• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canımmmmm benımde 8 mayıs... dun ufak bır damla dese damla bıle değil pembe-kırmızımsı bısey geldı.. ondan sonra hıc bısey yok.. ıns gelmez.. bugunde yogun sıvı akıntım geldı o da sımdı yok tabı.. ıns olmam..

o yuzden sordum canımm.. cunku sen topicin bı sayfasında bana sormustun batımı aynı gıdıyoruz gıbısınden bısey demıstın.. oyuzden merak ettım canım...
Canım yerleşme kanaması olabilir,dikkat et bakalım... :21:

İnaşallah canım bol bol dua et bizler içinde peşinden gelelim :16::16::16:

Hep dua edicem kızlar size,şimdiden ediyorum bileee :21: :21: :21:

canımmmmm benımde 8 mayıs... dun ufak bır damla dese damla bıle değil pembe-kırmızımsı bısey geldı.. ondan sonra hıc bısey yok.. ıns gelmez.. bugunde yogun sıvı akıntım geldı o da sımdı yok tabı.. ıns olmam..

o yuzden sordum canımm.. cunku sen topicin bı sayfasında bana sormustun batımı aynı gıdıyoruz gıbısınden bısey demıstın.. oyuzden merak ettım canım...

inşallah olmaz canım hadi bakalım sende müjdeli bi haber ver bize :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım sağlık olsun. inşallah gelmez ama ateş genelde doğru sonuç veriyor.
neyse en azından muallakta kalmayacasın. hemen önmüzdeki ay çalışmalara devam edeceksin.
hem senin geçen ay kaynanan vardı çok yormuştur seni eminimki. bu ay daha rahat çalışırsınız kocişinle:16::16::16:

evet canım yaa sağlık olsun ne yapalım. Allah'ım hayırlı zamanda verir inşallah. kaynanam vardı ama bi yine de günleri kaçırmamaya çalışmıştık.:17: Nasip kısmet.

kızlar çokkkkkkkk sancım var :84::84::84::84:
ilaç içmek istemiyorum ama dayanamıyorum. elim ayağım kesildi, halsizlik var.
kustum bir kaç sefer ama inat ettim içmicem ağrı kesici falan :59::59:

dur bakalım uyumaya çalış biraz yada yürüyüş yap canım.kusma sebebin ne acaba:44:işallah iyi bi durumun habercisidir:nazar:

dur bakalım uyumaya çalış biraz yada yürüyüş yap canım.kusma sebebin ne acaba:44:işallah iyi bi durumun habercisidir:nazar:

yok be güzelim şu an işteyim ve hastayım.
benim adetim çok sancılı geçiyo. aslında ağrı kesici içiyodum her zaman ama bu ay içmicem dedim.
ama durum vahim bakalım ne kadar dayanacağım.
ilgin için saol canım :16:

aynen bende öyleyim hiç dayanamıyorum. ağrı direk mideme vuruyor. hiç kusmadım çünkü o zamana kadar muhakkak içerim bi ağrı kesici...
iç bi ağrı kesici ya. ne olacakki sanki.. nefret ediyorum hasta olmaktannn:95:

Son düzenleme:
aynen bende öyleyim hiç dayanamıyorum. ağrı direk mideme vuruyor. hiç kusmadım çünkü o zamana kadar muhakkak içerim bi ağrı kesici...
iç bi ağrı kesici ya. ne olacakki sanki.. nefret ediyorum hasta olmaktannn:95:

bende nefret ediyorum yaaa. 3 gün kendime gelemiyorum.
bazen beni gece uyandırıyo doğru banyoya. ne illet bişey yaaa:19:
ne bilim bu ay içmiyim dedim ama bilmiyorum

buraya bi hamile komşu geldı test yap %90 hamılesın dedı onun gazıyla test yaptım sımdı sonuc bu cıktıııı :)) o kdr yedım içtim ve 10 dk once vc ye gıtmıstım zorla ıdrar yaptım ama sonucc sılık cızgıııı $IMG_0413.webp $IMG_0413.webp

Kızlar dün gece test yaptım ve silik 2.çizgiyi gördüm hamileyimmmm,bakalım bu sefer beni neler bekliyor :49: :49: :49: :49: :49: :49:
:emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
:64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66: :66:

neselikizzzcimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, tebrikkkkk ederimmmm canimmmmmm.. cokk sevindimmmm...:64::64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64: :64:
darisi basimiza insallahhhhhhhhhhhhhhhhh.....:16::16::16::16::16::16::16::16:

buraya bi hamile komşu geldı test yap %90 hamılesın dedı onun gazıyla test yaptım sımdı sonuc bu cıktıııı :)) o kdr yedım içtim ve 10 dk once vc ye gıtmıstım zorla ıdrar yaptım ama sonucc sılık cızgııııEki Görüntüle 203822 Eki Görüntüle 203822

tugcecimmmm, bunda cizgiler cokkk belli....:53::53::53:

tugceeee :1::1::1::1::1: kız gıt bı kan tahlılı yaptır gene.. sokturucu ıse yaramadı dımı yanı adetın gelmedı... bayagıda belırgın cıkmıs cızgı.. hadı ınsallah.....

neseli kız tebrik ederim canım allahım sag salim kucagina amayı nasip etsin
tugcecim cok sasırdım cok güzel birsey ama sen söktürücü icmisdin insallah hamilesindir

Back
X