• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

nihanca m tşk ederım canımm..

biraz olsun rahatlattın benı.. bende netten arastırdım hsg yı.. cok korktum. anestezı altında yaptıranlar varmıs.. ıyıce tırstım.. demek okadar acılı değil.. hadi inşAllah..

nihanca m tşk ederım canımm..

biraz olsun rahatlattın benı.. bende netten arastırdım hsg yı.. cok korktum. anestezı altında yaptıranlar varmıs.. ıyıce tırstım.. demek okadar acılı değil.. hadi inşAllah..

ne demek bitanem rica edrim :71::71:

sakın bitanem 5 dk için anesteziye hiç gerek yok boşu boşuna vucuduna alma hiç korkulcak bişey değil kendim çektirmesem tamam diyecem çekilmesi gerekiyosa bile inş temiz çıkar gülüm hakkında hayırlı olsun :16::16::16:

ne demek bitanem rica edrim :71::71:

sakın bitanem 5 dk için anesteziye hiç gerek yok boşu boşuna vucuduna alma hiç korkulcak bişey değil kendim çektirmesem tamam diyecem çekilmesi gerekiyosa bile inş temiz çıkar gülüm hakkında hayırlı olsun :16::16::16:

amin canım.. hepimizin hakkında hayırlısı..

canim benim sanirim herkeste öyle oluyor bak benim 31 deyince gelen adetim, bebek istedigimizden beri 35e cikti o da kesin degil... ben dogal yöntemle korundum iki yil.. yani adetim cok düzenliydi deyince, herkes haplar düzenlemistir yiordu.. hayir ben hic hap almam... tek bi agri kesici bile... tamam Allah drlarin ilaclarin eksiligini göstermesin ama insan biraz da kendi kendini inanciyla tedavi etmeli..yani ayyyyy bu böyle oluyo dersen öyle olur..enerjine inan..insanin yöneticisi kendidir..tamam kaderimiz coktan yazilmistir ama hangi yola gidecegini de kendin secersin... sen simdi kendini üzme hirpalama yoluna gidiyorsun.. yapma böyle birtanem.. vallahi Allah nasip ederse olur... bak bizim bi akrabanin, kadindan dolayi yillarca cocuklari olmadi... kadin kocasina kiyamadi, gitti kendi eliyle kocasini tekrar evlendirdi..gelen kadinin cocugu oldu tabiki..sonra noldu biliyor musun?? o kadinin da cocugu oldu.. saka gibi.. sen inan sadece inan.. her ay, bu ay hamis olacam diye rahat basla.. olmazsa olmasin, bitti mi yani?? yooo....

benim de adetim ne oldu bilmiyorum ilk deneme de gecikmedi sonraki ay tam iki hafta... düsün 3-5 gün degil...sanirim vücut kendini hazirliyor...yani her sey olabilir.. üzme kendini, moralini yüksek tut bak nasil oluyor.. :70::70::70::70::70::70::70:
bak bu sarkinin nakarat kismi sana gelsin :54::54::54::54::54::54::54:
YouTube - ‪Demet Akalın - Olacak Olacak / Yepyeni Klip 2011 / Youtube'da İlk‬‏

haklısın canım,bence bu gebeliğe taktığımız için vücut kimyamız değişti resmen,4 gündür regl olmayı bekliyorum gelen giden yok,sadece beyaz akıntı,regl oldum sanıyorum gidiyorum lavaboya beyaz akıntı var.gribim ilaç alamıyorum,idrar testi yaptım negatif çıktı,hastanede çalışan arkadaşım israr testlerine çok güvenme ,adetin geçince hemen göstermez dedi,bir sürü kişi var idrarda negatif çıkıp da burda kan testiyle dedi ,kafam karıştı,yarın kan testi yaptırcam,bişi çıkmayacak eminim de maksat netleşsin,

neyse ben de gideyim bari... kizlar yarin sevinirler, fazla sayfa birikmemis diye :1::1::1::1:
hadi Allah rahatlik versin :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

kızlarrr çok acil yardıma ihtiyacım varrr lütfen biriniz sesime kulakkk verinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
ovulasyon testi yaptım az önce fakatt hiçbir çizgi çıkmadıı...yanlış yaptıysam diye bi tanedaha yaptımm ama ondada çizgi yok yanii test mi yanlışş yoksa bendemi bişi varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84:

napiiim ben şimdiii nolurr söleyinnnn ....

Canim eger iki cizgide yoksa uygulamada yada sende degil testinde vardir bozukluk satin aldigin yerle irtibata gecip bilgi alabilirsin control cizgisi negatif bile olsa cikmaliydi:34:

benim testimde de tam tersi sabah yapin diyordu... yani idrarin vücutta beklemesi gerekiyormus ki artis gösteren Lh hormonu idrara kariscak zamani bulabilsin.. heralde testte ya da yapma seklinde var bir sorun..

Sen gebelik testiyle karistiriyor olmayasin:61: lh hormonu vucudda her daim var biz onun tavan yaptigi ani yakalayabilmek icin o testi yapiyoruz:34:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
ISIM|YAS|BAT|SONUC cicek2154 TEBRIKLER!! | ?? | 26 Nisan| :49: :nazar:
fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis| :49: :nazar:
sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis| :49: :nazar:
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis | :49: :nazar:
xtuqcex TEBRIKLER!! | 24 | 4 Mayis| :49: :nazar:
reyyan_TEBRIKLER!! | 28 | 6 Mayis|:49: :nazar:
happylife TEBRIKLER!! | 27 | 7 Mayis| :49: :nazar:
karyaa48 TEBRIKLER!! | 27 | 16 Mayis | :49: :nazar:
62sinem TEBRIKLER!! | 23 | 18 Mayis| :49: :nazar:
feryal_efe TEBRIKLER!! | 26 | 23 Mayis| :49: :nazar:
Sevgi Kelebegi TEBRIKLER!! | 25 | 27 Mayis| :49: :nazar:
bfatos | 30 | 1 Haziran| bekliyoruz
migi | 29 | 2 Haziran| bekliyoruz ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran| :49: :nazar:
nihanca| 25 | 3 Haziran| bekliyoruz neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran| :49: :nazar:
pollyannaa | 27 | 4 Haziran| Temmuza insallah.
umayyy | 27 | 6 Haziran| bekliyoruz
damlalar | 28 | 8 Haziran| bekliyoruz
trancer | 31 | 8 Haziran| bekliyoruz
tmyomr | 21 | 9 Haziran| bekliyoruz
KuPPe | 27 | 9 Haziran| bekliyoruz menbeta | 23 | 10 Haziran| Temmuza insallah.
tug_ce_ | 23 | 11 Haziran| bekliyoruz
screamaway| 28 | 13 Haziran
regen| 23 | 15 Haziran
hakem | 28 | 15 Haziran
leplepi | 21 | 17 Haziran
azra3434| 30 | 18 Haziran
wifeofdemon | 29 | 20 Haziran
breshka | 27 | 21 Haziran
SiTeL | 27 | 22 Haziran
mpb | 27 | 23 haziran
sila38 | 23 | 24 Haziran
nartanesiii | ?? | 24 Haziran
_arzum_| 26 | 24 Haziran
renewal| 28 | 24 Haziran
hly7 | 23 | 26 Haziran
edanurlu | 27 | 28 Haziran
bikere_sevdim | ?? | 28 Haziran
kardaiz81 | 30 | 4 Temmuz
tatlicadi1 | 26 | 10 Temmuz?
derya78_40 | 29 | ??
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:|:nazar::nazar:|:nazar::nazar:|:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kizlar kan testi sonucumu aldimmmmm 216,70 hamileyimmmmmmm:49::49:

Tebriklerrrrr tatlimmmmm.... :66::66::64::64::64::64::64::64::64: Cokkk sevindimmm... Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin tugcecimmm... Darisi basimiza...:16::16::16:

hiii canım bnm özür dilerim o zaman küppeyle senden aynı anda hamile haberini bekliorum inşşşşşşşşşşşallah :52: ben gerçekten bu aydan çok umutluyum buraya yazmıştım :34: kandil günüde burda o gün konuştuğum aklıma gelen kişilerin nickini kullanarak dua ettim ikisi hamile çıktı bakalım daa kimler çıkcak :d dualarımız kabul olucak inşallah :32:
renewalllcimmm, umarim benim ismim de aklina gelmistir o zaman...:26::26:

sultanlar ben çıkıyorum.
yarın sabah 04:30 kalkacağım ve hava alanına gidip eşimi alıcam:16:
biraz uyusam iyi olur.
hepinizi çok öptüm, iyi akşamlar.:79::79:
Kardaizcimmm, insallah cokkk cokk guzel 2.5 ay gecirirsiniz...:16::16::16::16:. Arada buraya ugramayi unutma..:1::1:

bu ara da screamawaycım nerde bugün hiiç uğramadı kocişle keyif yapıyo heralde :16::16::16::69::69::69::69:

Bir Nihancacimmm, hatirlamis beni sanirimmm...:66::66: Canimm, ben cokk yorucu bir haftasonu gecirdim... O yuzden giremedim hic...:26:
Senin kirmizilar gelmemis... Insallah hicc gelmezler...:16::16::16:

renewalllcimmm, umarim benim ismim de aklina gelmistir o zaman...:26::26:

canımmm ilk sen aklıma geldin zaten o gün senle baya konuştuğumuz için :70: 15 kişi fln geldi işte gelmeyenler içinde genel dua ettim tabi herkes gibi :52:

Back
X