• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydın kızlarrr... azracımn canım yazını okudum saol canım cevabın için :) yanlızz testte kesin hata bnde olamaz zatenn abuk sabuk bişimiş canım ya bu üzerinde kağıtlar kaymış düşmüş falan şimdi aldığıım kişiye msj atıcam iade edicem bunlarıı...ayy ben artık çok yoruldum yaa üff perşembe doktora gittikten sonraa bırakıcam oluruna gitmicem doktora..temmuz başında tatile falan gideriz orda kafamı dağıtırım biraz sonrasında bakarız artık...

Canim eger iki cizgide yoksa uygulamada yada sende degil testinde vardir bozukluk satin aldigin yerle irtibata gecip bilgi alabilirsin control cizgisi negatif bile olsa cikmaliydi:34:

Sen gebelik testiyle karistiriyor olmayasin:61: lh hormonu vucudda her daim var biz onun tavan yaptigi ani yakalayabilmek icin o testi yapiyoruz:34:

yok kiz vallahi öyle yaziyordu... gebelik testi hic yapmadim ki ovulasyon testiyle ayni zamanlar da. hani desem ki karistirdim.. gercekten öyle yaziyodu...

bak yine baktim kutusu halen duruyo, öyle yaziyor gercekten...

günaydın kızlarrr... azracımn canım yazını okudum saol canım cevabın için :) yanlızz testte kesin hata bnde olamaz zatenn abuk sabuk bişimiş canım ya bu üzerinde kağıtlar kaymış düşmüş falan şimdi aldığıım kişiye msj atıcam iade edicem bunlarıı...ayy ben artık çok yoruldum yaa üff perşembe doktora gittikten sonraa bırakıcam oluruna gitmicem doktora..temmuz başında tatile falan gideriz orda kafamı dağıtırım biraz sonrasında bakarız artık...

he söyle iste birakalim pesini yaa... elbet gelir iste o zaman... :63::63::63::63::63::63::63:

screamaway hamis mi yoksa?????????? atesi ucusa gecmis :66::66::66::66::66::66:

azracim hamis olunca ates daha yüksek oluyor degil mi?? biliyor musun ne zaman basliyor ates yükselmesi??? belli bi deger var mi yoksa bünyeye göre degisiyor mu???

Ates yumurtlamadan hemen sonra yukselise gecer eger hamile isek hic dusmez ortalamanin altina:34:
Her bünyede farklilik gosterir canim ates değeri ama adetteki ates değerinden ortalama 0,2,03 derece arasi yuksek olmali

Son düzenleme:

Evet tatlim saticiya yaz aynen yasadiklarini hic cizgi cikmadi de. İadesini istiyorum de parani geri vermez muhtemelen saglamlarini yollar:34: Bende aldim ayni saticidan benimkiler de sorun cikmadi :26:

kizlar az önce bir yerde ne okudum bakin:

Beklemekte oldugun sey, ancak onu beklemeyi unuttugunda gerçeklesir
Bu evrenin ''Sen bakarken soyunamiyorum'' deme seklidir !!!!!!

yeni felsefemiz bu olsun kizlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr unutalim gitsin, unutalim hep beraber......

..........

konu neydi??? :44::44::44::44::44::44:

kizlarr gecen kinaya gittim demistim ya orda bi arkadasim hamile oldugumu biliyodu baska bi arkadasimda bilmedigi icin bana el kol hareketleri yapmaya basladi baya bi sarsarak:) sonra tabi bn bisey demedim etrafim kalabalikti , o arada hamis oldugumu bilen arkadasim o hamile napiuosun sen ugrasma kizla fln dedi tabi herkez tbrk etmeye basladi... o arada yanimizda tup bebek tedavisi gorupte cocugu olmayan biri varmis o kdr morali bozulmuski hatta giderken kadin yolu falan sasirmis:(( duyunca cok uzuldum cunku onu o kdr iyi anliyorumkiii... bende bebis icin yanip tutusuyodum simdide o kadin oyle ve sanirim problemide varmis... Hic aklimdan cikmiyor kadinin uzuldugu ve her dk dua ediyorum:(( Allahim bebis isteyen herkezin yuzune gulsun... bende gectim bu yollardan ne demek oldugnu cok iyi biliyorum:(

kizlarr gecen kinaya gittim demistim ya orda bi arkadasim hamile oldugumu biliyodu baska bi arkadasimda bilmedigi icin bana el kol hareketleri yapmaya basladi baya bi sarsarak:) sonra tabi bn bisey demedim etrafim kalabalikti , o arada hamis oldugumu bilen arkadasim o hamile napiuosun sen ugrasma kizla fln dedi tabi herkez tbrk etmeye basladi... o arada yanimizda tup bebek tedavisi gorupte cocugu olmayan biri varmis o kdr morali bozulmuski hatta giderken kadin yolu falan sasirmis:(( duyunca cok uzuldum cunku onu o kdr iyi anliyorumkiii... bende bebis icin yanip tutusuyodum simdide o kadin oyle ve sanirim problemide varmis... Hic aklimdan cikmiyor kadinin uzuldugu ve her dk dua ediyorum:(( Allahim bebis isteyen herkezin yuzune gulsun... bende gectim bu yollardan ne demek oldugnu cok iyi biliyorum:(

ay canim sen bilerek inadina demedinyaa... daha dogrusu sen demedin.. Allah biliyor icinde fesatlik olmadigini... Allah ona da bize de en kisa zamanda nasip eder insallah... bekleyise gectik cogumuz bakalim... isin en zor kismida bu... simdi atesimle ugrasiyorum.. inecek mi cikacak mi??? insallah hamisimdir de hic düsmez....

neyse kuzular ben bugün erken gitcem.... gelince görüsürüz... son 3haftam kaldi iste sonra yaz tatili giriyo tabi kurs da kapaniyor... dolayisiyla da is bitiyor.. ama hamis olursam okullar acilinca gitmicem oraya... bugün nasil caliscaz bilmiyorum... benim evim ferah olmasina ragmen iceride nefes alinmiyor.. calistigim yer cok daha beter hic hava almiyor... onca cocuk... neyse aksama sag saglim görüsürüz insallah... hepinize kocam kocam öpücükler :54::54::54::54::54::54::54::54::54:

günaydın kızlar:68:

berbat bir uyku uyudum.
zaten geç yattım.
bide kocam tam yeni uyuduğumda geldi... sonra yarım saat arayla uyandım. çok kötüydü..
ateşimi ölçtüm
hiç uyumadan ölçtüm bi, ne olacağını merak ettim 36,1
1,5-2 saat uyku ile 36,1 (esas saatim)çok sıkta uyandım
sonra uyudum uyandım 1 saat kadar 36
sonra 1 saat daha uyudum uyandım 35,9 en son bu...

ateş ölçen tatlılarım dünde ölçmediğim için 2 günlük bi boşluk olacak.. sizce ne yapim ortalama bişey yazimmi:26:

Kızlar benim ilişki sırasında ağrılı kramplarım artık hiççççç kalmadı kendiliğinden geçti zaten neden ve niçin olduğunu da anlamamıştım da neyse :1::1::1::1::1::1:
Ayyyyy çok şükür kuzular kocişle ben pek bi sevindirik olduk :17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17::17:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:

cm tebrik ederim çok sevindim senin adına.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.:nazar::nazar::nazar:

selamm canlarım nasılsınız???

nihancım...çiçekcim..breshkacım...

ne var ne yok???

bikaç gündür topiğimiz çok sessizzz hayırdır:26::26::26::26:

Back
X