- Konu Sahibi screamaway
- #11.501
ayyyy ıns olmazsın canımmm...
polyannacım sen bılıyormusun neselıkızın son sat tarıhını.. sordum ama cıkıyor sanırım![]()
6 mayıstı canım. bende 5 mayıstım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy ıns olmazsın canımmm...
polyannacım sen bılıyormusun neselıkızın son sat tarıhını.. sordum ama cıkıyor sanırım![]()
Canım yerleşme kanaması olabilir,dikkat et bakalım...canımmmmm benımde 8 mayıs... dun ufak bır damla dese damla bıle değil pembe-kırmızımsı bısey geldı.. ondan sonra hıc bısey yok.. ıns gelmez.. bugunde yogun sıvı akıntım geldı o da sımdı yok tabı.. ıns olmam..
o yuzden sordum canımm.. cunku sen topicin bı sayfasında bana sormustun batımı aynı gıdıyoruz gıbısınden bısey demıstın.. oyuzden merak ettım canım...
İnaşallah canım bol bol dua et bizler içinde peşinden gelelim![]()
canımmmmm benımde 8 mayıs... dun ufak bır damla dese damla bıle değil pembe-kırmızımsı bısey geldı.. ondan sonra hıc bısey yok.. ıns gelmez.. bugunde yogun sıvı akıntım geldı o da sımdı yok tabı.. ıns olmam..
o yuzden sordum canımm.. cunku sen topicin bı sayfasında bana sormustun batımı aynı gıdıyoruz gıbısınden bısey demıstın.. oyuzden merak ettım canım...
canım sağlık olsun. inşallah gelmez ama ateş genelde doğru sonuç veriyor.
neyse en azından muallakta kalmayacasın. hemen önmüzdeki ay çalışmalara devam edeceksin.
hem senin geçen ay kaynanan vardı çok yormuştur seni eminimki. bu ay daha rahat çalışırsınız kocişinle![]()
6 mayıstı canım. bende 5 mayıstım.
Ben çıkıyorum kızlar,kendinize çok çok iyi bakın :80: :80: :80: :80:
Kızlar dün gece test yaptım ve silik 2.çizgiyi gördüm hamileyimmmm,bakalım bu sefer beni neler bekliyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ayy darısıbaşıma işşallahhhBen çıkıyorum kızlar,kendinize çok çok iyi bakın :80: :80: :80: :80:
dur bakalım uyumaya çalış biraz yada yürüyüş yap canım.kusma sebebin ne acaba:44:işallah iyi bi durumun habercisidirkızlar çokkkkkkkk sancım var :84::84::84::84:
ilaç içmek istemiyorum ama dayanamıyorum. elim ayağım kesildi, halsizlik var.
kustum bir kaç sefer ama inat ettim içmicem ağrı kesici falan![]()
dur bakalım uyumaya çalış biraz yada yürüyüş yap canım.kusma sebebin ne acaba:44:işallah iyi bi durumun habercisidir![]()
kızlar çokkkkkkkk sancım var :84::84::84::84:
ilaç içmek istemiyorum ama dayanamıyorum. elim ayağım kesildi, halsizlik var.
kustum bir kaç sefer ama inat ettim içmicem ağrı kesici falan![]()
aynen bende öyleyim hiç dayanamıyorum. ağrı direk mideme vuruyor. hiç kusmadım çünkü o zamana kadar muhakkak içerim bi ağrı kesici...
iç bi ağrı kesici ya. ne olacakki sanki.. nefret ediyorum hasta olmaktannn:95:
Kızlar dün gece test yaptım ve silik 2.çizgiyi gördüm hamileyimmmm,bakalım bu sefer beni neler bekliyor![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
buraya bi hamile komşu geldı test yap %90 hamılesın dedı onun gazıyla test yaptım sımdı sonuc bu cıktıııı :)) o kdr yedım içtim ve 10 dk once vc ye gıtmıstım zorla ıdrar yaptım ama sonucc sılık cızgııııEki Görüntüle 203822 Eki Görüntüle 203822