tatlım, o batın içi sıvısı fizyolojikse iyidir, yani bu ay yumurtladığını gösterir aslında. ama söktürücü kullandırmasını anlamadım, belki bilmediğim püf noktaları vardır diyicem ama bilmyiorum vallaha, ben doktor hatası yüzünden söktürücü kullanıp bebeğini düşürenleri duydum bir kaç defa. ALLAH korusun, hepimizden uzak etsin ALLAHIM, belki de senin doktorunun verdiği ilaç bildiğimiz söktürücülerden değildir. ilacın ismini bana yazabilirmisin tatlım?
inşallah tedavin sonuç verir canım benim, bakarsın ara verdim dediğin zaman hamiş kalırsın, bu işler hiç belli olmaz. RABBİM ol dediği zaman olacaktır. sana bir olay anlatıcam. bizim bir tanıdık aile vardı, annemlerle aynı yıl evlenmişlerdi, biz olmuşuz 3 çocuk, onların daha çocuğu hiç yoktu, istiyorlardı ve olmuyordu, tedaviler falan yapıldı, tık yok, ben evin 3. çocuğu 8 yaşımdayken, o aile kimsesizler yurdundan bir bebek aldılar, nasıl olsa bebeğimiz olmuyor, bu çocuğu büyütelim,dediler, neyse, 3 yıl geçti, bebek 3 yaşına geldi, annem o kadına dedi ki benim doktoruma bir göstereyim seni, iyi doktordur falan, neyse gittiler, doktor "kızım tedaviye gerek yok, sen zaten hamilesin" demiş, yani onca yıl olmadı olmadı, sonra nasıl olduysa kendiliğinden oldu. demekki zamanı var. tam 16 yıl sonra tedavisiz falan bebek sahbii oldular, şimdi ilk aldıkları kız, ve sonradan doğurduğu erkek çocukla koca bir aile olmuşlar, kızlarını nişanladılar bile

yani bir de herkeste 16 yıl sonra olucak diye de bişey yok, bazı kadınlarda ayda bir, bazısında yılda bir, bazısında 3 yılda bir bazısında 7 yılda bir hamile kalma şansı olabiliyor. yani hiçbir zaman ümidini kaybetmeyeceksin, senin zamanın ne zamansa o zaman kavuşacaksın bebeğine inşallah!ve o zaman belki bu aydır, belki bir sonraki aydır. hiiiç belli olmaz, korunmamaya devam etmeniz gerek. tamamı tatlım?