• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kirmizi tabi tuhaf eder adamin icini :23::23::23::23::23:
ben iki rengi de cok sevdigim icin vazgecemedim ama secim yaptim... baktim burda herkesin salonu kirmizi.. bende kirmizi yatak odasina layik gördüm... yatakodasinda da güzel bi "kadinnnnn" :1::1::1: tablosu vardi, onu da kayinbabam begendi diye ona verdik... keske vermeseydik :57::57::57:

allla allaaaa regencimmmm, napcan o tabloyu, iyi yapmissin vermissin.... sen kendi fotonu cek koyy... :1::1::1:

screamcımm eğerr süreklii günlükk oturduğunuz bi yerse kesinlikle açık renkk olsunkii daraltmasın sizi boğmasınnn benim fikrimcee :))

tesekkur ederim hulyacimm, evet surekli oturacagimiz bir oda olacak sonucta... siyah diil, gri tonlarina kaccam ben sanirim...:1:

Son düzenleme:
güzel kai tablosu nedemek canım:26:

ayy cok özür yaa... kadin yazicaktim.. ayip bana :57::57::57::57: ya esim ona öyle diyordu, iste insanda yer ediyo laflar... ya uzanmis bi kadin tablosu.. öyle ciplak felan degil ama rengide kirmiziydi, gercek boyaydi bir de tüller arasinda uzanmis bi kadin, o yüzden hos duruyordu...

mpb+,
azra3434+,
bikere_sevdim+,
screamaway+,
regen+,
hly7+

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler bol muhabbetler malum bugün çok zor bi gündü benim için yarı görüşürüz kuzularrr :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

allla allaaaa regencimmmm, napcan o tabloyu, iyi yapmissin vermissin.... sen kendi fotonu cek koyy... :1::1::1:

tesekkur ederim hulyacimm, evet surekli oturacagimiz bir oda olacak sonucta... siyah diil, gri tonlarina kaccam ben sanirim...:1:

canim nolur su kari bölümünü editle yaa.... :17::17::17::17::17:

mpb+,
azra3434+,
bikere_sevdim+,
screamaway+,
regen+,
hly7+

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler bol muhabbetler malum bugün çok zor bi gündü benim için yarı görüşürüz kuzularrr :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

iyi geceler tatlimmmmm...:71::71::71::71:

ayy cok özür yaa... kadin yazicaktim.. ayip bana :57::57::57::57: ya esim ona öyle diyordu, iste insanda yer ediyo laflar... ya uzanmis bi kadin tablosu.. öyle ciplak felan degil ama rengide kirmiziydi, gercek boyaydi bir de tüller arasinda uzanmis bi kadin, o yüzden hos duruyordu...

tullerin uzerine sen uzan regencimmm, esin de ceksin fotoyu...:21::21::21:

Son düzenleme:
canımm iyi gecelerr rahat uyursun bu gece inşallah...benimde zor bir gündü canımm ve o kadr başım ağrıyokiii bugün çok ağladımm başımın ağrısı geçmedi valla...bnde birazdan çıkıcam yatayım ii gelir uyumakk...görüşürüz tatlımm:54::54::54::54::54::54:

ay hatta çıkıyorumm bnde kızlarrrr çok öpüyorumm iyi gecelerr ....kocamm beklio daaaaaaa :D:D:

Son düzenleme:
evet azracim cok güzel bi mutvagin var.... insallah söyle yumak gibi bi oglun olur da her tarafini batirir :64::64::64::64::64::64::64:
oğlummmuuuuuuu ama ama ben allahim nasip ederse kizim olsun istiyordum:12:gerci olsunda cinsiyeti farketmez artik... onceden kiz kiz diye tutturuyordum simdi hic aklima gelmiyo bile yeterki ikinci cizgiyi gorebiliyim :9: eşimin 3 erkek kardesi var hic kiz yok onlarda:1:
iyi oldu azracimmm, listeyi gonderdiginnn, polyannanin degerini merak ediyorum... bugun kirmizilari gordu...:5::5:

bu arada azracimmmmm, mutfagina bayildimmmmmm...:16::16::16::16::16::16:

tesekkur ederim tatlim mutfak benim istegimle boyle oldu cok arastirdim masa koymaya yerim yoktu mermer kestirip hep set hem masa olcak bisey uydurdum :9:
polyanna kirmizilarimi gordu aaa ben kacirdim galiba orayi.. kac dereceyle gormus bi bakim ya:50:

Back
X