• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

seni çok iyi anlıyorum bitanem ya benim de tam tersi kızken gecikirdi hatta ağlardım niye gelmedi diye ama şimdi ya günün de geliyo yada 1 hafta sonra alçak kırmızılar :47::47::47:

sen lekelenme oldu yazınca ben valla allah biliyo ya kesin dedim hamile ki inş öyle olmuştur canım :16::16::16: bu ay hepimize nasip olur kurban olduğum rabbim hepimize gösteriri

bende canım bata 1gün varken yaptım koskoca bi tek çizgi :5::5::5: bende tavsiye gülüm bekle derim belki bebişkolarımız geç döllenmiştir :69::69::69::69:
ağzından bal damlıyooo kuzuuumm..inşallah öyle olmuştur ya, bakalım beş güne kokusu çıkarr :16::16::16::16: nassı kutlarızzzzzzzzzzz..valla kuşadasında buluşurr birlikte kutlarız olmaz mı :52:

kuppecim bu arada tickerin çook güzel kuzum çok beğendim :46::46::46::46::46::46::46:
beğendiysen yap kuşum aynısını kendineee.. olmaz mı :26:

ağzından bal damlıyooo kuzuuumm..inşallah öyle olmuştur ya, bakalım beş güne kokusu çıkarr :16::16::16::16: nassı kutlarızzzzzzzzzzz..valla kuşadasında buluşurr birlikte kutlarız olmaz mı :52:

beğendiysen yap kuşum aynısını kendineee.. olmaz mı :26:

ahh canım olmaz demek ne demek yani hemede nasıl kutlarız harika bi balık keyfi yaparız alahı keşke o günleri nasip etsin göstersin yeter ki gülüm :16::16::16::16:

canım valla nasıl yapıldığını hiç bilimiyorum :26::26:

ahh canım olmaz demek ne demek yani hemede nasıl kutlarız harika bi balık keyfi yaparız alahı keşke o günleri nasip etsin göstersin yeter ki gülüm :16::16::16::16:

canım valla nasıl yapıldığını hiç bilimiyorum :26::26:

inşallahhh o günleri görelimmm, bu sözümüzü unutmayalımmm.yapalım vallahi :16::16::16::16::16:

sen bana, SAT ını, yumurtlamanın kaçıncı gün olduğunu ve adet döngünü yaz, ben sana yaparım aynısını :64:

inşallahhh o günleri görelimmm, bu sözümüzü unutmayalımmm.yapalım vallahi :16::16::16::16::16:

sen bana, SAT ını, yumurtlamanın kaçıncı gün olduğunu ve adet döngünü yaz, ben sana yaparım aynısını :64:

tabi ki bitanem hatta bebişlerin gelmesini beklemeyelim gülüm onların sağı solu pek belli olmaz çünkü :1::1::1::1:

gülüm son sat 3 mayıs genel de benim yumuşlar 13 ile 20 arasında çatlıyo canım adet döngüm de 4 gün sürüyo

sana zahmet olcak ama :17::17::17::17:

kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm:49::49:

abiii ben demedim miiii yaaaaaaaaaa..hamilesin dediğimmmm hamiş çıkıyoooo yaaaa...ALLAHIMMMMMMMMMMMM ÇOKKKKKKKKKK SEVİNDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...............
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
tabi ki bitanem hatta bebişlerin gelmesini beklemeyelim gülüm onların sağı solu pek belli olmaz çünkü :1::1::1::1:

gülüm son sat 3 mayıs genel de benim yumuşlar 13 ile 20 arasında çatlıyo canım adet döngüm de 4 gün sürüyo

sana zahmet olcak ama :17::17::17::17:

yok zahmet olmaz kuzucum ama adet döngün derken kaç günde bir oluyor onu demek istemiştim ben :26:
bi de 16. gün diye yazayım mı ikisinin ortası yumurtlama tarihi olarak, sen ne dersin..:16::16:

kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm:49::49:

oooooooooooooooo canimcim hadi gözün aydin kulaklarin manisa
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hadi tutun bir yere, havalara ucarken kaybolma :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hadi canim bize de dua et gelelim pesinden ohhh birini daha hamis edip gönderdik..... sira bize de gelsin artik :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

yok zahmet olmaz kuzucum ama adet döngün derken kaç günde bir oluyor onu demek istemiştim ben :26:
bi de 16. gün diye yazayım mı ikisinin ortası yumurtlama tarihi olarak, sen ne dersin..:16::16:

olur tatlım öyle yapalım o zaman :16::16::16:

adetim sadece 2 ay 1 hafta geçikmişiti ama mayısta tam günü gününe geldi meselaşimdi yine yok acaba bebiş mi yoksa normal bi gecilme mi sen istersen 1 hafta farkla yap kuzum :69:

maşallah canım tekrar tebrikler :49::49:

allahım inş bu günleri bizlerede nasip etsin gülüm sağlıkla kucağına al

:64::62:

abiii ben demedim miiii yaaaaaaaaaa..hamilesin dediğimmmm hamiş çıkıyoooo yaaaa...ALLAHIMMMMMMMMMMMM ÇOKKKKKKKKKK SEVİNDİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM...............
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
http://www.kadinlar
kulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif
http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.
gif
emir_bebek.gif
emir_bebek.gif

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cook tsk edrim kizlar esimle bnm sonuca bakisimizi gormeniz lazimdi esim rakamlari tek tek okudu durdu:) rabbim bu guzel duyguyu sizede yasatsin dualarim sizinle kizlarrrr

oooooooooooooooo canimcim hadi gözün aydin kulaklarin manisa
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hadi tutun bir yere, havalara ucarken kaybolma :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hadi canim bize de dua et gelelim pesinden ohhh birini daha hamis edip gönderdik..... sira bize de gelsin artik :62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

tesk ederim regencim :) dualarimi hepimiz icin yapiyordum vee yine topikteki butun arkadaslarima dua edicemmm ... pesimden gelin hadi bekliyorummmm:49:

cook tsk edrim kizlar esimle bnm sonuca bakisimizi gormeniz lazimdi esim rakamlari tek tek okudu durdu:) rabbim bu guzel duyguyu sizede yasatsin dualarim sizinle kizlarrrr

süperrr yaaaaaaaaa..çok sevindim fıstığımmm..kendine çok dikkat et tamam mıııı...hayırlısıyla sağlıklıca doğsun inşallahhhhh :nazar::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:

aminnnnnnnn canım benim aminnnnnn :16::16::16::16::16::16:

hamişlerin duası kabul olurmuş elini göbüşüne koy bizim için dua et gülüm rabbim bizlere de nasip etsin o güzel duyguyu tattırsın inşallahhhh :69::69::69::69::71:

sonunda canım kesin sonucu aldın..:nazar::nazar::nazar:
tebrikler canım...:16::16::16:
tatlım bebişin daha ufak değere göre. yani sen geçenlerde test yaparken aslında yeni dölleme oluyormuş:21::21::21:

evt cnm 10 gun once yaptirdigim testte 1.20 cikmisti demekki o zmn yeni yumurtluyomusummm. Testte yazan deger araliklarina gore 2 veya 3 haftalik

süperrr yaaaaaaaaa..çok sevindim fıstığımmm..kendine çok dikkat et tamam mıııı...hayırlısıyla sağlıklıca doğsun inşallahhhhh :nazar::emir_bebek::nazar:

tuçeeeemmm hislerini yaz..neler yaşadınnnn..ne gibi belirtiler oldu..:16::16::16::16:

darisi size tatlim bnm :) seninde batina az kalmis insallah hamissindir kppecimmm:) cnm valla bana arkadaslarim dun zorla idrar testi yaptirdilar 2. cizgiyigorunce inanamadim... tek belirtim gogus ucu hassasiyeti ve istahsizlikk

darisi size tatlim bnm :) seninde batina az kalmis insallah hamissindir kppecimmm:) cnm valla bana arkadaslarim dun zorla idrar testi yaptirdilar 2. cizgiyigorunce inanamadim... tek belirtim gogus ucu hassasiyeti ve istahsizlikk

peki bata kac gün kala oldu canim??? ne zaman basliyo belirtiler yani... döllenmeden hemen bir gün sonra degildir dimi canim????

Back
X