• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hoşgeldin gülüm :71::71::71::71:

bugün burası çok sessizdi canım ya yeni haber fala da yok şimdilik :16::16::16::16:

tabi haftasonu herkes kocişle gezmelerde ohh sende iyi yapmışsın :69::69:

tühh keşke güzel haberler olsaydıııı..hadi bakalım önümüzdeki günlerde inşallah..yarın kocişin mesaisi varr mecburrren bugün doyasıya gezdikkk..hava çoook güzelll, deniz çok güzell..insanlar çokkk güzelll..egeyi çoook seviorummm :16::16::16::16::16::16:

fistikkklarr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:
iyimisiniz..ben iki gündür çok fazla ilgilenemedim topiğimizlee..işlerim vardı, bugünde kocişleee gezdikkkkk..ancaa gelebildim topiğimize..var mı bi değişiiklikk..:21:

hoşgeldinn.. :81: bugün ilgilenirsin artık... :66:

ilk gebeliğimde düşük tehlikesi vardı ilk 3 ay sancılıydım ama sağlıklı geçti çok şükür:emir_bebek:..
şuan da hamile değilim zaten son günümdeyim..
ben diyorum ki hergün az az günde 2 defa yürüsem iyi olur nedersiniz?:18:

doktoruna sorarsın canım. şimdi farazi şeyler söylemek biraz tuhaf oluyor.. bebeğin hele bi gelsin önce sonra bu tür şeyleri doktora sorar öğrenirsin,sana riskli yada değil yürü der:34:

tühh keşke güzel haberler olsaydıııı..hadi bakalım önümüzdeki günlerde inşallah..yarın kocişin mesaisi varr mecburrren bugün doyasıya gezdikkk..hava çoook güzelll, deniz çok güzell..insanlar çokkk güzelll..egeyi çoook seviorummm :16::16::16::16::16::16:

inş bitanem allahım nasip edrse burda söylemeyi daha ne isterim ki ben :69::69::69:

bizde yarın inş kuşadasına gideceğiz miss gibi deniz havası alırız benim ki bugün nöbetçi bende yarın acısını çıkartacağım canım :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

gittim kan vitamin ve folik asit içeren bir hap verdi gebe kal gel dedi..:49:inş.

insallah canim sen de ayni beennnn.... hem zayif, hem saglikli, hem de ikiz :1::1::1::1::1: ikiz heralde biz de imkansiz... zayifliksa söz veremem.. ama saglikli insallah oluruz...

sen bunlari kullanirsanhamis olmadan kilo almaya baslarsin zaten canim.. ben sadece f.asit alyorum.. yememi de kistim acikcasi... olacak bebek her türlü oluyor.. görüyoruz örneklerini... :31::31::31::31::31:

inş bitanem allahım nasip edrse burda söylemeyi daha ne isterim ki ben :69::69::69:

bizde yarın inş kuşadasına gideceğiz miss gibi deniz havası alırız benim ki bugün nöbetçi bende yarın acısını çıkartacağım canım :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

inşallah o günleri de görcez kuşummm..az kaldı Allahın izni ile..kuşadasınııı çok seviyorum canımmm..zeus mağarası var ordaa biliosundur belkiii..buz gibi suyu var..orda yüzmeyi de çoook seviorum ben..kimse cesaret edip içine giremiyoooodu :9:

kızlarr kusura bakmayın yemeğe daldımm...nysee tatlıcadımm canımm kıskanmana ne hacett varr aaaa kocacın gelincee sizde gidersinizz gezersinizzz:34::34::34::34:
kuppecim hoşgeldin canımmm özledim valla senii.....regencim snde hoşgeldinn tatlımmmm....nihancımm senin yerine de gezer hatta foto çeker seni photoshopla oraya koyarızz gitmiş kadar olursunnnnnnn:52::52::52::52::52:

nysee kızlar ben şimdi çıkıyorumm kocişimlenn balık tutmaya gidicezzz çok öpüyorumm siziiii...hadi bizee rastgelsinnnnn:64::64::64::64:

kızlarr kusura bakmayın yemeğe daldımm...nysee tatlıcadımm canımm kıskanmana ne hacett varr aaaa kocacın gelincee sizde gidersinizz gezersinizzz:34::34::34::34:
kuppecim hoşgeldin canımmm özledim valla senii.....regencim snde hoşgeldinn tatlımmmm....nihancımm senin yerine de gezer hatta foto çeker seni photoshopla oraya koyarızz gitmiş kadar olursunnnnnnn:52::52::52::52::52:

nysee kızlar ben şimdi çıkıyorumm kocişimlenn balık tutmaya gidicezzz çok öpüyorumm siziiii...hadi bizee rastgelsinnnnn:64::64::64::64:

ooooooooooo baliga gidiyolarrr ne güzel... hadi rast gele......... :104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:

mehaba kızlar ben geldimmmm....:84::84::84:
hoşgeldin canım..nie ağlıyosunnnnn :26:

teşekkür ederimm canımmmm..hoşbuldummm..hadi rastgele sana :9:

AZ önce hastanede çalışan arkadaşım aradı,oradaki ebeye sormuş,o da beklesin idrar testleri hemen göstermez demiş,ya da kan testi yaptırsın ilaç almadan demiş,beklicem yine ilaç alamadan kızlar,hayır sonunda büyük ihtimal hamiş çıkmıcam ama bekle bekle sıkıldım valla:37::37:

ooooooooooo baliga gidiyolarrr ne güzel... hadi rast gele......... :104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104:

saol regencimmm ilk tuttuğumuzz balığaa senin adını vercemmmmm:9::9::9::9:

hoşgeldin canım..nie ağlıyosunnnnn :26:

teşekkür ederimm canımmmm..hoşbuldummm..hadi rastgele sana :9:

saol tatlımmm :)

ben geldim kızlaaaaaar :16: bütün gün ev temizledim arkasından da babamla ev bakmaya gittik bütün ilçeyi dolandım ayaklarıma kara sular indi :59: daa yeni eve gelebildim şimdi kociş gelio dışarı çıkmak istermisin dio... bnm içim sıkılıo bugün kızlar yaa nie böleyim bilmiorum ne dışarı çıkmak ne de evde durmak istiorum napmam lazım :59:

merhaba kızlarrrr naslsınızz ya be su kılo çizelgemi yapmayı başaramıyorum olmuyor hata verıyor sürekli kayafı yiyecem hiç bir topikten yardım alamadım belki bizim kızlar bana yardım eder dedım kılomu yazsam bana yaparmısınızz??

ohhhh maşallaha canım allah işinizi rast getirisn :56::56:

güle güle canımm :64::64::64:

merhaba kızlarrrr naslsınızz ya be su kılo çizelgemi yapmayı başaramıyorum olmuyor hata verıyor sürekli kayafı yiyecem hiç bir topikten yardım alamadım belki bizim kızlar bana yardım eder dedım kılomu yazsam bana yaparmısınızz??

hiç yapmadım kilo ama deneyeilirim. nasıl bişey istiyorsun büşracım:26:

mehaba kızlar ben geldimmmm....:84::84::84:
hoşgeldin canım niya ağlıyosun niye üzgünsün :26::26::26::26::26:
inşallah o günleri de görcez kuşummm..az kaldı Allahın izni ile..kuşadasınııı çok seviyorum canımmm..zeus mağarası var ordaa biliosundur belkiii..buz gibi suyu var..orda yüzmeyi de çoook seviorum ben..kimse cesaret edip içine giremiyoooodu :9:
ahhhh inş gülü ya inşş allah duysun sesimiz artık canım :16::16::16:
ben daha denize giremedim canım artık bu yaz nasip olursa girerim bide milli parka gitmek isitiyorum havaların biraz daha düzelmesini bekliyoruz canım :71::71::71:
AZ önce hastanede çalışan arkadaşım aradı,oradaki ebeye sormuş,o da beklesin idrar testleri hemen göstermez demiş,ya da kan testi yaptırsın ilaç almadan demiş,beklicem yine ilaç alamadan kızlar,hayır sonunda büyük ihtimal hamiş çıkmıcam ama bekle bekle sıkıldım valla:37::37:

inş canım dediğin gibi olur kuzum :69::69:

hepimiz beklemekten çok sıklıdık ama rabrekmek gerek :44::44:

ben geldim kızlaaaaaar :16: bütün gün ev temizledim arkasından da babamla ev bakmaya gittik bütün ilçeyi dolandım ayaklarıma kara sular indi :59: daa yeni eve gelebildim şimdi kociş gelio dışarı çıkmak istermisin dio... bnm içim sıkılıo bugün kızlar yaa nie böleyim bilmiorum ne dışarı çıkmak ne de evde durmak istiorum napmam lazım :59:

ne güzel canım sen temizliği yaptın rahatsın şimdi :21::21::21:

niye tatlım canın sıkkın havalardan olabilir mi acaba canım çünkü bu ara herkes bi depresif özellikle benn :1::1::1::1::1::1::27::27:

Back
X