. simdi ise bilmiyorum esim rahat degil. konsantre olamiyor. aklimizda hep cocuk hep cocuk hep cocuk var![]()